Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 14:21:06
|
Poll Question:
Da li je baniranje Iwooda opravdano?
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
|
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 20/08/2012 19:49:14
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/08/2012 : 14:26:47
|
mislim da trebamo uvesti praksu glasanja oko nekih stvari..ne smijemo dopustit da se ovakva diktatura nastavi..ipak je ovo nas zajednicki forum.. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 19/08/2012 : 14:37:51
|
quote: Originally posted by brni
mislim da trebamo uvesti praksu glasanja oko nekih stvari..ne smijemo dopustit da se ovakva diktatura nastavi..ipak je ovo nas zajednicki forum..
Mislim da je ovo zabranjeno. Dakle mogao bi i ti dobiti ban. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/08/2012 : 14:41:00
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
mislim da trebamo uvesti praksu glasanja oko nekih stvari..ne smijemo dopustit da se ovakva diktatura nastavi..ipak je ovo nas zajednicki forum..
Mislim da je ovo zabranjeno. Dakle mogao bi i ti dobiti ban.
nek me baniraju..ako ce to doprinjet demokratizaciji foruma neka.. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 19/08/2012 : 14:43:18
|
nek me baniraju..ako ce to doprinjet demokratizaciji foruma neka..
Posićaš me na onog načelnika nekog gradića u Andaluziji što pljačka supermarkete i dili siromašnima. Pravi Robin Hood
I on se odreka političkog imuniteta spreman da se suoči s konsekvencama koje će uslijedit |
Trljam ruke. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/08/2012 : 14:45:33
|
quote: Originally posted by Zlotvor
nek me baniraju..ako ce to doprinjet demokratizaciji foruma neka..
Posićaš me na onog načelnika nekog gradića u Andaluziji što pljačka supermarkete i dili siromašnima. Pravi Robin Hood
I on se odreka političkog imuniteta spreman da se suoči s konsekvencama koje će uslijedit
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 14:50:10
|
Ma daj, potpuno bezveze. Ocekujem da i sami moderatori uvide da je ovo preterano (i prethodnih nekoliko izbacivanja) i da samo nerviraju coveka bez razloga. Ajde vracajte Lwooda |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 14:57:54
|
ma bezveze je baniran kao i prethodna dva puta. npr. za tonku mi je jasno zašto su ga uzeli na zub, ali pobogu lwooda?? đabe moderatoru velika glava ako mu je amputiran smisao za humor i zajebanciju. odbanirajte lwooda i neponovilo se.... |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 15:01:42
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ma daj, potpuno bezveze. Ocekujem da i sami moderatori uvide da je ovo preterano (i prethodnih nekoliko izbacivanja) i da samo nerviraju coveka bez razloga. Ajde vracajte Lwooda
ovaj put je situacija malo komicnija....danas ujutro mladjo visi pola sata na forumu i ne izbacuje nikoga. Dolazi manhunter i izbacuje obojicu (lwoda i KRASA)...a mladjo je bil taj koji je upozoraval KRASA na ponašanje prije par dana, iako sam ja manhunteru poslal dokaze za izbacivanje KRASA ovaj nije prstom mrdnul (opasno ignorantski se ponaša u zadnje vremee). Da bi danas ujutro došel i izbacil obojicu |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 19/08/2012 : 15:05:16
|
A čemu se čudit za KRASA? U 4-5 stranica topika stalno vrti ista sranja, postovi su mu puni šovinizma, rasizma i ksenofobije da ti se smuči. |
Trljam ruke. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25552 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/08/2012 : 15:05:46
|
quote: Originally posted by dosada
Ma daj, potpuno bezveze. Ocekujem da i sami moderatori uvide da je ovo preterano (i prethodnih nekoliko izbacivanja) i da samo nerviraju coveka bez razloga. Ajde vracajte Lwooda
ovaj put je situacija malo komicnija....danas ujutro mladjo visi pola sata na forumu i ne izbacuje nikoga. Dolazi manhunter i izbacuje obojicu (lwoda i KRASA)...a mladjo je bil taj koji je upozoraval KRASA na ponašanje prije par dana, iako sam ja manhunteru poslal dokaze za izbacivanje KRASA ovaj nije prstom mrdnul (opasno ignorantski se ponaša u zadnje vremee). Da bi danas ujutro došel i izbacil obojicu
Od onih silnih poruka koje mi šalješ se malo pogubim, pa ne stignem baš sve.
Kako god, izbacio sam ove tad kad sam stigao. Dan-dva ne menja ama baš ništa. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/08/2012 : 15:05:56
|
Ne znam ni šta je uradio, no... Lwooda izbacit! To je nedopustivo. Ja bih njenu dozvolio da dila drogu preko ovog sajta koliko mi je drag. Tako da moderatori, zna se. Puštajte našeg političkog aktivistu odmah jer ću u suprotnom prestati jesti majonez cijeli tjedan. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 19/08/2012 : 15:08:55
|
A čemu se čudit za KRASA? U 4-5 stranica topika stalno vrti ista sranja, postovi su mu puni šovinizma, rasizma i ksenofobije da ti se smuči.
Da, ali je iskren, neuvijen i govori stvari koje se mnogima motaju po glavi. A izrekao ih je potpuno svjesno da bi mogao dobiti ban. Ne kažem da to treba dozvoliti niti da se slažem s njim u svemu, ali lijepo je ponekad vidjeti nekoga da kaže sve bez da prethodno izvaže i politički premjeri... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 19/08/2012 : 15:09:45
|
quote: Originally posted by manhunter
ovaj put je situacija malo komicnija....danas ujutro mladjo visi pola sata na forumu i ne izbacuje nikoga. Dolazi manhunter i izbacuje obojicu (lwoda i KRASA)...a mladjo je bil taj koji je upozoraval KRASA na ponašanje prije par dana, iako sam ja manhunteru poslal dokaze za izbacivanje KRASA ovaj nije prstom mrdnul (opasno ignorantski se ponaša u zadnje vremee). Da bi danas ujutro došel i izbacil obojicu
Kako god, izbacio sam ove tad kad sam stigao. Dan-dva ne menja ama baš ništa.
poslah ti ih 5-6 u proteklih nekoliko dana, negdje u prosjeku jedna dnevna...oprosti ako je to previše za tvoje kapacitet. Nakon prve si rekel da bi reagiral ali da te preduhitril globinjo (ajkula je bil u pitanju), a za ostale te nije nitko preduhitril pa vidim kak si reagiral. Ali glavno da si lwooda odmah skinul, pravo ljudski...
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 19/08/2012 : 15:13:22
|
A čemu se čudit za KRASA? U 4-5 stranica topika stalno vrti ista sranja, postovi su mu puni šovinizma, rasizma i ksenofobije da ti se smuči.
čudđenje je upravo u tome kaj je manhunter (ili mladjo koji ga je upozoril) to mogel bas sprijeciti prije 4-5 stranica...cemu oduglovačenje. Nakon uvrede Arapima i rasizma prema ljdima druge boje kože, te pisanja da je udaranje žene njegova stvar a ne stvar sudtva o cemu se tu više imalo razmišljat...o čemu modovi, osim o izbacivanju!? A vi ga puštat (a znate o čemu piše) da piskara još dan, dva iako ste o svemu pravodobno obaviješteni... |
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 19/08/2012 : 15:14:12
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Da, ali je iskren, neuvijen i govori stvari koje se mnogima motaju po glavi. A izrekao ih je potpuno svjesno da bi mogao dobiti ban. Ne kažem da to treba dozvoliti niti da se slažem s njim u svemu, ali lijepo je ponekad vidjeti nekoga da kaže sve bez da prethodno izvaže i politički premjeri...
Bolje bi mu bilo da ih je zadrža za sebe. Zna san da je seljačina, ali nisan zna da je onolika. Sad san dobia potvrdu. |
Trljam ruke. |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25552 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/08/2012 : 15:14:54
|
quote: Originally posted by manhunter
Kako god, izbacio sam ove tad kad sam stigao. Dan-dva ne menja ama baš ništa.
poslah ti ih 5-6 u proteklih nekoliko dana, negdje u prosjeku jedna dnevna...oprosti ako je to previše za tvoje kapacitet. Nakon prve si rekel da bi reagiral ali da te preduhitril globinjo (ajkula je bil u pitanju), a za ostale te nije nitko preduhitril pa vidim kak si reagiral. Ali glavno da si lwooda odmah skinul, pravo ljudski...
Naravno da je previše. Nekima je dosadno, pa vise ispred računara, neki rade. A još kad mi prutužba dodje od čoveka koji je devet puta bio izbačen sa foruma...
I nisam ja lwooda odmah izbacio, već sam izbacio par njih tad kad sam stigao. Neko je čekao duže, neko kraće. To valjda umeš da povežeš? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 19/08/2012 : 15:15:24
|
čudđenje je upravo u tome kaj je manhunter (ili mladjo koji ga je upozoril) to mogel bas sprijeciti prije 4-5 stranica...cemu oduglovačenje. Nakon uvrede Arapima i rasizma prema ljdima druge boje kože, te pisanja da je udaranje žene njegova stvar a ne stvar sudtva o cemu se tu više imalo razmišljat...o čemu modovi, osim o izbacivanju!? A vi ga puštat (a znate o čemu piše) da piskara još dan, dva iako ste o svemu pravodobno obaviješteni...
To san i tia reći - čudi me što nije i prije izletia. |
Trljam ruke. |
|
|
Topic |
|