Author |
Topic |
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 15/08/2012 : 00:20:25
|
Heh, a ono da se covek najezi kad ga nazovu bosancem...meni je sve iz bivse federalne BiH "bosanac", onako nediskriminativno. Vise se ja najezim kad dodju "srbi" s one strane reke kad se igra sa Bosnom pa pale zastave i vicu o nekakvim nozevima i zicama. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 15/08/2012 : 00:26:25
|
A super je sto svi kukaju kako je kod nas represija, u ozbiljnim zemljama mrak jede ovakve navijace vrlo brzo... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 15/08/2012 : 00:36:57
|
I mi svojih konja za trku imamo!Upsssss! Sorry konji što san uvridia tako plemenite životinje...
A što je ta stoka s printa napravila, pročitajte ovdje.
EDIT: iskreno mi je žao čovika što je mora u preuranjenu mirovinu zbog ovakvog idiota, a još više mi je žao njegove familije za koju je upitno da li je može prehranit danas...
|
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 15/08/2012 00:38:35 |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32402 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 15/08/2012 : 00:41:26
|
to je sramota. ne vidim ni najmanji razlog scim se tu moze covjek da pohvali. ( napad na policajca) |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
Edited by - Tutta on 15/08/2012 00:42:36 |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 15/08/2012 : 04:34:47
|
U BiH je stanje ovakvo:
-Željo i Sarajevo imaju najbrojnije skupine, 50:50 odokativno, ima ih svuda po zemlji. Zna biti belaja na tribinama, ali ne u tolikoj mjeri. Urijetko se desi neki nacionalistički ispad, uglavnom se navija korektno. Često nadmaše domaće navijače na gostovanjima. -Sarajevski Olimpik je najmlađi klub, ali voli doći raja na novi stadion da ih gleda, igraju lijep fudbal, a nema nereda i tenzija na tribinama. A i stadion je šaren nekakav, neobičan :D Ja bih rekao da je riječ o ljubiteljima fudbala ili simpatizerima jer svako u Sa navija za jednog od dva velikana, nisam dugo sreo nekog da na pitanje "Jel' navijaš za Želju ili Sa?" kaže "Ne navijam ni za koga". Ako ih i ima, sportski portali ih zovu Vukovima, u novije vrijeme Vucovima jer je sad Olimpic XD - Slavijini navijači su Sokolovi. Poznati su po nacionalističkim ispadima. Zna ih biti solidan broj na domaćim utakmicama, dođe ih i 20-30 na sarajevska gostovanja. - Borčevi Lešinari su brojni, ali po mom mišljenju riječ je o teškoj gamadi. Ne znaju prihvatiti poraz, evo primjera http://www.youtube.com/watch?v=YGBF4RIp_WU , a pjesme tipa "Titula nam ne treba, jer Bosna nije naša država" puno govore o njima. Borac je veliki klub, ali ovo mu ne ide u prilog. - Velež ima standardno vjerne i brojne navijače, ali kako klub nema uspjeha još od vremena stare države, nema ni neke veće euforije. - Škripari iz Širokog su dokazani nacionalisti, ima ih solidan broj, dođu i u Sarajevo, vole praviti belaje i negirati pripadnost BiH. - Ultrasi Zrinjskog su također brojni, znaju doći i na gostovanja. - Zvijezda iz Gradačca ima lijepu navijačku skupinu, recimo da se radi o timu koji lijepo igra i ima zdravu politiku, pa imaju šta i vidjeti. - Ostali premijerligaši nemaju neke specijalno aktivne navijačke skupine. Skupi se raje, ali ne ističu se po organizovanoj podršci i gostovanjima. - Od niželigaša bih istakao Vandale iz Bugojna, navijače NK Iskre, odani i brojni, zna ih biti i na gostovanjima. Ima solidnih grupa i u Krajini koja već duže vrijeme nema premijerligaša. Sada je i tuzlanska Sloboda drugoligaš. Fukare su uvijek tu da podrže svoj klub, ali su u posljednje vrijeme mlaki, zbog atmosfere oko kluba vjerovatno. - Zaboravio sam Robijaše. Oni su tifoze, ima ih dosta po gostovanjima, imaju neku furku i znaju biti nasilni, to gostovanje mi nije drago...
|
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1935 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
Argus
Junior Member
Croatia
453 Posts
Member since 04/10/2010 |
Posted - 15/08/2012 : 08:19:19
|
Ocito da samnom nesto nije u redu jer mislim da je to sve bolesno i ludo.Raspisali ste se 5 stranica o huliganima ,delikventima i divljacima koji su u stanju ubiti nekog tko ne navija za njihov klub umjesto da se bodri klub u dobru i zlu bez incidenta i nasilja.Dok igraci ubiru milijune eura, glume mimoze po terenu a u stvari igraju za sebe ljudi se tuku,unistavaju imovinu i sav svoj bijes iskaljuju na utakmicama.Sto je s ljudima koji bi ponekad poveli malu djecu na stadion? |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1935 Posts
Posted - 15/08/2012 : 08:27:16
|
Dodji na bilo koju Partizanovu ili zvezdinu utakmicu i videces gomilu ljudi sa malom decom. Njih niko nikada ne dira, u tucama ucestvuju samo najekstremniji navijaci svojom voljom. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 15/08/2012 : 08:42:52
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije ... u tucama ucestvuju samo najekstremniji navijaci svojom voljom.
Na primer, takvi kao ti! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
HercegBosna
Starting Member
64 Posts
Member since 02/03/2012 |
Posted - 15/08/2012 : 08:49:26
|
quote: Originally posted by jasa
U BiH je stanje ovakvo:
-Željo i Sarajevo imaju najbrojnije skupine, 50:50 odokativno, ima ih svuda po zemlji. Zna biti belaja na tribinama, ali ne u tolikoj mjeri. Urijetko se desi neki nacionalistički ispad, uglavnom se navija korektno. Često nadmaše domaće navijače na gostovanjima.(Navijači ova dva kluba su izričito nacionalna skupina kupljena od strane SDA -Sarajevo ili SDP-Željo koji žele dominaciju bošnjačke ili bosanske ili poturičke ne znam više kako se sada zovu dominacije u BIH, nema ih nigdje osim u Sarajevu, ostatku zemlje gdje nema muslimana se bukvalno gade i zato puše degenek gdje god dođu , Mostar, BanjaLuka, Trebinje, Široki i sl.) -Sarajevski Olimpik je najmlađi klub, ali voli doći raja na novi stadion da ih gleda, igraju lijep fudbal, a nema nereda i tenzija na tribinama. A i stadion je šaren nekakav, neobičan :D Ja bih rekao da je riječ o ljubiteljima fudbala ili simpatizerima jer svako u Sa navija za jednog od dva velikana, nisam dugo sreo nekog da na pitanje "Jel' navijaš za Želju ili Sa?" kaže "Ne navijam ni za koga". Ako ih i ima, sportski portali ih zovu Vukovima, u novije vrijeme Vucovima jer je sad Olimpic XD - Slavijini navijači su Sokolovi. Poznati su po nacionalističkim ispadima. Zna ih biti solidan broj na domaćim utakmicama, dođe ih i 20-30 na sarajevska gostovanja.(nacionalisti su samo zato šta su Srbi, jel tako?) - Borčevi Lešinari su brojni, ali po mom mišljenju riječ je o teškoj gamadi. Ne znaju prihvatiti poraz, evo primjera http://www.youtube.com/watch?v=YGBF4RIp_WU , a pjesme tipa "Titula nam ne treba, jer Bosna nije naša država" puno govore o njima. Borac je veliki klub, ali ovo mu ne ide u prilog.(Trebaš se zapitati zašto to govore a ne osuđivati odmah, eto te ko Mustafa Cerić) - Velež ima standardno vjerne i brojne navijače, ali kako klub nema uspjeha još od vremena stare države, nema ni neke veće euforije. - Škripari iz Širokog su dokazani nacionalisti, ima ih solidan broj, dođu i u Sarajevo, vole praviti belaje i negirati pripadnost BiH.(Opet sada su nacionalisti šta su Hrvati jel tako?) - Ultrasi Zrinjskog su također brojni, znaju doći i na gostovanja. - Zvijezda iz Gradačca ima lijepu navijačku skupinu, recimo da se radi o timu koji lijepo igra i ima zdravu politiku, pa imaju šta i vidjeti. - Ostali premijerligaši nemaju neke specijalno aktivne navijačke skupine. Skupi se raje, ali ne ističu se po organizovanoj podršci i gostovanjima. - Od niželigaša bih istakao Vandale iz Bugojna, navijače NK Iskre, odani i brojni, zna ih biti i na gostovanjima. Ima solidnih grupa i u Krajini koja već duže vrijeme nema premijerligaša. Sada je i tuzlanska Sloboda drugoligaš. Fukare su uvijek tu da podrže svoj klub, ali su u posljednje vrijeme mlaki, zbog atmosfere oko kluba vjerovatno. - Zaboravio sam Robijaše. Oni su tifoze, ima ih dosta po gostovanjima, imaju neku furku i znaju biti nasilni, to gostovanje mi nije drago...(A ne vole baš Sarajevo, pa su i oni nacionalisti i fašisti jel tako? Uppps, a ja oni su muslimani pa ne mogu biti fašisti, zaboravih)
|
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1935 Posts
Posted - 15/08/2012 : 08:49:30
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by Cuvam starudije ... u tucama ucestvuju samo najekstremniji navijaci svojom voljom.
Na primer, takvi kao ti!
Tacno, ali nekada davno, sada sam porodicni covek i ljubitelj sporta. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 15/08/2012 : 08:52:09
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Na primer, takvi kao ti!
Tacno, ali nekada davno, sada sam porodicni covek i ljubitelj sporta.
Super, bar si se smirio na vreme.Nemoj sad da sina, slucajno, tako vaspitavas! Bolje neka dete navija za Zvezdu, a ne partizan.(p) malim slovom samo zbog tebe! |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1935 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 15/08/2012 : 09:07:56
|
Tu nema problema, za koju godinu dok on porate nece ni imati dilemu jer zvezda nece ni postojati.
Da, pokazuješ sve više i više svoje pravo lice, svakim narednim postom se još više pokopavaš.Prestajem sa diskusijom sa takvim, nazovimo ih navijačima, opsednuti patološkom mržnjom prema ZVEZDI! Sanjaj raspad i gašenje Zvezde, ja ti tu ne mogu pomoći.Pozdrav! |
Edited by - srdjandj on 15/08/2012 09:08:49 |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 15/08/2012 : 09:07:58
|
predlažem zaključavanje ove teme s obzirom na trenutnu dinamiku i potencijal da za nekih desetak postova ne dojde do zalijevanja vatre benzinom i klasičnih podjebavanja sa brojanjem krvnih zrnaca, revizijama povijesti u zadnjih stotinjak godina pa do najmutavijih pitanja "gdje si ti bio '91." ili "gdje ti je deda/ćaća bio 41." i daljnjeg glorificiranja navijača i njihovih profašističkih stavova(a realnost je takva da većina navijačkih skupina na balkanu su upravo takve).
|
|
|
HercegBosna
Starting Member
64 Posts
Member since 02/03/2012 |
Posted - 15/08/2012 : 09:12:37
|
quote: Originally posted by djule
predlažem zaključavanje ove teme s obzirom na trenutnu dinamiku i potencijal da za nekih desetak postova ne dojde do zalijevanja vatre benzinom i klasičnih podjebavanja sa brojanjem krvnih zrnaca, revizijama povijesti u zadnjih stotinjak godina pa do najmutavijih pitanja "gdje si ti bio '91." ili "gdje ti je deda/ćaća bio 41." i daljnjeg glorificiranja navijača i njihovih profašističkih stavova(a realnost je takva da većina navijačkih skupina na balkanu su upravo takve).
Dobar prijedlog, slažemo se da se ne možemo složiti !! |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1935 Posts
Posted - 15/08/2012 : 09:13:20
|
Tu nema problema, za koju godinu dok on porate nece ni imati dilemu jer zvezda nece ni postojati.
Da, pokazuješ sve više i više svoje pravo lice, svakim narednim postom se još više pokopavaš.Prestajem sa diskusijom sa takvim, nazovimo ih navijačima, opsednuti patološkom mržnjom prema ZVEZDI! Sanjaj raspad i gašenje Zvezde, ja ti tu ne mogu pomoći.Pozdrav!
Nisam ja opsednut patoloskom mrznjom prema zvezdi, vise se salim nego sto me zabole za nju. A zar bi bilo nerealno da FK CZ krene putem VK i KK, pogotovo kad se uzme u obzir cifra koju dugujete? |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 15/08/2012 : 09:20:19
|
Prijatelju, da se razumemo, ne duguje samo Zvezda, Zvezda samo ima budalu od predsednika koji prljav veš iznosi napolje. I vi ste uzimali kredite od Agrobanke čija su poslovanja sada pod istragom... Nisu vama računi sasvim čisti, ne brini :) |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1935 Posts
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 15/08/2012 : 10:02:42
|
quote: Originally posted by djule predlažem zaključavanje ove teme s obzirom na trenutnu dinamiku i potencijal da za nekih desetak postova ne dojde do zalijevanja vatre benzinom i klasičnih podjebavanja sa brojanjem krvnih zrnaca, revizijama povijesti u zadnjih stotinjak godina pa do najmutavijih pitanja "gdje si ti bio '91." ili "gdje ti je deda/ćaća bio 41." i daljnjeg glorificiranja navijača i njihovih profašističkih stavova(a realnost je takva da većina navijačkih skupina na balkanu su upravo takve).
Potpisujem, posebno boldovani dio (i to ne samo zato što bih vjerovatno zaradio doživotni ban da odgovorim HB-u onako kako je zaslužio), s tim da topic može poslužiti kao neka vrsta kontejnera jer ima tu svih vrsta govana (nacionalističkih i huliganskih) pa da se u njega odlažu postovi koji ni za penisa nisu. |
Potpis. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40538 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 15/08/2012 : 10:29:00
|
quote: Originally posted by dosada
pa Srđane, ja radim s klincima od tih godina (5.-8. raz.) i prvo kaj učimo je su susjedni narodi i države. I onda u sedmom (a to je s 12. godina) nema šanse da mi buba da je Mostra hrvatski grad i sl. Uostalom moram provjeriti s čim ih doma starci "hrane", kakve otrove koriste da ih odmah detoksidiram ;)
Ti nekoga necemu ucis!? Pa ni pravopis ne znas!!! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40538 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 15/08/2012 : 10:30:37
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Ajkula
Srbija i Srpska su ti ista država!
bio si upozoren prošli put,ali vidim,nije djelovalo...ban...
Ma daj ne seri bre! Za ovo ban klincu! Idi bre u q. Vracaj ga! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 15/08/2012 : 10:47:33
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Ajkula
Srbija i Srpska su ti ista država!
bio si upozoren prošli put,ali vidim,nije djelovalo...ban...
Ma daj ne seri bre! Za ovo ban klincu! Idi bre u q. Vracaj ga!
kad mu istekne ban, nek se vrati sam...
i dalje se trudiš da te netko doživi |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Topic |
|