forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Lazarus Ledd
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 33

Deers
Advanced Member

Croatia
9378 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/07/2012 : 20:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
da

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 20/07/2012 : 20:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Hvala stari!
P.S. Kod nas je izašao samo u sklopu ?
I tko je radio naslovnice?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434

Edited by - bjelolasica on 20/07/2012 21:11:55
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/07/2012 : 21:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Wasteland
Lazarus Ledd
recenzija by Charlito de la Vega
LL SD 29 | 96 str.

Lazarus se nalazi u Berlinu. Mora spriječiti prodaju Plutonija-239 i uhvatiti zloglasnog međunarodnog trgovca zvanog Sheol. No potraga za plutonijem odvest će ga u bespuća Sibira i u tajanstvene „atomske gradove“ kojih nema na kartama i u kojima je kontaminacija radioaktivnim tvarima uzrokovala mutacije na lokalnom stanovništvu i životinjama.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9378 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/07/2012 : 21:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Hvala stari!
P.S. Kod nas je izašao samo u sklopu ?
I tko je radio naslovnice?

Da samo u sklopu MN-a. Začuđujuće marketinški odličan potez Slobodne već kad zbog preslaganja epizoda su dobili manjak stranica.

Naslovnice redom su radili:

0 - Giancarlo Olivares
extra 20 - Sergio Gerasi
1 If - Alessandro Bocci

Sve bi to trebalo biti tu samo izgleda na nešto imageshack zeza. budem popravio.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38017

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 20/07/2012 : 21:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38017

E ovo sam cijelo vrijeme tražio, ali se nikako nisam mogao sjetiti gdje je na forumu. Hvala!

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9378 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 21/07/2012 : 09:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ako pišeš recenziju među zanimljivostima bi bilo dobro napomenut da je u ovoj epizodi prva posveta segmentu Harry Canyon iz filma Heavy Metal (1981) i to u vidu onog pljačkaša-pankera na motoru (druga je oblik Larryjevog taksija iz Los Angelesa)

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4285 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 21/07/2012 : 12:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Vidim da se dosta ljudi žali da je Lazarus previše patetitčan. Ne znam, dok sam bio mlađi nisam imao takav osjećaj, eventualno 2-3 epizode.

Zato danas počinjem čitat od početka jer nisam sigurno više od 6-7 godina. Baš me zanima kakav će utisak ostaviti

...nikog ne treba biti briga za to ali eto čisto da se zna!

Bok, kako si.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/08/2012 : 21:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
nova prica u izradi:
crtez by Stefano Santoro

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 23/08/2012 : 22:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Što pišu novu priču ili?

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 24/08/2012 : 14:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
prica je napisana
crtez je u izradi
ne zna se tacno kad ce izaci

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 24/08/2012 : 19:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

nova prica u izradi:
crtez by Stefano Santoro

Crtež odličan
Filmski ugođaj (bar meni)

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
16988 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/08/2012 : 14:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Je, odličan crtež.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 26/08/2012 : 15:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Vidim da se dosta ljudi žali da je Lazarus previše patetitčan. Ne znam, dok sam bio mlađi nisam imao takav osjećaj, eventualno 2-3 epizode.

Zato danas počinjem čitat od početka jer nisam sigurno više od 6-7 godina. Baš me zanima kakav će utisak ostaviti

...nikog ne treba biti briga za to ali eto čisto da se zna!

Meni je prva epizoda koju sam procitao "Tajanstvena suma", kasnije sam razbacano skupljao prethodne i redom sledece epizode. Bio sam postojan u skupljanju i citanju prethodnih samo zato sto sam znao prema cemu idu, jer serijal dobija svoje prave cari tek ovom epizodom i dalje (mozda, ustvari od Licem u lice)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/08/2012 : 13:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Dao sam na stampanje ove lepotane...plan mi je da tako svakog meseca uradim sebi po 6-9 epizoda

055 "Krvavi mesec"
056 "Vatreno krstenje"
057 "O ženama, mačkama, vitezovima i ljubavima"

58 "Kameni pakao"
59 "Tetovirani covek"
60 "Crni oklop"

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 28/08/2012 : 13:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Odlično! Koliko ćeš ih platiti?

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/08/2012 : 13:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ne verujem da ce vise od 4-5 eura oba

edit: javice mi devojka kada preuzme sutra ili prekosutra. Zadnjih mesec dana ona nabavlja stripove za mene, posto sam ja ili poslom vani ili nemam minute da promolim nosom iz kuce

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 28/08/2012 13:52:59
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4285 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 28/08/2012 : 13:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Meni je prva epizoda koju sam procitao "Tajanstvena suma", kasnije sam razbacano skupljao prethodne i redom sledece epizode. Bio sam postojan u skupljanju i citanju prethodnih samo zato sto sam znao prema cemu idu, jer serijal dobija svoje prave cari tek ovom epizodom i dalje (mozda, ustvari od Licem u lice)

Pročitao prvih 15 i stvarno nemam zamjerke. Kad bolje razmislim Lazarus mi je sada još bolji nego prije. Izuzetno čitljivo i zabavno a najveći je plus što se Larryjeva osobnost postupno gradi i pametno dozira. Nevjerojatno je kako Capone posloži odličnu akcijsku priču na tako malo stranica.
Nisam još došao do Licem u lice ali sjećam se da epizoda jest posebna. Tu se prvi put susreće s Garrettom i drugi puta s Eye Jackom ako se ne varam. Makar se ne bih složio da ta epizoda otkriva serijalove prave čari. Po meni bi to ipak bila ''Svjetlucanje zvijezde'' premda je istina da od toga pa do licem u lice ima nekoliko ''fillera'' tipa Lovčev mjesec, Betsy Blues i Operacija golijat.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 28/08/2012 : 14:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Meni je Betsy Blues prekrasna epizoda...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/08/2012 : 14:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je sto vidim pozitivan utisak u prvih 15 epizoda, znaci da ce sigurno da ti legne i posle, posto je taj period koji si presao ustvari najkriticniji u celom serijalu.
Iako, ima dosta dobrih epizoda.
Meni licno su najbolje 03 "Setlucanje zvezde", "Lovcev mesec", "Grad u plamenu" (Bisi me je odusevio), "Betsy blues", "Sve do propasti sveta","Operacija Golijat","Dan nezavisnosti"
i "Podzemna zeleznica" (veoma dobar kocept)

"Licem u lice" prestaje ta prica o Lazarusu kao liku koji je primoran da radi za organizaciju, pa se lik produbljuje za par nijanski. Epizode koje slede bave se, do "Nemoguce misije", odredom COBRA, koncept koji je meni licno dobro seo. Tu ce biti bas dosta jakih epizoda.

Ali prava zakuska, nazalost, je posle "Nemoguce misije", gde se otprilike SD edicija gasi. "Vitez Svetog Djordja/Jurja" filozofija je jako dobro uradjena i serijal dobija na pravoj zrelosti.

Preporucujem vam da pratite epizode koje se sada obradjuju na Zoni. Nadam se da ce makar oni potrajati

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 28/08/2012 14:21:38
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29615 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/08/2012 : 14:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
odličan je lazarus, steta samo sto pati od previse ispodprosjecnih crtača
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/08/2012 : 14:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
propustilo se...

Wasteland
Lazarus Ledd
recenzija by Charlito de la Vega
LL SD 29 | 96 str.

Lazarus se nalazi u Berlinu. Mora spriječiti prodaju Plutonija-239 i uhvatiti zloglasnog međunarodnog trgovca zvanog Sheol. No potraga za plutonijem odvest će ga u bespuća Sibira i u tajanstvene „atomske gradove“ kojih nema na kartama i u kojima je kontaminacija radioaktivnim tvarima uzrokovala mutacije na lokalnom stanovništvu i životinjama.

Kraj trke
recenziya by bjelolasica
Lazarus Ledd
LL STCM 0 | 8 str.

Jedne noć u New Yorku dok na radiju svira pjesma Dire Straitsa tajanstveni čovjek se ukrcava u taksi kojeg vozi Lazarus.

Druga polovica neba
Lazarus Ledd
LL SD 26 | 96 str.
recenzija by selanne

Dengu, Larryjevom kolegi taksistu, je nestala žena. Nakon što, progonjen od nepoznatih osoba, poziva u pomoć, Larry se ponovo upleće u nevolje prihvaćajući poziv. Osim toga, prisiljen je rješavati svoje ljubavne probleme s gomilom žena koje mu pušu za vratom...

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 28/08/2012 14:42:33
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/08/2012 : 14:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

I to se promenilo u periodu posle SD
Ostao je jedino onaj Orlandi (Zivot ili smrt,Heroji, Strava na dnu mora, Glory...)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29615 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/08/2012 : 14:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by supermark

I to se promenilo u periodu posle SD
Ostao je jedino onaj Orlandi (Zivot ili smrt,Heroji, Strava na dnu mora, Glory...)

taj je bas bio los
steta sto vise nema larryja...
kako ide izdavanje u italiji?
prebačen je iz SC-a u manju izdavačku kuću
mislim da se tamo ugasio ili?
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1870 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 28/08/2012 : 16:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Ma dajte, koji ispodprosječni crtači?! Meni su Larryjevi crtači, u prosjeku, bili fenomenalni!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29615 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/08/2012 : 16:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
larry je služio za afirmiranje mladih crtača
Go to Top of Page
Page: of 33 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000