Ne bi, njih bi sve popapao Grosjean. Za doručak, a za ostale obroke bi mu dosta bili Liberty Sam, Fishleg i njegova ekipa, Sivi Vuk, Adam Crane, Andrew Cain, Guthrum i Supermike.
I onda bi mu Titan opalio vritnjak u stražnjicu da bi izletio iz ovog sustava. Tada bi Helligen s Titanom zgnječio sve likove koji su bili koji jesu i koji će biti u Texovom serijalu kao i sve scenariste i crtače te zajedno s Zagorom napravio dernek na Balkanu dok bi svi Texoljubci bili privezani na stup za mučenje.
Onda bi usred slavlja Proteus skinuo sa svog lica masku Hellingena, a dok bi svi Zagijevi frendovi bili pijani od slavlja, on bi lijepo oslobodio ove Texove sa stupa za mučenje i bolje da ti ne opisujem što bi se dogodilo u iduće 4 minute.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Na ovo nemam odgovora, Tex nema božanske pomoći.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Obećavajući početak, volim kad Indijanci dobiju značajniju ulogu. Monti je jedan od crtača koji mi nisu previše dragi, ne sviđa mi se previše crta i poteza po licima likova. Villa je ponovo iskazao sklonost bojenju neba u neobične boje.
odličan početak, tečno čitanje bez puno priče,Monti mi nije baš najdraži ali tu odličan... sad čekat 2 mjeseca za nastavak, jedino me to boli...ali sad je bar redovno dvomjesečno Tex na kioscima...bar to.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kupio jučer, nije mi baš drag taj Monti, ali može proći... Jedan od crtača koji s vremenom nije puno napredovao...
I meni je drag njegov crtež (Skriveno selo, Pljačkaši s gatlingom). Nedavno sam čitao epizodu Indijanska policija koju je crtao, i stvarno sam se odužeio. U Mno-u mi i nije baš nešto.