forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 28/08/2012 : 23:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Mihajlović ostavljao srce na terenu? Mislim da u životu nisam vidio da je neko onako kao on protiv Rusije odustao od trčanja za protivničkim igračem, i još odmahnuo u stilu 'ajd, ko će za ovim da trči'... Licemjer koji pokušava da nametne igračima nešto čega se ni sam nije pridržavao.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/08/2012 : 23:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Mihajlović ostavljao srce na terenu? Mislim da u životu nisam vidio da je neko onako kao on protiv Rusije odustao od trčanja za protivničkim igračem, i još odmahnuo u stilu 'ajd, ko će za ovim da trči'... Licemjer koji pokušava da nametne igračima nešto čega se ni sam nije pridržavao.

Uhu, milion primera.
Pa i od onih 6 (bolje 5 nego 6 :D) holandskih golova, on je najmanje 3 zasrao. Mada se mora priznati da je pomogao svojim iskljucenjem protiv Slovenaca 8)

Da ne gresim dusu, bio je dobar fudbaler (ponekad). Mozda je i dobar trener, ali bojim se, isto, samo ponekad :)
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/08/2012 : 02:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Nije bio dobar fudbaler. Bio je prosecan fudbaler koji je imao odlicnu levu nogu. Mogao je da doda pas laserski precizno sa 70m na pertlu. Mogao je i da izvodi prekide. Ali to je sve sto je umeo. Kao centarhalf bio je propast, 80% svih golova sto je Lazio primao islo je njemu na dusu, bas kao i Jugoslavija svojevremeno. Kao vezni igrac, sto je igrao u Zvezdi, bio je najservisniji, jer je najmanje mogao da zasere. U Laziu je imao Nestu, pa je izgledao bolji nego sto jeste - u Zvezdi je za ono kratko doba imao vezni red snova, pa sam i ja tu mogao da igram sa njegovim kapacitetima. Pritom, klasicna budala u glavu.

Neven Subotic danas je prirodni nastavak Mihajlovica. Centarhalf koji daje puno golova za poziciju, pa svi nekako previde da ono sto treba da radi i ne radi bas najbolje.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 29/08/2012 : 09:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Samo što je, za razliku od Mihajlovića, Subotić igrao sa raskrvavljenom nogom do kraja utakmice, bez da je tražio izmenu...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22308 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/08/2012 : 09:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Nije bio dobar fudbaler.

Ovako nesto se moze procitati samo na nasem forumu.

Reci da ga mrzis i slicno, ali gdje ces da izvalis ovakvu glupost.
To je kao da si rekao da Savicevic nije imao pojma o driblanju, niti Pancev o davanju golova.

Edited by - King Warrior on 29/08/2012 09:35:40
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/08/2012 : 15:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Nije bio dobar fudbaler.

Ovako nesto se moze procitati samo na nasem forumu.

Reci da ga mrzis i slicno, ali gdje ces da izvalis ovakvu glupost.
To je kao da si rekao da Savicevic nije imao pojma o driblanju, niti Pancev o davanju golova.

Ja sam ti izneo moje dokaze. Izvoli dokazi suprotno. Mihajlovic je bio ispodprosecan centarhalf i prosecan vezni, koga je iz plejade slicnih izdvojio talenat koji sam vec opisao. Jel' ti imas neku svrhu za defanzivca koji ne zna da igra glavom, ne zna da ukliza propisno, ne zna da se postavi, spor je k'o kurac, ali ima ludu tehniku u levoj nozi ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22308 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/08/2012 : 16:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nisu to nikakvi dokazi, to je pljuvanje po jednom od najboljih i najlegendarnijih fudbalera sa nasih prostora.
Odrastao sam sa njegovim fudbalom, pratio karijeru.
Za ca. 25 godina jos nikada nisam nista slicno cuo da je neko o njemu u tom smjeru rekao, sve do danas od tebe.

Kao trener jos mora da se dokaze, to je tacno, ali tako ga popljuvati kao fudbalera...ma daj molim te.
Pa pogledaj samo sta si napisao o njemu na ovoj i prethodnoj stranici.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/08/2012 : 17:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisu to nikakvi dokazi, to je pljuvanje po jednom od najboljih i najlegendarnijih fudbalera sa nasih prostora.
Odrastao sam sa njegovim fudbalom, pratio karijeru.

I, ajd, daj neki primer kada je Sinisa svojim hrabrim odbrambenim performansima spasao mec, kada je zaustavio napadaca svetske klase, itd.

Moje pravo da pisem sta ja hocu, uostalom, imam i vise izvora za sve to. Za mene je on seljacina i medijski naduvan proizvod, isto kao i Subotic, i jos mnogo njih. I daleko da je to najgora stvar na forumu gde dobar procenat ljudi argumentovano tvrdi da je Ferri majstor crtac.

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 29/08/2012 : 17:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Otkači se čoveče od Subotića, on i Ivanović jedino nešto vrede kod nas... A pored njega ne prolaze kao pored Mihajlovića, koji je, eto, recimo bio jedan od najgorih odbrambenih svih vremena

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/08/2012 : 17:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
I daleko da je to najgora stvar na forumu gde dobar procenat ljudi argumentovano tvrdi da je Ferri majstor crtac.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2012 : 17:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

KOJIH PROSTORA...srpskih ili balkanskih...potpisujem mairosua...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/08/2012 : 17:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

Otkači se čoveče od Subotića, on i Ivanović jedino nešto vrede kod nas... A pored njega ne prolaze kao pored Mihajlovića, koji je, eto, recimo bio jedan od najgorih odbrambenih svih vremena

Ali je zato bio najbolji izvođač slobodnih udaraca svih vremena, naravno, posle Bore Kostića!

A sećaš li se kad je saterao Bajernu u polufinalu, na Marakani?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 29/08/2012 17:53:26
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/08/2012 : 17:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by -jeremija-

Ali je zato bio najbolji izvođač slobodnih udaraca svih vremena, naravno, posle bore Kostića!

Apsolutno.

Vise puta sam u zivotu pomislio kako bi Srbija bila prvak sveta da vaze rukometna pravila izmena. Ubacis Mihajlovica da izvede prekid, onda ga izbacis i neko koristan igra fudbal zapravo, i tako u krug...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/08/2012 : 17:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Samo da izvodi penale, kornere i slobodnjake!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22308 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/08/2012 : 17:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Apsolutno.

Vise puta sam u zivotu pomislio kako bi Srbija bila prvak sveta da vaze rukometna pravila izmena. Ubacis Mihajlovica da izvede prekid, onda ga izbacis i neko koristan igra fudbal zapravo, i tako u krug...

Ma ja. Nema on pojma, kao ni svi ostali. Da si ti trener Srbija bi bila prvak svijeta. Reci, da ti nisi slucajno Srbin?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/08/2012 : 17:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

A sećaš li se kad je saterao Bajernu u polufinalu, na Marakani?

Ja se secam kad je Sampdoriji u dresu Lazia dao het-trik slobodnih udaraca. Secam se i da je jednom polomio precku iz slobodnjaka. Pa kad je metnuo Sampdoriji 1-0, mogao sam vec da omirisem Wembley (isprecio se stameni Maza Vasilijevic i jos ponesto). Lista Mihajlovicevih highlightsa iz slobodnog udarca je poduza - to ga jos uvek ne cini dobrim igracem :D

Mnogo mi je drazi srcu bio Najdoski, koji je tehnicki bio izuzetno ogranicen igrac, ali ga se proci nije moglo. Svoj je posao radio izuzetno, 120% svaki mec, da li Bayern ili Radnicki Nis.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/08/2012 : 18:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Apsolutno.

Ma ja. Nema on pojma, kao ni svi ostali. Da si ti trener Srbija bi bila prvak svijeta. Reci, da ti nisi slucajno Srbin?

Postavio ja tebi pitanje gore, posto pratis 25 godina njegovu karijeru (sto valjda znaci da si upucen i u njegov staz u juniorima Borovog Sela, buduci da mu je profi karijera trajala 20 godina okruglo), izdvoj mi neki fantasticni Mihajlovicev defanzivni mec, znaci, recimo, kad je izmarkirao Del Piera da se nije video npr. Siguran sam da svi umemo da mu izbrojimo slobodnjake, hajd onda da pricamo o ovome. Cinizam sacuvaj za drugu diskusiju.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22308 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/08/2012 : 18:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Pa evo na youtube samo njegovi slobodnjaci i snimci gdje ga nazivaju bogom i genijom.
Mihajlovic je x puta rijesio mec u korist u svoga tima, na ovaj ili onaj nacin, a to jeste i cilj igre. Nije on Najdovski, za kojeg vecina ljudi danas ne zna ni da je postojao. Kakva su to poredjenja?!
Do danas je to oko ca. 25 godina, zar ne? Nisi dobro skontao sta sam napisao.
Covjece, bez uvrede, ali lupas gluposti.
Sreca pa smo mi ljubitelji Ferrija retardirani pa mozes tako na nasem forumu, ali nemoj te stvari da pricas u javnosti.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/08/2012 : 18:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa evo na youtube samo njegovi slobodnjaci i snimci gdje ga nazivaju bogom i genijom.
Mihajlovic je x puta rijesio mec u korist u svoga tima, na ovaj ili onaj nacin, a to jeste i cilj igre.

A koliko je puta resio mec u korist tudjeg tima ? To nismo brojali ? Pazi, i to je cilj igre. Pritom, ne secam se da sam igde osporavao njegovu sposobnost da ubode slobodnjak.

1:58, pogledaj sta mag odbrane radi, kako je strucno zatvorio protivnickog igraca koji sam k'o duh daje gol. Ovo je primer koji je samo ovako prvi pao napamet.

quote:
Nije on Najdovski, za kojeg vecina ljudi danas ne zna ni da je postojao. Kakva su to poredjenja?!

Najdoski (bez v) je ikona Crvene Zvezde, ko ne zna njega njegova je sramota. To sto nece biti spomenut u godisnjaku World Soccera kao uticajna fudbalska figura, ne znaci da nije bio bitan. Medijsko opterecenje ljudima koji daju golove krivi sliku o svakome, pa eto, i o Mihajlovicu.

quote:
Sreca pa smo mi ljubitelji Ferrija retardirani pa mozes tako na nasem forumu, ali nemoj te stvari da pricas u javnosti.

Hvala na dusebriznom upozorenju, ali, nemoj se brinuti za mene. Ne plasim se ja napada idolopoklonika koji ne umeju razlikovati stativu od autlinije, ali zato, ej, kad ga sine mislim sinisa razvali sa 30m, wooow jeeeee baki.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22308 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/08/2012 : 19:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ma taj video je krunski dokaz da je bio los igrac. :D
kao prvo: dok je igrac trcao sa loptom, on je bio nekoliko metara iza njega. Sustigao ga je, ali malo toga je mogao da napravi.
Start bi ovdje znacio potencijalna opasnost za penal, s obzirom da su se nalazili u kaznenom prostor.
Ovdje bi samo kreten uletio covjeku u noge.
Ostalo je da se nada da dodavanje iz skoro mrtvog ugla nece biti uspjesno.
Nazalost njegovog tima, golman iz ove skoro nemoguce pozicije, pusta loptu sebi kroz noge i skrece u gol.
Dakle, tezak kiks golmana, koji je najveci krivac za gol.
Nesto manja greska se dogodila vec prije, napadnom igracu je ostavljeno prvise prostora, jedan igrac Lacija pokusava da napadne napadaca, iako mu saigrac trci pored njega, i na taj nacin otvara prostor za dodavanje , sto ovaj iskoristava i dodaje u tu rupu gdje ulazi drugi napadni igrac. Dakle, najveci krivci za ovaj gol su golman i odbrambreni igrac koji izlazi u susret napadacu pa tako dolazi i do sudara dva igraca Lacija.
Mihajlovic je najmanje kriv za ovaj gol.

Los primjer!
Video klip nista ne dokazuje koliko je neki fudbaler dobar ili los.
Evo mogu da ti nadjem deset video klipova gdje Christiano Ronaldo promasuje gol sa jednog metra, izvrce se na lopti ili na neki slican nacin se blamira.
Je li to onda dokaz da je on los igrac?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/08/2012 : 19:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Rekoh, nasao sam jedan clip ovako napamet...OK, slozimo se da je Mihajlovic velika legenda srpskog fudbala onda, nemam dalje energije. Izuzetno si tvrdoglav. Da nisi mozda iz Bosne ?

:P

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22308 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/08/2012 : 19:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Bosanac, glavom i bradom.
Pogledaj jos jednom taj klip i moj opis dogadjaja, vidjeces da sam u pravu.
Kazem, jedan video je ionako nebitan.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25245 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/08/2012 : 19:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pepe iz RM bi bio neki update Najdoskog.:D Imaju taman dovoljno mozga da memorišu "lopta može da prodje, igrač ne".
Slažem se delimično sa Mairosuom, Siniša je malkice precenjen u našoj javnosti. Nije baš bio tolika kiksara, ana sreću je umeo da postigne gol iz slobodnjaka kad god je hteo (mislim da on i R. Carlos još uvek važe za najbolje).
Da nam je danas takav jedan pitanje centarfora u reprezentaciji bi bilo izlišno. :P

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 29/08/2012 : 20:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
To kakav je ko igrac bio, nemam nikakve veze sa tim kakav ce i trener biti. Meni jedino na pamet pada Bekenbauer kao uspesan igrac i (koliko-toliko) trener. Murinjo i Ferguson su bili na nivou amaterskog ili jedva profesionalnog fudbala.

Mnogo je bitnije koliko ima mozga. A Mihajlovic bas i nema. Otprilike je istog intelektualnog sklopa kao i Stimac. Ko od dupeta da su ih skinuli. Braca po materi
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/08/2012 : 23:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
@hunter, mislim da je Najdoski bio drasticno inteligentniji od Pepea, i jos vaznije, bio je fer igrac, jeben ali fer, nije gazio i namerno lomio. Zanimljivo je da spominjes Roberta Carlosa, cija je reputacija otisla nebu pod oblake posle ONOG gola na mundijalitu, a zapravo i on nije bio bogznakakav fudbaler, jer je previse terao napred i otvarao promaju u odbrani (no, za razliku od Mihajlovica, bio je fizicki kudikamo spremniji). Mihajlovic je definitivno bio koristan igrac u tom aspektu da je mogao da resi mec jednim sutem (sto je i uradio protiv npr. Irana i Slovacke), ali, daleko je manje smetao u veznom redu u Zvezdi nego kao centarhalf u reprezentaciji. Kad malo bolje pogledas, cudo bozije da smo i otisli na tih par turnira sa halflinijom snova mihajlovic-djukic (mislim da je ranjeni puz bio prebrz za njih dvojicu). Djukic je barem inteligentan igrac, pa je na iskustvo mogao da nadomesti fizicke nedostatke...

Kad se prica o sinisinom mentalnom sklopu, ne mogu a da se ne setim kako je 2000. potpisao pristupnicu sps-u, a onda demantovao uz obrazlozenje da je mislio da potpisuje nesto u dobrotvorne svrhe :D Volina.

glede uspesan igrac/uspesan trener, ume da se desi malo cesce od Beckenbauera. Npr. Cruijff, Diego Simeone, Didier Deschamps, Dino Zoff itd. Ipak, vise je propaliteta - maradona, van basten, vialli, robson itd.

Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000