forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 15:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by brni

zelis nesto podijeliti sa nama

Lici mi na govorancije sa pocetka devedesetih sa ove strane Save

udbina škola

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/09/2012 : 15:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

znam ja kako je u Zagrebu..prika mi gori studira a jedan radi..nije vam lako ka i nama..a to sta su place u prosjeku vece je sasvim logicno..i zivot je u Zg skuplji nego u nas..

Život u Zagrebu je jeftiniji od života u Splitu.
Živio i radio i u Splitu i u Zagrebu, pa znam šta pričam.
Šibenik, Zadar,Makarska neznan kako je, ali život u Splitu je definitivno skuplji.

Da me nebi opet neko okrivija za tolomaštvo, ne smatran da je to krivica Zagreba. Jednostavno je tako.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 02/09/2012 15:26:39
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 15:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

znam ja kako je u Zagrebu..prika mi gori studira a jedan radi..nije vam lako ka i nama..a to sta su place u prosjeku vece je sasvim logicno..i zivot je u Zg skuplji nego u nas..

Šibenik, Zadar,Makarska neznan kako je, ali život u Splitu je definitivno skuplji.

da vjerovatno si u pravu..ne znam meni je mozda iskrivljena percepcija jer zivim u obiteljskoj kuci pa mozda iman dojam da je nama u manjim mistima lakse nego u velikim gradovima..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 15:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

znači po tebi ne bi tribali ni štrajkat a kradu ih non stop?
zanimljivo gledište

ne, ti si izjavio da se ne bune, ja sam izjavio da se bune ali ne kukaju.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 15:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

znači po tebi ne bi tribali ni štrajkat a kradu ih non stop?
zanimljivo gledište

ne, ti si izjavio da se ne bune, ja sam izjavio da se bune ali ne kukaju.

šta bi kukali kad imaju traktore

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 16:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

ko nebi volio da je u hrvatskoj bolji zivotni standard,i da nema razlike izmedju regija? koja je zemlja to uspjela? a naj jace je krivnju traziti u drugima. spominju se neke seperacije. to je vise nego jadno. njemacki jug je bogatiji od sjevera. californija je bogatija od lousiane. sj.italija,istambul vs. anatolija, u svakoj zemlji svijeta ima plus i minus.ja pogotovo ne bi govorio neke gluposti radi pokojnika koji oko 20 godina leze u grobu.

zato jer drugi i jesu krivi.
i šta je više nego jadno? zašto ne živiš ovde ako ti je bolje nego u švabiji?
ili si od onih šta misle da ljudi postoje zbog država a ne obrnuto?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/09/2012 : 16:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da me nebi opet neko okrivija za tolomaštvo, ne smatran da je to krivica Zagreba. Jednostavno je tako.

hmmmm
ne bih se složio
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 16:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

hrvatska jest! bila,je i bice! kome smeta...

Ma pusti to, ipak se ne treba uzrujavati zbog šačice potomaka orjunaša i tolomaša koji mrze Hrvatsku i fantaziraju o nekakvoj državi Dalmaciji. To su obične budale i marginalci koji ne predstavljaju nikakvu većinu ni snagu u Dalmaciji, koja je bila i ostat će jedna od najhrvatskijih regija. Za te marginalce, po potrebi,bit će dovoljna i jedna satnija specijalaca. Oni su samo glasni po internetskim forumima i to je sve što oni mogu -laprdat preko neta.

Zanimljiv iskaz od coveka koji drugima namece da zale za vremenima terora i represije i uziva u demokraciji, nista demokrackije od slanja specijalaca da uguse glas naroda. Posto sam volis da istaknes kako se vise ne zivi u vremena kada se moralo cutati, sto onda ne pustis dalmosima pravo na referendum ? Sad izvoli menjati teze kako su to kruske, jabuke, babe, zabe itd., ali u tebi itekako zivi duh starog DB-a kad si ovako nesto napisao :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/09/2012 : 17:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

hmmmm
ne bih se složio

Objasni.
Kvadrat stana u Zagrebu je 30% jeftiniji nego kvadrat stana u Splitu.
Meni je grijanje na struju kao i većini Splićana, tako da mi je zimi samo rata za struju jednaka ukupnim režijama koje san plaća živeći u Travnom u mamutici.
Vrtići su jeftiniji.
Naknade za tek rođenu djecu veće.

Razlika u korist Splita je isključivo u manjoj potrošnji goriva.Meni nebitno jer san koristija gradski prijevoz.

U Zagrebu je jedino fora šta imaš više prilike za potrošit lovu. Tako da je meni masu love odlazilo na koncerte i izlaske šta spada pod luksuz tako je nebitno za ovu priču.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 17:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Svakog jutra ustajem sa neizgorivom zeljom da za zivota vidim nezavisnu Dalmaciju. To je opstepoznato zelja i interes svih srba u srbiji i sire. Stremimo tom cilju svi kao jedan.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/09/2012 : 17:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

hmmmm
ne bih se složio

Objasni.
Kvadrat stana u Zagrebu je 30% jeftiniji nego kvadrat stana u Splitu.
Meni je grijanje na struju kao i većini Splićana, tako da mi je zimi samo rata za struju jednaka ukupnim režijama koje san plaća živeći u Travnom u mamutici.
Vrtići su jeftiniji.
Naknade za tek rođenu djecu veće.

Razlika u korist Splita je isključivo u manjoj potrošnji goriva.Meni nebitno jer san koristija gradski prijevoz.

U Zagrebu je jedino fora šta imaš više prilike za potrošit lovu. Tako da je meni masu love odlazilo na koncerte i izlaske šta spada pod luksuz tako je nebitno za ovu priču.

stanovi skuplji u splitu? ne bih se slozio
u zagrebu iznajmljuju garsonijeru za 25o eura, a ja u splitu za 300 eura nadjem dvosovan stan, a jednom sam zivio i u trosobnom za te novce
u zagrebu ti treba 2 sata dok dodjes sa jednog mjesta na drugi, u splitu za to vrijeme obidjes cijeli grad
vrijeme je novac, jel? osim toga, ne placas toliko gorivo, a ne moras ni autobus, mozes se prosetati, sto u zagrebu definitivno nije opocija
isto tako, besplatni parking je u splitu puno lakse naci

vrtić je puno jeftiniji, kao sto si rekao, ali puno puno jeftiniji, i ne može se uspoređivati sa jednokartanu naknadom za rodjenu djecu

zagreb nikako nije jeftiniji
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 17:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Svakog jutra ustajem sa neizgorivom zeljom da za zivota vidim nezavisnu Dalmaciju. To je opstepoznato zelja i interes svih srba u srbiji i sire. Stremimo tom cilju svi kao jedan.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 17:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne zaboravite brnija uzet sa sobom

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 18:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ko nebi volio da je u hrvatskoj bolji zivotni standard,i da nema razlike izmedju regija? koja je zemlja to uspjela? a naj jace je krivnju traziti u drugima. spominju se neke seperacije. to je vise nego jadno. njemacki jug je bogatiji od sjevera. californija je bogatija od lousiane. sj.italija,istambul vs. anatolija, u svakoj zemlji svijeta ima plus i minus.ja pogotovo ne bi govorio neke gluposti radi pokojnika koji oko 20 godina leze u grobu.

zato jer drugi i jesu krivi.
i šta je više nego jadno? zašto ne živiš ovde ako ti je bolje nego u švabiji?
ili si od onih šta misle da ljudi postoje zbog država a ne obrnuto?

lwoode,ja razumjem kad covjek ima gorcinu i kad nije zadovoljan sa stotine stvari.ja sam najvise nezadovoljan sa tisuce stvari. al ja vidim stvari vako,lopovi uzjasili drzavom,razjebase je do kraja.sanader nas,todoric njihov,kerum opet nas. nema to veze sa sjeverom i jugom. drzava postoji radi ljudi,ljudi cine drzavu. a usput i vidis ko predlaze neke refrendume i kome bi to sve odgovaralo. prika bez ljutnje.

te šta si nabroja došli su kasnije do večih ovlasti. i kerum i sanader nisu baš u istome rangu.uostalon nisan glasa ni za jednog od njih.
i ne ljutin se ,jednostavno ne živiš ovde da bi bia dublje upoznat sa nekim stvarima.

osin toga ako čemo gledat povijesno Dalmacija je danas omeđena tursko-mletačkom granicom plus teritorij dubrovačke republike.
nekako se ovo namjerno zaboravlja

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 18:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Iskusni korisnici foruma znaju istinu da je Dalmacija istorijski bila cela srpska. Brni i Lwood su prirodni potomci Nemanjica i rado cemo ih uzeti k sebi, pre nego sto im glas konzila posalje specijalne ophodnje. A ONDA REKONKVISTA.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 18:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne zaboravite brnija uzet sa sobom

druze paro jedino ako ti podes sa mnom..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 18:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 18:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iskusni korisnici foruma znaju istinu da je Dalmacija istorijski bila cela srpska. Brni i Lwood su prirodni potomci Nemanjica i rado cemo ih uzeti k sebi, pre nego sto im glas konzila posalje specijalne ophodnje. A ONDA REKONKVISTA.

ajde u q....

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 18:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja i brni smo ti crno plemstvo Venecije.oni iz ickeove knjige

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 18:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Jel mislite da se Severina slucajno udala za Srbina ? JEL MISLITE DA JE SVE TO SLUCAJNO ? VEKOVNA ISTINA DOLAZI NA SVOJE, POKAJTE SE.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 18:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Brni i Lwood su prirodni potomci Nemanjica

pa tako i izgledaju samo ih nosi

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 18:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja i brni smo ti crno plemstvo Venecije.oni iz ickeove knjige

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 18:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a sta se ti cerekas..okaci sliku pa da se svi smijemo..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 18:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pravi se javia. mislia san da si tatar

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 18:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

pravi se javia. mislia san da si tatar

Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic