forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 31/08/2012 : 22:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by makikatalinic

Nisam ciljao na to, već na sramotne krađe u njegovoj ( režiji (ne direktno naravno), što je kulminiralo kasnije 99 (znam da je umro u međuvremenu, ali osjetio se utjecaj).

e sad ti meni objasni utjecaj
to sto se dinamo mucio desetak godina nakon franje, te sto je maminjo bi slizan sa savim vastima da bi uspio u dinamu

maminjo je upotrebio silu da dodje na vlast, a franjo je ima vlast kad se upetljao u sudbinu dinama i taman kad je trebalo krenuti nije uspio pozivjeti

ili sto zelis reci

Ima nešto u tome što spominješ "na silu", ali opet on je sačekao idealan trenutak. No nakon toga, bilo je situacija kada ga se moglo maknuti "s trona" pa se to nije napravilo već je opstao. Kao i sad.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

quote:

Biranja političke vlasti i onda se kasnije buniš na njih, a tko ih je birao? Pa nije valjda Mamić :-)

Isto tako se "dolje" bune na Tuđmanovu Croatiu, a gdje je Franjo dobivao najviše glasova? Upravo od njih, kakav paradoks.

Da ne spominjem da je upravo ti odabiri dovedu do ovog danas što imaš s Mamićem. Sve je to na neki način povezano kad zapravo pogledaš. Zato mi je to i dovoljan primjer.

koja blentava usporedba, maminjo je na silu dosao u dinamo ( iskoristio je trenutak ), a franjo je skoro pa napravio uspjeh iz sezdesetih da je bilo vremena

koliki su to bili "uspjesi" na svim poljima imamo i danas prilike vidit

a sto to ????

uspjesi koji ????

jel ti ovo ozbiljno?

koje?

ako pogledas bolje, no s obzirom da ti nisi u mogucnosti bolje progledat, vidio bi sto je to

ovako ne shvacas zasto bih ja mogao postaviti pitanje kako to da " uspjesi " nisu uspjesi, i mene to pitanje pomalo zabrinjava te mi ne nudi nadu da cu ove noci moci razumjeti zlobne ljude koji ne dolaze bas sa sjevera, nego s juga, a da ti ljudi nisu u stanju prepoznat uspjeh koji je ipak ostvaren
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2012 : 22:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
uspjeh u čemu?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nisam ciljao na to, već na sramotne krađe u njegovoj ( režiji (ne direktno naravno), što je kulminiralo kasnije 99 (znam da je umro u međuvremenu, ali osjetio se utjecaj).

e sad ti meni objasni utjecaj
to sto se dinamo mucio desetak godina nakon franje, te sto je maminjo bi slizan sa savim vastima da bi uspio u dinamu

maminjo je upotrebio silu da dodje na vlast, a franjo je ima vlast kad se upetljao u sudbinu dinama i taman kad je trebalo krenuti nije uspio pozivjeti

ili sto zelis reci

Ima nešto u tome što spominješ "na silu", ali opet on je sačekao idealan trenutak. No nakon toga, bilo je situacija kada ga se moglo maknuti "s trona" pa se to nije napravilo već je opstao. Kao i sad.

pogodio je trenutak i cekao je niz godina u kojim je bilo uspjeha i neuspjeha
bio je sposoban i sposoban je opstati, ali bilo tko da se nadje na njegovom mjestu s njgovom ostavstinom imao bi slican uspjeh s klubom dinamo
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

tonka

pogledaj kako su startali, nije li to razlog da se mi dinamovci od toga ismijavamo

no, nismo mi takvi

Ma ja se nikada nisam naslađivao. Jesam jedno vrijeme jer su počeli gaziti po Dinamu pa sam iznosio porazne činjenice oko Hajduka. Vidio sam da samo blatim klub zbog nekih ljudi koji blate moj klub. I da nema potrebe za time.
Ja kao Dinamovac poštujem Hajduk i pratim. Uvijek ću navijati za njih u europi, hvala Bogu to je Hrvatski klub.
A ove koji guštaju kada Dinamo gubi u europi ne bi htio više upučivati nekome teške riječi, ono bez komentara.

prema onome tko se nasladjuje neuspjehu hrvatkog kuluba u europi ne bi trebalo imati milosti, tu se slazem
no, s obizorom da su hajdukovci gladni hrvatskog uspjha podosta godina, ipak treba imati milosti ili se barem ne treba opterecivati njihovim frustracijma

haha. odma na patriotizam
a jesi smiješan.

koje domoljublje ti ne vidis ovdje sto ne uvidjeh bilo koji stanovnik ove drzave
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

uspjeh u čemu?

ne bih bas znao jel europski uspjeh za nas sport uspjeh, stvarno bih tebao one tablete koje stalno spominjes da to shvsatpoimpš, oh
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2012 : 22:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

uspjeh u čemu?

ne bih bas znao jel europski uspjeh za nas sport uspjeh, stvarno bih tebao one tablete koje stalno spominjes da to shvsatpoimpš, oh

pa ne znan kakve tablete si dobia ali slabo djeluju

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2012 : 22:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tonka

pogledaj kako su startali, nije li to razlog da se mi dinamovci od toga ismijavamo

no, nismo mi takvi

Ma ja se nikada nisam naslađivao. Jesam jedno vrijeme jer su počeli gaziti po Dinamu pa sam iznosio porazne činjenice oko Hajduka. Vidio sam da samo blatim klub zbog nekih ljudi koji blate moj klub. I da nema potrebe za time.
Ja kao Dinamovac poštujem Hajduk i pratim. Uvijek ću navijati za njih u europi, hvala Bogu to je Hrvatski klub.
A ove koji guštaju kada Dinamo gubi u europi ne bi htio više upučivati nekome teške riječi, ono bez komentara.

prema onome tko se nasladjuje neuspjehu hrvatkog kuluba u europi ne bi trebalo imati milosti, tu se slazem
no, s obizorom da su hajdukovci gladni hrvatskog uspjha podosta godina, ipak treba imati milosti ili se barem ne treba opterecivati njihovim frustracijma

haha. odma na patriotizam
a jesi smiješan.

koje domoljublje ti ne vidis ovdje sto ne uvidjeh bilo koji stanovnik ove drzave

šta to ja ne vidjeh ovdje? Prosvijetli me Veliki Majstore Ceremonije

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

uspjeh u čemu?

pa ne znan kakve tablete si dobia ali slabo djeluju

ocito neke slabe, bitice da mi nisi pomogao u odabiru s obzirom da oba nas nismo u shvacanju
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

šta to ja ne vidjeh ovdje? Prosvijetli me Veliki Majstore Ceremonije

sto bih to bilo potrebito, ne bih ja mogao biti u mogucnosti omoguciti vidjeti nekom sto nevidjese jer mnoga masa vidje
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
lwoode, budi barem dobar i pristojan s obzirom da sam te brarnio na jednom topicu koji je zatvoren

Edited by - Kruger on 31/08/2012 22:47:45
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2012 : 22:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

lwoode, budi barem dobar i pristojan s obzirom da sam te brarnio na jednom topicu koji je zatvoren

al nisan?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 22:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

al nisan?

pa barem budi pristojan jos desetak danna na ovom topicu i pusti nas dinamovce da uzivamo, a ako nas budu razbijali u lp imaces ti poneki razlog za napad, ovako nemas i nijeti na cast
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 23:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
lwoode

nisi primjetija ca sam te branil il to ignoriras
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2012 : 23:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

lwoode

primjetia san.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 23:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

lwoode

primjetia san.

pa onda pusti da da se stvari razviju do prvog dinamovog susreta s europskim suparnikom
jedva cekam tvoj komentar da se malo " sukobimo "
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2012 : 23:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
aj dobro. izaču ti u susret.
evo neču komentirat do prve utakmice ništa ovde

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 31/08/2012 : 23:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

aj dobro. izaču ti u susret.
evo neču komentirat do prve utakmice ništa ovde

nije problem sto ces komentirati ovdje, vec je problem sto ti zboriti o uspjehu dinama

ja cekam tvoj komentar o dinamovu srazu s europljanima, pa ce mo se " sukobiti ", ovako cekam te a ti slobodno zbori sto ti zelja o dinamu samo nemoj dirati u uspjeh

Edited by - Kruger on 31/08/2012 23:34:26
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/08/2012 : 23:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
uspjeh? real zagreb:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 31/08/2012 : 23:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
sta ono ne bjese velik uspjeh, ali mislim da se klub zvase po nekakvoj morskoj zivini i to crvenoj:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 01/09/2012 : 00:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
o cem ti to mamlaze, pa real je najvise zaspao protiv dinama, lyon se nije snasao ali je vjerojatno " potpomognuo financijskim sredstvima " proiv dinama, mada su ga poslje toga i bjedni ciprani izbacili sto bi i dinamo da je bio takav rasplet
jedino tko je pokazao pravu sliku to je ajax, on je ozbiljno shvatio tko je tko i protiv koga je potrebno uloziti najvise truda

pa i dinamo je, samo se to drugac zvalo

Edited by - Kruger on 01/09/2012 00:13:50
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/09/2012 : 00:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
sta nije ono zvezda osvojila ligu a dinamo nikada:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/09/2012 : 00:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

Gledaj, ja stojim iza toga da se nikome ne naslađujem.
E sada ima situacija, kada neko dolazi i namjerno piše i ruga se, sprda se, ismijava...a njihov klub za koji ginu može samo još godinama sanjati himnu Lige prvaka, a moj klub već drugu godinu za redom doma sluša himnu LP. Onda mi je to dovoljan argument da na te sprdačine i provokacije ne odgovaram

bio to dinamo,bio to hajduk,samo nek ce cuje "LIJEPA NASA"!!!!!

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/09/2012 : 07:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa posto si ti toliko inteligentniji od meni bio bi ti zahalan i ljubazan da objasnis

jer ja nekuzim, koliko god ti sebe smatao inteligentnim i superornim meni je potrebno pripomoci

Aj, dat ću si truda budući da si na više mista napisa hrpu nebuloza koje mi je muka i čitat, ali to je standardno od tebe tako da me ne čudi. To je za očekivat.

Što je Kajzer napravia za Dinamo manje-više se zna; ukra van je ime (u ime VELIKOG HRVATSTVA proglasivši je CROATIOM ili KOREJŠOM, kako ti draže) i ubia valjda svaki trud ostalih klubova u ligi tako što je konkurenciju u ligi doslovce uništia. Valjda znaš kako je reagirala publika - gorila je loža ('93. čini mi se). S pravom.

Patološka mržnja prema svemu dalmatinskom uvik se vidila, najviše u općem odnosu prema ljudima iz te regije koje je uvik zva Južnim Hrvatima. E pa znaj, dragi Krugeru, da se u toj "Južnoj Hrvatskoj" prije povijest pisala nego igdi drugo! Štoviše, klesala se u kamen. Nije pisana u nekom zagorskom vinogradiću, nego u toj "Južnoj Hrvatskoj" koja je Velikom Narodnom Vođi bila toliki trn u oku.

U prošlom postu uopće nisan "aludira" na Kajzerov doprinos na sportskom planu, već isključivo na društveno-političkom. I to ti je dobro lwood reka: "Kakve je uspjehe postiga imamo prilike vidit i danas."
Voliš Francov legacy? Samo izvoli, niko ti ne brani. Ali ja tome zlikovcu nikad neću hvalospjeve sipat. NIKAD! Čovik koji je iša udarat temelje da stvori "hrvatsko plemstvo 21. stoljeća" na uštrb naroda za mene ne može biti ništa nego zlikovac.
80% lošeg što danas vidiš u društvu je krivica isključivo "Francek & Co." Spomenia je gori maki da su dolazili glasovi iz Dalmacije koji su davali toj vlasti legitimitet. Jesu, točno... Žalosno, ali jesu. Međutim, iz moje kuće nisu
I stalno se vodite istom logikom kakav si ti to Hrvat, ne navijaš u euro kupovima za hr. klub... Ma nemoj mi reći, znači ako ne navijan za Dinamo san Hrvat drugog reda?
Ja ne znan da bi ijedan navijač BvB navija za Schalke u Europi i obrnuto. A gle čuda - oboje su njemački klubovi! I to iz iste pokrajine (države)!
Kako neshvatljivo...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 10:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

pa posto si ti toliko inteligentniji od meni bio bi ti zahalan i ljubazan da objasnis

jer ja nekuzim, koliko god ti sebe smatao inteligentnim i superornim meni je potrebno pripomoci

Aj, dat ću si truda budući da si na više mista napisa hrpu nebuloza koje mi je muka i čitat, ali to je standardno od tebe tako da me ne čudi. To je za očekivat.

Što je Kajzer napravia za Dinamo manje-više se zna; ukra van je ime (u ime VELIKOG HRVATSTVA proglasivši je CROATIOM ili KOREJŠOM, kako ti draže) i ubia valjda svaki trud ostalih klubova u ligi tako što je konkurenciju u ligi doslovce uništia. Valjda znaš kako je reagirala publika - gorila je loža ('93. čini mi se). S pravom.

Patološka mržnja prema svemu dalmatinskom uvik se vidila, najviše u općem odnosu prema ljudima iz te regije koje je uvik zva Južnim Hrvatima. E pa znaj, dragi Krugeru, da se u toj "Južnoj Hrvatskoj" prije povijest pisala nego igdi drugo! Štoviše, klesala se u kamen. Nije pisana u nekom zagorskom vinogradiću, nego u toj "Južnoj Hrvatskoj" koja je Velikom Narodnom Vođi bila toliki trn u oku.

U prošlom postu uopće nisan "aludira" na Kajzerov doprinos na sportskom planu, već isključivo na društveno-političkom. I to ti je dobro lwood reka: "Kakve je uspjehe postiga imamo prilike vidit i danas."
Voliš Francov legacy? Samo izvoli, niko ti ne brani. Ali ja tome zlikovcu nikad neću hvalospjeve sipat. NIKAD! Čovik koji je iša udarat temelje da stvori "hrvatsko plemstvo 21. stoljeća" na uštrb naroda za mene ne može biti ništa nego zlikovac.
80% lošeg što danas vidiš u društvu je krivica isključivo "Francek & Co." Spomenia je gori maki da su dolazili glasovi iz Dalmacije koji su davali toj vlasti legitimitet. Jesu, točno... Žalosno, ali jesu. Međutim, iz moje kuće nisu
I stalno se vodite istom logikom kakav si ti to Hrvat, ne navijaš u euro kupovima za hr. klub... Ma nemoj mi reći, znači ako ne navijan za Dinamo san Hrvat drugog reda?
Ja ne znan da bi ijedan navijač BvB navija za Schalke u Europi i obrnuto. A gle čuda - oboje su njemački klubovi! I to iz iste pokrajine (države)!
Kako neshvatljivo...

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.9 seconds. Snitz Forums 2000