forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 367

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 30/08/2012 : 23:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Аууу, како ми криво, у пичку материну! Одавно се нисам овако лоше осећао, није нервоза, него, једноставно, ово је морало да се прође!

Cuti, derem se ko vo kad smo dali golove a deca mi spavaju
Sad da se nadamo nekim boljim danima, samo treba nam da se desi nesto kao sa kosarkaskim i vaterpolo klubom, inace ni mojega narednih 1000 godina
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/08/2012 : 23:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Ja uvijek prije utakmice zatvorim sve prozore i vrata na balkonu.
Necu da mi komsije misle da sam jos ludji nego sto jesam.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/08/2012 : 23:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Како смо син и ја скочили на 2:2...А после, ма у курац и фудбал и срећа и тај сумњиви пенал...Јебем ти срећу!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 30/08/2012 23:53:40
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 30/08/2012 : 23:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ko te jebe kad zivis u Svici, ja ovde mogu da se derm kolko ocu Pa posle svakog gola se puca ko da je NG, vojne zgrade mi na 200m Ko ce da me cuje od tolike pucnjave
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 31/08/2012 : 00:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Како смо син и ја скочили на 2:2...А после, ма у курац и фудбал и срећа и тај сумњиви пенал...Јебем ти срећу!

Na 2-2 je ortak skocio i poceo da otvara sampanjac, na kraju je taj sampanjac sam popio samo drugar koji navija za partizan. Jebem ti zivot
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 31/08/2012 : 00:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mavra

Na 2-2 je ortak skocio i poceo da otvara sampanjac, na kraju je taj sampanjac sam popio samo drugar koji navija za partizan. Jebem ti zivot

Šta se može, nek se bar raduju grobari našem ispadanju, tako je to...Još uvek ne mogu da verujem da je sviran penal u zaostavnom vremenu, po meni jakoooo sumnjiv, no moram videti ponovo na usporenom snimku!

Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 31/08/2012 : 00:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
Ne raduju se svi Grobari vašem ispadanju...

?????? ? ???????
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 31/08/2012 : 00:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mavra

Šta se može, nek se bar raduju grobari našem ispadanju, tako je to...Još uvek ne mogu da verujem da je sviran penal u zaostavnom vremenu, po meni jakoooo sumnjiv, no moram videti ponovo na usporenom snimku!

Ovaj moj se nije radovao, ipak nas je bilo cetvorica cigana, nego je slavio njihov prolaz, a mi bas nismo bili raspolozeni da se radujemo sa njim
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 31/08/2012 : 00:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Čist je penal, jbg, sjebao vas Maksimović..
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 31/08/2012 : 00:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

+1
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 31/08/2012 : 00:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Sve i da nije cist penal, ne mozes da dozvolis onakvu situaciju sa golmanom. Covek pada ispred golmana, ugao nezahvalan, sta god sudija svira - neko ce da ga natakne.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 31/08/2012 : 00:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Verovatno, samo nigde ne mogu da nađem usporeni snimak penala.

Hehe, čekam da vidim šta će da izjavi naš "srpski Bufon".

Edited by - srdjandj on 31/08/2012 00:23:13
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 31/08/2012 : 00:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Sve i da nije cist penal, ne mozes da dozvolis onakvu situaciju sa golmanom. Covek pada ispred golmana, ugao nezahvalan, sta god sudija svira - neko ce da ga natakne.

Sad malo hladnije glave mogu da kažem da smo ipak zasluženo ispali. Sami smo krivi, vodili, imali igrača više, igrali po malo kukavički do vođstva Bordoa, dali prvi gol posle ruke Mladenovića, imali prečku i mi i oni, ali Francuzi srčaniji, borbeniji i želim im sreću u nastavku takmičenja.

Nama ostaje domaće prvenstvo, gde imamo šanse da konačno osvojimo titulu i dogodine uđemo lakšim putem u Ligu šampiona!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 31/08/2012 : 00:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sad malo hladnije glave mogu da kažem da smo ipak zasluženo ispali. Sami smo krivi, vodili, imali igrača više, igrali po malo kukavički do vođstva Bordoa, dali prvi gol posle ruke Mladenovića, imali prečku i mi i oni, ali Francuzi srčaniji, borbeniji i želim im sreću u nastavku takmičenja.

Nama ostaje domaće prvenstvo, gde imamo šanse da konačno osvojimo titulu i dogodine uđemo lakšim putem u Ligu šampiona!

za titulu imate najviše šansi, ali ovo za lakši put je neozbiljno. zvezda ipak ima slab koeficijent..
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 31/08/2012 : 01:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Kao prvo momcima svaka cast, svima njima, a i Bajkovic, iako je zasrao imao je par odlicnih intervencija. Samo da ovako nastavljaju dalje a ne karju da drugi odlucuju o tituli. Golovo smo primili iz ciste gluposti ali jebiga takav je sport.
Ja ne znam da li sam se ikada ovako zbog Zvezde osecao, imam drugova koji su mnogo veci Zvezdasi od mene neki su cak i na utakmicu otisli ali mislim da veceras svi delimo istu tugu, bedak teski nije mi skoro ovako bilo.
Iako se tesim da je sreca deo sporta pitam se zasto je veceras nismo imali.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 31/08/2012 : 01:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

Kao prvo momcima svaka cast, svima njima, a i Bajkovic, iako je zasrao imao je par odlicnih intervencija. Samo da ovako nastavljaju dalje a ne karju da drugi odlucuju o tituli. Golovo smo primili iz ciste gluposti ali jebiga takav je sport.
Ja ne znam da li sam se ikada ovako zbog Zvezde osecao, imam drugova koji su mnogo veci Zvezdasi od mene neki su cak i na utakmicu otisli ali mislim da veceras svi delimo istu tugu, bedak teski nije mi skoro ovako bilo.

Imao si malo godina kad se desio Ekeren. Tada sam se pitao ima li pravde kao nikad u zivotu.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 31/08/2012 : 01:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imao si malo godina kad se desio Ekeren. Tada sam se pitao ima li pravde kao nikad u zivotu.

što, šta je beše bilo tad?
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 31/08/2012 : 01:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

što, šta je beše bilo tad?

3-2 za ekeren u belgiji, 1-1 u bg-u (mi vodili skoro celu utakmicu). Bio sam sa caletom na toj tekmi plakao sam kao kisa
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 31/08/2012 : 01:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
A vreme...da li je veca kisa pala u istoriji Beograda, ne secam se. Pritom nikad bolja generacija, Dejan Stankovic, Perica, Drulic itd.

Strahota.

Jebem ti mater Alkosane.

Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 31/08/2012 : 01:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
Sreća pa sam ja mlad, pa se ne sećam mnogo bruka domaćih klubova u Evropi...

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 31/08/2012 : 01:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ajkula

Ma ti si mlad pa se ne secas kako su nekad padale gace kad se dolazilo u Beograd, tebi je poraz od nekakvog AELa stanje redovno.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 02:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koliko se secam, te veceri je heroj Partizana bio ovaj tip: http://en.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Radzinski
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 31/08/2012 : 02:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Bas taj. Kasnije otisao u Anderlecht, pa Everton pa Fulham, solidna karijera, solidan igrac.

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 31/08/2012 : 02:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 31/08/2012 : 07:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ajkula

Ma ti si mlad pa se ne secas kako su nekad padale gace kad se dolazilo u Beograd, tebi je poraz od nekakvog AELa stanje redovno.

Eh, nekad...Nekad su padali ovde Real, Arsenal, Bajern, a sad, jebiga...

Go to Top of Page
Page: of 367  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000