Author |
Topic |
izivko
Advanced Member
Germany
12494 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 26/08/2012 : 14:44:48
|
quote: Originally posted by djule
quote: Originally posted by izivko
Ne dirajte nam Maminja! Sreća je velika za Dinamo da ga imamo. Ajd, mogu razumit "ove dole" što ga ne vole jer desetljećima gledaju Dinamu u leđa. Ali ne razumim "ove gore"
kaj ti nije konkretno jasno?
Meni je sve jasno, jarane. Možda i ti progledaš, mada čisto sumnjam. |
Have mercy |
|
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 26/08/2012 : 15:07:12
|
quote: Originally posted by HercegBosna
Ne dirajte nam Maminja! Sreća je velika za Dinamo da ga imamo. Ajd, mogu razumit "ove dole" što ga ne vole jer desetljećima gledaju Dinamu u leđa. Ali ne razumim "ove gore"
Pa evo prijatelju meni kao Dinamovcu od rođenja nije jasno ovo: Koji kurac Vi huligani bacači baklji hoćete??? Šta, jedan navijač jedan glas, pa nije ovo radničko samoupravljanje majmuni jedni !!! Ako hoćeš promjenu postoji legalan način kako se to radi ako imaš skupštinu, izvršni odbor, dobiješ potrebnu većinu i gotovo, e pošto nemaš većine i nije po tvom, onda je huliganizam odgovor, e pa nije i ne smije biti....
Prilagodi malo riječnik,nisi na pijaci,internet huliganu...to za legalan način možda i zvuči fino,ali u stvarnosti jednostavno ne ide...
|
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 26/08/2012 : 17:09:05
|
Meni je sve jasno, jarane. Možda i ti progledaš, mada čisto sumnjam.
znači pod cijenu toga da je dinamo najveći grobar domaćeg nogometa zadnjih 20 godina kao nijedan klub u svijetu, klub koji kontrolira apsolutno sve na prljav i nepošten način, al nema veze - glavno da je ispred hajduka? gdje je čast? gdje je moral? gdje je integritet?
radije bi nek dinamo izbace u prvu zagrebačku ligu pa nek se pet godina tegli do prve lige,al da nakon tog klub bude pod kontrolom navijača i prvi put u 20 godina normalan klub poput hajduka, slaven belupa, istre ili inkera, a ne ovak. sportska nakaza koja se gadi i vlastitim navijačima, a kamoli drugima. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12494 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 26/08/2012 : 17:58:44
|
znači pod cijenu toga da je dinamo najveći grobar domaćeg nogometa zadnjih 20 godina kao nijedan klub u svijetu, klub koji kontrolira apsolutno sve na prljav i nepošten način, al nema veze - glavno da je ispred hajduka? gdje je čast? gdje je moral? gdje je integritet?
radije bi nek dinamo izbace u prvu zagrebačku ligu pa nek se pet godina tegli do prve lige,al da nakon tog klub bude pod kontrolom navijača i prvi put u 20 godina normalan klub poput hajduka, slaven belupa, istre ili inkera, a ne ovak. sportska nakaza koja se gadi i vlastitim navijačima, a kamoli drugima.
Naravno da je ovo najbitnije
A u Hajduku je kao sve normalno i moralno zadnjih 20 godina!? Pa tamo je mnogo veći lopovluk!! A svi se kunu u Hajduka! |
Have mercy |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/08/2012 : 00:11:22
|
Tonka, ti neke stvari ne kužiš. ne samo oko nogometa, već općenito. vidiš da i sa trećim nadimkom ti jednostavno ne ide...
a sto ste vi to toliko opsjednuti tonkom nije li tema uspjesna pobjeda dinama nad mariborom ili tvoje neznanje vezano uz nogomet, s obzirom da je za tebe tonka nogometni strucnjak |
|
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Posted - 27/08/2012 : 07:27:56
|
quote: Originally posted by Kruger
Tonka, ti neke stvari ne kužiš. ne samo oko nogometa, već općenito. vidiš da i sa trećim nadimkom ti jednostavno ne ide...
a sto ste vi to toliko opsjednuti tonkom nije li tema uspjesna pobjeda dinama nad mariborom ili tvoje neznanje vezano uz nogomet, s obzirom da je za tebe tonka nogometni strucnjak
slažem se, moje neznanje je u pitanju. tonka je jedan eminentan stručnjak. na kraju krajeva, sve oko kluba(politika,rukovodstvo,navijači...) nije bitno, najvažnije je da je čop fulao zicera protiv zagreba. maribor,kaj je dinamo igrao s mariborom? |
|
|
HercegBosna
Starting Member
64 Posts
Member since 02/03/2012 |
Posted - 27/08/2012 : 17:34:16
|
quote: Originally posted by Otto Kraus
Pa evo prijatelju meni kao Dinamovcu od rođenja nije jasno ovo: Koji kurac Vi huligani bacači baklji hoćete??? Šta, jedan navijač jedan glas, pa nije ovo radničko samoupravljanje majmuni jedni !!! Ako hoćeš promjenu postoji legalan način kako se to radi ako imaš skupštinu, izvršni odbor, dobiješ potrebnu većinu i gotovo, e pošto nemaš većine i nije po tvom, onda je huliganizam odgovor, e pa nije i ne smije biti....
Prilagodi malo riječnik,nisi na pijaci,internet huliganu...to za legalan način možda i zvuči fino,ali u stvarnosti jednostavno ne ide...
Može, ja ću prilagodit riječnik, a vi ne bacajte baklje na stadionu, nađite zaposlenje, curu, malo se iživite i onda na tekmu relaksiran ideš a ne liječiti vlastite frustracije... |
|
|
HercegBosna
Starting Member
64 Posts
Posted - 27/08/2012 : 17:36:42
|
radije bi nek dinamo izbace u prvu zagrebačku ligu pa nek se pet godina tegli do prve lige,al da nakon tog klub bude pod kontrolom navijača i prvi put u 20 godina normalan klub poput hajduka, slaven belupa, istre ili inkera, a ne ovak. sportska nakaza koja se gadi i vlastitim navijačima, a kamoli drugima.
Oprosti druže, ali ispred Hajduka je i Lokomotiva, Slaven Belupo, Osijek, RNK Split...gdje njima čast i moral, kako ih nije sramota??? Eno, Osijek ga uvali u zadnjoj minuti, pa gdje im je obraz kako ih nije stid, lopovi, potkupili sudca |
|
|
HercegBosna
Starting Member
64 Posts
Posted - 27/08/2012 : 17:38:06
|
a sto ste vi to toliko opsjednuti tonkom nije li tema uspjesna pobjeda dinama nad mariborom ili tvoje neznanje vezano uz nogomet, s obzirom da je za tebe tonka nogometni strucnjak
Klinički slučajevi druže, valjda kontaju da svi moramo misliti isto, jebote KOMUNIZAM je propao HALLLOOOO... |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 27/08/2012 : 17:43:25
|
Klinički slučajevi druže, valjda kontaju da svi moramo misliti isto, jebote KOMUNIZAM je propao HALLLOOOO...
nije..jos uvijek zivi u nogometnom klubu dinamo..tamo se priznaje rijec samo jednog covjeka.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
HercegBosna
Starting Member
64 Posts
Posted - 27/08/2012 : 18:18:16
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by HercegBosna Oprosti druže, ali ispred Hajduka je i Lokomotiva, Slaven Belupo, Osijek, RNK Split...
po cemu su ispred, Tonkec? hladovina ti očito pogled zamutila, pogledaj malo bolje!
Jebote, ima interneta u Vrapču?? Svašta... |
|
|
HercegBosna
Starting Member
64 Posts
Posted - 27/08/2012 : 18:19:29
|
quote: Originally posted by brni
Klinički slučajevi druže, valjda kontaju da svi moramo misliti isto, jebote KOMUNIZAM je propao HALLLOOOO...
nije..jos uvijek zivi u nogometnom klubu dinamo..tamo se priznaje rijec samo jednog covjeka..
Taj čovjek je legalno izabran putem Skupštine društva, nije deklarativno maršal do smrti... |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 27/08/2012 : 18:31:27
|
kako bilo ipak me nesto podsjeca na komunizam kod vas mamicevih jednokunasa..a to je kompletno pranje mozga..podsjecate me na sjevernokorejce..da mi vas je vidit kad umre dragi voda..to ce biti prizor.. |
|
|
HercegBosna
Starting Member
64 Posts
Posted - 27/08/2012 : 18:45:38
|
kako bilo ipak me nesto podsjeca na komunizam kod vas mamicevih jednokunasa..a to je kompletno pranje mozga..podsjecate me na sjevernokorejce..da mi vas je vidit kad umre dragi voda..to ce biti prizor..
Da, tad ćete konačno biti prvaci... |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 27/08/2012 : 18:49:28
|
kako bilo ipak me nesto podsjeca na komunizam kod vas mamicevih jednokunasa..a to je kompletno pranje mozga..podsjecate me na sjevernokorejce..da mi vas je vidit kad umre dragi voda..to ce biti prizor..
Da, tad ćete konačno biti prvaci...
mlad sam..ima vrimena.. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29355 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 27/08/2012 : 19:57:03
|
Tonka, koliko ti nickova misliš otvoriti? I zašto misliš da ćemo ti to tolerirati? Imaš svoj nick, ponašaj se normalno i neće biti problema. Ako imaš kaznu, otrpi je do kraja, e ne otvaraj nove nickove. HercegBosna ide pod ključ. |
Trouble will find me |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 27/08/2012 : 20:22:11
|
.. nije normalan čovjek treba ga ostavit u prdekani na još mjesec dana, čisto iz zajebancije da vidimo kakve će još nikove otvorit |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 27/08/2012 : 20:51:19
|
quote: Originally posted by Beva
Čisto sumnjam da je ovo Tonka, nema gramatičkih grešaka...
Google translate |
"Velikodušnost bez premca" |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
Topic |
|