forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/09/2012 : 13:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Da je meni znat otkud si samo ovo kopipejsto..

Znači, prema ovome, ti ulaziš među bagru koja vjreuje da u Zagrebu ne postoji plača ispod 5 somova kuna..
A ništa elvude, sjedaj na vlak za Zagreb i dobro nam došao..

Do kad više sa kukanjem?? Do kada??

Da je meni znat kako možeš pisat ovakve pizdarije.

Znači, prema ovome šta ti pišeš, ti ulaziš u bagru koja vjeruje da u Dalmaciji ljudi kurca ne rade nego čekaju da in riba sama skoči iz mora, blitva sama naraste iz kamena, i sa tablama apartmani na magistrali čekaju nevine turiste da in napune apartmane.

A ništa paro, prodaj ako šta imaš u Zagrebu, sidi na vlak za Split, kupi komadić zemlje, napravi koji apartman, i do kraja života sve 4 u zrak.
I naravno, dobro nam došao.

I ovo nije kukanje, ovo je pižđenje.
Pizdili smo oduvik kad nas je neko radija majmunima, pizdit ćemo i dalje.

Jere, sad si ga zasro do jaja.
Stavljaš mi rečenice u usta.
Di sam ja izjavio da su Dalmoši lijena bagra kojoj je sve servirano na pladnju i koja ništa ne radi?
Ja sam samo reko da sam pričao s masom ljudi koja vjeruje da u Zagrebu ne postoji plača manja od 5 somova kuna...i da mi nije jasno kako uopće neko može vjerovat u takve budalaštine..

Istina, u Zagrebu teku med i mlijeko. Svi živimo u palačama. Nema sirotinje. I to sve zahvaljujući Dalmaciji koju sustavno pljačkamo.
Morat ću javit šefu da je idiot jer je firmu otvorio u Splitu. Da ju je otvorio u Zagrebu ja ne bih bio na minimalcu, nego bih primao barem soma eura mjesečno.

A sad me ispričajte, al idem se posrat u svoju mramornu wc školjku sa daskom od amazonskog mahagonija. Guzicu ću naravno obrisat novčanicama od 50 kuna....ipak živim u Zagrebu bokte..

I da, pižđenje o kojem pričaš se već odavno pretvorilo u bapsko kukanje...

Ne stavljan ti ja ništa u usta.(ovo super zvuči)
Samo san izvrnija tvoju generalizirajuću tezu kojon si pokuša poklopit Zlotvora koji je nažalost velikin dijelon u pravu sa onin šta je napisa.
Mislin, otkrija si toplu vodu kad si zaključija da u Dalmaciji ima debila. Pa zamisli, ima ih i u Zagrebu, i to vjerovatno u postotku iston ka šta ih ima i ovde. Postotak debila je vjerovatno sličan i u Helsinkiju i u Adis Abebi.

Kakav jebeni med i mlijeko u Zagrebu???
Ko to tvrdi???
Eventualno oni debili koje san gori u postu navea.

Mene upravo ovo i nervira, da se oko nečega šta je preočito, a to je činjenica de je kompletan nogomet u hrvatskoj(uključujući i Hajduk naravno) ogreza u kriminal, i da je Dinamo danas glavni generator toga kriminala mi raspravljamo o ovome o čemu raspravljamo.
Još (ne)razumin neke likove kakvih ima na ovome forumu, ali kad neko ko mi se čini da ima zrno soli u glavi ovako piše to je ono šta je istinski grozno.
Pa jebo te patak pročitaj malo šta djule piše.
Jel možda i on kuka ko stara baba???

I još jedna stvar me nervira.
Meni se čini da većina dinamovih navijača ovde globinjov stav koji je najzastupljeniji na forumu uzima kao generalni stav hadukovih navijača.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 02/09/2012 : 13:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Leonid

Vi i dalje o dobroj staroj podjeli između juga i sjevera koji su izmislili nečiji zli umovi.
Što se tiče podjele novca i ignoriranja od strane vlasti,najmanje se mogu žaliti gradovi uz dalmatinsku obalu i SZ Hrvatska uključujući Zagreb.
Lika i Istra su puno više zapuštene iako Istrijani uspijevaju sami napraviti velike stvari.Na TV-u rijetko budu reportaže iz tih dijelova države.

Najbitnije je da su na čelnim mjestima sposobni ljudi jer ako je obrnuto,onda ti isti počinju kukati o centralizaciji i mržnji.
Ja još nisam negdje vidio dokaz da se nekome uskratio novac jer je iz Dalmacije,najčešće je nekom gradu uskraćena lova jer je izabrao krivu političku opciju.

nije to izmišljotina nego činjenica

Dobro,ti misliš u globalu.Tu postoji mnogo činjenica i odgovora,zašto je to tako u cijelom svijetu teško je odgovoriti.
Međutim,mene nitko neće uvjeriti da mi je netko iz Zagreba kriv što je na jugu loše iako većinom nije.
Ja živim na tom jugu i krivci su u 90% slučajeva lokalni ljudi.
Zar je meni netko iz Zagreba kriv što u mom malom gradu nema nijedne poduzetne duše koja bi otvorila trgovinu odjeće ali ne većina stanovnika mora ići negdje dalje.

Misliš da je Split kao županijsko središte išta bolji prema Imotskom ili Sinju.
Razlog svega toga je cjelokupna atmosfera šlamperaja i nerada u Hrvatskoj,jednostavno većina institucija u Zagrebu,Splitu,Osijeku i inim ne radi svoj posao.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/09/2012 : 13:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Vi i dalje o dobroj staroj podjeli između juga i sjevera koji su izmislili nečiji zli umovi.
Što se tiče podjele novca i ignoriranja od strane vlasti,najmanje se mogu žaliti gradovi uz dalmatinsku obalu i SZ Hrvatska uključujući Zagreb.
Lika i Istra su puno više zapuštene iako Istrijani uspijevaju sami napraviti velike stvari.Na TV-u rijetko budu reportaže iz tih dijelova države.

Najbitnije je da su na čelnim mjestima sposobni ljudi jer ako je obrnuto,onda ti isti počinju kukati o centralizaciji i mržnji.
Ja još nisam negdje vidio dokaz da se nekome uskratio novac jer je iz Dalmacije,najčešće je nekom gradu uskraćena lova jer je izabrao krivu političku opciju.

nije to izmišljotina nego činjenica

Dobro,ti misliš u globalu.Tu postoji mnogo činjenica i odgovora,zašto je to tako u cijelom svijetu teško je odgovoriti.
Međutim,mene nitko neće uvjeriti da mi je netko iz Zagreba kriv što je na jugu loše iako većinom nije.
Ja živim na tom jugu i krivci su u 90% slučajeva lokalni ljudi.
Zar je meni netko iz Zagreba kriv što u mom malom gradu nema nijedne poduzetne duše koja bi otvorila trgovinu odjeće ali ne većina stanovnika mora ići negdje dalje.

Misliš da je Split kao županijsko središte išta bolji prema Imotskom ili Sinju.
Razlog svega toga je cjelokupna atmosfera šlamperaja i nerada u Hrvatskoj,jednostavno većina institucija u Zagrebu,Splitu,Osijeku i inim ne radi svoj posao.

Svaka čast na postu Leonide.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 13:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

hrvatska jest! bila,je i bice! kome smeta...

Ma pusti to, ipak se ne treba uzrujavati zbog šačice potomaka orjunaša i tolomaša koji mrze Hrvatsku i fantaziraju o nekakvoj državi Dalmaciji. To su obične budale i marginalci koji ne predstavljaju nikakvu većinu ni snagu u Dalmaciji, koja je bila i ostat će jedna od najhrvatskijih regija. Za te marginalce, po potrebi,bit će dovoljna i jedna satnija specijalaca. Oni su samo glasni po internetskim forumima i to je sve što oni mogu -laprdat preko neta.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/09/2012 : 13:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

meni se čini da nekima nije jasno da države nastaju i nestaju

a nekima nije jasno da neke uopće nisu održive..

Čisto hipotetski, bez moje stvarne želje za nezavisnon Dalmacijon.
Misliš da Crna Gora nije održiva?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/09/2012 : 13:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Ma pusti to, ipak se ne treba uzrujavati zbog šačice potomaka orjunaša i tolomaša koji mrze Hrvatsku i fantaziraju o nekakvoj državi Dalmaciji. To su obične budale i marginalci koji ne predstavljaju nikakvu većinu ni snagu u Dalmaciji, koja je bila i ostat će jedna od najhrvatskijih regija. Za te marginalce, po potrebi,bit će dovoljna i jedna satnija specijalaca. Oni su samo glasni po internetskim forumima i to je sve što oni mogu -laprdat preko neta.

Jesi li ti stvarno preglup da shvatiš zajebanciju.
I odakle ti pravo da nas zbog zajebancije smatraš budalama, orjunašima, i tolomašima.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 13:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jesi li ti stvarno preglup da shvatiš zajebanciju.
I odakle ti pravo da nas zbog zajebancije smatraš budalama, orjunašima, i tolomašima.

ma sta raspravljas sa njim..pogledaj mu avatar..teski kompleksas..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 14:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote

quote:
Mislin, otkrija si toplu vodu kad si zaključija da u Dalmaciji ima debila. Pa zamisli, ima ih i u Zagrebu, i to vjerovatno u postotku iston ka šta ih ima i ovde.

Čuj sorry, ali recimo od Slavonaca apsolutno nikad nisam čuo slične izjave i kukanja i to ama baš nikad...bilo da se radi o ljudima iz Đakova, Osijeka, Vinkovaca ili Beravaca, Gundinaca i Kopanice.. a barem oni imaju razloga kukat..

quote:
Meni se čini da većina dinamovih navijača ovde globinjov stav koji je najzastupljeniji na forumu uzima kao generalni stav hadukovih navijača.

Ovo nije istina, tog starca više niko ne shvaća ozbiljno..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 14:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene upravo ovo i nervira, da se oko nečega šta je preočito, a to je činjenica de je kompletan nogomet u hrvatskoj(uključujući i Hajduk naravno) ogreza u kriminal, i da je Dinamo danas glavni generator toga kriminala mi raspravljamo o ovome o čemu raspravljamo.

Eh da, ovo zahvali Zlotvoru i njegovom magičnom postu u kojem Krugeru objašnjava stvari o Franceku, Kroejši i tome kako vas niko ne voli..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 14:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a kakve veze imaju orjunaši sa nezavisnom Dalmacijon??
znaš li ti uopče ko su bili orjunaši?
i kakve veze imaju talijanaši s njima?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 14:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako da ne...

http://www.youtube.com/watch?v=x29vDscrc2k

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 14:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Mislin, otkrija si toplu vodu kad si zaključija da u Dalmaciji ima debila. Pa zamisli, ima ih i u Zagrebu, i to vjerovatno u postotku iston ka šta ih ima i ovde.

Čuj sorry, ali recimo od Slavonaca apsolutno nikad nisam čuo slične izjave i kukanja i to ama baš nikad...bilo da se radi o ljudima iz Đakova, Osijeka, Vinkovaca ili Beravaca, Gundinaca i Kopanice.. a barem oni imaju razloga kukat..

quote:

Ovo nije istina, tog starca više niko ne shvaća ozbiljno..

e pa jebiga paro,da svak pođe od sebe,bunili bi se i oni.
valjda su navikli na pljačkanje pa in više svejedno.
znači tribali bi se svi ugledat na njih i mučat na krađu jel?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 14:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kako da ne...

http://www.youtube.com/watch?v=x29vDscrc2k

nisan zna da si jugonostalgičar

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 15:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Evo opet se počelo s Nezavisnom Dalmacijom...zapravo i nije neka loša ideja.
Već vidim slogan:
Zemlja lošeg nogometa i još lošijeg ugostiteljstva! Dobrodošli!

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 15:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
da zaratimo sa purgerima mislim da bi ih pomeli za dva dana..

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 15:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Daj odi odnavigaj do Somalije, naporan si više..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 15:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Daj odi odnavigaj do Somalije, naporan si više..

bija sam jedanput u Africi..i to u 4 zemlje..nikad vise..

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 15:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

E jbga, sad baš i nisi fer, pa cijelo vrijeme organiziraju neke štrajkove, skupove ištatijaznam.. Ali kad sjedneš s ljudima na cugu, dođeš kod njih doma ili čak na pauzi na poslu - neće počet njorgat o tome kako je sve banana, a u Zagrebu prekasni uvjeti..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 15:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
znam ja kako je u Zagrebu..prika mi gori studira a jedan radi..nije vam lako ka i nama..a to sta su place u prosjeku vece je sasvim logicno..i zivot je u Zg skuplji nego u nas..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 15:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo opet se počelo s Nezavisnom Dalmacijom...zapravo i nije neka loša ideja.
Već vidim slogan:
Zemlja lošeg nogometa i još lošijeg ugostiteljstva! Dobrodošli!

znači misliš da bi za Dalmaciju bilo bolje da bude 21. regija Italije nego nezavisna država?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 15:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E jbga, sad baš i nisi fer, pa cijelo vrijeme organiziraju neke štrajkove, skupove ištatijaznam.. Ali kad sjedneš s ljudima na cugu, dođeš kod njih doma ili čak na pauzi na poslu - neće počet njorgat o tome kako je sve banana, a u Zagrebu prekasni uvjeti..

znači po tebi ne bi tribali ni štrajkat a kradu ih non stop?
zanimljivo gledište

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 02/09/2012 : 15:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo mi poznato nesto
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 15:14:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Ovo mi poznato nesto

zelis nesto podijeliti sa nama

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/09/2012 : 15:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije baš istina, al OK.
Uostalom, oni ne kukaju nego traktorima blokiraju ceste.
Svak ima svoj način pižđenja.
Mi imamo svoj način, oni imaju traktore.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 02/09/2012 : 15:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

zelis nesto podijeliti sa nama

Lici mi na govorancije sa pocetka devedesetih sa ove strane Save

Edited by - Jasko on 02/09/2012 15:22:59
Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page