Author |
Topic |
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 27/08/2012 : 17:18:25
|
quote: Originally posted by brni
nadam se da me nitko nije poslusa i odigra Hajduka na kladioni..
Osijek je zajeban, imamo dobrog trenera i mlade dečke iz vlastite škole koji "grizu"... Uz primjer Hajduka to je putokaz kojim smjerom treba ići... Šteta je samo što je prodaja jedini način opstanka. Fascinira me vjerna Hajdukova publika, to su navijači, svaka čast! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
ERO
New Member
Croatia
111 Posts
Member since 07/11/2010 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 28/08/2012 : 13:01:28
|
quote: Originally posted by ERO
jel se smje pitat zašto se maka ili će se maknit g.Lekić?
sta ti nije jasno..smjena generacije..mladi dolaze i pritiscu..to ti je tako u navijackom svijetu.nema tu milosti.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
ERO
New Member
Croatia
111 Posts
Posted - 28/08/2012 : 14:59:29
|
sta ti nije jasno..smjena generacije..mladi dolaze i pritiscu..to ti je tako u navijackom svijetu.nema tu milosti..
jel ti to ozbiljno misliš da je to razlog...?
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/08/2012 : 15:15:13
|
sta ti nije jasno..smjena generacije..mladi dolaze i pritiscu..to ti je tako u navijackom svijetu.nema tu milosti..
bilo je pitanje dana kad ce se Lekic povuc i kad ce stvari u svoje ruke preuzet Zuti mravi..ekstremna frakcija Torcide dolazi na svoje..i vidim da zagovaraju nekakav retro stil 80-tih..ako se budu drzali toga onda ce sranja bit na sve strane.. |
|
|
ERO
New Member
Croatia
111 Posts
Posted - 28/08/2012 : 19:09:14
|
bilo je pitanje dana kad ce se Lekic povuc i kad ce stvari u svoje ruke preuzet Zuti mravi..ekstremna frakcija Torcide dolazi na svoje..i vidim da zagovaraju nekakav retro stil 80-tih..ako se budu drzali toga onda ce sranja bit na sve strane..
slažem se...moga si sa ditetom otić na sjever i uživat....i za to svaka ćast....za masu tog...kodeks,organizacija,gostovanja.....
ali jel triba DRUKAT nekog za škapulat sebe...i onda mu prilipe ultimatum...i jebiga ...godine rada i sve pozitivno....
nisam za ekstreme...to nije MOJA,NAŠA TORCIDA |
|
|
ERO
New Member
Croatia
111 Posts
Posted - 28/08/2012 : 19:13:25
|
I molim ono koje još nešto znaju,,neka kažu ...,da ja nepizdim bez veze ...ovo je inf.koju sam ja čuja.... s čovikom sam dvi riči prozborija..sve 5..U ŽILINI...ali to nije tema---
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 28/08/2012 : 19:24:53
|
Da, puno toga dobroga je Stipe napravia..ovo sta si vec spomenia kodeks, homogenizaciju svih podruznica, brojniji odlasci na gostovanja, da ne govorim izgled tribine, koreografije itd itd..naravno da mu neki i zamjeraju neke stvari, kao sto je npr. malo previse lizanja s policijom radi unosa baklji i da je Torcida postala nekakva pickasta grupa koja se vise ne mlati kao nekad i jos neke stvari koje dolaze sa mistom tajnika ali ok nije ni on tu sve kriv..
uglavnom ja bi njegovo razdoblje ocijenia jako pozitivno..ipak je diga Torcidu na jednu novu razinu.. |
|
|
ERO
New Member
Croatia
111 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/08/2012 : 15:47:59
|
Samo dan nakon što je tajnik Torcide Stipe Lekić objavio svoje povlačenje kako s te funkcije, tako i s pozicije vođe navijanja na utakmicama, ispostavilo se kako se povlači čitavo vodstvo, odnosno predsjedništvo Hajdukove navijačke skupine. U pondjeljak kasno navečer takva je odluka i službeno objavljena na stranici www.torcida.hr: "KN Torcidda ovim putem obavještava svoje članove kako aktualno predsjedništvo na čelu s tajnikom Stipom Lekićem s današnjim danom prestaje s obnašanjem svih dužnosti vezanih za rad u Klubu navijača. Ova odluka je rezultat stava kako je sazrijelo vrijeme za nove ljude, kao i zbog smjene generacija.", priopćili su iz Torcide.
Po ovome će se pamtiti
- 2007. godine - peticija za smjenu uprave i usvajanje Kodeksa kojom je prikupljen 30561 potpis - 2008. godine - projekt 'Dite puka' sa 16 tisuća učlanjenih (6267 članova je kasnije kupilo dionice) - 2009. godine - oslobađanje od optužbi 212 navijača uhićenih na dan utakmice Žilina - Hajduk - studeni 2009. godine - bojkot derbija Hajduk - Dinamo u sklopu 'Protesta za veliki Hajduk' - 2010. godine - usvajanje Kodeksa upravljanja Hajdukom od strane skupštine kluba - veljača 2011. godine - spektakularna proslava 100 godina Hajduka koja je obišla svijet - 2011. godine - projekt 'Naš Hajduk' kojim je navijačima u toj udruzi omogućeno da demokratski biraju sedam od devet članova NO-a - od 2006. - 2012. godine - brojne humanitarne akcije |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 29/08/2012 : 16:19:53
|
Krstičević je trener za kadete, a nikako ne za seniore hajduka. Kako može kod 2-0 u Milanu, kad nam fali jedan gol do produžetka, vadit jedinog napadača. Valjda je čuvao rezultat, pa da se može unucima pohvalit da je dobio na san siru. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 29/08/2012 : 19:00:21
|
Peruzovic je gospodin za ovog Krsticevica. Krsticevic vise izgleda ko neki profesor tjelesnog u osnovnoj skoli.quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by adriano
Krstičević je trener za kadete, a nikako ne za seniore hajduka. Kako može kod 2-0 u Milanu, kad nam fali jedan gol do produžetka, vadit jedinog napadača. Valjda je čuvao rezultat, pa da se može unucima pohvalit da je dobio na san siru.
budala...ja ne znam zašto ne dovedu npr. luku peruzovića...a ne da miševi tipa pudar,miše,vučević i ostali čekaju po tko zna koji put...
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 29/08/2012 : 20:22:04
|
Peruzovic je gospodin za ovog Krsticevica. Krsticevic vise izgleda ko neki profesor tjelesnog u osnovnoj skoli.quote: Originally posted by globinjo
Krstičević je trener za kadete, a nikako ne za seniore hajduka. Kako može kod 2-0 u Milanu, kad nam fali jedan gol do produžetka, vadit jedinog napadača. Valjda je čuvao rezultat, pa da se može unucima pohvalit da je dobio na san siru.
budala...ja ne znam zašto ne dovedu npr. luku peruzovića...a ne da miševi tipa pudar,miše,vučević i ostali čekaju po tko zna koji put...
Par stranica prije san isto spominja. Koliko god mi Mišo bia drag, toliko mi ide na nerve. Nema trenerskog kuraža i to mu nasušno fali. Zapravo, to nas je i koštalo protiv Intera i zagrebačke Lokomotive prolaza/bodova. Mišo je idealan za pomoćnog trenera; radi dobru selekciju, sve igračke reference zna iz omladinskog pogona i odrađuje savršenu fizičku pripremu. Ali kad je taktika u pitanu... Hrabrost, rizik, rotacija...
Tako da, sipat hvalospjeve o Miši kao taktičkom genijelcu su u najmanju ruku |
Trljam ruke. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 29/08/2012 : 21:18:42
|
srijeda, 29.kolovoza 2012 Dinko Trebotić potpisuje za Lokomotivu
Dinko Trebotić, donedavni igrač Hajduka, karijeru će nastaviti u zagrebačkoj Lokomotivi. Nakon nesporazuma u Rigi s trenerom Mišom Krstičevićem, Trebotić je poslan na "hlađenje", a ubrzo (21. kolovoza) je i sporazumno raskinuo ugovor s "bijelima". Od tada je u potrazi za novim angažmanom, a već nekoliko dana se spominje maksimirski prvoligaš.
Potvrda o prelasku u Lokomotivu je došla danas, a Trebotić bi već kroz par dana, možda već sutra, trebao potpisati s trenutno četvrtoplasiranim klubom na ljestvici.
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 29/08/2012 : 21:26:55
|
pa to je bilo za ocekivati..ni prvi ni zadnji otpadak kojeg ce Mamic skupit.. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 29/08/2012 : 22:28:48
|
quote: Originally posted by globinjo
pa to je bilo za ocekivati..ni prvi ni zadnji otpadak kojeg ce Mamic skupit..
kako ga nije sram se vratit na brač
Odakle je Dinko? Biće iz Nerežišća |
Trljam ruke. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
globinjo
Moderator