forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 DARKWOOD - Konan: Divlji mač Simerije, knjiga 3
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/03/2012 : 15:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
greystorm sumljam da ce ici u ovom uvozu

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13462 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/07/2012 : 19:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1854 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 08/07/2012 : 21:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Lepa naslovna novog Konana

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1854 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 09/07/2012 : 12:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Evo ga i poster

Inače, Djole reče da će cena biti ista kao i kod prethodne 3 knjige, dakle prvih mesec dana 1800 dinara, narednih mesec dana 2300 dinara, a posle toga 2800 dinara. Ali od sledeće knjige, s obzirom na pad dinara, doćiće do poskupljenja kako knjige 5 tako i svih prethodnih knjiga. Zato NABAVLJAJTE NA VREME.

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 09/07/2012 : 12:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Poster je do jaja!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/07/2012 : 12:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Poster ubedljivo najbolji!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/07/2012 : 13:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
grrrr a uvoz isao prosli tjedan:( koliko cemu sada u hr cekati na cetvorku:(

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 09/07/2012 : 13:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Jel ovo pušteno u prodaju ili je samo u najavi?
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 09/07/2012 : 13:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
ma koja crna prodaja samo lazu... najavljuju izdanja i onda kazu nista nema od toga... zar ih nisi procitao...

sangue navajo
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 09/07/2012 : 13:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

ma koja crna prodaja samo lazu... najavljuju izdanja i onda kazu nista nema od toga... zar ih nisi procitao...

Ni svestan nisi koliko si u pravu a uverićeš se od septembra, ali ne u slučaju Darkwooda...
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13462 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/07/2012 : 14:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
jel to opet krećeš sa najavama?

Edited by - Imrahil on 09/07/2012 14:08:35
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 09/07/2012 : 14:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Ne, nisu najave, samo mala konstatacija...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 09/07/2012 : 14:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

mozda ce da najavi asteriksov vronski zabavnik za septembar

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 09/07/2012 : 16:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Definitivno najljepši poster,ali naslovnica mi baš nekako nije u rangu dosadašnjih....
No vjerojatno će bolje izgledati u živo...
U svakom slučaju ovo se kupuje

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5415 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 09/07/2012 : 16:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Meni i naslovnica i poster razbijaju...Bravo Darkwoode
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38084 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/07/2012 : 19:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Cekalo se. :)

Mada se trenutno jos probivam kroz Mac 3... i uzivam. 8)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 10/07/2012 : 00:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

quote:

Ni svestan nisi koliko si u pravu a uverićeš se od septembra, ali ne u slučaju Darkwooda...

ja odavno nisam svestan nicega....

sangue navajo
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 10/07/2012 : 09:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vronski 2

ja odavno nisam svestan nicega....

btw vrhunska naslovnica, baš zbog toga jer nije centrirana nego natpis stoji kao breme na Konanovim leđima. Netipično ali jako kul!
Oldskul poster

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1854 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 29/07/2012 : 03:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam Konan Divlji mač Simerije 3. Odične priče, primećujem da se radnja nastavlja na knjigu 1 (ili nakon prve priče knjige 2), kad je Konan napustio Zuagire. Posebno mi se dopala priča Senke u Zambuli, gde se vidi da Konan nije samo obična gomila mičića, već je i vrlo inteligentan i lukav. Takodje nije loša ni ona priča iz 4 dela, Ljudi crnog kruga.

Jedna interesantna stvar je to da se mnogo spominje kraj Jezdigerd, kojeg smo mogli videti prvi put u Hronikama knjiga 2. Vidi se da Turanci imaju jak uticaj u tim zemljama u kojima Konan trenutno boravi.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/07/2012 : 07:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Evo napokon pročitah i ja treću knjigu.
Nakon totalno razočaravajuće prve i fenomenalne druge baš sam se pitao kako će mi leći ova??
Osim prve dve priče, koje su mi ništa posebno (mada su i kratke), slede tri baš dobre epizode i 4-rodelna-isto-tako-dobra priča. Sve u svemu treći Konan, vredan svake pare!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 30/07/2012 07:57:08
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38084 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/08/2012 : 19:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Da i ja pljunem hvalu. Mada procitao pre skoro 2 meseca, jos nije bilo vremena. I trojka je dobro sela, ceka se cetvorka.

Htio sam pitati Anta kako mu sela 3 nakon prve dve, ali evo, vec je odgovorio. No, meni je kec jos uvek vise nego dobar. Pobogu, Crni kolos je tu, plus ostalo.

Je, prve 2 price jos nisu ona prava stvar, a onda "trojica stranaca" - legendarna prica sa @ka-boom! Pa "grimizni zamak" sa Alkalom, isto malo remek delo. E, pa "senke u Zambuli" sa ljudozdercima punk-reggae kose. Pa klasika "đavo u zelezu" opet sa Alkalom, upecatljiva. A onda pa sve do kraja "ljudi crnog kruga", top shit! Alkala narafski. Masala!

Stvarno uzivam u svakom novom Macu.

Jedina zamerka ide na poster pride. Vec u prvoj knjigi sam razmisljao da bi ga fotokopirao (iznutar knjige je), ali sam se uvek posluzivao ovoga od Conrada koji je u svakom Macu. Zamerka ide na netocnost krajeva u tom Bunceovom posteru. Primer: Zambula i Peskauri. Posve netacno prikazane, u pogresnom pravcu. Primerivati sa kartom u samom Macu + upotrebiti logiku i svako moze videti da ovako kaku su prikazani na posteru nemaju smisla. Ko da iz Nisa krenes za Beograd a na karti bi Bg stajao na mestu Skoplja.
Ne znam da li bi momci iz Darkwooda uopste smeli da prave popravke na samom posteru, verovatno ne, ali steta sto je poster samo lep, a ne funkcionalan.
S druge strane kaze vece podrucje od onoga Conradovog u knjigi, plus koristi ovaj "vise geografski" pristup kartama.

Neko ce reci sta se uopste spustam u ovo, kao da ima veze gdje leze gradovi. No, meni to smeta. Jer je Howard imao ozbiljan pristup Konanu, a i sam vise volim "ozbiljnije" stripove (pa i da je govora o SBE, i tu ima realnijih od supersmaraca).

Mozde off, ali kako gledate (oni koji pratite) na ove nove verzije starih prica u izvedbi Dark Horsa? Sveze, i vec zbog toga zanimljivo, malo drugaciji pristup, ali stare su jos uvek ono pravo.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1854 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 15/08/2012 : 20:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Jedina zamerka ide na poster pride. Vec u prvoj knjigi sam razmisljao da bi ga fotokopirao (iznutar knjige je), ali sam se uvek posluzivao ovoga od Conrada koji je u svakom Macu. Zamerka ide na netocnost krajeva u tom Bunceovom posteru. Primer: Zambula i Peskauri. Posve netacno prikazane, u pogresnom pravcu. Primerivati sa kartom u samom Macu + upotrebiti logiku i svako moze videti da ovako kaku su prikazani na posteru nemaju smisla. Ko da iz Nisa krenes za Beograd a na karti bi Bg stajao na mestu Skoplja.
Ne znam da li bi momci iz Darkwooda uopste smeli da prave popravke na samom posteru, verovatno ne, ali steta sto je poster samo lep, a ne funkcionalan.
S druge strane kaze vece podrucje od onoga Conradovog u knjigi, plus koristi ovaj "vise geografski" pristup kartama.

Neko ce reci sta se uopste spustam u ovo, kao da ima veze gdje leze gradovi. No, meni to smeta. Jer je Howard imao ozbiljan pristup Konanu, a i sam vise volim "ozbiljnije" stripove (pa i da je govora o SBE, i tu ima realnijih od supersmaraca).

Ovo sam i ja primetio, čak mislim da sam napisao na drugom forumu u vezi toga. Zambula bi trebalo da je malo niže nego što je prikazana na toj karti. Ima dobra lokacija sa unutrašnje strane korica svake knjige, tu je dobro obeležena.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/08/2012 : 23:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam da li bi momci iz Darkwooda uopste smeli da prave popravke na samom posteru

Knjiga pet još uvek nije u štampi jer se već mesec dana preganjamo sa Amerima oko odobravanja predgovora - imaju previše "kritičkih osvrta".

Tako da ne smem ni da pomislim šta bi bilo kad bismo predložili da menjamo crtež...

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 24/08/2012 : 23:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Ne znam da li bi momci iz Darkwooda uopste smeli da prave popravke na samom posteru

Knjiga pet još uvek nije u štampi jer se već mesec dana preganjamo sa Amerima oko odobravanja predgovora - imaju previše "kritičkih osvrta".

Tako da ne smem ni da pomislim šta bi bilo kad bismo predložili da menjamo crtež...

Kakav "kritički osvrt" mogu imati na ovakvo izdanje?

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8018 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 24/08/2012 : 23:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Pa šta im fali na ovim sjajnim izdanjima? To što su mnogo bolja od njihovih?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000