forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/09/2012 : 17:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Svi ste stare kukave babe obješenih sisa...ništa više..

da svi smo mi u kurcu,a sjetimo se one najave na Jelačič platzu iz 1990. ili 1991. "kao što je Krist ušao u Jeruzalem kao mesija tako danas FT ulazi u Zagreb kao mesija."

zanimljivo da niko od tzv. velikih katolika nije ni reagira na tu blasfemiju

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/09/2012 : 19:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ništa elvude, sjedaj na vlak za Zagreb i dobro nam došao..

come to the dark side
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 19:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da je meni znat otkud si samo ovo kopipejsto..

Znači, prema ovome, ti ulaziš među bagru koja vjreuje da u Zagrebu ne postoji plača ispod 5 somova kuna..

Do kad više sa kukanjem?? Do kada??

mogu li ja doc
dosta mi je vise opcenja sa purgerkama samo priko lita..moga bi to radit cilu godinu..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/09/2012 : 20:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Znači, prema ovome, ti ulaziš među bagru koja vjreuje da u Zagrebu ne postoji plača ispod 5 somova kuna..

to su ČINJENICE . ako ih ne moš prihvatit tvoj problem.
a za zagreb me boli patka ja tamo živit neču nikad,ima puno boljih mista za život ako mi se več bude išlo,fala lipa

Ne, to nisu činjenice, nego opet umišljena urota (kao i uvijek zapravo)..

I dalje nisi reko otkud si to kopipejsto..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/09/2012 : 20:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

mogu li ja doc
dosta mi je vise opcenja sa purgerkama samo priko lita..moga bi to radit cilu godinu..

Ne pričaj bajke brni, godinama nisi ženu vidio

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 20:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mogu li ja doc

Ne pričaj bajke brni, godinama nisi ženu vidio

samo je jedan Andersen na ovom forumu pod nazivom paro..nema mjesta za dvojicu..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 20:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

A najbitnije je trenutno ovo:
Himna najelitnijeg klupskog natjecanja, odzvanjat će Maksimirom drugu godinu za redom. Govori se da Dinamo ulazi u LP da bi oborio neslavan rekord koji je postigao prošle sezone,ali takvima i sličnima ništa drugo ne preostaje nego da pronalaze razloge s kojima će lječiti vlastite komplekse i " Duševne Bolesti ".
Neka pati koga smeta.

daj promini avatar..ne pase ti uz karakter..

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/09/2012 : 21:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

odlično si ovo napisa zlotvore.

Je, super je priča... ako si tovar koji ne zna drugo nego cmizdrit i krivit druge za svoju nesreću...krenite od sebe papci, pa da vidimo di ćete završit..

mene zanimaju činjenice koje čemo i opet ponovit:

U Hrvatskoj postoji i sve izraženiji problem razlike u standardu i razvijenosti pojedinih dijelova Hrvatske, što je vjerojatno i posljedica poreznog sustava koji je na snazi. Dok se u Europi otprilike 25% poreznih prihoda ostavlja ondje gdje su uprihođeni, tj. u lokalnim samoupravama, u Hrvatskoj je taj postotak u praksi između 3 i 4% poreza koji ostaju lokalnoj samoupravi. Budući su većina velikih kompanija i banaka, kao i državnih monopolista za svoje sjedište registrirali Zagreb ovaj je problem tom činjenicom još više potenciran. To za posljedicu ima stanje da je BDP po stanovniku u Zagrebu otprilike trostruko veći od prosjeka za cijelu državu. Od prve slijedeće najrazvijenije i najbogatije regije, Istre, glavni je grad, mjereno po BDP-u per capita, također gotovo trostruko bogatiji, a samim tim i razvijeniji. Drugi i treći grad (Split i Rijeka) su više nego trostruko, u zaostatku za Zagrebom, dok su najnerazvijenija područja gotovo deset puta siromašnija i nerazvijenija od metropole, bez obzira na činjenicu da je najsiromašnija Vukovarsko-srijemska županija sposobna proizvesti u prosjeku pet puta više poljoprivrednih proizvoda negoli ostatak Hrvatske, a što je do domovinskog rata i bio slučaj. Nažalost, gotovo u pravilu, najsiromašniji dijelovi države su oni koji su bili pod okupacijom tijekom rata, bez obzira na komparativne prirodne prednosti koje pojedini od njih imaju. Tako istočni dijelovi Hrvatske itekako kaskaju za hrvatskim zapadom.

BDP po stanovniku u Gradu Zagrebu je u 2004. godini, prema podacima DZS-a, iznosio 11.660 eura, dok je u Vukovarsko-srijemskoj županiju bio na razini od 3.667 eura. Uz Grad Zagreb, BDP viši od prosjeka tako su imale samo još Istarska (8.843 eura), Ličko-senjska (8.196 eura) i Primorsko-goranska županija (7.349 eura). Na posljednjem mjestu kojeg predvodi Vukovarsko-srijemska županija, nalaze se Brodsko-posavska (3.757 eura), Krapinsko-zagorska (4.429 eura) te Požeško-slavonska županija (4.594 eura). Najbliže prosjeku bile su Dubrovačko-neretvanska (6.104 eura) i Koprivničko-križevačka županija (5.856 eura).

Ta usporedba ukazuje i na produbljavanje razlika među županijama. Tako je zagrebački BDP po stanovniku 2004. prema prethodnoj godini povećan za više od 10 posto ili 1.074 eura, dok je u Vukovarsko-srijemskoj taj rast iznosio nešto manje od 8 posto ili 270 eura. Proizilazi da 2003. godine BDP po stanovniku u Gradu Zagrebu bio 3,11 puta veći nego u toj županiji, ta je razlika u 2004. godini povećana na 3,17 puta.

Podaci pokazuju i da je od 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba u čak 17 županija BDP po stanovniku bio niži od državnog prosjeka. U odnosu na državni prosjek zagrebački je BDP po stanovniku u 2003. bio 79,15 posto veći, a u 2004. godini za gotovo 80,5 posto. To potvrđuje primat Zagreba nad drugim županijama i neuspjeh decentralizacije sustava.

Nekako imam osjećaj da je i za ovo Mamić glavni krivac
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/09/2012 : 22:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

to su ČINJENICE . ako ih ne moš prihvatit tvoj problem.
a za zagreb me boli patka ja tamo živit neču nikad,ima puno boljih mista za život ako mi se več bude išlo,fala lipa

Ne, to nisu činjenice, nego opet umišljena urota (kao i uvijek zapravo)..

I dalje nisi reko otkud si to kopipejsto..

evo ti pa slušaj:

http://hr.wikipedia.org/wiki/Gospodarstvo_Hrvatske

http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Croatia

http://en.wikipedia.org/wiki/Croatian_privatization_controversy#cite_note-0

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/09/2012 : 22:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

quote:

quote:

odlično si ovo napisa zlotvore.

Je, super je priča... ako si tovar koji ne zna drugo nego cmizdrit i krivit druge za svoju nesreću...krenite od sebe papci, pa da vidimo di ćete završit..

mene zanimaju činjenice koje čemo i opet ponovit:

U Hrvatskoj postoji i sve izraženiji problem razlike u standardu i razvijenosti pojedinih dijelova Hrvatske, što je vjerojatno i posljedica poreznog sustava koji je na snazi. Dok se u Europi otprilike 25% poreznih prihoda ostavlja ondje gdje su uprihođeni, tj. u lokalnim samoupravama, u Hrvatskoj je taj postotak u praksi između 3 i 4% poreza koji ostaju lokalnoj samoupravi. Budući su većina velikih kompanija i banaka, kao i državnih monopolista za svoje sjedište registrirali Zagreb ovaj je problem tom činjenicom još više potenciran. To za posljedicu ima stanje da je BDP po stanovniku u Zagrebu otprilike trostruko veći od prosjeka za cijelu državu. Od prve slijedeće najrazvijenije i najbogatije regije, Istre, glavni je grad, mjereno po BDP-u per capita, također gotovo trostruko bogatiji, a samim tim i razvijeniji. Drugi i treći grad (Split i Rijeka) su više nego trostruko, u zaostatku za Zagrebom, dok su najnerazvijenija područja gotovo deset puta siromašnija i nerazvijenija od metropole, bez obzira na činjenicu da je najsiromašnija Vukovarsko-srijemska županija sposobna proizvesti u prosjeku pet puta više poljoprivrednih proizvoda negoli ostatak Hrvatske, a što je do domovinskog rata i bio slučaj. Nažalost, gotovo u pravilu, najsiromašniji dijelovi države su oni koji su bili pod okupacijom tijekom rata, bez obzira na komparativne prirodne prednosti koje pojedini od njih imaju. Tako istočni dijelovi Hrvatske itekako kaskaju za hrvatskim zapadom.

BDP po stanovniku u Gradu Zagrebu je u 2004. godini, prema podacima DZS-a, iznosio 11.660 eura, dok je u Vukovarsko-srijemskoj županiju bio na razini od 3.667 eura. Uz Grad Zagreb, BDP viši od prosjeka tako su imale samo još Istarska (8.843 eura), Ličko-senjska (8.196 eura) i Primorsko-goranska županija (7.349 eura). Na posljednjem mjestu kojeg predvodi Vukovarsko-srijemska županija, nalaze se Brodsko-posavska (3.757 eura), Krapinsko-zagorska (4.429 eura) te Požeško-slavonska županija (4.594 eura). Najbliže prosjeku bile su Dubrovačko-neretvanska (6.104 eura) i Koprivničko-križevačka županija (5.856 eura).

Ta usporedba ukazuje i na produbljavanje razlika među županijama. Tako je zagrebački BDP po stanovniku 2004. prema prethodnoj godini povećan za više od 10 posto ili 1.074 eura, dok je u Vukovarsko-srijemskoj taj rast iznosio nešto manje od 8 posto ili 270 eura. Proizilazi da 2003. godine BDP po stanovniku u Gradu Zagrebu bio 3,11 puta veći nego u toj županiji, ta je razlika u 2004. godini povećana na 3,17 puta.

Podaci pokazuju i da je od 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba u čak 17 županija BDP po stanovniku bio niži od državnog prosjeka. U odnosu na državni prosjek zagrebački je BDP po stanovniku u 2003. bio 79,15 posto veći, a u 2004. godini za gotovo 80,5 posto. To potvrđuje primat Zagreba nad drugim županijama i neuspjeh decentralizacije sustava.

Nekako imam osjećaj da je i za ovo Mamić glavni krivac

baš si duhovit dečkič. aj mi nađi di san ja spominja tog lika

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 22:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
za samostalnu i nezavisnu Dalmaciju..

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/09/2012 : 22:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da je meni znat kako možeš pisat ovakve pizdarije.

Znači, prema ovome šta ti pišeš, ti ulaziš u bagru koja vjeruje da u Dalmaciji ljudi kurca ne rade nego čekaju da in riba sama skoči iz mora, blitva sama naraste iz kamena, i sa tablama apartmani na magistrali čekaju nevine turiste da in napune apartmane.

A ništa paro, prodaj ako šta imaš u Zagrebu, sidi na vlak za Split, kupi komadić zemlje, napravi koji apartman, i do kraja života sve 4 u zrak.
I naravno, dobro nam došao.

I ovo nije kukanje, ovo je pižđenje.
Pizdili smo oduvik kad nas je neko radija majmunima, pizdit ćemo i dalje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/09/2012 : 22:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

I to do Zemuna!

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 22:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

I to do Zemuna!

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/09/2012 : 23:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Sammir padne ko vrića govana u šesnaestercu a mladi nadobudni sudac brže-bolje pokaza na bijelu točku.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/09/2012 : 23:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

mogu li ja doc

Malo mijenjaš momčad, ha?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 23:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:

mogu li ja doc

Malo mijenjaš momčad, ha?

ne budi ljubomoran..ostat ce meni dovoljno ljubavi i za tebe..

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/09/2012 : 23:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ne brinem ja za sebe, nego za Zlotvora, ne znam voliš li njega dovoljno.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/09/2012 : 23:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Ne brinem ja za sebe, nego za Zlotvora, ne znam voliš li njega dovoljno.

da mi je vidit facu Zlotvoru kad procita ovo..

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 01/09/2012 : 23:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Još će se stvarno naljutiti na nas.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 01:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da je meni znat kako možeš pisat ovakve pizdarije.

Znači, prema ovome šta ti pišeš, ti ulaziš u bagru koja vjeruje da u Dalmaciji ljudi kurca ne rade nego čekaju da in riba sama skoči iz mora, blitva sama naraste iz kamena, i sa tablama apartmani na magistrali čekaju nevine turiste da in napune apartmane.

A ništa paro, prodaj ako šta imaš u Zagrebu, sidi na vlak za Split, kupi komadić zemlje, napravi koji apartman, i do kraja života sve 4 u zrak.
I naravno, dobro nam došao.

I ovo nije kukanje, ovo je pižđenje.
Pizdili smo oduvik kad nas je neko radija majmunima, pizdit ćemo i dalje.

Jere, sad si ga zasro do jaja.
Stavljaš mi rečenice u usta.
Di sam ja izjavio da su Dalmoši lijena bagra kojoj je sve servirano na pladnju i koja ništa ne radi?
Ja sam samo reko da sam pričao s masom ljudi koja vjeruje da u Zagrebu ne postoji plača manja od 5 somova kuna...i da mi nije jasno kako uopće neko može vjerovat u takve budalaštine..

Istina, u Zagrebu teku med i mlijeko. Svi živimo u palačama. Nema sirotinje. I to sve zahvaljujući Dalmaciji koju sustavno pljačkamo.
Morat ću javit šefu da je idiot jer je firmu otvorio u Splitu. Da ju je otvorio u Zagrebu ja ne bih bio na minimalcu, nego bih primao barem soma eura mjesečno.

A sad me ispričajte, al idem se posrat u svoju mramornu wc školjku sa daskom od amazonskog mahagonija. Guzicu ću naravno obrisat novčanicama od 50 kuna....ipak živim u Zagrebu bokte..

I da, pižđenje o kojem pričaš se već odavno pretvorilo u bapsko kukanje...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 01:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

evo ti pa slušaj:

http://hr.wikipedia.org/wiki/Gospodarstvo_Hrvatske

http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Croatia

http://en.wikipedia.org/wiki/Croatian_privatization_controversy#cite_note-0

Ma bravo, nemam pametnijeg posla nego listat wikipediju...iskreno, ove linkove sam i očekivao..

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 01:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Skoro zaboravih..
Hajduk izgubio od Rijeke.
Svirali nepostojeći penal.
Mamić je kriv.

Jebali vas Zagreb, 5000 kuna i Mamić svi zajedno u guzicu.
Stvarno niste normalni...

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 01:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 01:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I to do Zemuna!

Kakav Zemun...do Kameruna.
Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic