Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 27/08/2012 : 22:23:29
|
“Одакле вам паре?“
“Последњих неколико месеци Црвену звезду је бар мало огрејало сунце у спортовима који су годинама представљали само болну тачку за свакога ко носи црвено-бело у срцу. У ватерполу смо се присећали оне сјајне генерације која је освојила титуле 1992. и 1993. и чекали неког новог Суботића, Васовића, Вујасиновића, Јеленића итд. У кошарци, спорту који су Срби заволели и научили га баш преко Црвене звезде, титулу чекамо још од 1998. а о сценама кад су нам скидани и одношени кошеви, кад нисмо имали ни за завоје и пешкире, надамо се да више никад нећемо морати да причамо.
У ВК и КК Црвена звезда су напокон дошли људи који схватају њену величину и шта њени навијачи очекују. Виктор Јеленић и Небојша Човић су узели нешто што је било одбачено од свих и стрпљиво подижу посрнулог гиганта. Међутим, уместо да их дочека подршка са свих страна, они се сусрећу са разноразним подметањима, пре свега од оних који би требало да буду само спортски ривали. Истини за вољу, ВК Партизан је уздржан, али мржња негових присталица према Црвеној звезди је већа из дана у дан. Исти случај је и у кошарци, само што је “спортски ривал“ ту отишао и корак даље. Наиме, за разлику од ватерпола где су за сада актуелна само навијачка препуцавања, у кошарци водећи двојац црно-белих се изгледа неће смирити док не изазову нешто што је за сваког нормалног човека хорор филм.
Господо супротног навијачког опредељења, одакле одједном та брига за Звезду и за њен новац? Да ли сте били забринути за Звезду кад није имала свој базен, док се вама поклањала “Бањица“? Да ли сте били забринути за Звезду кад су је избацивали из Пионира док сте ви несметано тренирали? Да ли сте се питали којим парама сте ви “исплаћивали“ те силне репрезнтативце док се Звезда у ватерполу гасила због далеко мањих дугова него што сте их ви имали и даље их имате? Зашто “господа“ Вујошевић и Тодорић не објасне својим навијачима како то да се један клуб гаси због дугова, а други поред истих таквих дугова несметано доводи појачања и осваја титуле? Тад нисте тражили исте аршине, зашто их сад тражите? Зашто “господа“ не објасне где је то нормално да се без икаквих санкција шамарају судије? За разлику од вас ми смо у могућности само метафорички да “хватамо за гушу“ док сте ви то чинили буквално. Зашто не објасне како то да “систем“ који “доминира“ већ годинама не може да створи врхунског играча за репрезентацију? Мишљења су подељена о томе да ли је Јадранска лига штетна по нашу кошарку, али та наша репрезентација, случајно или не, нема никакве резултате баш откако ви “доминирате“.
Чему то позивање на политику и политичаре кад више од половине државног врха спада у ваше присталице? Какве то још државне паре тражите кад их већ сад добијате неупоредиво више од Црвене звезде? Да ли знате да је то новац пореских обвезника, а међу њима је према последњим истраживањима највећи број присталица Црвене звезде? Зашто вам толико боде очи име које носи наш кошаркашки клуб, па кажете “могли смо и ми да променимо име и решимо се свих дугова“’? “Господо“ не да сте могли, него је на то требало да вас примора иста она државу коју сад кудите, а која је на то приморала нас, јер нисте ништа мање дужни. Нема везе, знамо да вама не смета наше име, већ то што уопште постојимо. Навикле сте да освајате титуле кад ривала готово и да нема или су му у најбољем случају везане руке. С те стране ваш страх је потпуно оправдан и разумљив, јер Црвена звезда коначно има тим и управу кадре да вам се супротставе на терену, а и тамо где сте били најјачи-ван њега.
“Господо“ баталите више празне приче и пустите да земља кошарке ужива у овом спорту на терену, иако сте навикли да се њиме бавите ван њега. Ваше критике би имале смисла да долазе од људи чистих биографија, овако може само да важи народна изрека “ко о чему, курва о поштењу“. Штета би било да то не може да схвати онај који се радо служи туђим мислима и изрекама, као и његове присталице са којима је не тако давно организовао сахрану за Звезду на стадиону ЈНА. И за њих би неке изреке могле бити поучне, нарочито она “ко другоме јаму копа, сам у њу упада“. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 28/08/2012 17:37:34 |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 28/08/2012 : 10:11:38
|
Nekad bilo "A di su naši novci", a sad "Odakle vam pare"...
Ovoj državi je krenulo nabolje |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/08/2012 : 17:16:24
|
Мудрински: Звезда је била моја једина жеља
Млади репрезентативац Србије Огњен Мудрински потписао је четворогодишњи уговор са Црвеном зведом и постао прво појачање од како је у клуб стигао нови тренер Александар Јанковић.
– Пресрећан сам, оставрио ми се дечачки сан, јер је Звезда клуб који волим и за који навијам. На мени је да се добрим радом изборим за место у тиму и головима одужим Звезди – рекао је нападач на званичној промоцији на Маракани.
Досадашњи центарфор Јагодине казао је да, што се њега тиче, није постојала могућност преласка у Партизан, иако се та информација појавила и на званичном сајту његовог претходног клуба.
– Не знам с ким је Јагодина ступила у контакт, не знам ништа о Партизану ни о понудама из Норвешке, моја једина жеља је била Звезда и срећан сам што се остварила.
Мудрински је рекао да је свакако олакшавајћа околност што ће у Црвеној звезди играти са колегама из младе репрезентације и сарађивати са селектором који га је уврстио у национални тим.
– Наравно да ће ми бити много лакше јер познајем већину саиграча, упознат сам са радом тренера Јанковицвха и надам се да ће ме екипа на најбољи начин прихватити.
Мудрински је задужио црвено–бели дрес са бројем 91.
Он је додао да су му идоли Дарко Панчев, Николоа Жигић и Марко Пантелић и да је срећан што је кренуо њиховим стопама. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/08/2012 : 17:24:12
|
KKCZ: Pešić i Štimac isplaćeni
Svaka čast upravi na dobroj organizaciji i sposobnom rukovodstvu koje je za ovako kratko vreme uspelo da transformise Zvezdu u jedan moderan evropski klub, da izmire sve obaveze i da napokon u jednu sezonu uđu bez dugovanja. Iako smatram da je i prosla sezona bila uspešna(dva finala), nadam se da ćemo u ovoj napredovati još jedan stepenik više. Tim je sjajno skopljen i nadam se da će dobro funkcionisati. Samo napred i srećnooo!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/08/2012 : 17:29:32
|
Janković: Ne plašimo se
Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da njegov tim u revanšu meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Bordoa očekuje teška utakmica.
Janković je istakao da je Bordo rival koji je jači u svakom pogledu, ali da nema razloga za strah i da se nada najboljem.
„Retke su utakmice u istoriji Crvene zvezde u kojima nije bilo imperativa pobede. Još uoči prvog meča svi su nas prežalili, retki su oni koji su verovali u pozitivan rezultat na Marakani, ali nas ne interesuje mišljenje drugih i mirno idemo u Francusku. Ne pretimo, ali želimo da uradimo isto ono što smo uradili u većem delu prvog meča“, rekao je Janković na konferenciji za medije.
Janković je dodao da će bez obzira na ishod revanš meča sa Bordoom, najvažnije biti da se igrači posle utakmice pogledaju u oči i da ne mogu ništa jedni drugima da zamere.
„Čeka nas velika utakmica, koja motiviše svakog od nas i uveren sam da će svi igrači, pa i oni koji trenutno imaju lakše povrede, učiniti sve da je ne propuste. Bordo je svakako favorit ili blagi favorit, a mi smo manji autsajderi nego što smo bili uoči prvog meča. Oni su dodatno opasni na svom terenu, ali i mi smo pobedom u Novom Pazaru podigli samopouzdanje i hladne glave očekujemo revanš“, poručio je Janković.
Trener ’crveno-belih’ rekao je da je štoper Milan Jovanović i dalje pod znakom pitanja zbog povrede, ali da se nada da će ipak zaigrati. Manjih problema sa povredama imaju i Darko Lazović, Luka Milunović, Marko Vešović i kapiten Nikola Mikić, dok će Luka Milivojević izostati zbog žutih kartona.
„U sredu ćemo znati na koga možemo da računamo, ali je sigurno da će igrati samo fudbaleri koji su 100 odsto spremni. Kada je u pitanju taktika, postoji ideja i najvažnije je da na terenu igrači sprovode sve kao u prvom meču“, naglasio je Janković.
Povratnik u tim Filip Kasalica, koji zbog žutih kartona nije igrao u prvom meču, istakao je da u Bordou očekuje izuzetno tešku utakmicu.
„Čeka nas jedna velika ekipa, odigraćemo požrtvovano i srcem. Nadam se pozitivnom rezultatu“, rekao je Kasalica.
Na pitanje da li bi u slučaju da dođe do penala ponovo šutirao, iako je protiv Omonije promašio udarac sa 11 metara, Kasalica je rekao:
„Naravno da bih, ne postoji nijedan razlog da se plašim“.
Utakmica između Bordoa i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.30. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/08/2012 : 17:42:03
|
Mudrinski: Uzeo sam 91 zbog Barija!
Mladi fudbaler, kojem su idoli Pančev, Žigić i Pantelić, poručio da je radostan što će igrati u klubu za koji navija i dodao da za njega opcija prelaska u Partizan nije postojala
Novi fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mudrinski i zvanično je predstavljen na stadionu Crvene zvezde.
Mladi reprezentativac Srbije i dojučerašnji član Jagodine potpisao je četvorogodišnji ugovor sa klubom s Marakane. "Ostavrio mi se dečački san, presrećan sam jer je Zvezda klub koji volim i za koji navijam. Na meni je da se dobrim radom izborim za mesto u timu i golovima odužim Zvezdi", rekao je napadač na promociji.
Bivši golgeter Jagodine poručio je da, što se njega tiče, nije postojala mogućnost prelaska u Partizan. "Ne znam s kim je Jagodina stupila u kontakt, ne znam ništa o Partizanu ni o ponudama iz Norveške, moja jedina želja je bila Zvezda i srećan sam što se ostvarila".
Olakšavajća okolnost za mladog fubalera biće činjenica što će u Zvezdi igrati s kolegama iz mlade reprezentacije i sarađivati sa selektorom koji ga je uvrstio u nacionalni tim. "Naravno da će mi biti mnogo lakše jer poznajem većinu saigrača, upoznat sam sa radom trenera Jankovića i nadam se da će me ekipa na najbolji način prihvatiti".
Mudrinski je zadužio dres sa brojem 91. "Tada sam rođen, plus Bari", reakao je Mudrinski i dodao da su mu idoli Darko Pančev, Nikola Žigić i Marko Pantelić.
|
Edited by - srdjandj on 28/08/2012 17:45:11 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/08/2012 : 17:48:54
|
Pantović preuzeo Stefanovićevu funkciju
Odbor za hitna pitanja Crvene zvezde potvrdio promenu na mestu generalnog sekretara
Odlazak Đorđa Stefanovića s mesta generalnog sekretara Crvene zvezde ozvaničio je Odbor za hitna pitanja Crvene zvezde, a to telo je na mesto vršioca dužnosti postavilo Stefana Pantovića, dosadašnjeg poslovnog direktora kluba s Marakane. U odluci se navodi da je Stefanović razrešen dužnosti na sopstveni zahtev, koji je podneo iz zdravstvenih razloga.
Pantovićevo ime nije toliko poznato srpskoj javnosti, pre svega s obzirom na to da mu je tek 28 godina (rođen 25. juna 1984). Međutim, osim iskustva s Marakane (u klubu je od avgusta 2008), zanimljivo je da je vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih radio i u milanskom Interu, gde je bio na praksi 2007. godine, posle završenog fakulteta "Luiđi Bokoni" u Milanu.
Na zvaničnom sajtu Crvene zvezde stoji i da je Pantović radio јe kao Brend menadžer za distribuciјu Mars proizvoda, zatim kao pomoćnik rukovodiocu logistike i marketing odeljenja u BMW autoprodaјnom centru. U avgustu 2010. godine došao јe u Zvezdu, na mesto pomoćnika poslovnog direktora, pošto јe pre toga volontirao u klubu. Na ovoј funkciјi bio јe zadužen za pregovaranje sa preduzećima koјa bi učestvovala u proјektima izgradnje informacionih tehnologiјa i infrastrukture stadiona, aktivno učestvovanje u restruktuiranju duga sa ciljem dobiјanja UEFA licence za takmičenja, zatim kao TMS menadžer kluba. Takođe, predstavnik јe kluba na sastancima u vezi organizaciјe infrastrukture sportskih obјakata i nadležan za odnose sa UEFA, i član tima za rešavanje međunarodnih sporova.
Pantović je u јulu 2011. godine imenovan na funkciјu poslovnog direktora. Na ovom mestu je učestvovao u procesima kreiranja strategiјe kluba, nadgledanja rada odeljenja i delegiranja zaduženja rukovodiocima odeljenja. Obaveza koјu јe uspešno izvršavao bila mu јe i kontrola procesa UEFA licenciranja Crvene zvezde i infrastrukture stadiona. Aktivno јe učestvovao u restruktuiranju duga s ciljem dobiјanja UEFA licence za takmičenja.
Nadležan јe za odnose sa UEFA, član tima za rešavanje međunarodnih sporova, i predstavnik Crvene zvezde u ECa (European Club Association) od februara 2012. godine. |
Edited by - srdjandj on 28/08/2012 17:49:23 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/08/2012 : 17:53:36
|
Медијски егзибиционизам и демагошка параноја
Пре само недаљу дана имали сте прилику да на нашим страницама прочитате одговор на срамне изјаве (не)спортског директора КК Партизан, Драгана Тодорића. Већ тада сам написао да у том моменту не желим ни да помињем име њиховог тренера, јер ће се дотични већ сам јавити. Можда и пре него што је било ко могао да очекује, то се и догодило. Само дан након оправданог одговора председника КК Црвена звезда, господина Небојше Човића, медијски егзибициониста Тодорић и његов ментор и главни демагог српске кошарке Вујошевић су показали сав степен свог културолошког развитка.
Горе поменути Тодорић је скривајући се иза плашта Вујошевића, а он је свакако велики, у маниру најперфиднијег егзибиционисте изјавио, цитирам:
- Доласком Гордона могу рећи да ћемо у наредној сезони имати одличан састав који ће се са Радничким из Крагујевца борити за другу позицију. Свима је јасно да је Црвена звезда већ прва.
Крај цитата.
Веома је интересантно да дотични, кога поново не могу назвати господином, већ сада зна исход првенствене трке. Да ли то говори само о њему и његовим мешетарским радњама које блате српску кошарку већ више од пуне деценије. Дотичног називају најтрофејнијим спортским радником у Србији, пошто су сви трофеји његовог клуба освојени са њим као учесником. На све то би свако реалан морао да дода да је дотични и највећи колекционар спортских крађа у светској кошарци. Дотични, у сваком свом атаку на све што је црвено-бело, само започне медијску хајку, а затим услед евидентног недостатка елоквентности, све препусти свом демагошком ментору. Да ли се неко уопште присећа да је Тодорић у претходне две године док на клупи комшијског нам клуба није седео ментор демагог, уопште исказао једну једину реч против Кошаркашког клуба Црвена звезда? Наравно да не. Али сада је ту високоначитани Вујошевић (чије читалаштво се не спори), да својом параноичном демагогијом припомогне свом пулену. Међутим, сматрам да о овом малом човеку који се одазива на име Тоша и не треба више трошити нити време, нити живце.
Много опаснија изјава данас је стигла од Душка Вујошевића. Цитирам:
- Веома је чудно да кад је своје речи чуо изговорене кроз моја уста тек тада је схватио да је то прича лажљивца. Гротескно звуче његове претње да ће хватати за врат кад то просто антрополошки није могуће. Њему висина омогућава само да хвата за доње екстремитете (на пример колено). У реакцији на моју реплику овај творац ,,комада са пљувањем” која у Железнику није била метафора коментарише порески дуг Партизана и говори о чистоћи пословања Црвене звезде. Знате да је гашење клубова, па промена имена у оквиру Спортског друштва Црвена звезда у свим правним државама озбиљна криминална радња.
Партизан има значајан порески дуг због тога што је поштовао законе ове земље, и уредно пријављивао, и колико је било могуће измиривао све обавезе на основу пореза, доприноса, и других јавних прихода. Суштина приче о порезу је колико је пара наплаћено од стране пореске управе кад су у питању КК Партизан и КК Црвена звезда, односно у ком проценту су ови клубови поштовали своје обавезе.
Да ли је приход из којег су ,,измирене обавезе” (од 15.500.000 евра) уплаћен преко редовних рачуна и да ли је на тај приход уплаћен порез држави?
Београду су потребни Партизан и Црвена звезда, али не са овако болесним односима. Немамо ништа против тога да Црвена звезда буде од стране државе помогнута у складу са величином клуба, бројем навијача, али и резултатима које постиже. Противимо се мистичном начину на који се обезбеђују енормно висока средства за прелазни рок Црвене звезде. При томе се онемогућава да Партизан дође до било каквих нових средстава осим раније потписаних донација и спонзорстава јавних предузећа. Та спонзорства сада служе пре свега као репер колико јавних донација треба Звезда да добије. Подвлачим да сматрам да је функција државе да штити квалитет и да би средства требало да буду сразмерна резултатима које клубови постижу.
Поједини политичари као Александар Вучић у новинама су изјавили да ће учинити све што је могуће да Звезду врате на прво место (то је изјава из Спорта, 24. јул 2012. године). Ја не прозивам његово име сад први пут по ,,наруџбини” Небојше Човића који се полтронски понаша према својим успешним колегама. Вучића сам већ апострофирао у интервјуу датом недељнику Време (16. август 2012. године, стр.70). Када је реч о људима из власти и њима као фактору финансирања спорта, знате да кошарка није профитатабилна делатност и да без помоћи државе не може да опстане на врхунском нивоу, према томе помоћ клубовима је неопходна али је једино нормално да буде у сразмери са резултатима које клубови постижу.
Наравно, легално је да и људи на власти имају симпатије према једном, другом или трећем клубу. Али оно што није нормално да поједини од њих сматрају да доласком на власт имају мандат да одлучују и ко ће бити државни првак, да је и то део њихове власти. Ако има таквих личности, које имају ту врсту острашћености и инфантилности, онда је то опасно за ову државу у којој има и доста партизановаца.
У Србији ће се лепше и боље живети кад се буде живело боље и лепше, а не кад Звезда у свим спортовима почне да осваја прва места. Наравно није тачно, као што тврди Човић, да је у власти звездаш једино Вучић. Ради се о добро организованој групи. Вучић то само флагрантно испољава. (Сад мислите да сте ме наместили, Ацо и Ћоки). Међутим, народ све види и све зна. Једног дана доћи ће све на наплату. Народ зна. Не треба му БИА.
Стварно су нам гаће пуне, као и претходних 11 година. Нећемо улазити у даље полемике, али нећемо дозволити да пропали политичар Небојша Човић покушава да своје фрустрације компензује на овакав начин…
Крај цитата.
Кренимо редом са одговорима на бљувотине, на којима се свим посетиоцима нашег сајта извињавам, али представљају речник једног начитаног човека, тренера који поред тренерског посла, треба и мора да васпитава момке које има у екипи.
Први део изјаве највећег демагога односи се на нешто што свакако не треба ни коментарисати. То говори само о њему и његовој некултури, а ја уколико бих уопте ушао у полемику на том нивоу, само бих себе могао да сматрам истим.
У наставку Вујошевић кристалише и своје правничко знање. Он зна да је гашење једног клуба, па затим преименовање другог и то у оквиру једног Спортског друштва, криминална радња. Вујошевићу, КК Црвена звезда није угашена. Клуб који је функционисао до почетка сезоне 2011/12 је замрзао свој рад и тренутно се налази у процесу реституције (уколико не знате шта неке речи значе, послужите се речницима појмова и израза). Некадашњи КК ФМП је уз сагласност руководећих људи СД Црвена звезда понео најславније име српског спорта, с`тим да би се сви евентуални успеси тог клуба сматрали успесима КК Црвена звезда, а дотадашњи клуб КК ФМП је преузео улогу клуба КК Раднички баскет, који сада наступа као КК Раднички ФМП. На крају, поново се мора истаћи и да данашњи клуб КК Црвена звезда ДИВА није члан СД Црвена звезда. Стварно се надам да је то коначно и вама (намерно мало „в) јасно.
Вујошевић у наставку поново базира своју демагогију везану за новац. Господин Човић је не једном објаснио целу ситуацију око поравнања дугова које је КК Црвена звезда имала. ЈАсно ми је да одређени не могу схватити ту причу одједном, али наш народ каже да је паметном довољно рећи једном, а будали мораш стално понављати. Вујошевићу, у коју групацију од ове две ви (поново мало „в“) спадате? Кажете да КК Партизан има одређених пореских дуговања зато што је поштовао законе ове земље. Вујошевићу, то нису пореска дуговања, то је утаја пореза која је правно гледано кривично дело. Због вас (мало „в) и вама сличних ова држава не може на време да исплати пензије, дечије додатке, и остале принадлежности које се финансирају из буџета Републике Србије.
Демагог Вујошевић даље истиче како држава финансира КК Црвена звезда. Господин Небојша Човић вам (мало „в“) је више пута готово цртао да држава Србија нити једним динаром није учествовала у санацији дуга КК Црвена звезда, а вас (мало „в) би требало питати да објасните колико сте новца добили од НИС-а и Телекома Србија? Сви знају да су ти износи вишеструко већи него у случају спонзорисања КК Црвена звезда, а такође објасните како у ситуацији када немате новца, ваш (мало „в) клуб се налази на листи најбогатијих у АБА лиги када су у питању годишња примања играча. На тој листи води загребачка Цедевита са 3.000.000 евра, Партизан је други са два милиона, а Црвена звезда трећа са 1,8 милиона европских новчаница.
На крају се Вујошевић бави и политичком сценом Србије. Без икакве жеље да промовишемо било кога, али у актуелној власти од навијача Партизана ту си Томислав Николић, Ивица Дачић, Расим Љајић, Млађан Динкић, а све њих је успео да надомести један једини Звездаш, Александар Вучић. Ако је то и тачно, онда би требало да се запитамо зашто тако способан човек није и на најеминентијој функцији у овој земљи.
На крају бих морао и да вама Вујошевићу поручим да јавност у Србији не занима стање и изглед ваших (мало „в) гаћа, јер сам сигуран да то и није неки призор.
За крај, ја лично бих волео да Душко Вујошевић одговори на нека питања чије одговоре би већина љубитеља спорта волела да чује:
- Зашто уништавате српску кошарку константим разигравањем играча за друге репрезентације? Подсетићу вас (мало „в“) да су у вашем клубу предност увек имали Црногорци, Чеси, Словаци, Македонци, Словенци, сада извесни Малтежани, Аргентинци, Мексиканци, Летонци, а српска деца да би добила прилику морају да плате 5.000 евра?;
- Зашто сте пре пар сезона упропастили српски кошаркашки дерби онемогућавањем навијача КК Црвена звезда да присуствују истом?;
- Зашто је ваш (мало „в) клуб годинама директно учествовао у растурању КК Црвена звезда отимањем играча?;
- Зашто пуну деценију медијски омаловажавае све што носи црвено-белу боју?;
- Зашто сте врбовали српске кошаркаше да играју за репрезентацију Црне Горе док сте били селектор те земље?;
- Зашто више мрзите КК Црвена звезда, него што волите ваш (мало „в“) КК Партизан, када вам (мало „в) је управо Црвена звезда помогла да постанете тренер у моментима када сте били избачени из КК Партизан? и
- Да ли ћете честитати господину Небојши Човићу уколико КК Црвена звезда, часно на терену буде успешнија?
|
Edited by - srdjandj on 28/08/2012 17:57:36 |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 28/08/2012 : 21:05:48
|
quote: Originally posted by srdjandj
Mudrinski: Uzeo sam 91 zbog Barija!
Mladi fudbaler, kojem su idoli Pančev, Žigić i Pantelić, poručio da je radostan što će igrati u klubu za koji navija i dodao da za njega opcija prelaska u Partizan nije postojala
Novi fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mudrinski i zvanično je predstavljen na stadionu Crvene zvezde.
Mladi reprezentativac Srbije i dojučerašnji član Jagodine potpisao je četvorogodišnji ugovor sa klubom s Marakane. "Ostavrio mi se dečački san, presrećan sam jer je Zvezda klub koji volim i za koji navijam. Na meni je da se dobrim radom izborim za mesto u timu i golovima odužim Zvezdi", rekao je napadač na promociji.
Bivši golgeter Jagodine poručio je da, što se njega tiče, nije postojala mogućnost prelaska u Partizan. "Ne znam s kim je Jagodina stupila u kontakt, ne znam ništa o Partizanu ni o ponudama iz Norveške, moja jedina želja je bila Zvezda i srećan sam što se ostvarila".
Olakšavajća okolnost za mladog fubalera biće činjenica što će u Zvezdi igrati s kolegama iz mlade reprezentacije i sarađivati sa selektorom koji ga je uvrstio u nacionalni tim. "Naravno da će mi biti mnogo lakše jer poznajem većinu saigrača, upoznat sam sa radom trenera Jankovića i nadam se da će me ekipa na najbolji način prihvatiti".
Mudrinski je zadužio dres sa brojem 91. "Tada sam rođen, plus Bari", reakao je Mudrinski i dodao da su mu idoli Darko Pančev, Nikola Žigić i Marko Pantelić.
Tek se ispilio kad je Bari bio i odma'... |
?????? ? ??????? |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 28/08/2012 : 23:24:19
|
Ja bih iz ovog teksta gore izdvojio neke stvari. "Клуб који је функционисао до почетка сезоне 2011/12 је замрзао свој рад и тренутно се налази у процесу реституције (уколико не знате шта неке речи значе, послужите се речницима појмова и израза). Некадашњи КК ФМП је уз сагласност руководећих људи СД Црвена звезда понео најславније име српског спорта" "На крају, поново се мора истаћи и да данашњи клуб КК Црвена звезда ДИВА није члан СД Црвена звезда." Na kraju se postavlja pitanje zasto je ovaj tekst na ovoj temi |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
Edited by - okiboki on 28/08/2012 23:24:35 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/08/2012 : 23:43:02
|
Još jedan plemenit gest Delija iz Prokuplja
Klub navijača „Crvena Zvezda” iz Prokuplja još jednom je dokazao humanost, tako što je organizovao jednodnevnu ekskurziju za decu bez roditeljskog staranja, koja žive na teritoriji prokupačke opštine.
Ekskurzija je podrazumevala obilazak Lukovske banje. Pored banje i uživanja u hotelu „Jelak” mališani su u povratku obišli i pravoslavni hram u Kondželju. Kako ističe predsednik prokupačkih „Delija” Aleksandar Dikić, izlet je organizovan u saradnji sa prokupačkim Centrom za socijalni rad, prokupačkom opštinom i kuršumlijskim preduzećem „Planinka” u čijoj nadležnosti je Lukovska banja.
„Ova deca po prvi put su posetila Lukovsku banju i za njih je to zaista bio lep doživljaj. Tim mališanima je potrebna pažnja i razumevanje sredine u kojoj žive, a naš Klub navijača se uvek trudio da odvoji vreme za njih.“
On podseća da ovo nije prvo druženje prokupačkih „Delija” sa decom bez roditeljskog staranja, već da je to tradicija koja se ostvaruje godinama unazad.
Podsećamo, nedavno je ista grupa navijača poklonila EKG aparat prokupačkom Domu zdravlja. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 28/08/2012 : 23:45:01
|
Aleksa Marić učestvuje na svetskom prvenstvu
Selektor biciklističke reprezentacije Srbije Nemanja Vajs odredio je sastav reprezentacije za predstojeći šampionat sveta koji će se u periodu od 6. do 9. septembra održati u austrijskom gradu Salfendenu.
Član srpskog biciklističkog tima biće i član Biciklističkog kluba Crvena zvezda, Aleksa Marić. Marić je prethodnog vikenda učestvovao na Salkano kupu u Sarajevu gde je u kategoriji planinskog biciklizma zauzeo četvrtu poziciju. |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 29/08/2012 : 07:24:09
|
Aleksa Marić učestvuje na svetskom prvenstvu
Selektor biciklističke reprezentacije Srbije Nemanja Vajs odredio je sastav reprezentacije za predstojeći šampionat sveta koji će se u periodu od 6. do 9. septembra održati u austrijskom gradu Salfendenu.
Član srpskog biciklističkog tima biće i član Biciklističkog kluba Crvena zvezda, Aleksa Marić. Marić je prethodnog vikenda učestvovao na Salkano kupu u Sarajevu gde je u kategoriji planinskog biciklizma zauzeo četvrtu poziciju.
I biciklizam...u bre jaci smo od drzave...ma sta, Drzava, to smo Mi |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 29/08/2012 : 07:25:19
|
quote: Originally posted by okiboki
Ja bih iz ovog teksta gore izdvojio neke stvari. "Клуб који је функционисао до почетка сезоне 2011/12 је замрзао свој рад и тренутно се налази у процесу реституције (уколико не знате шта неке речи значе, послужите се речницима појмова и израза). Некадашњи КК ФМП је уз сагласност руководећих људи СД Црвена звезда понео најславније име српског спорта" "На крају, поново се мора истаћи и да данашњи клуб КК Црвена звезда ДИВА није члан СД Црвена звезда." Na kraju se postavlja pitanje zasto je ovaj tekst na ovoj temi
Opet si vratio indijanca na avatar |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
Posted - 29/08/2012 : 08:24:25
|
Ja bih iz ovog teksta gore izdvojio neke stvari. "Клуб који је функционисао до почетка сезоне 2011/12 је замрзао свој рад и тренутно се налази у процесу реституције (уколико не знате шта неке речи значе, послужите се речницима појмова и израза). Некадашњи КК ФМП је уз сагласност руководећих људи СД Црвена звезда понео најславније име српског спорта" "На крају, поново се мора истаћи и да данашњи клуб КК Црвена звезда ДИВА није члан СД Црвена звезда." Na kraju se postavlja pitanje zasto je ovaj tekst na ovoj temi
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/08/2012 : 08:57:21
|
|
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Posted - 29/08/2012 : 09:32:55
|
"Srem" ga bilo |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 29/08/2012 : 10:51:59
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
"Srem" ga bilo
Као кад бих ја стално говорио: ЈСД ИГОКЕА МТС, РАЈФАЈЗЕН, СИНТЕЛОН, ПИВАРА МБ!
Не знам како му није досадно, а уствари знам, страшна оптерећеност Звездом!
А најјаче ми је свршавање на саопштења дулета овчара! |
Edited by - srdjandj on 29/08/2012 10:54:01 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40251 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 29/08/2012 : 11:16:46
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
"Srem" ga bilo
Као кад бих ја стално говорио: ЈСД ИГОКЕА МТС, РАЈФАЈЗЕН, СИНТЕЛОН, ПИВАРА МБ!
Не знам како му није досадно, а уствари знам, страшна оптерећеност Звездом!
А најјаче ми је свршавање на саопштења дулета овчара!
Isto kao što ti svršavaš na Čovketa. Sigurno imaš alarm koji se pali čim tvoj voljeni progovori. |
|
|
Topic |
|
|
|