@dicmanjac: Pocni od prvog broja, pa normalno nadalje. Ionako su najbolje epizode serijala u prvim 50 i kusur brojevima.
može ih se dosta pronaći i razabrati.. primjerice, NEKROPOLIS... po numeraciji iznad 2oo a jedna od boljih priča ,, __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR DD Spec.19 već u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Jako dobrih epizoda ima poslije 200. Pored svima poznatog Nekropolisa, tu su i Predodređene žrtve, Nepoželjni gost, Ubica je među nama, Ukronija, Preko praga, Poslednja karta, Soba broj 63,... Mene je taj niz poslije 200. broja iznenadio visokim kvalitetom.
Momci, pa znam, ima dobrih epizoda i van prvih 50 brojeva, ali mislim da se vecina ovdje slaze da su najveci dragulji iz Sclavijevog ranog doba. I meni se svidjaju te epizode koje vi spominjete - Nekropolis, Ubica je Medju Nama, itd - ali u vecini slucajeva, nove epizode su ispod prosjeka sto se tice kvaliteta scenarija.
Momci, pa znam, ima dobrih epizoda i van prvih 50 brojeva, ali mislim da se vecina ovdje slaze da su najveci dragulji iz Sclavijevog ranog doba. I meni se svidjaju te epizode koje vi spominjete - Nekropolis, Ubica je Medju Nama, itd - ali u vecini slucajeva, nove epizode su ispod prosjeka sto se tice kvaliteta scenarija.
Sklavi je sjajan pisac, i u tom ranom periodu je jako puno pisao, pa se tu zato i može naći najviše dragulja. Da je sada npr. Meda toliko zastupljen koliko je bio Sklavi u početku, mislim da bi isto tako bilo mnogo više dragulja. Jbg, sa Rujuom kao prvim scenaristom teško da može bolje od ovoga...
kako vidim na drugom topicu, naslovnice za DD 5 & 6 bit će također fenomenalne!! ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR Super KLASIK 21 već u SNK DD Spec.19 u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
kako vidim na drugom topicu, naslovnice za DD 5 & 6 bit će također fenomenalne!! ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR Super KLASIK 21 već u SNK DD Spec.19 u SNK
Villa, Stano, Brindisi... Sve sami majstori za DD naslovnice... Samo se nadam da neće i Cossu doći na red
ajme..naslovnica 4 knjige????????????? DA NEKO IZBACI POSTER-OVO JE IDEALNA....oznaćuje Dilanov život...borbu sa smrću na 1000 načina.... BRINDISI KRALJ!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Opa! Ovo je više no EKSTRA !!!! Ujutro u Libellus po robu, nema greške.. Bit će to VESELA SUBOTA ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
Zanimljivo je kako su na prodaji na SNK sajtu, ali nisu na Libellus sajtu
Produkcija i prodaja je vaznija od oglasavanja... Mi stripasi smo ti koji reklamiraju stalnim cackanjima i trazenjem informacija od "pticica" sa ulice tj. foruma... Sta ce im oglas kad imaju nas ovisnike koji idu tamo gdje burgija nece...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
bitno da su knjige dotapkale do knjižare... čekamo 5 & 6 sada idem zapalit kola pa u centar po knjige
____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR