forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2012 : 16:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
a vidi ko sidi iza Mamica..Cicak smrade licimjerni..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2012 : 16:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by oakpeha

quote:

quote:
Originally posted by Kruger
ali strucni stozer hajduka za mladje uzraste u modricu nije vidio nista znacajno, pa ga je otpilio

ZATO JE STRUČNI STOŽER HAJDUKA uzeo ikonu kluba i kapetana niku kranjčara...koji je za modrića avion...bumo videli kako će se luka snaći u realu...moja prognoza:nikako

Doveli bi oni mudo Marjanovo da ga Maminjo nije poćero
Di ono Niko igra, u Realu?

šta ti očekuješ,da će modrić u reala igrat vrhunski nogomet

e sad ga i ti bubas...pa ili bu igral vrhunski ili ne bu igral. Veceras bumo se vec mogli uvjrit gdje je...imam dojam da bu dobar. Zadnje dvije sezone igra vrhunski!

zaboravljaš da real nije tottenham ili reprezentacija gdje modrić ne daje koliko bi trebao dati...bumo videli...i veći igrači su bili u realu pa su otišli...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 29/08/2012 : 16:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
pa to ti i velim...ili bu igral vrhunski ili ga nema u sasatavu. Nema u Realu vremena za slabe partije!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2012 : 16:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by djule

quote:

quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

- Kada je sudac odsvirao kraj, pao mi je kamen sa srca, bio je to znak da smo napravili veliki posao, Dinamo će drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka. U ovom trenutku kada narod u Hrvatskoj teško živi, ovo im dođe kao malo olakšanje.Čestitam suigračima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i navijačima. Ostaje mi žal da neću igrati za Dinamo...

je milane,nemaš pojma koje olakšanje,hvala ti milane,hvala ti šta ću od sutra bolje živjeti,hvala ti,što ću sutra s guštom platit kredit jer je dinamo ušao u ligu prvaka...goni se u tri pizde materine i ti i dinamo...

Nepotreban post, ne doživljavaju ovo svi kao ti i sigurno ima i ljudi koji su ugodnijeg raspoloženja nego ti.

Svoju gorčinu sačuvaj za nekog drugoga, Badelja mi nećeš dirati

NEMA GORČINE...čekam ždrijeb,i čekam reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u lp

netko čeka reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u ligi prvaka dok neki ne mogu ni prismrdit ligi prvaka.

najbliže ligi prvaka im je debrecen ili šelburn.

no nema veze, hajduk nikad nije bio bliži ligi prvaka ko zadnje 2 sezone, do zagreba ima samo 387 km.

BOLJE U DESET GODINA 2 ILI 3 PUTA U EL,nego se svake godine sramotit u lp...

Jao, kako možeš uopće takvo što izjaviti

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

oakpeha
Starting Member

92 Posts

Member since 02/01/2011

Posted - 29/08/2012 : 16:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send oakpeha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by brni

razocara si me djule..mislia sam da si neki ozbiljan lik..pa ovakve stvari pisu djeca od 12 godina na index.hr..

pa moram malo, kad je globinjo došao podjebavat.

pogle par strana prije, vjerovatno sam ja najviše kritizirao dinamo od svih dinamovaca ovdje tak da...

a iskreno, to kaj je dinamo u l.prvaka je super,al kraj svih problema u klubu i oko kluba, nek ta l.prvaka što prije završi(a i agonija koju očekujem u njoj) jer onda bu pala euforija i klub bu i dalje pod braćom okupatorima i klub bu i dalje imao prosjek 1000 ljudi po utakmici i klub bu i dalje odvratan vlastitim navijačima, a o protivničkim da ne govorim.

ja bi radije sad vidio dinama u petoj ligi al pod kontrolom navijača kak igra protiv prečkog, neg sa maksimirskim jocom amsterdamom u ligi prvaka protiv barce, sa titulama i povijesnim utakmicama.

E, to bi se upravo dogodilo kad bi navijači upravljali klubom!
Navedi mi neki klub na svijetu koji kontroliraju navijači!
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/08/2012 : 16:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
6 od 8 klubova koji su igrali polufinale lige prvaka imaju izbore gdje članstvo bira vodstvo kluba.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2012 : 16:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ja sam više za varijantu ovogodišnjeg pobjednika, gdje 10ak ljudi odlučuje o svemu. Ovo 1član = 1glas nije za nas naprosto, previše je idiota oko nas, kad bi takvi dobili takvu povlasticu...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2012 : 16:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

- Kada je sudac odsvirao kraj, pao mi je kamen sa srca, bio je to znak da smo napravili veliki posao, Dinamo će drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka. U ovom trenutku kada narod u Hrvatskoj teško živi, ovo im dođe kao malo olakšanje.Čestitam suigračima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i navijačima. Ostaje mi žal da neću igrati za Dinamo...

je milane,nemaš pojma koje olakšanje,hvala ti milane,hvala ti šta ću od sutra bolje živjeti,hvala ti,što ću sutra s guštom platit kredit jer je dinamo ušao u ligu prvaka...goni se u tri pizde materine i ti i dinamo...

Nepotreban post, ne doživljavaju ovo svi kao ti i sigurno ima i ljudi koji su ugodnijeg raspoloženja nego ti.

NEMA GORČINE...čekam ždrijeb,i čekam reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u lp

netko čeka reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u ligi prvaka dok neki ne mogu ni prismrdit ligi prvaka.

no nema veze, hajduk nikad nije bio bliži ligi prvaka ko zadnje 2 sezone, do zagreba ima samo 387 km.

mogu...jer hajduk bi samo od publike zaradio koliko vi zaradite u lp...jer su vama karte po kunu...u nas nisu...i da ne nabrajam dalje...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2012 : 16:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

6 od 8 klubova koji su igrali polufinale lige prvaka imaju izbore gdje članstvo bira vodstvo kluba.

tako je...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2012 : 16:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mogu...jer hajduk bi samo od publike zaradio koliko vi zaradite u lp...jer su vama karte po kunu...u nas nisu...i da ne nabrajam dalje...

Vidim koliko vam je to pomoglo

I nabroji dalje :-)

Edited by - makikatalinic on 29/08/2012 16:39:54
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/08/2012 : 16:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam više za varijantu ovogodišnjeg pobjednika, gdje 10ak ljudi odlučuje o svemu. Ovo 1član = 1glas nije za nas naprosto, previše je idiota oko nas, kad bi takvi dobili takvu povlasticu...

idiota je bilo i uvijek bude. i među desetak ljudi nađeš idiote,a ovak ak postoji direktna demokracija, glas idiota najčešće utiša glas razuma.

pa da imamo jedan član-jedan glas, nek se zdravko kandidira ili npr. karikiram bauer, nitko normalan nebi njih odabrao da vode klub..
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2012 : 16:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

idiota je bilo i uvijek bude. i među desetak ljudi nađeš idiote,a ovak ak postoji direktna demokracija, glas idiota najčešće utiša glas razuma.

pa da imamo jedan član-jedan glas, nek se zdravko kandidira ili npr. karikiram bauer, nitko normalan nebi njih odabrao da vode klub..

Ok, slažemo se kako ovakva diktatura (Mamićeva) nije pozitivna stvar, ali eto, ja sam protiv takve demokracije jer vidimo po aktualnim primjerima što se dobije. Limit negdje mora postojati.

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/08/2012 : 16:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
kojim aktualnim primjerima?
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2012 : 16:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Biranja političke vlasti i onda se kasnije buniš na njih, a tko ih je birao? Pa nije valjda Mamić :-)

Isto tako se "dolje" bune na Tuđmanovu Croatiu, a gdje je Franjo dobivao najviše glasova? Upravo od njih, kakav paradoks.

Da ne spominjem da je upravo ti odabiri dovedu do ovog danas što imaš s Mamićem. Sve je to na neki način povezano kad zapravo pogledaš. Zato mi je to i dovoljan primjer.

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/08/2012 : 17:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
slažem se, ja sam osobno za direktnu demokraciju,najradikalniju,međutim i ovakva predstavnička je bolja neg da sad biramo 10 ljudi na temelju čega?

ak niš drugo, kod biranja političke vlasti nakon 4 godine možeš očekivat izbore..

a to kaj se odabere francek ili tip poput zdravka, to ukazuje na pubertet društva, koji nije razvio svijest.

al da ne idemo u druge vode, klub pod vodstvom navijača, koji žele klubu dobro i koji na demokratskim izborima sa punom većom kontrolom i praticipacijom za razliku od klasičnog glasanja gdje se traži od tebe da zaokružiš nekog i čučiš doma iduće 4 godine, ima potencijala postati ono kaj svi žele - naš dinamo.
Go to Top of Page

oakpeha
Starting Member

92 Posts

Member since 02/01/2011

Posted - 29/08/2012 : 17:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send oakpeha a Private Message  Reply with Quote
Najbolji primjer kako se vodi klub je po meni Bayern.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2012 : 17:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

slažem se, ja sam osobno za direktnu demokraciju,najradikalniju,međutim i ovakva predstavnička je bolja neg da sad biramo 10 ljudi na temelju čega?

ak niš drugo, kod biranja političke vlasti nakon 4 godine možeš očekivat izbore..

a to kaj se odabere francek ili tip poput zdravka, to ukazuje na pubertet društva, koji nije razvio svijest.

al da ne idemo u druge vode, klub pod vodstvom navijača, koji žele klubu dobro i koji na demokratskim izborima sa punom većom kontrolom i praticipacijom za razliku od klasičnog glasanja gdje se traži od tebe da zaokružiš nekog i čučiš doma iduće 4 godine, ima potencijala postati ono kaj svi žele - naš dinamo.

Ima potencijala, ali potencijal se ponekad ne ostvaruje. Vezano za taj 1član=1glas mi se ni ne sviđa previše ZZD, a i sam si rekao kako ima tamo nekih imena u jednom od prošlih posteva kad smo pisali o tome. No problem kod cijele ove rasprave je što ulazimo u politiku, a mogli bi još dublje ući što nije baš popularno na ovom forumu

A što tu ti i ja možemo? Baš ništa, zato sam eto po tom pitanju pasivan, naprosto sam se pomirio da će Mamić otići kad će on to htjeti, nakon čega bi mogli dobiti nešto demokratskiji Dinamo.

Vezano za ovu 10oricu (makar vjerujem da shvaćaš da je to samo banalan primjer, ne mora ih biti 10) je zato što mislim da bi to bio jedan odbor (ili što već) sa različitim mišljenjima kod nekih stvari što bi moglo izazvati nekakve rasprave koje često znaju izlučiti pozitivne stvari. Ovako kad imaš glavnog šefa, njegova je zadnja, a kažem, bojim se čovjeka kojeg bi s tim 1član=1glas sistemom izabrali.

I u tom sustavu može biti hrpu lobiranja, podmetanja. Makar, respektiram nekakvo tvoje razmišljanje iako se po pitanju te demokracije malo razilazimo, ali ok je to, ti neke stvari ponudiš neki argument i par rečenica za razliku od nekih koji dolaze sa 10 tisuća smajlića i ništa ne kažu. Tim više kad ne nude neke argumente.

Zato se zapravo i ne osvrćem previše na ove koji "uletavaju" sa tim o Mamiću i slično, jer što je najbolje, na jedan indirektan način - oni su ga izabrali. I zato me Mamić kao Mamić ne smeta previše jer da su se neke stvari drugačije rasplele, pitanje je kako bi i njegov slučaj završio.

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/08/2012 : 17:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
ja recimo se bojim da i nakon mamića, ako ne bude demokratizacije da bumo dobili novog mamića.

realno gledajući, klub od raspada juge bil je samo jednu sezonu normalan, a to je sezona 01/02, kad su grcali u dugovima, igrali sa zahorom, polovencem i agićem,ilija na klupi, zajec sportski direktor, al u klubu nije zdravko raširio svoje papke i bila je zdrava atmosfera.

sve ostalo je tuđman/mamič đir, jedino možemo razgovarat koji je gori od njih dva :)
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/08/2012 : 17:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja recimo se bojim da i nakon mamića, ako ne bude demokratizacije da bumo dobili novog mamića.

realno gledajući, klub od raspada juge bil je samo jednu sezonu normalan, a to je sezona 01/02, kad su grcali u dugovima, igrali sa zahorom, polovencem i agićem,ilija na klupi, zajec sportski direktor, al u klubu nije zdravko raširio svoje papke i bila je zdrava atmosfera.

sve ostalo je tuđman/mamič đir, jedino možemo razgovarat koji je gori od njih dva :)

Zapravo o svemu tome možemo razgovarati hipotetski. Jednom kad Zdravko ode neke stvari će biti jasnije, tu me moram priznati najviše zanima naša blagajna. Njezino stanje će vjerovatno i dati odgovor na pitanje je li Mamić zaista krao (i koliko, ako je tako) pod blagoslovom naših službi jer činjenica je da ono što on kaže, Dinamo s te strane nije imao problema sa zakonom koliko god se to često potencira.

Živi bili pa vidili, ja imam šanse za to, a valjda i ti :-)

Toliko od mene o ovoj temi, dosta prošlosti i budućnosti - natrag u sadašnjost.

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 29/08/2012 : 18:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Mamić: Če bi imel Viole, bi osvajal Evropo

http://www.24ur.com/sport/nogomet/video-mamic-ce-bi-imel-viole-bi-osvajal-evropo.html

Jebote, samo mu još navijači fale i sve bi pokorio. Svaka čast!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 29/08/2012 : 18:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by oakpeha

Najbolji primjer kako se vodi klub je po meni Bayern.

Bayern je odlično vođen klub ali nije najbolji primjer.
Imaju laboratorijske uvjete za uspjeh i to odlično koriste.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 29/08/2012 : 19:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

http://www.24ur.com/sport/nogomet/video-mamic-ce-bi-imel-viole-bi-osvajal-evropo.html

nisu samo viole. i torcida je tu. sutra budu delije.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/9290/Default.aspx
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2012 : 19:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rico

nisu samo viole. i torcida je tu. sutra budu delije.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/9290/Default.aspx

djule preduhitria si me..bas sam to tija napisat..da viole..da nije smijesno bilo bi tragicno..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2012 : 19:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

evo sto misle Viole o zabrani dolaska Boysa na utakmicu:

u prijevodu: "Nogomet bez navijaca je kao covjek bez srca. Stoga ako vam je stalo do nogometa prestanite sa zabranama prisustva gostujucih navijaca."

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 29/08/2012 : 20:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

predmet sprdnje...jednom je izjavio da ne može pokazat šta zna jer mu se non stop zviždi na poljudu...da si igrao kako treba,sigurno ti ne bi zviždali...

dobro ne bih ja sad branio copa, ali s obzirom sto je pokazao u splitu i sto pokazuje u dinamu mislim da je hajduk pogrjesio
kad pogledas onog tumpleka kalinica koji se prodao u englesku ligu ( mada se poslje ispostavilo da je tumplek te su ga prosljedili sto su dalje mogli ), te s obzirom da su i modrica otpilili ispostavlja se da ona pozadinska odlucujujca ekipa nije dobro procjenila ( narocito sto se tice modrica, mada mislim da hajdukova pozadinska ekipa koja odlucuje o transferima nema to poznanstvo i mrezu koju ima maminjo pa bi se modric iz hajduka najvjerojatnije vrtio u hnlu ili mozda u madjarskoj ligi sto je ionako realnost za modricija )
Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000