Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
oko Kupio mi stripove na sajmu i pomogao iako me ne poznaje. Odbio bilo kakva čašćenja i rekao da bi ljudi trebali pomagati jedni drugima. Paket koji sam dobio je najkvalitetnije zapakiran paket koji sam ikada dobio. Stripovi naravno svi novi. Hvala, oduševljen sam. Da smo bar svi takvi kao Zoran.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
oko Kupio mi stripove na sajmu i pomogao iako me ne poznaje. Odbio bilo kakva čašćenja i rekao da bi ljudi trebali pomagati jedni drugima. Paket koji sam dobio je najkvalitetnije zapakiran paket koji sam ikada dobio. Stripovi naravno svi novi. Hvala, oduševljen sam. Da smo bar svi takvi kao Zoran.
Meni je isto tako bio prije godinu dana na interliberu kupio zekane i dostavio mi ih prakticki pred kucu. Stvarno
Evo, htio bih pohvaliti forumasa markolar. Prodavac je bio bolestan i nije mogao poslati stripove kad je bilo dogovoreno, iako to meni nije ni najmanje smetalo, jer mi se nikamo nije zurilo, pa mi je jos dodatno poslao 4 zagora, 4 dd, 4 texa, 3 bleka i blek i mark specijal. Stvarno svaka cast(forumasi poput njega i forumasa kojeg sam hvalio u postu iznad stvarno vracaju vjeru u ljudski rod).
ZLOTVOR čovjek mi prodao Mr No LMS kolekciju, sredio dostavu, pomogao nositi kutijetinu do auta po snjegu, stripovi tocno onak kak su opisani, uglavnom sve 5!
Nakon dugo vremena evo i mene nazad na ovaj topic da pohvalim člana ERO koji je one MV zaštito tako dobro da se tako ni nitroglicerin nije pazio. Tako da sve pohvale
Iako je to možda nepravedno prema ostalim prodavačima s kojima imam vrlo pozitivna iskustva , naročito bi istaknuo prodavača Elvisa Rakića (Pula) koji se krije iza nadimka Elva. Vrlo korektan , fleksibilan i sklon dogovoru.
Lijepo je bilo poslovati i sa prodavačima koji se kriju iza nadimaka: Agozec Barney Iseserin IvicaG Željko11 Alibaba
Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu...
Moram na bijelu listu staviti čovjeka koji se odaziva na nick "oko". Vidim neki su ga već spominjali, ali oduševilo me nekoliko stvari. Prvo, čovjek mi užicao i poslao skicu Mister Noa od Disa i to samoinicijativno. K'o da sam sam bio na CRŠ-u. Drugo, paket je bio zaprakiran bolje i urednije nego kad tete u gift shopovima pakiraju poklone za rođendan. Sve pic-pic, u najlonu, složeni kartoni. Sve ti dođe žao uopće ga otvoriti. Naravno i stripovi su bili bez greške!
Hvala još jednom za super brzu isporuku! Stripove dobijem več sutra i to u blizini doma. Čista slučajnost. Nešto takvo se mi nije još desilo. Palo, ko iz neba u naručje.
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!