forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex LUD 112 - Brezuljci Siouxa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 23:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Ne bi, njih bi sve popapao Grosjean. Za doručak, a za ostale obroke bi mu dosta bili Liberty Sam, Fishleg i njegova ekipa, Sivi Vuk, Adam Crane, Andrew Cain, Guthrum i Supermike.

I onda bi mu Titan opalio vritnjak u stražnjicu da bi izletio iz ovog sustava. Tada bi Helligen s Titanom zgnječio sve likove koji su bili koji jesu i koji će biti u Texovom serijalu kao i sve scenariste i crtače te zajedno s Zagorom napravio dernek na Balkanu dok bi svi Texoljubci bili privezani na stup za mučenje.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 08/08/2012 : 23:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Onda bi usred slavlja Proteus skinuo sa svog lica masku Hellingena, a dok bi svi Zagijevi frendovi bili pijani od slavlja, on bi lijepo oslobodio ove Texove sa stupa za mučenje i bolje da ti ne opisujem što bi se dogodilo u iduće 4 minute.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 23:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
I tada bi u zadnji čas Kiki Manitu spržio sve i Zagorovce i Tekstilovce i rekao Johnny Cash vas je sve upozorio:

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 08/08/2012 : 23:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Na ovo nemam odgovora, Tex nema božanske pomoći.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 23:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Na ovo nemam odgovora, Tex nema božanske pomoći.

Samo je jedan Jonny Cash!

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 09/08/2012 : 00:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Johnny*

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Zagooor
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 13/04/2012

Posted - 09/08/2012 : 14:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagooor a Private Message  Reply with Quote
Inače,damn good movie ...

Ono,mislim stvarno ...
Go to Top of Page

jimy1968
New Member

USA
124 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 10/08/2012 : 16:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jimy1968 a Private Message  Reply with Quote
very enjoyable fight betwen Tex and Zagor but the best of all ending it with JONNY CASH

Edited by - jimy1968 on 10/08/2012 16:22:30
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 14/08/2012 : 11:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Kakva je priča?

Za sada obećava. Hehe zanimljivo je vidjeti kak se Tex u nekoliko navrata obuzdaje svoj karakter. Cijela epizoda je prošla bez ijednog šamara

Bok, kako si.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/08/2012 : 11:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Za sada obećava. Hehe zanimljivo je vidjeti kak se Tex u nekoliko navrata obuzdaje svoj karakter. Cijela epizoda je prošla bez ijednog šamara

Nije valjda da prica sa ljudima?
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/08/2012 : 11:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:

Još gore počeo je piti čaj

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 14/08/2012 : 16:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:

Šokantno ali da, revolucija u Bonelliju, ali srećom Tex fanovi nisu ko Zagorovi pa predviđam dobru ocjenu u recenziji

Bok, kako si.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 15/08/2012 : 21:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Stari čak i neumoljivi Tex ako nikoga nije istukao ni ubio tokom cele epizode...Pretvorio se u pacifistu?!?
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/08/2012 : 15:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Obećavajući početak, volim kad Indijanci dobiju značajniju ulogu. Monti je jedan od crtača koji mi nisu previše dragi, ne sviđa mi se previše crta i poteza po licima likova. Villa je ponovo iskazao sklonost bojenju neba u neobične boje.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 18/08/2012 : 11:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Kupio jučer, nije mi baš drag taj Monti, ali može proći... Jedan od crtača koji s vremenom nije puno napredovao...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/08/2012 : 08:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
odličan početak, tečno čitanje bez puno priče,Monti mi nije baš najdraži ali tu odličan...
sad čekat 2 mjeseca za nastavak, jedino me to boli...ali sad je bar redovno dvomjesečno Tex na kioscima...bar to.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/08/2012 : 10:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Kupio jučer, nije mi baš drag taj Monti, ali može proći... Jedan od crtača koji s vremenom nije puno napredovao...

I meni je drag njegov crtež (Skriveno selo, Pljačkaši s gatlingom).
Nedavno sam čitao epizodu Indijanska policija koju je crtao, i stvarno sam se odužeio. U Mno-u mi i nije baš nešto.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.1 seconds. Snitz Forums 2000