forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 89

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 27/08/2012 : 14:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Zagor

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/08/2012 : 17:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brdar

quote:
Originally posted by dzoni

meni je ova prica o ileniji vargi fenomenalna,izuzetno sam zadovoljan..rauch je napravio super pricu a i della monica je bio dobar

Kakva god da je, kvalitetnija je od ''Zagor protiv Mortimera'', a pogotovo je crtacki kvalitetnija.

Tu si u pravu, za Mortimera je ovo klasik
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/08/2012 : 17:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

Čitao sam sinoć Omču za Gambit, i moram priznati, ma koliko emotivna epizoda bila, toliko je j**eno providna. Dakle podseća na Zlatno doba tria EsseGessE... Kada vidiš lika sa ružnom facom znaš da je on protivnik, heroj će se sam sukobiti sa trideset kauboja, namagarčiti ih, dovesti ih pred lice pravde, osloboditi seksi plavušu koja će potom odjahati u sumrak jer nikada ne može biti sa svojim voljenim...

Zašto je ne bi obesili minut pre nego što Zagor dovede glavnog i odgovornog?

Isti dojam sam i ja stekao, ovo je jedna od onih priča koje popunjavanju prostor između nečega što vrijedi čitati...
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 27/08/2012 : 17:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Steta je medjutim sto su je popunili koristeci se toliko dobrm likom

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/08/2012 : 21:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Steta je medjutim sto su je popunili koristeci se toliko dobrm likom

Je, potpuno glupo korištenje Gambit... To je smio napraviti samo Burattini...
Go to Top of Page

debeli_bg
Starting Member

Serbia
87 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 28/08/2012 : 04:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send debeli_bg a Private Message  Reply with Quote

Dobar je onaj tekstualni deo pre stripa,kako pisac napljuva Gambit .

E zbog onoga voleo bi da se prica malo zakuva,da Gambit ispadne neka zloca,Zagor malo naivan i zaljubljen...ali verujem nista od toga bice klasicna prica kako ste vec napisali.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/08/2012 : 10:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ma vrijeme je da Zagor primi malo osobina Texa ili Mister Noa, ne bi mu škodilo...
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 28/08/2012 : 21:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
I ja pročitah Gambit, i slažem se s vama da će biti klasična priča...
Ipak, ostaje nam nada...
U stvari, milim da je ova epizoda tu da se suzbiju priče o Zagorovj nastranosti .

?????? ? ???????

Edited by - Ajkula on 28/08/2012 21:27:43
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/08/2012 : 00:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by debeli_bg

Dobar je onaj tekstualni deo pre stripa,kako pisac napljuva Gambit .

E zbog onoga voleo bi da se prica malo zakuva,da Gambit ispadne neka zloca,Zagor malo naivan i zaljubljen...ali verujem nista od toga bice klasicna prica kako ste vec napisali.

nesto mi je sinulo, citajuci ovaj boldani deo...

Mislim da je klasika u pravom smislu te reci u fazi izumiranja cak i kod Zagora...Za otprilike dve godine ce se ispucati price koje su prosle kroz kriterijume pokojnog S.Bonellija. Razmisljam o imenima koja su aktivna u staffu

Burattini
BOSELLI
Rauch
Capone
...
Scenaristi koje samo treba pustiti sa lanca da naprave pravu stvar. Iako su neki imali par promasaja uzrokovanih mass proizvodnjom, opet su to ambiciozni likovi koji su krcati idejama (posmatram njihove fb profile). Mislim da mozemo da ocekujemo da se i Zagor malo, ne previse, makne iz svojih margina. Ustvari, pod njihovim uticajem on to radi vec niz godina. Momci su morali imati dobre argumente da staru prznicu (pocivao u miru) nagovorili da se Zagora umesa u stvari sa starim civilizacijama, Afrikom, Juznom Amerikom, drevnim demonima poput Krakena, Velikog Crva i Boga Praha ("Skiptar Tin-Hinan"), ili ga baciti medju narucja (/noge) Gambit i Marie...

A sad njega nema...Lanci zveckaju...

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 29/08/2012 : 10:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
Nadamo se tome Patak, nadamo se...

?????? ? ???????
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/08/2012 : 16:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
I ja se nadam da ce uspeti u tome, Zagor ima strasan potencijal, bilo bi steta ostaviti ga neiskoriscenim
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/08/2012 : 16:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Treca prica o Vampiru, ili bolje receno prva o Vargi, je dobra.
Stvar je u tome da je Rakosi u toj prici suvisan, tu je problem.
Boselli apsolutno nije znao kako da iskoristi Rakosija, ubacio ga u finale i to na taj nacin da od onog harizmaticnog vampira nije bilo ni traga ni glasa.
U stvari, Rakosi je iskoristen samo kao sredstvao da se u serijal ubaci jedan novi lik. To je nedostojno jednog kalibra od naprijatelja kakav je Rakosi.
To bi isto bilo kao da je u jednu dobru pricu kao npr. Tin-Hinan, ubacen Hellingen na kraju kao, eto, objasnjenje za to ko je napravio letjelicu ili slicno.
Rakosija su ovdje trebali ubaciti u flesbeku, samo toliko da objasne Vargino postojanje. Sam Rakosi je na ovaj nacin totalno degradiran u ovoj epizodi.
Takodje, treca prica sa Kandraxom bi bila dosta bolja da nije bilo samog Kandraxa. Svi likovi u toj prici su ok, ali je Kandrax jednostavno suvisan.

Potpuno se slazem sa tobom King, to i ja pricam u topicu Zagor ali me niko ne slusa.
Neke stvari je lepse ostaviti kakve su bile nego ih unistiti, a Boselli ih je upravo unistio, Kandraxa potpuno a u Rakosiju nam je lepo predstavio Ileniju ali nije nam uopste dao satisfakciju da kazemo au al je dobro ovo trece Rakosijevo pojavljivanje.

Treba dati Burattiniju sansu da vrati Rakosija ako zeli, ali ne verujem da ce hteti sudeci po onom predgovoru iz Zagor VC 30.

Kandraxa ne treba dirati treba samo zamisljati kako je jedino Kandraxovo pojavljivanje ono prvo u tandemu Nolita\Ferri.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 30/08/2012 : 22:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Samo neka više ne vraćaju onog alkemičara, sve drugo mogu podnijeti...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/08/2012 : 11:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Sto? Meni je bila simpaticna epizoda, mozda malo zbrzan kraj ali mi je bolja nego prvo pjavljivanje.
Nije ti se svidela?
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 31/08/2012 : 22:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

Sto? Meni je bila simpaticna epizoda, mozda malo zbrzan kraj ali mi je bolja nego prvo pjavljivanje.
Nije ti se svidela?

Ni jedna ni druga... Von Axel mi je baš bezveze lik, bezveze priča, a tek Gamba
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7122 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/09/2012 : 00:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nije ti se svidela?

Going Going je vjerovatno mislio na Alkemicara Greya, ne na Van Axela koji je katastrofa, u oba pojavljivanja!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 01/09/2012 : 09:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

quote:

quote:

Nije ti se svidela?

Going Going je vjerovatno mislio na Alkemicara Greya, ne na Van Axela koji je katastrofa, u oba pojavljivanja!

Ma naravno da je Grey odličan strip! Naročito u prvom pojavljivanju
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11862 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/09/2012 : 16:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by D.J.

quote:

quote:

quote:

Nije ti se svidela?

Ma naravno da je Grey odličan strip! Naročito u prvom pojavljivanju

Na Greya sam mislio, ni meni se ne svidja Vona Axel.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 01/09/2012 : 22:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
going going, riješena dilema, ipak se slažemo :)
Taj Von Axel je uvjerljivo najlošiji Zagor u tom ZS 600 periodu.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/09/2012 : 15:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Jesu izašli Kauboji? Netko čitao? Dojmovi?
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/09/2012 : 17:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je sledeće nedelje, ove je Dylan Superbook.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 06/09/2012 : 20:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

quote:

Da,broj 20. "Voz prokletih"...Sledeće nedelje ide ono pravo!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/09/2012 : 22:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

quote:

Aha, hvala, meni se vrijeme malo zbrzalo izgleda
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/09/2012 : 11:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Procitao i Kauboje. Ovo je daleko losije nego li sam i mogao predpostaviti, Bure je ovde cak i gore u odnosu na scenarija koja daje Verniju i Pesceu. Potpuno prazno, neznimljivo, glupi obrti, stvari se samo okrecu. Stasno.....
Ako nekog interesuju najave VC u ovom stripu, nema ih.

Edited by - kasper on 13/09/2012 11:34:56
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4341 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 13/09/2012 : 15:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
najava ima..dilan dog je sledeci...a zagor...pa prica je onako..obicna vestern pricica..dobra za opustanje..
Go to Top of Page
Page: of 89 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000