forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Navijači ???
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 14/08/2012 : 00:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Interesuje me da li kvalitetni, ili barem nekad kvalitetni, klubovi iz velikih gradova, koji su izvan glavnog gradskog/državnog rivalstva, imaju organizovanu navijačku podršku u Hrvatskoj i Srbiji? Ovdje mislim na klubove kao što su OFK Beograd, NK Zagreb i RNK Split. Ako imaju, koliko su brojne te skupine, koliko vatrene i imaju li izgrađenu tradiciju??? Oprostite ako je nešto slično pitano prije.

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 14/08/2012 : 00:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
zagrebovi navijači su bijeli anđeli.
već 20 godina ih ima oko 20-30. jedini navijači u hrvatskoj koji su ljevičari. također jedini navijači koji ne vrijeđaju suparnika, koji nisu ratoborni i koji gledaju navijački đir kroz prizmu dobre zajebancije.

o crvenim đavolima neznam bogzna kaj, ono kaj malo znam, da su se pošmajhlali sa upravom i žužulima, kaj su im plaćali putovanja i slično. ko zna bolje situaciju nek veli. inače,kolko znam, ima ih desetak.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/08/2012 : 01:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by djule
... inače,kolko znam, ima ih desetak.

Izvini, ali morao sam!

Kada smo bili klinci i igrali fudbal u kraju bilo nas je dvadesetak, a ove muke su navijači nekog kluba i ima ih desetak? Neshvatljivo!

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/08/2012 : 03:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
... inače,kolko znam, ima ih desetak.

Izvini, ali morao sam!

Kada smo bili klinci i igrali fudbal u kraju bilo nas je dvadesetak, a ove muke su navijači nekog kluba i ima ih desetak? Neshvatljivo!

to je istina...osim toga,u gradu gdje svi dišu za hajduk,mora biti i 10-100 "izroda"
u svakom žitu ima kukolja...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31393 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 14/08/2012 : 06:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
U Hrvatskoj su najorganiziranije navijačke skupine a da nisu navijači Dinama i Hajduka riječka Armada i osječka Kohorta, mislim da ovdje na forumu ima i jednih i drugih, pa će se javiti. Baš me zanima tko navija za Lokomotivu, pokoji roditelj igrača , Divlje svinje iz Zaprešića, može se Supermark javiti, Demoni iz Pule, ima ih dosta, kao i zadarski Tornado iako je on više košarkaška publika, Slaven ima isključivo domaćinsku publiku, a vinkovački Ultrasi su također brojna skupina, koja ide po gostovanjima.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40537 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/08/2012 : 08:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja navijam za Lokomotivu, pogotovo od kada su razguzili Globinja prosle sezone, pardon, Hajduka..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/08/2012 : 08:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
divlje svinje nemaju organizirane navijače, sto stvara poteskoce na gostovanjima,
morate biti medju domacim navijaćima budući da se gostujuća tribina uopće ne otvara
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 14/08/2012 : 08:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:

zagrebovi navijači su bijeli anđeli.
već 20 godina ih ima oko 20-30. jedini navijači u hrvatskoj koji su ljevičari. također jedini navijači koji ne vrijeđaju suparnika, koji nisu ratoborni i koji gledaju navijački đir kroz prizmu dobre zajebancije.

o crvenim đavolima neznam bogzna kaj, ono kaj malo znam, da su se pošmajhlali sa upravom i žužulima, kaj su im plaćali putovanja i slično. ko zna bolje situaciju nek veli. inače,kolko znam, ima ih desetak.

Gademzi iz Karlovca su istu ultrafriendly ekipa. Do ulaska u HNL se uredno pekao rošt na tribini :).

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31393 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 14/08/2012 : 08:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Prošle godine dva puta po 1:0 za Lokose, ovaj vikend igraju Lokosi i Hajduk, neće biti lako Hajduku!

quote:
Originally posted by sawitch

Ja navijam za Lokomotivu, pogotovo od kada su razguzili Globinja prosle sezone, pardon, Hajduka..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 14/08/2012 : 08:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Najgadljivija navijačka ekipa su mi Funcuti iz Šibenika

Trljam ruke.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 14/08/2012 : 09:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
quote:
Originally posted by tex2

U Hrvatskoj su najorganiziranije navijačke skupine a da nisu navijači Dinama i Hajduka riječka Armada i osječka Kohorta, mislim da ovdje na forumu ima i jednih i drugih, pa će se javiti. Baš me zanima tko navija za Lokomotivu, pokoji roditelj igrača , Divlje svinje iz Zaprešića, može se Supermark javiti, Demoni iz Pule, ima ih dosta, kao i zadarski Tornado iako je on više košarkaška publika, Slaven ima isključivo domaćinsku publiku, a vinkovački Ultrasi su također brojna skupina, koja ide po gostovanjima.

mislim da je lokomotiva čak i imala neke nekad navijače(ipak je to stari zagrebački klub sa dugom tradicijom) dok ih mamić nije preuzeo u 4. ligi. na utakmici prvog kola u kranjči kad sam bio, kad je "mali dinamo" zabio gol više od pol zapadne tribine je pljeskalo, tak da postoje navijači. e,sad jesu navijači ili su mamićevi guzičari,ostaje pitanje.

ne bih rekao za armadu i kohortu da su najorganiziraniji. ima ih dosta s obzirom na velike sredine iz kojih dolaze. al po kvaliteti s obzirom na mala mjesta odakle su i uspjehe kluba, demoni i vinkovački ultrasi su definitivno najbolji.

al zamjerka demonima, zbog prve lige odjebali su svoj klub koji je u četvrtoj ligi(istru) i počeli navijati za drugi(uljanik).

divlje svinje ne postoje od sezone kad su modrić i društvo u zaprešiću borili se za naslov prvaka. a i do tad nisu postojali.

funcuti su isto dobri, ipak dolaze iz sredine gdje se većina okreće dinamu i hajduku.

kaj se tiče nk zagreba, zbog sustavnog mistificiranja i podilaženja dinamu već 50 godina u gradu zagrebu i činjenici da je u kranjčevićevoj na vlasti tip koji je tri puta gori od mamića, klub prati tek par stotina ljudi. tragedija, s obzirom na bogatu povijest kluba, po rezultatima treći klub u HNL-u, u jugi bil je povremeni prvoligaš, iz centra grada koji za razliku od dinama nikad nije imao političke spletke i laži i koji nikad nije omastio brk na štetu drugih klubova.

da se nije sustavno tolko podilazilo dinamu, danas bi možda postojala veća baza navijača nk zagreba, možda se usudim reći,nekaj poput sarajevskog derbija,al ovak... nk zagreb je osuđen na par stotina kibica i 15 white anglesa koji navijaju za njega.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31393 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 14/08/2012 : 09:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Svaki kvartovski klub u Zagrebu ima barem stotinjak navijača, tako da i Lokosi sigurno imaju navijača, a ne bi vjerovali koliko mali kvartovski klubovi imaju djece u svojim pogonima!

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 14/08/2012 : 09:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
slažem se. vrapče, rudeš, dubrava... imaju organizirane navijače(istina,sve su to boysi,al opet..)
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31393 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 14/08/2012 : 09:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
kvartovski derbiji nekad privuku više gledatelja nego što ih se skupi na 1HNL, a igra bude zanimljivija nego u HNL-u.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/08/2012 : 11:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Najgadljivija navijačka ekipa su mi Funcuti iz Šibenika

što fali funcutima?
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8279 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 14/08/2012 : 12:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by tex2

kvartovski derbiji nekad privuku više gledatelja nego što ih se skupi na 1HNL, a igra bude zanimljivija nego u HNL-u.

Tako je

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 14/08/2012 : 13:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
Ajao...
koliko ima navijača u Srbiji, a da nisu Grobari i delije...

Lešinari (FK Borac Banjaluka)
Incident (FK Radnik Bijeljina)
Firma (FK Vojvodina)
Crveni đavoli (FK Radnički KG)
Meraklije (FK Radnički Niš)
Freedom figtersi (FK Sloboda Užice)
Marinci (FK Smederevo)
Taurunnum boys (FK Zemun) (Zemun druga liga)
Mašinerija Čačak (FK Borac Čačak)
Divlja Telad (FK Radnik Valjevo) (Četvrti rang takmičenja, navijaju bolje od Firme)
Korida (FK Novi Sad) (Novi Sad Druga liga)
Jakuze Kruševac (FK Napredak Kruševac) (Napredak druga liga)
Eksteremi (FK Novi pazar)

Ima ih još, i u Srbiji i u Srpskoj, al ovo su neki najvažniji...

?????? ? ???????

Edited by - Ajkula on 14/08/2012 13:28:15
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 14/08/2012 : 13:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
banja luka je van srbije :)

divlja telad je najbolji naziv :D

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 14/08/2012 : 13:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
Srbija i Srpska su ti ista država!
A Divlja telad su i najbolji navijači, ipak je Radnik 4 liga...

?????? ? ???????

Edited by - Ajkula on 14/08/2012 13:30:27
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 14/08/2012 : 13:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
nemoj pricat politicke gluposti ovdje na sportsko forumu molim te

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 14/08/2012 : 13:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
Neću više.

?????? ? ???????

Edited by - Ajkula on 14/08/2012 13:34:48
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 14/08/2012 : 13:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message

Evo malo Teladi...

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 14/08/2012 : 14:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 14/08/2012 : 14:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message

?????? ? ???????
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2012 : 14:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
jedine dvije skupine u Hrvatskoj vrijedne spomena su BBB i Torcida..sve drugo je Bogu za rasplakati..ustvari jedino jos Ultrasima skidam kapu..malen gradic ali uvik ih dojde na gostovanja..i u dobrom broju idu gledati reprezentaciju..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 14/08/2012 14:20:57
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 14/08/2012 : 14:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
Al zato je Torcida za .

?????? ? ???????
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000