forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Burton Vs Nolan
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Krscho
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 25/08/2012 : 13:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by Krscho

quote:

quote:

Glumci u Nolan filmovima su bolji. Komu je Keaton, Nicholson bolji od jednom Micheala keanea, Gary Oldmana, Heatha ledgera i na kraju Balea koji je glumac koji za svaku ulogu se krvnicki priprema i ide kroz fizicke transofrmacije kao u The Mechanistcu nema pojma sta znaci biti glumac i samo pljuvnaje po njemu kao Batmenu je utemeljenu na amnozitetu a ne pravim cinjenicama jer je on lik Brue Waynea/batmena doveo na razinu na kojoj Keaton nikad nije bio.

Dečko, jedino što se može zaključit iz ovog tvog posta je da nemaš pojma o glumcima i glumi, te da možda nikad nisi ni gledao Burtonove filmove...odi rađe slušaj Romanijeve pjesmice

I da, jedan Keaton je glumčina u usporedbi s Balečićem

"Decko" stvarno mi se neda raspravljati s tobom o ovomu jer na takve kao ti necu trositi rijeci i obrazlozenja zasto smatram Balea boljim glumcem u batmanu od Keatona jer ono sam nisi naveo argumente za obrnuto, zgooglaj si i procitaj bilo koje objansjenje od svjetskih kriticara ili sta ja znam cega, a amnozitete prema meni ili nekomu tko ima suprotno misljenje od tebe ostavi za sebe

u cijelom postu ni jednom nisi naveo ZASTO je za tebe Keaton glumcina u usporedbi s baleom pa to dovoljno mi govori o tvojim argumentima za to jer da ih imas naveo bi ih, ovako samo provociras

over and out

Dečko, ne treba meni googlanje i wikipedija da bi znao ono što je toliko očito.
A prvo i osnovno što ti trebaš naučit je da su Burton i Nolan posve drukčije, svaki na svoj način pristupili ovom superjunaku. Za početak pogledaj Burtonove Batmane. Tek onda možeš ulazit u bilo kakvu daljnju raspravu, a da ne ispadneš klinac. To što ti ne podnosiš Burtona i njegove filmove je apsolutno krajnje subjektivna stvar.

I da, Keaton je bio i (zasad) ostao jedini pravi Batman..
...a sad natrag Romaniju

Decko opet s tim deckom al ok valjda neznas drukcije oslovljavat ljudove :P

Ja jesam pogledo burtonove batmene vise puta, volim burtonove batmene zasebno ista kao nolanove, no ovdje se raspravlja ciji su bolji i zasto smatramo da su bolji, tj. nasi razlozi zasto smatramo jedne boljima od drugih i videnja istih, razloge koje sam ja za sebe naveo a ti nisi u ovoj raspravi samnom

A ono šta je očito sta spominjes je stvar subjektivnog dojma ne objektivnog, jer za vise ljudi su vise stvari ocitije, samim time svi smo različiti i ono ocito za tebe nemora biti ocito za nekoga drugoga time sluze ARGUMENTI da to ocito sebi dokazes drugima a ARGUMENTI su bit RASPRAVE. Svaka rasprava se moze zakljuciti na tvoj seoski neargumentirani nacin "ovo je meni ocito koji bog bi trebo dokazivati i pisati zasto je to tako, to je tako i bok pusite mi kitu ja sam najpametniji" , to je tvoj stav na ovu raspravu samim time sta pises po forumu ako ne mislis argumentirati svoja stajalista, fulo si poantu foruma i ovog topica in general "decko"

I da ko kaze da ne podnosim burtonove filmove, samo kazem da ima jedan te isti stil te time je nolan ko redatelj koji se iskuso u vise stilova meni bolji od jednog te istog burtonovskog stila, smanji burton fanboyizam i podbadanje mene i ukljuci se u raspravu s argumentima inace nemoj pisati jedno te isto, vec shvacam tvoj subjektivan dojam ali ga ni jednim argumentom nisi pokuso objektivno objansiti

Edited by - Krscho on 25/08/2012 13:31:28
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 25/08/2012 : 13:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
jedina glumčina u svemu tome je Jack Nicholson i onda ih ide par koji su odlicni i par koji su oke

Trpati bilo koga od ostalih u istu recenicu s Nicholsonom, a kamoli pričat da su bolji, je apsurdno :D

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/08/2012 : 13:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

jedina glumčina u svemu tome je Jack Nicholson i onda ih ide par koji su odlicni i par koji su oke

Trpati bilo koga od ostalih u istu recenicu s Nicholsonom, a kamoli pričat da su bolji, je apsurdno :D

Svaka mu čast, ali Heath Ledger je bolje odigrao Jokera.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja

Edited by - Zagor12 on 25/08/2012 13:37:25
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 25/08/2012 : 13:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Njih dvojicu jednostavno ne možete porediti.

Ne zna se ko je veći glumac. Problem sa Nikolsonom je što je on klasični Džoker. A problem sa Ledgerom je što nije klasični Džoker.

Ledgerovog Jokera vidim kao klasičnog, malo čudnog kriminalca, dok u Nikolsonovom tačno vidiš onu mentalnu poremećenost koja je nastala nakon gubitka lica. Osetiš jezu kroz svaki njegov čin.

Ili još lepše: Joker koga glumi Nikolson je umro prerano. Ledger koji glumi Jokera je umro prerano. Ne može se porediti jednostavno, nijedan nije dobio drugu šansu.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8626 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/08/2012 : 13:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ono št aje očito sta psominjes je stvar subjektivnog odjma ne objektivnog, jer za vise ljudi su vise stvari ocitije, samim time svi smo različiti i ono ocito za tebe nemora biti ocito za nekoga drugoga time sluze ARGUMENTI da to ocito sebi dokazes drugima a ARGUMENTI su bit RASPRAVE. Svaka rasprava s emoze zakljuciti na tvoj seoski neargumentirani nacin "ovo je meni ocito koji bog bi trebo dokazivati i pisati zasto je to tako, to je tako i bok pusite mi kitu ja sam najpametniji" , to je tvoj stav na ovu raspravu samim time sta pises po forumu ako ne mislis argumentirati svoja stajalista, fulo si poantu foruma i ovog topica in general "decko"

I da ko kaze d ane podnosim burtonove filmove, samo kazem da ima jedan te isti stil te time je nolan k oredatelj koji se iskuso u vise stilova meni oblji od jednog te istog burtonovskog stila, smanji burton fanboyizam

Ako je neko fulao forum momak, to si onda definitivno ti..i to od svog prvog posta. Vidim da ni dalje nisi skapirao poantu ovog topika. Ovdje se ne govori o Burtonovim filmovima općenito nego o njegovom Batmanu. Ovdje nije riječ o tome ko je od njih dvojice bolji režiser i kakve je sve uloge Bale glumio u svojoj karijeri i kako Bale ima treninge i 10 sati provodi na vojnim poligonima.Ovaj poll ne postoji zato da se veličaju Nolan i Bale i njihova djela. Ovdje je riječ o ekranizaciji Batmana. Meni dobre filmove imaju i Burton i Nolan..a bome imaju i loše. Što se tiče uloga, ovdje se samo možemo složiti da se uopće ne slažemo. Al s druge strane neke mi stvari uopće nema smisla uspoređivat. Nicholson i Ledger. Dvojica koja su fenomenalno odglumila svoje uloge, s time da se Ledger puno više potrudio oko uloge jer na kraju krajeva, Nicholson ni ne treba da glumi Jockera, he is the Jocker . Ali, kao što je King rekao, to su posve drukčije uloge, isto ime negativca, ali skroz različit pristup, i to važi za cijelu ovu priču. Drukčiji pristup i drukčije vrijeme. A isto kako mi je Ledgerov lik puno mračniji i nekako za zericu draži od Nicholsonovog, isto tako mi Keaton puno bolje leži kao Batman od Balea...a google i wikipedije me po pitanju kritike i hvale od strane fanova uopće ne zanimaju, ali vjerujem da su više manje podijeljena mišljenja...baš kao i u ovom pollu.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2012 : 13:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Heath Ledger je bolji joker..tu kapu skidam..definitivno, mada je Jack Nicholson jedan od mojih omiljenih glumaca .
Michelle Pfeiffer je zato svjetlosnim godinama bolja Catwoman od prelijepe ali nolanovom greskom blijede Anne Hathaway.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2012 : 13:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Glumci u Nolan filmovima su bolji. Komu je Keaton, Nicholson bolji od jednom Micheala keanea, Gary Oldmana, Heatha ledgera i na kraju Balea koji je glumac koji za svaku ulogu se krvnicki priprema i ide kroz fizicke transofrmacije kao u The Mechanistcu nema pojma sta znaci biti glumac i samo pljuvnaje po njemu kao Batmenu je utemeljenu na amnozitetu a ne pravim cinjenicama jer je on lik Brue Waynea/batmena doveo na razinu na kojoj Keaton nikad nije bio.

Dečko, jedino što se može zaključit iz ovog tvog posta je da nemaš pojma o glumcima i glumi, te da možda nikad nisi ni gledao Burtonove filmove...odi rađe slušaj Romanijeve pjesmice

I da, jedan Keaton je glumčina u usporedbi s Balečićem

"Decko" stvarno mi se neda raspravljati s tobom o ovomu jer na takve kao ti necu trositi rijeci i obrazlozenja zasto smatram Balea boljim glumcem u batmanu od Keatona jer ono sam nisi naveo argumente za obrnuto, zgooglaj si i procitaj bilo koje objansjenje od svjetskih kriticara ili sta ja znam cega, a amnozitete prema meni ili nekomu tko ima suprotno misljenje od tebe ostavi za sebe

u cijelom postu ni jednom nisi naveo ZASTO je za tebe Keaton glumcina u usporedbi s baleom pa to dovoljno mi govori o tvojim argumentima za to jer da ih imas naveo bi ih, ovako samo provociras

over and out

Dečko, ne treba meni googlanje i wikipedija da bi znao ono što je toliko očito.
A prvo i osnovno što ti trebaš naučit je da su Burton i Nolan posve drukčije, svaki na svoj način pristupili ovom superjunaku. Za početak pogledaj Burtonove Batmane. Tek onda možeš ulazit u bilo kakvu daljnju raspravu, a da ne ispadneš klinac. To što ti ne podnosiš Burtona i njegove filmove je apsolutno krajnje subjektivna stvar.

I da, Keaton je bio i (zasad) ostao jedini pravi Batman..
...a sad natrag Romaniju

Decko opet s tim deckom al ok valjda neznas drukcije oslovljavat ljudove :P

Ja jesam pogledo burtonove batmene vise puta, volim burtonove batmene zasebno ista kao nolanove, no ovdje se raspravlja ciji su bolji i zasto smatramo da su bolji, tj. nasi razlozi zasto smatramo jedne boljima od drugih i videnja istih, razloge koje sam ja za sebe naveo a ti nisi u ovoj raspravi samnom

A ono šta je očito sta spominjes je stvar subjektivnog dojma ne objektivnog, jer za vise ljudi su vise stvari ocitije, samim time svi smo različiti i ono ocito za tebe nemora biti ocito za nekoga drugoga time sluze ARGUMENTI da to ocito sebi dokazes drugima a ARGUMENTI su bit RASPRAVE. Svaka rasprava se moze zakljuciti na tvoj seoski neargumentirani nacin "ovo je meni ocito koji bog bi trebo dokazivati i pisati zasto je to tako, to je tako i bok pusite mi kitu ja sam najpametniji" , to je tvoj stav na ovu raspravu samim time sta pises po forumu ako ne mislis argumentirati svoja stajalista, fulo si poantu foruma i ovog topica in general "decko"

I da ko kaze da ne podnosim burtonove filmove, samo kazem da ima jedan te isti stil te time je nolan ko redatelj koji se iskuso u vise stilova meni bolji od jednog te istog burtonovskog stila, smanji burton fanboyizam i podbadanje mene i ukljuci se u raspravu s argumentima inace nemoj pisati jedno te isto, vec shvacam tvoj subjektivan dojam ali ga ni jednim argumentom nisi pokuso objektivno objansiti

Ti si stvarno profulao cijelu tematiku, no mlad si..naucit ces .
Odmori se.
Slusaj i citaj..to pomaze .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 25/08/2012 13:57:45
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/08/2012 : 14:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
....samo kazem da ima jedan te isti stil te time je nolan ko redatelj koji se iskuso u vise stilova....

pomešal si malo pojmove...svaki pravi redatelj gradi svoj stil i tezi tome da ostane po njemu prepoznatljiv.
Ne znam jesi možda mislil na žanrove? Ali ako jesi, onda si se opet debelo prevaril jer Burton je snimal daleko raznovrsnije žanrove, dok Nolan stalno snima drame s malo ili malo više akcije. Uostalom i Batsya je pretvoril u akcijsku dramu, umjesto atmosferičnu strip ekranizaciju.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 25/08/2012 14:03:32
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29666 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/08/2012 : 14:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:

ispravak, heath je bolje odglumio, no nicholson je bolje odglumio jokera
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/08/2012 : 14:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Zagor12

quote:

ispravak, heath je bolje odglumio, no nicholson je bolje odglumio jokera

Tacno!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2012 : 14:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
....samo kazem da ima jedan te isti stil te time je nolan ko redatelj koji se iskuso u vise stilova....

pomešal si malo pojmove...svaki pravi redatelj gradi svoj stil i tezi tome da ostane po njemu prepoznatljiv.
Ne znam jesi možda mislil na žanrove? Ali ako jesi, onda si se opet debelo prevaril jer Burton je snimal daleko raznovrsnije žanrove, dok Nolan stalno snima drame s malo ili malo više akcije. Uostalom i Batsya je pretvoril u akcijsku dramu, umjesto atmosferičnu strip ekranizaciju.

Eee, to ja cijelo vrijeme govorim..

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/08/2012 : 14:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

heh, a u kom trenu onda stil prelazi u manirizam?

Jer men se čini da Burton već dugo vremena živi na staroj slavi

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/08/2012 : 14:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

quote:

u filmskoj umjetnosti nikad...

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/08/2012 : 14:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

nije mi to uvjerljivo; ne znam zasto bi se po tom pitanju filmska razlikovala od bilo koje druge umjetnosti

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2012 : 14:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Stvarno ?
Tesko..ali Nolan zivi u jednoj isforsirajnoj nadr filmskoj umjetnosti u kojoj se sam proglasava kreativnim spasiteljem iste.
Ma fuj..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2012 : 14:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nije mi to uvjerljivo; ne znam zasto bi se po tom pitanju filmska razlikovala od bilo koje druge umjetnosti

A zasto ne?
Zelis li lopticu prebaciti na teren komercijalizacije..sorry , tu smo temu vec prozvakali.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/08/2012 : 14:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

quote:

quote:

Stvarno ?
Tesko..ali Nolan zivi u jednoj isforsirajnoj nadr filmskoj umjetnosti u kojoj se sam proglasava kreativnim spasiteljem iste.
Ma fuj..

Pa ko je reko da je Nolan genije cijenim mu Memento i TDK, ostalo je u najbolju ruku osrednje

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/08/2012 : 14:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

svaka se umjetnost razlikuje...

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/08/2012 : 14:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

A zasto ne?
Zelis li lopticu prebaciti na teren komercijalizacije..sorry , tu smo temu vec prozvakali.

Pa nemam problema s tim da se po pitanju odnosa stil-manirizam filmska razlikuje od ostalih umjetnosti, samo još nisam čuo uvjerljiv argument zašto bi to bilo tako

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/08/2012 : 14:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

svaka se umjetnost razlikuje...

nesumnjivo, samo stil-manirizam nema veze s umjetnošću (medijem) koliko s autorom i njegovim dosezima unutar medija

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2012 : 15:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A zasto ne?

Pa nemam problema s tim da se po pitanju odnosa stil-manirizam filmska razlikuje od ostalih umjetnosti, samo još nisam čuo uvjerljiv argument zašto bi to bilo tako

Uzmi u obzir da se radi o filmskoj-strip adaptaciji ili pak fuziji dva medija u jednu novu leguru..hmm.
Ples izmedu komercijalnog i kultnog je hod po ostrici zileta..uvijek bio, uvijek ce biti.
Pa ti gledaj.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/08/2012 : 15:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Stvarno ?
Ma fuj..

Pa ko je reko da je Nolan genije cijenim mu Memento i TDK, ostalo je u najbolju ruku osrednje

Tvoj izbor, ali boldano mi govori da je emotivan , a ne realistican.
Da me odmah krivo ne shvatis..i ja sam emotivan glede nekakvih materijala i uradaka..ali o njima ne diskutiram..nikad.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/08/2012 : 15:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A zasto ne?

Uzmi u obzir da se radi o filmskoj-strip adaptaciji ili pak fuziji dva medija u jednu novu leguru..hmm.
Ples izmedu komercijalnog i kultnog je hod po ostrici zileta..uvijek bio, uvijek ce biti.
Pa ti gledaj.

Ma znam da je to s ekranizacijama/adaptacijama uvijek pipljivo

Ja sam sebi našao rješenje koje mi odgovara. Zaboli me je li neki film dobra adaptacija/ekranizacija ili nije, ako je smislen i/ili "dobar" (što god to značilo) sam za sebe.

Pa mi je tako Nolanov Batman bolji od Burtonovog. Al' samo zato što su Burtonovi filmovi praktički apolitički (tj. njegov Batman je mračni cabaret) i preferiraju stil nauštrb sadržaja.

Nolanov Batman (dvojka, treći je živi užas) mi je jednostavno zanimljiviji i idejno ambiciozniji

That said, meni su Schumacherovi Batmani super

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 25/08/2012 : 15:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tvoj izbor, ali boldano mi govori da je emotivan , a ne realistican.
Da me odmah krivo ne shvatis..i ja sam emotivan glede nekakvih materijala i uradaka..ali o njima ne diskutiram..nikad.

Ovako napisano sigurno izgleda ko emotivan izbor, al ja ga takvim ne vidim

al dok se ne slozimo oko toga sto znaci da je jedan film/autor "bolji" od drugoga; nema smisla pričati o realističnosti/objektivnosti odluke

tako da - meni moj "emotivni" izbor, tebi tvoj

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/08/2012 : 15:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
meni su Schumacherovi Batmani super

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000