Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10289 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 19/08/2012 : 15:20:44
|
Interesanntno, od ovih 7 šta su glasali DA niti jedan nije argumentira svoj stav niti se javija na topic. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 15:23:39
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Interesanntno, od ovih 7 šta su glasali DA niti jedan nije argumentira svoj stav niti se javija na topic.
Verovatno zato sto nemaju argumente a iz nekog razloga ne simpatisu Lwooda A kolko vidim Manhuntera samo dodatno inspirisali |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 15:26:32
|
quote: Originally posted by manhunter Naravno da je previše. Nekima je dosadno, pa vise ispred računara, neki rade. A još kad mi prutužba dodje od čoveka koji je devet puta bio izbačen sa foruma...
I nisam ja lwooda odmah izbacio, već sam izbacio par njih tad kad sam stigao. Neko je čekao duže, neko kraće. To valjda umeš da povežeš?
a neki rade na kompu pa im nije problem biti prisutan i na forumu, to valjda umeš da povežeš? i zato imaš poruke koje ti nekaj pokazuju, ako vec sve sam nemreš videti...a ovaj pokušaj omolavažavanja mene, itekak pokazuje kakva si osobe. Pokušaj komunicirati argumentima, a ne omlovaženjem bez argumenata...za sve kaj sam ti rekel imal sam i dokaze uz to, pa bi se mogel malo i educirati! ne, izbacil si ga u roku od nekoliko sati....a za Krasa ti je trebalo 3 dana u odnosu na poruku kad sam ti ju poslal. Iako si visil na forumu cijelo vrijeme. Dobro debelo si znal i za Krasa ali ga nisi imal namjeru izbacit, dok nije prešel svaku granicu. Isto vrijedi i za Sawitcha, koji je za razliku od Krasa ušutil slijedecih par dana. A samo je pitanje vremena kad bu se opet probudil!
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25553 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/08/2012 : 15:32:07
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by manhunter Naravno da je previše. Nekima je dosadno, pa vise ispred računara, neki rade. A još kad mi prutužba dodje od čoveka koji je devet puta bio izbačen sa foruma...
I nisam ja lwooda odmah izbacio, već sam izbacio par njih tad kad sam stigao. Neko je čekao duže, neko kraće. To valjda umeš da povežeš?
a neki rade na kompu pa im nije problem biti prisutan i na forumu, to valjda umeš da povežeš? i zato imaš poruke koje ti nekaj pokazuju, ako vec sve sam nemreš videti...a ovaj pokušaj omolavažavanja mene, itekak pokazuje kakva si osobe. Pokušaj komunicirati argumentima, a ne omlovaženjem bez argumenata...za sve kaj sam ti rekel imal sam i dokaze uz to, pa bi se mogel malo i educirati! ne, izbacil si ga u roku od nekoliko sati....a za Krasa ti je trebalo 3 dana u odnosu na poruku kad sam ti ju poslal. Iako si visil na forumu cijelo vrijeme. Dobro debelo si znal i za Krasa ali ga nisi imal namjeru izbacit, dok nije prešel svaku granicu. Isto vrijedi i za Sawitcha, koji je za razliku od Krasa ušutil slijedecih par dana. A samo je pitanje vremena kad bu se opet probudil!
Ja isto radim na kompu, pa svejedno nikad nisam na netu, osim ako je nešto poslovno. Na forumu sam u poslednje vreme u proseku 30 min dnevno, ne znam odakle ti to da sam visio na forumu?
Tebe ne omalovažavam, samo vraćam istom merom. Imam tu sposobnost da se prilagodim sagovorniku, bez obzira na kom nivou on bio. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 19/08/2012 15:32:59 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 15:48:41
|
quote: Originally posted by manhunter Imam tu sposobnost da se prilagodim sagovorniku, bez obzira na kom nivou on bio.
očito nemaš, jer ja sam tebi sve argumentiral a ti nisi nikaj...samo vrtiš šuplju priču u krug (nemam vremena, nisam videl i sl.). Argumentiraj onda jedan od razloga izbacivanja lwooda i to neprimjerenu komunikaciju? Argumentiraj zakaj si, nakon kad je mladjo izbacival lwooda, sad ti umešal? Pusti onda mladji da sam to riješi s njima, a ne da ovim tvojim uplitanjem sad kao nije samo mladjo taj, vec i ti. I ti sad kao pišeš kak ga mladjo ne bi ovaj ni izbacil i sl. Ako ga on koji je sve zakuhal ne bi izbacival kaj se onda ima netko drugi mješati u taj sukob. Pa bu te onda optuživali lwooda kak se zakačil sa svima i sl. Prozirno dečki, jako prozirno... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 19/08/2012 15:49:42 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 16:00:49
|
Vratiti elvuda pod hitno! Najveći car na forumu! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 17:01:51
|
I tako, dok se neki bezrazložno otključavaju, drugi se isto tako zaključavaju...ili kako bi Bunker rekao: Svirači se mjenjaju, ali muzika ostaje ista..
http://www.youtube.com/watch?v=8PaoLy7PHwk |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 19/08/2012 : 17:08:36
|
Ovaj ban je sasvim bezveze. Mnogi forumaši (uključujuži i mene) smo se nasmijali na onaj post i nitko nije napisao ništa kontra toga. No vjerojatno ste ga banirali jer ste se prepoznali u tom postu HERR moderatori! |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 19/08/2012 : 17:25:29
|
quote:
Od onih silnih poruka koje mi šalješ se malo pogubim, pa ne stignem baš sve.
Kako god, izbacio sam ove tad kad sam stigao. Dan-dva ne menja ama baš ništa.
inače neke jake demokratije nema i nesme biti na (ovom) forumu. -----------
ovakav komentar gore qurcu ne valja, bolje da ideš na onaj NN scenarij. Još i ovo - nisam upučen u baš nijednu "provokaciju" i "baniranje" pa nemam komentara, ali ipak ovaj komentar gore jednog moderatora...ko da ga je stid |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 19/08/2012 : 19:17:44
|
neznam za prijašnja izbacivanja ali za ove fotomontaže sa Hitlerom izbacivanje je sasvim na mjestu. Ja sam moderator na striparni i da je neko to napravio tamo letio bi zauvjek. A do sada smo u sedam ili osam godina izbacili samo dvojicu. jebi ga, neka granica mora postojat. Iako verujem da moderatora kome je to bilo upučeno nije pogodilo previše, morao je intervinirat. ili neko od ostalih moderatora |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 19/08/2012 : 19:28:27
|
PRAVDA ZA LWOODA. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 19/08/2012 : 20:32:58
|
quote: Originally posted by jang
neznam za prijašnja izbacivanja ali za ove fotomontaže sa Hitlerom izbacivanje je sasvim na mjestu. Ja sam moderator na striparni i da je neko to napravio tamo letio bi zauvjek. A do sada smo u sedam ili osam godina izbacili samo dvojicu. jebi ga, neka granica mora postojat. Iako verujem da moderatora kome je to bilo upučeno nije pogodilo previše, morao je intervinirat. ili neko od ostalih moderatora
meni na jednom drugom forumu moderatori brišu sasvim normalne postove jer se ne slažu sa njihovim osobnim mišljenjima, iako ne krše nikakva pravila |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/08/2012 : 20:37:54
|
quote: Originally posted by supermark
meni na jednom drugom forumu moderatori brišu sasvim normalne postove jer se ne slažu sa njihovim osobnim mišljenjima, iako ne krše nikakva pravila
možda im je jednostavno dojadilo čitat gluposti |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 19/08/2012 : 23:32:01
|
Kao prvo, lwood mi je sasvim ok tip. Cak smo se i culi par puta i svaki put razgovarali po pola sata. Ali sam za izbacivanje. Ne zbog izjava nego iskljucivo zbog zlouporabe nacizma u fotomontazama. Mozda je to nekome simpaticno ali je po kaznenom zakonu nedozvoljeno. |
always progressive, never conventional! |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4682 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 20/08/2012 : 09:08:59
|
Naravno,NE. Bez licemerja,molim...ne moze se sad komentarisati samo uzrok poslednjeg izbacivanja...zna se da je u pitanju lancana reakcija i da je pocelo nepravednim izbacivanjem. Isto bih postupio... |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4682 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40502 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40502 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 20/08/2012 : 09:31:50
|
quote: Originally posted by jang
neznam za prijašnja izbacivanja ali za ove fotomontaže sa Hitlerom izbacivanje je sasvim na mjestu. Ja sam moderator na striparni i da je neko to napravio tamo letio bi zauvjek. A do sada smo u sedam ili osam godina izbacili samo dvojicu. jebi ga, neka granica mora postojat. Iako verujem da moderatora kome je to bilo upučeno nije pogodilo previše, morao je intervinirat. ili neko od ostalih moderatora
Janze, cu li ti za zajebanciju? To je ono kada se smejemo salama.. Pogotovo kada znamo da dolaze od duhovitih ljudi.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 20/08/2012 : 10:07:08
|
quote: Originally posted by Poli
ma gdje to, Glas koncila?
:DD
ma necu ih ni spominjati, ne zavrjeđuju reklamu nije stripovski forum |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 20/08/2012 : 10:36:50
|
quote: Originally posted by fikus
Kao prvo, lwood mi je sasvim ok tip. Cak smo se i culi par puta i svaki put razgovarali po pola sata. Ali sam za izbacivanje. Ne zbog izjava nego iskljucivo zbog zlouporabe nacizma u fotomontazama. Mozda je to nekome simpaticno ali je po kaznenom zakonu nedozvoljeno.
Ne znam detalje tog zakona, ali mislim da je po postojećem licemjernom zakonu (kažem licemjernom, jer ne tretira jednako sve zločinačke totalitarizme) zabranjeno veličanje te ideologije i režima, a ovdje to ipak nije slučaj. |
|
|
Topic |
|