forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 10:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Patološka mržnja prema svemu dalmatinskom uvik se vidila, najviše u općem odnosu prema ljudima iz te regije koje je uvik zva Južnim Hrvatima. E pa znaj, dragi Krugeru, da se u toj "Južnoj Hrvatskoj" prije povijest pisala nego igdi drugo! Štoviše, klesala se u kamen. Nije pisana u nekom zagorskom vinogradiću, nego u toj "Južnoj Hrvatskoj" koja je Velikom Narodnom Vođi bila toliki trn u oku.

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 01/09/2012 10:06:14
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 10:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
jbt covik je napisa sve sta je meni bilo u glavi..post godine..

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/09/2012 : 10:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Patološka mržnja prema svemu dalmatinskom uvik se vidila, najviše u općem odnosu prema ljudima iz te regije koje je uvik zva Južnim Hrvatima.

Malo si ga pretjerao... ne znam zašto ste Dalmoši tolko uvjereni da je sve uročeno protiv vas. Klasična južnjačka kukavela bu-hu, Joža nas je mrzio, bu-hu Francek nas je mrzio, a inače ste veće ovce od purgera. Ivek drži govor na rivi, stotine tisuća plješće i plače. Je, on je jedan od nas, momčina, on je novo doba- eno vam novo doba morao glumatat mjesecima da mu treba štap samo da ne bi lisice imao na rukama. Željko je isto pun pogodak- on je jedan od nas, on je čovik iz naroda- je, prekrasan je, to što ne zna čitat i pisat nema veze, glavno da je iz naroda...a za narod mu puca patka..
Držite se za prošlost ko da drugo ne znate.
I danas samo kukavela- Hajduk igra zaqrac- Mamić je kriv- Hajduk ništa ne osvaja- Mamić je kriv- susjed Stipe s 2. kata dobije proljev- Mamić je kriv.

Daj prestanite više kukat ko stare babe i počnite igrat nogomet..

I btw. Njemačka valjda ima nogometaša kolko Hrvatska stanovnika...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 10:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
i ne kuzim sta se smatra uspjehom..to sta je Croatia (kazem Croatia jer ono nije imalo veze sa nekadasnjim Dinamom) igrala Lp..a doveli sve zivo, potrosili puste milijune (da ne spominjem koliko je samo utroseno u maxiruglo) i na kraju oba puta ispali..
kad ponovite 94/95 i igrate cetvrtfinale Lp onda govorite o nekom uspjehu..

jos jedna stvar ovo oko navijanja za Dinamo..od malih nogu navijam za Hajduk..i tom istom Hajduku smrtni neprijatelj je Dinamo (doduse mrznja je stvorena umjetno posredstvom krivoustog mesije ali to je neka druga prica)..pa prirodno je da navijam kontra njega i zelim da izgubu sa sto vecom razlikom..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/09/2012 : 10:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

Patološka mržnja prema svemu dalmatinskom uvik se vidila, najviše u općem odnosu prema ljudima iz te regije koje je uvik zva Južnim Hrvatima.

Malo si ga pretjerao... ne znam zašto ste Dalmoši tolko uvjereni da je sve uročeno protiv vas. Klasična južnjačka kukavela bu-hu, Joža nas je mrzio, bu-hu Francek nas je mrzio, a inače ste veće ovce od purgera. Ivek drži govor na rivi, stotine tisuća plješće i plače. Je, on je jedan od nas, momčina, on je novo doba- eno vam novo doba morao glumatat mjesecima da mu treba štap samo da ne bi lisice imao na rukama. Željko je isto pun pogodak- on je jedan od nas, on je čovik iz naroda- je, prekrasan je, to što ne zna čitat i pisat nema veze, glavno da je iz naroda...a za narod mu puca patka..
I danas samo kukavela- Hajduk igra zaqrac- Mamić je kriv- Hajduk ništa ne osvaja- Mamić je kriv- susjed Stipe s 2. kata dobije proljev- Mamić je kriv.

Ovo gori ti je selektivno točno. Pogotovo za vlast. Jbg, ja znan da je u mom rezervatu poznatijem i kao IX. izborna jedinica hrpa glasova davana Franzu i Ivici. To je jasno ka dan. U biti, toj gamadi je dava glas ili potpun idiot ili onaj ko je ima (in)direktnu korist. U nas doli - većinom ovo drugo.

EDIT: za Njemačku ti ovo nije točno, ali je za Brazil

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 01/09/2012 10:31:57
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/09/2012 : 10:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Zlotvore za Nemačku sam karikirao, valjda kužiš na šta sam mislio.
Ali mi se to kukanje popelo na glavu.
Dal ti vjeuješ da sam ja u Splitu vodio razgovore s ljudima koji su uvjereni da u Zagebu ne postoji plača manja od 5 somova kuna. Jbte, pa u kakvim slikovnicama neki žive, to je za ne povjerovat. Ako je tako brate mili, sjedni na vlak, dođi u Zagreb i živi u izobilju do kraja života. Bože moj kakvih idiota..

Šta se tiče Kroejše, koja bi priča bila da je Hajduk bio Kroejša...onda bi kukanje išlo na drugu sranu..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 01/09/2012 : 10:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Stvarno je sramota da se skoro svaki puta međusobno potuku hrvatski (HRVATSKI) navijači kada igra reprezentacija, živim u tom okruženju i znam kakvi su odnosi, ali ne mogu to shvatiti...
Stari mi je došao u Osijek 1960., mama rođena Slavonka, nikada nisam osjećao nikakav animozitet niti prema Dinamu niti prema Hajduku, navijam za njih u europskim utakmicama svim srcem i drago mi je da netko koliko-toliko dostojno predstavlja naš klupski nogomet koji znamo kako kotira... Ne znam, kada dođem u Zagreb ili Dalmaciju, osjetim tu mržnju Sjevera prema Jugu i obrnuto, volio bi da to nije tako, svatko normalan bi volio...
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/09/2012 : 10:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zlotvore za Nemačku sam karikirao, valjda kužiš na šta sam mislio.

Ma znan, dec jor stajl

quote:

Ali mi se to kukanje popelo na glavu.

Da im cvitaju ruže - zar bi kukali?
Doduše, ni ne moraju cvasti, ali da bar nisu bolesne.

quote:

Dal ti vjeuješ da sam ja u Splitu vodio razgovore s ljudima koji su uvjereni da u Zagebu ne postoji plača manja od 5 somova kuna. Jbte, pa u kakvim slikovnicama neki žive, to je za ne povjerovat. Ako je tako brate mili, sjedni na vlak, dođi u Zagreb i živi u izobilju do kraja života. Bože moj kakvih idiota..

Ovo ti virujen. Nažalost, živin u rezervatu ka što san reka pa znan kakav je mentalitet vamo. U kakvim slikovnicama žive ne bi ti zna reći... Mada, i tu je vlast odradila svoje sa centralizacijom pa ne čudi što ljudi imaju takav dojam. Jbg, dosta ti je da čitaš novinske naslove i kad vidiš s kojim ciframa barataju Bandić i rodijačka ekipa - ima da šlagira. Ne opravdavan ih, ali im ne zamiran. Za neznanje nisu krivi.

quote:

Šta se tiče Kroejše, koja bi priča bila da je Hajduk bio Kroejša...onda bi kukanje išlo na drugu sranu..

Što bi bilo kad bi bilo... Hipoteze lvl 9000

I ne brabonjaj više, pive se nećeš izvuć sad kad dođen gori

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 01/09/2012 10:50:22
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/09/2012 : 11:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Evo jedna humorna pričica:

Neki dan sjedim sa ekipom u lokalnom kafiću i gledamo Real-Barca.
Niotkud se pojavi neki mladi Kinez i vidjevši ko igra počne vikat na terasi- Modric!!! Dinamo!!! Mamic!!!
Na to, nas par uzvrati- Ma jebo te Mamic!
Kinez automatski okrene ploču s Mamic mafija! Mamic mafija!
A gazda kafića dobaci- Eto vidite, čak su i u Kini čuli za njega...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 01/09/2012 : 11:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Dobra...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 11:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
paro - hrv. Hans Christian Andersen..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/09/2012 : 12:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

pa posto si ti toliko inteligentniji od meni bio bi ti zahalan i ljubazan da objasnis

jer ja nekuzim, koliko god ti sebe smatao inteligentnim i superornim meni je potrebno pripomoci

Aj, dat ću si truda budući da si na više mista napisa hrpu nebuloza koje mi je muka i čitat, ali to je standardno od tebe tako da me ne čudi. To je za očekivat.

Što je Kajzer napravia za Dinamo manje-više se zna; ukra van je ime (u ime VELIKOG HRVATSTVA proglasivši je CROATIOM ili KOREJŠOM, kako ti draže) i ubia valjda svaki trud ostalih klubova u ligi tako što je konkurenciju u ligi doslovce uništia. Valjda znaš kako je reagirala publika - gorila je loža ('93. čini mi se). S pravom.

Patološka mržnja prema svemu dalmatinskom uvik se vidila, najviše u općem odnosu prema ljudima iz te regije koje je uvik zva Južnim Hrvatima. E pa znaj, dragi Krugeru, da se u toj "Južnoj Hrvatskoj" prije povijest pisala nego igdi drugo! Štoviše, klesala se u kamen. Nije pisana u nekom zagorskom vinogradiću, nego u toj "Južnoj Hrvatskoj" koja je Velikom Narodnom Vođi bila toliki trn u oku.

U prošlom postu uopće nisan "aludira" na Kajzerov doprinos na sportskom planu, već isključivo na društveno-političkom. I to ti je dobro lwood reka: "Kakve je uspjehe postiga imamo prilike vidit i danas."
Voliš Francov legacy? Samo izvoli, niko ti ne brani. Ali ja tome zlikovcu nikad neću hvalospjeve sipat. NIKAD! Čovik koji je iša udarat temelje da stvori "hrvatsko plemstvo 21. stoljeća" na uštrb naroda za mene ne može biti ništa nego zlikovac.
80% lošeg što danas vidiš u društvu je krivica isključivo "Francek & Co." Spomenia je gori maki da su dolazili glasovi iz Dalmacije koji su davali toj vlasti legitimitet. Jesu, točno... Žalosno, ali jesu. Međutim, iz moje kuće nisu
I stalno se vodite istom logikom kakav si ti to Hrvat, ne navijaš u euro kupovima za hr. klub... Ma nemoj mi reći, znači ako ne navijan za Dinamo san Hrvat drugog reda?
Ja ne znan da bi ijedan navijač BvB navija za Schalke u Europi i obrnuto. A gle čuda - oboje su njemački klubovi! I to iz iste pokrajine (države)!
Kako neshvatljivo...

odlično si ovo napisa zlotvore.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/09/2012 : 12:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ima i Bogota stanovnika više nego dvi Hrvatske.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/09/2012 : 13:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Hajduk gubi- Mamić kriv
Hajduk ne osvaja- Mamić kriv
Hajduk dužan- Mamić kriv
Hajduk u stečaj- Mamić kriv
Srna i Pletikosa otišli u shakhtar za 1,7 Milijuna eura- Mamić kriv
Hajduk mora prodati Vukušića- Mamič kriv

Svi igrači koji su igrali za Dinamo ako se pozovu u reprezentaciju- Mamić namješta.
Real je Mamićev klub jer je kupio Luku Modrića a Luka Modrić je toliko loš igrač da nije zaslužio igrati u NK Raštanima.
Dinamo igra u Ligi prvaka- Mamić i Platini se udružili bagra i lopovi.
Sammir nije za reprezentaciju a nekakav Radošević i Maloča jesu

Daj gledajte svoj klub kako vam ga sramote sa nekakvom pivvom i kunom za hajduka
Gledajte kako vam uprava pada na koljena pred Vukušićem da ode i potpiše ugovor sa talijanima.
Gledajte kako vam talenti i vrhunski igrači iz godine u godinu idu ča iz kluba za nula kuna.
Ostavite se više Dinama i Mamića.

Hajduk je najbolji Dalmacija je sveta zemlja. Dinamo je lopovski klub a Zagreb je lopovsk metropola u kojoj žive kraljevi.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/09/2012 : 13:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
A najbitnije je trenutno ovo:
Himna najelitnijeg klupskog natjecanja, odzvanjat će Maksimirom drugu godinu za redom. Govori se da Dinamo ulazi u LP da bi oborio neslavan rekord koji je postigao prošle sezone,ali takvima i sličnima ništa drugo ne preostaje nego da pronalaze razloge s kojima će lječiti vlastite komplekse i " Duševne Bolesti ".
Neka pati koga smeta.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/09/2012 : 13:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Je, super je priča... ako si tovar koji ne zna drugo nego cmizdrit i krivit druge za svoju nesreću...krenite od sebe papci, pa da vidimo di ćete završit..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/09/2012 : 14:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Je, super je priča... ako si tovar koji ne zna drugo nego cmizdrit i krivit druge za svoju nesreću...krenite od sebe papci, pa da vidimo di ćete završit..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/09/2012 : 14:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mene zanimaju činjenice koje čemo i opet ponovit:

U Hrvatskoj postoji i sve izraženiji problem razlike u standardu i razvijenosti pojedinih dijelova Hrvatske, što je vjerojatno i posljedica poreznog sustava koji je na snazi. Dok se u Europi otprilike 25% poreznih prihoda ostavlja ondje gdje su uprihođeni, tj. u lokalnim samoupravama, u Hrvatskoj je taj postotak u praksi između 3 i 4% poreza koji ostaju lokalnoj samoupravi. Budući su većina velikih kompanija i banaka, kao i državnih monopolista za svoje sjedište registrirali Zagreb ovaj je problem tom činjenicom još više potenciran. To za posljedicu ima stanje da je BDP po stanovniku u Zagrebu otprilike trostruko veći od prosjeka za cijelu državu. Od prve slijedeće najrazvijenije i najbogatije regije, Istre, glavni je grad, mjereno po BDP-u per capita, također gotovo trostruko bogatiji, a samim tim i razvijeniji. Drugi i treći grad (Split i Rijeka) su više nego trostruko, u zaostatku za Zagrebom, dok su najnerazvijenija područja gotovo deset puta siromašnija i nerazvijenija od metropole, bez obzira na činjenicu da je najsiromašnija Vukovarsko-srijemska županija sposobna proizvesti u prosjeku pet puta više poljoprivrednih proizvoda negoli ostatak Hrvatske, a što je do domovinskog rata i bio slučaj. Nažalost, gotovo u pravilu, najsiromašniji dijelovi države su oni koji su bili pod okupacijom tijekom rata, bez obzira na komparativne prirodne prednosti koje pojedini od njih imaju. Tako istočni dijelovi Hrvatske itekako kaskaju za hrvatskim zapadom.

BDP po stanovniku u Gradu Zagrebu je u 2004. godini, prema podacima DZS-a, iznosio 11.660 eura, dok je u Vukovarsko-srijemskoj županiju bio na razini od 3.667 eura. Uz Grad Zagreb, BDP viši od prosjeka tako su imale samo još Istarska (8.843 eura), Ličko-senjska (8.196 eura) i Primorsko-goranska županija (7.349 eura). Na posljednjem mjestu kojeg predvodi Vukovarsko-srijemska županija, nalaze se Brodsko-posavska (3.757 eura), Krapinsko-zagorska (4.429 eura) te Požeško-slavonska županija (4.594 eura). Najbliže prosjeku bile su Dubrovačko-neretvanska (6.104 eura) i Koprivničko-križevačka županija (5.856 eura).

Ta usporedba ukazuje i na produbljavanje razlika među županijama. Tako je zagrebački BDP po stanovniku 2004. prema prethodnoj godini povećan za više od 10 posto ili 1.074 eura, dok je u Vukovarsko-srijemskoj taj rast iznosio nešto manje od 8 posto ili 270 eura. Proizilazi da 2003. godine BDP po stanovniku u Gradu Zagrebu bio 3,11 puta veći nego u toj županiji, ta je razlika u 2004. godini povećana na 3,17 puta.

Podaci pokazuju i da je od 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba u čak 17 županija BDP po stanovniku bio niži od državnog prosjeka. U odnosu na državni prosjek zagrebački je BDP po stanovniku u 2003. bio 79,15 posto veći, a u 2004. godini za gotovo 80,5 posto. To potvrđuje primat Zagreba nad drugim županijama i neuspjeh decentralizacije sustava.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/09/2012 : 14:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Dok se u Europi otprilike 25% poreznih prihoda ostavlja ondje gdje su uprihođeni, tj. u lokalnim samoupravama, u Hrvatskoj je taj postotak u praksi između 3 i 4% poreza koji ostaju lokalnoj samoupravi.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/09/2012 : 14:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
eto ko plače i kuka a ko je ratni profiter i lopov. vrlo jednostavno

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/09/2012 : 16:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Da je meni znat otkud si samo ovo kopipejsto..

Znači, prema ovome, ti ulaziš među bagru koja vjreuje da u Zagrebu ne postoji plača ispod 5 somova kuna..
A ništa elvude, sjedaj na vlak za Zagreb i dobro nam došao..

Do kad više sa kukanjem?? Do kada??

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/09/2012 : 16:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

eto ko plače i kuka a ko je ratni profiter i lopov. vrlo jednostavno

ko je ratni profiter i lopov?
O čem ti pričaš lwoode?

...i da...i dalje samo kukanja..to je sve što sam ja uspio pročitat...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/09/2012 : 16:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Svi ste stare kukave babe obješenih sisa...ništa više..

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19680 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 01/09/2012 : 17:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
A kako se tek kukalo kad je Lyon dobio taman dovoljnom razlikom da prođe skupinu, vikalo se da je Platini lopov da Dinamo nebi toliko izgubio u pravoim meču i bla bla bla

Ali gle, jednog lopova je okrao još veći lopov to je normalno, i da ja sam jedan od onih koji navijaju za Hrvatske klubove u Europi, tako da da sam navijao i za Hajduk, i za Slaven, i za Osijek, ali čini li ti se normalnim da navijam za Dinamo s obzirom da je do Lige prvaka došao znamo na koji način, i sad bi ja trebao navijati u Europi za klub koji je pokrao moj klub Nije logično zar ne?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 01/09/2012 17:09:18
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/09/2012 : 17:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da je meni znat otkud si samo ovo kopipejsto..

Znači, prema ovome, ti ulaziš među bagru koja vjreuje da u Zagrebu ne postoji plača ispod 5 somova kuna..
A ništa elvude, sjedaj na vlak za Zagreb i dobro nam došao..

Do kad više sa kukanjem?? Do kada??

to su ČINJENICE . ako ih ne moš prihvatit tvoj problem.
a za zagreb me boli patka ja tamo živit neču nikad,ima puno boljih mista za život ako mi se več bude išlo,fala lipa

Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.06 seconds. Snitz Forums 2000