na bonelli sajtu ima marka,ali on nije bonelli,osim onih 11 specijala,a ima ga ovdje na spisku ,kao i PSDZ kojih ni nema na bonelli sajtu a ima ih ovdje..zato sam i pitao zašto nema mikija,bleka i kit telera koji i nisu na bonelli sajtu ali ih mnogi svrstavaju u tu neku podvrstu...
Imam jedno pitanje za tuduma koji je prista pratit Bonelli ima godinu dana tj. za mene - kad bi južnoamerička odiseja tribala počet izlazit u izdanju Ludensa?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
sve pohvale autoru topica za ovaj trud... jedinstven pregled izdanja na jednom mjestu, baš fora plus informativno... ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR KARAMBA u pripremi
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Zvanično oni trebaju biti izdati tek za koji dan, u 09. mesecu. Čekam sličice sa home page pa ću staviti.
da, ali su izišli 30.08. (i u SNK i u Libellusu) pa ih svakako strpaj u kolovoz,, tak da imamo što točniji pregled __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRKARAMBA uskoro
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •