forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Navijači ???
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/08/2012 : 18:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by -jeremija-

Hteo je da kaže da Borac BL ima mnogo navijača u Srbiji, pritom misleći na novosadske Firmaše koji su zbratimljeni sa banjalučkim Lešinarima :)

e to je druga priča i točna priča...potpuno u redu!
Ali da su ista država to je bezobrazluk...

Vidiš da mu u profilu stoji da ima 12 godina, šta se onda čudiš?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16485 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 14/08/2012 : 18:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

Hteo je da kaže da Borac BL ima mnogo navijača u Srbiji, pritom misleći na novosadske Firmaše koji su zbratimljeni sa banjalučkim Lešinarima :)

Al cinjenica je da su to srpski klubovi.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 14/08/2012 : 18:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
pa Srđane, ja radim s klincima od tih godina (5.-8. raz.) i prvo kaj učimo je su susjedni narodi i države. I onda u sedmom (a to je s 12. godina) nema šanse da mi buba da je Mostra hrvatski grad i sl. Uostalom moram provjeriti s čim ih doma starci "hrane", kakve otrove koriste da ih odmah detoksidiram ;)

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 14/08/2012 : 18:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

quote:

nekaj srpsko ne mora značiti da je i u Srbiji...pojmove treba razlikovati! Isto ako je nekaj hrvatsko ne znači da je i u Hrvatskoj...
Kaj se sad s tobom događa Calebe?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/08/2012 : 18:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

pa Srđane, ja radim s klincima od tih godina (5.-8. raz.) i prvo kaj učimo je su susjedni narodi i države. I onda u sedmom (a to je s 12. godina) nema šanse da mi buba da je Mostra hrvatski grad i sl. Uostalom moram provjeriti s čim ih doma starci "hrane", kakve otrove koriste da ih odmah detoksidiram ;)

Ne opravdavam ga time, ali eto, valjda se dečko zaneo, još uvek ima fore da se izgradi u normalnu ličnost!
Jedino će biti žalosno ako ima više godina, a stavio 12!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16485 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 14/08/2012 : 19:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

nekaj srpsko ne mora značiti da je i u Srbiji...pojmove treba razlikovati! Isto ako je nekaj hrvatsko ne znači da je i u Hrvatskoj...
Kaj se sad s tobom događa Calebe?

Nista, samo kazem da su srpski kubovi, a ne da su iz Srbije Da l ih je namerno predstavio kao da su iz Srbije ili ne, ne znam, mozda je samo u kontekstu srpskih klubova napisao, a lose se izrazio.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 14/08/2012 : 19:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Ne opravdavam ga time, ali eto, valjda se dečko zaneo, još uvek ima fore da se izgradi u normalnu ličnost!
Jedino će biti žalosno ako ima više godina, a stavio 12!

a ne znam, prije 10 dana se isto zanio...nekak ga stalno zanese to prisvajanje ;)

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 14/08/2012 : 19:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
Calebe, a ovo?

quote:
Originally posted by Ajkula

Srbija i Srpska su ti ista država!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/08/2012 : 19:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

a ne znam, prije 10 dana se isto zanio...nekak ga stalno zanese to prisvajanje ;)

A ko zna kako je kod kuće vaspitavan?Imaš puno primera i u Srbiji i u Hrvatskoj, znaš i sam, da sad ne otvaramo temu o tome.
I meni je zasmetalo kad je rekao da su Srbija i Republika Srpska ista država, veruj mi!
Jeste da ljudi iz Srpske vole Srbiju, takođe i mi odavde njih, ali država nismo ista, no dečko se verovatno zaneo!

Edited by - srdjandj on 14/08/2012 19:08:49
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16485 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 14/08/2012 : 19:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

Calebe, a ovo?

quote:

Nisam to video. Jbg, zelje su jedno, a realnost drugo. Trenutno.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 14/08/2012 : 19:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
;)

@S
slažem, nevjerojatno je kako loše se odgajaju djeca...čast izuzecima!

p.s. ovak kak si rekel odaje dojam da se stvarno vjeruje na riječ [u zdravlje]

Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
767 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 14/08/2012 : 19:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message
quote:

Prijatelju svaka tebi čast, i ne pišem ti ovo zato što sam iz Mostara ali mene je u zadnjih par godina sramota kako malo ti mladi novi ljudi iz HR znaju o susjedima i okolini, i nažalost nije samo slučaj kod vas nego i kod nas u Hercegovini, a i šire... Pa jebote kad ja ljudima iz HR ili Crne Gore ne mogu pojasniti da nismo svi bosanci, i da ne postoji država Bosna i da ja nisam iz te regije, ono kolutaju očima.. Vjeruj mi da neke stvari lakše objasniš Austrijancima ili Grcima nego ovim našim narodima, tako da ne čudi da je ovaj momčuć ovo napisao...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2012 : 19:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
da, jedno su zelje a drugo je realnost..i ja bi tija autonomiju Dalmacije pa nista od toga..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/08/2012 : 19:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

bio si upozoren prošli put,ali vidim,nije djelovalo...ban...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/08/2012 : 19:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ajmo dosta di je koja država i di je koji grad...tema su navijači...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
767 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 14/08/2012 : 19:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message
Ma ne govorim ja o nikakvoj autonomiji, ali se naježim kad odem u Zagreb, Split ili Podgoricu i netko mi rekne u startu evo bosanca... To je isto da ja upadnem u Split (ili bilo gdje drugo u Dalmaciji) i počnem sve vas uvjeravati da ste hercegovci ili slavonci... Upravo zbog ovakvih stvari sam često znao radije reći da sam iz Norveške nego da ostane na tome da sam samo iz bosne (kad ne žele ljudi već shvatiti da je to regija iz koje ja nisam)... Vama je lakše, vi imate puno pokrajina ali jedan naziv države, mi imamo samo dvije pa nas bode kad nas pored toga svrstaju samo u jednu...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2012 : 19:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
@globinjo

lako je banirat djecu i nad njima se izivljavat..

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 14/08/2012 : 19:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
nevjerujem da je ajkuli 12 god.,jos od kad se je pojavio. blago onom ko vjeruje.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2012 : 19:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

nevjerujem da je ajkuli 12 god.,jos od kad se je pojavio. blago onom ko vjeruje.

znaci zelis reci da je mali Ajkula ubaceni agent provokator..

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16485 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 14/08/2012 : 19:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

Ne, al ozbiljno, meni je par puta palo na pamet i sto. Pravopis mu je odlican, vrlo dobar za dete od 12 godina, sto mi nikako ne ide u glavu, a i dosta zrelije deluje u nekim trenucima, ali i brza kao neki klinja. Jos uvek je zelen

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2012 : 19:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ne, al ozbiljno, meni je par puta palo na pamet i sto. Pravopis mu je odlican, vrlo dobar za dete od 12 godina, sto mi nikako ne ide u glavu, a i dosta zrelije deluje u nekim trenucima, ali i brza kao neki klinja. Jos uvek je zelen

slazem se..kako bi reka Zlatko Vujovic ima on jos puno kruva izist..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 14/08/2012 : 20:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:

quote:

quote:

moguće je da ima, ima stvarno napredne djece...

@davor
tak ti meni smeta kaj pun kurac ljudi nije svjesno da večina kajkavaca nisu zagorci, pa čim ljudi skuže da sem kajkavec odmah sam i zagorec...sad se vec smijem na to, ali obvezno napomenem da sam zagorec isto koliko i grobničan!

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/08/2012 : 20:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

moguće je da ima, ima stvarno napredne djece...

@davor
tak ti meni smeta kaj pun kurac ljudi nije svjesno da večina kajkavaca nisu zagorci, pa čim ljudi skuže da sem kajkavec odmah sam i zagorec...sad se vec smijem na to, ali obvezno napomenem da sam zagorec isto koliko i grobničan!

ja vas razlikujem iako sam dalmos..mater mi je iz Cakovca pa sam naucia sve te podjele..

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 14/08/2012 : 20:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:

quote:

to kad brza kao neki klinac,iz aviona se vidi da je to "nastelano". necu sad rec da je "matori",a ima vise od 20.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 14/08/2012 : 20:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
Ako je Drina granica popicemo je

Salim se malo, Ajkuli samo treba objasniti da nije isto ono sto pojedini ljudi zele i kakvo je trenutno stanje, verovatno ce skontati sa godinama kao i vecina.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000