U starom Rimu, za vreme vladavine Lucija Komoda, gladijatoske borbe su se vratile u modu. Ljudi žrtvuju sve pred hiljdama gledalaca, u surovom spektaklu punom nasilja, u igri koja kao da ne može biti krvavija.
LILIT od ovog broja košta 400 dinara, a u promotivnom periodu, prva dva meseca, 350.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
kupim prvu geu i odustanem... nikako nije islo... a onda kupim prvih sest lilith i boom... zakucan za zid... uzeo sam casidija da pregledam... without me... na zalost... ali lilith iskrene preporuke... svima... o kvalitetu izdanja necu trositi reci...
ne znam ne lezi mi uopste... mozda sam previse ocekivao... zelim sve najbolje izdavacu, ali ne ide... eto i bred beron sam pokusao i nista... rece neko da sa godinama menjamo fokus...
Pročitao sam novu Lilit - Gospodarica igara. Što se tiče epizode kao zasebne celine dobra je skroz, sviđa mi se vremenski period, ima zanimljivih događaja, čak i smešnih trenutaka (ne mogu sad da se setim, nije mi Lilit pri ruci), jedino mi se ne sviđa način na koji muče ljude (mislim na robove, kriminalci su dobili šta su zaslužili), ali opet, na takve stvari smo i navikli kod Lilit (prethodni broj je bio brutalniji).
Što se tiče epizode kao nastavka celokupne priče, ništa novo ni pametno nismo saznali. Ima par scena gde se Lilit seća svoje obuke, ali ništa konkretno u vezi nekih pitanja koja se provlače od prethodnih epizoda. Čak je Lilit pitala Mrkog u vezi jedne stvari, ali nije dobila odgovor (tipično za njega).
Sve u svemu, vredi pročitati zbog Rima i gladijatora. S nestrpljenjem očekujem sledeći broj.