forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Igra prijestolja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 94

Krscho
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 25/08/2012 : 20:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
ako se ne varam ima raznih teorija ko je Azor Ashai, ali Azor i obecani princ su dvije osobe, Azor bi bila Dany po meni no obecani princ leda i vatre je Jon ako je teorija da su mu Lyana ( stark, winterfell, zima, led) i Rhaegear ( targeryn, zmajevi, vatra) majka i otac

ako ista kod Martina treba s eznati je d anista nije sigurno pa tako ni ta prorocanstva koja se mjenjaju kako im prohtije
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/08/2012 : 10:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krscho

ako se ne varam ima raznih teorija ko je Azor Ashai, ali Azor i obecani princ su dvije osobe, Azor bi bila Dany po meni no obecani princ leda i vatre je Jon ako je teorija da su mu Lyana ( stark, winterfell, zima, led) i Rhaegear ( targeryn, zmajevi, vatra) majka i otac

ako ista kod Martina treba s eznati je d anista nije sigurno pa tako ni ta prorocanstva koja se mjenjaju kako im prohtije

Meni se također teorija da je Jon kopile Reagara i Lyane sviđa.
Izgledom se umetnuo na Starkove. Eddard je u svojoj beskrajnoj časti skrivao sestrinu "sramotu" umaskiravši je kao svoju.
Više bi mi se dopalo da je on Azor Ahai ili Princ jer je Daenerys preočigledan izbor.
On bi onda bio potomak vatre i leda, nosi Valyrijski mač i brani svijet od drugih (sila tame). Ostaje da se vidi šta je ustvari s njim (nadam se da nije mrtav). Odluka je u rukama boga Martina...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 26/08/2012 11:03:40
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/09/2012 : 18:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
spoiler alert

Za one koji ne zele znati neka dalje ne citaju.

Tko moze vratiti Jona poslje cetiri uboda ostricama ?

Preselio je svoju zivotnu esenciju (dusu) u Ghost-a?

Bran ce ga vratiti..?

Nece se vratiti..

Neznam..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/09/2012 : 17:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Navika mi je da svaku zapocetu knjigu procitam do kraja (kad tad) svidala mi se ili ne.
Prije par godina sam poceo citati The Biggest Secret od David Ickea, i nakon 30 stranica je stavio po strani iz razloga sto mi je jednostavno bila prebizarna.
Prosli tjedan sam je ponovo uhvatio u ruke jer je sva druga literatura u kuci bila vec procitana i nije mi se dalo ici u kupovinu ili u biblioteku.
Da ne duljim ..opis krizanaca reptiloida "Draco" tocno odgovara opisu kuce Targaryen iz Game of Thrones..plavokosi (albino) sa ljubicastim ocima ciji je simbol ...zmaj .
Slucajnost ili se je George R. R. Martin debelo naslonio na Teorije David Ickea...

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/09/2012 : 18:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Navika mi je da svaku zapocetu knjigu procitam do kraja (kad tad) svidala mi se ili ne.
Prije par godina sam poceo citati The Biggest Secret od David Ickea, i nakon 30 stranica je stavio po strani iz razloga sto mi je jednostavno bila prebizarna.
Prosli tjedan sam je ponovo uhvatio u ruke jer je sva druga literatura u kuci bila vec procitana i nije mi se dalo ici u kupovinu ili u biblioteku.
Da ne duljim ..opis krizanaca reptiloida "Draco" tocno odgovara opisu kuce Targaryen iz Game of Thrones..plavokosi (albino) sa ljubicastim ocima ciji je simbol ...zmaj .
Slucajnost ili se je George R. R. Martin debelo naslonio na Teorije David Ickea...

Preporučio mi kolega sa posla, no nikako da ju vrate u knjižnicu.
Da li je knjiga zanimljiva ili vuče na dosadno?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/09/2012 : 19:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by mr murdoc

Preporučio mi kolega sa posla, no nikako da ju vrate u knjižnicu.
Da li je knjiga zanimljiva ili vuče na dosadno?

Prilicno je zahtijevna i na trenutke nema obzira prema citatelju, ali se sa vremenom navikne ..probaj.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/12/2012 : 18:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Da se vratimo na temu... Novi trailer koji otkrivaju svašta.

ovo su novi likovi koje ćemo susresti, drago mi je zbog Berica Dondarriona i Thoros od Myra, jer sam mislio da će taj dio zaobići...

I nove lokacije i svašta. Autor pričaju da će ova sezona biti prijelomna. Krvavo vjenčanje predviđam za kraj sezone, ili možda ipak Joffreyev ples s Vražičkom. Treća knjiga je odlična, tako da ne sumnjam da i sezone neće manje zanimljiva.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/12/2012 : 18:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Ovo je nesto na sto se vrijedi cekati.

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 11/12/2012 : 20:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

Evo za ovo nisam znao ako je istinito.
http://news-bar.hr/zanimljivosti/igra-prijestolja-napravljena-po-uzoru-na-jugoslaviju/

Po uzoru na Englesku i Rat Ruza. (Lankaster - Jork / Lanister - Stark)

Izgled Westerosa lici na Enlesku takodje..

Edited by - Grujah. on 11/12/2012 20:04:48
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 29/12/2012 : 14:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Pitanje glede Game of Thrones, stolne igre:

Napadač napada, zbir njegovog napada nakon sveukupnog odigravanja svih 6 elemenata borbe je izjednačen te odlučuje pozicija igrača na Influence tracku tj. Fiefdoms pozicija i napadač pobjeđuje.

Poraženi igrač je sam sebi pružao podršku s dva polja i u ukupnom zbiru je dakle poražen. Što se događa sa jedinicama koje su pružale podršku poraženom igraču? Jesu li one uništene?

Ako netko zna molim odgovor.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 31/12/2012 : 00:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Nista ne bude sa jedinicama koje daju podrsku (ostane naredjenje i jedinice ostanu citave), jedino one koje su bile u napadnutoj regiji moraju da se povuku (nakon sto su se razrezili macevi sa karata).
Kada se povlace moras da ih povuces tako da zadovoljis supply track (ako ne mozes tako, samo onda mozes tako da gubis jedinice, i to sto manje jedinica) - i to na praznu ili tvoju teritoriju, ne mozes ni na teritoriju gde ima samo influence token.

(ovo sam malo produzio i sa nekim pravilima koje su cesto problem - zss ).
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 31/12/2012 : 09:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Originally posted by nemanja93

Evo za ovo nisam znao ako je istinito.
http://news-bar.hr/zanimljivosti/igra-prijestolja-napravljena-po-uzoru-na-jugoslaviju/

Po uzoru na Englesku i Rat Ruza. (Lankaster - Jork / Lanister - Stark)

Izgled Westerosa lici na Enlesku takodje..

Mislim da je Martin dosta toga "udrobio",ovo za Jugoslaviju je istina djelomično....uzeo je on ideju iz još europskih zemalja.
Kao što kaže Grujah "Rat Ruža" je temelj za sve.

Tko će dočekati šestu knjigu

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/12/2012 : 13:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da ekipa popuši sve što pročita na internetu
Baš ste uzeli praqvi sajt za pouzdane vijesti

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/01/2013 : 22:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Treće besplatno poglavlje iz nove knjige (nakon Theona i Victariona Greyjoya)
Arianne
http://www.georgerrmartin.com/if-sample.html

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/01/2013 : 09:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja nemam vise snage koncentracije i volje čitati na engleskom

a jel to sve što je napisao :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/01/2013 : 09:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nije, ima još chaptera u rezervi koje je izbacio iz Plesa sa zmajevima... A ne bi smio previše pričati okolo o radnji jer je završio s cliffhangerima sa skoro svakim likom. Uostalom, mora imati dosta toga napisano jer je izlazak knjige predviđen za kraj 2013.!

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/01/2013 : 11:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
nisam znao da je predvidjen izlazak za 2013
zanimljivo
ja sam tek trecu procitao

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 11/01/2013 : 09:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Treće besplatno poglavlje iz nove knjige (nakon Theona i Victariona Greyjoya)
Arianne
http://www.georgerrmartin.com/if-sample.html

Blažen bio Dee,tko zna koliko bi vremena prošlo a da ja ne bi vidio tu novost.....prva dva poglavlja sam pročitao.
Tko će dočekati 2014. ili 2015.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/01/2013 : 16:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nešto malo otkrovenja o nadolazećoj sezoni:

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 23/02/2013 : 11:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/02/2013 : 12:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Kojoj kuci dusom pripadate ?

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 19/03/2013 : 09:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
ok, đulijano je očigledno već ranije znal da bu u Igri prijestolja, no sad sam lupio pred zid;

znamo ko je vuk, starkovi, srna ( ili ti jelen) se valjda odnosi na kuću baratheon.

jel to megapopularni đulijano mislio na lyannu(sestru nedovu) i roberta baratheona ili nekaj za kaj još mi ne znamo?

dal bi iz đulijanovog muzičkog opusa još mogli nekaj zaključiti jer se muvo po setu u dubrovniku ili ima đulijano nadnaravne sposobnosti pa je već 2000. počeo predviđati radnju serije ili jednostavno čovjek čita knjige pa prema njima složi mega-hit?

"A rekli su za nas da srna i vuk
ne idu zajedno
samo ti znala si
da ja sam covjek, vrijedan ljubavi..."

Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 19/03/2013 : 10:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
nek se Martin malo požuri s tim knjigama,ne mogu ih dočekati ! :)

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 19/03/2013 : 10:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

dal bi iz đulijanovog muzičkog opusa još mogli nekaj zaključiti jer se muvo po setu u dubrovniku ili ima đulijano nadnaravne sposobnosti pa je već 2000. počeo predviđati radnju serije ili jednostavno čovjek čita knjige pa prema njima složi mega-hit?

Znam da je javno rekao kako obožava "Pjesmu leda i vatre" i da je pročitao sve knjige.
Veliki je fan,tako da je uspio dobiti ulogu statista u drugoj sezoni...on i žena mu.

Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 19/03/2013 : 11:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Jel Giuliano u prvoj epizodi druge sezone gdje igra ulogu jednog od Zlatnih Plašteva ?

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page
Page: of 94 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000