nakon 30 000 postova članovi bi umjesto "advanced member" trebali imati status: "Sawitch"
Čovjek se vodi onom krilaticom britanske mornarice: "Naša flota mora biti dvostruko jača neko protivničke!" Tako da on mora imati dvostruko više postova nego svi mi.
Kako se ono zakaci You Tube video na forum? Ne mislim link, nego video direktno... totalno sam ovo zaboravio... ne znam ni gdje da nadjem instrukcije za kako se to radi
Kako se ono zakaci You Tube video na forum? Ne mislim link, nego video direktno... totalno sam ovo zaboravio... ne znam ni gdje da nadjem instrukcije za kako se to radi
odmah ispod zadnjeg odgovora imas opcije... New Topic, New Poll, Reply to Topic, Send Topic to a Friend! Ima broj stranice pa ispod plavim slovima piše Previous Pagei onda ove opcije!
Poruka svima koji mi stalno šalju mailove zbog Dosade - jednostavno ga ignorirajte i gotovo. Kako ga ja uopće ni ne primjećujem? Jednostavno je daleko ispod mog nivoa i ignoriram ga. Pa kaj ću se s takvima raspravljati? Ali neću ga "izbaciti zauvijek zato što iritira cijeli forum" jer em nije po pravilima foruma izbaciti nekoga zato što je iritantan, em je vaša krivnja što nasjedate na njegove provokacije. Pa čovjek i dolazi na forum da provocira i onda uživa kako ekipa pizdi na njega. I zato - ako Vas iziritira, ignore lista ili jednostavno preskočite njegove postove. Nemam namjeru svaki dan odgovarati na mailove po sat vremena, a i neću ga udaljiti zauvijek. Kraj priče.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero