forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 18:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Za početak ih odvedi u grobarski topik..ovdje samo provociraju

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 02/09/2012 : 18:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Svakog jutra ustajem sa neizgorivom zeljom da za zivota vidim nezavisnu Dalmaciju. To je opstepoznato zelja i interes svih srba u srbiji i sire. Stremimo tom cilju svi kao jedan.

To im je "tisucljetni san"
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 18:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

pravi se javia. mislia san da si tatar

kako to misliš, mislia si?? pa ja i jesam tatar...tatar bez konja

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 18:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
2. septembar, 2012.

Do bijesa, Allgemeine Zeitung opet kasni, jutros je trebal stic u 9 i 27, a postara sam cuo tek u 9 i 32. Vrit, tko ce sad citat okasnele vijesti, dok srbi uzimaju dalmaciju pod svoje. Znal sam ja da ce to biti, i treba sam poc dolje, al mi se ne dade. Nastavicu borbu za hrvatsku dok god mogu odavde, ciglu po ciglu. Moja ce posveta hrvatskoj biti novoizgradjeni frankfurtski business centar - nek se zna da sam ga ja napravio. Malo nas je, al' nas ima !

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 02/09/2012 : 18:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Za početak ih odvedi u grobarski topik..ovdje samo provociraju

Jes pa da i oni budu na listi za odstrel

Slag na torti
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 18:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Evo, mi vama brnija i lwooda, a vi nama Jaska. Dva za jednog. Možete ih puknut negdje tamo iza Niša. Ovaj Jasko barem zube popravlja, a ova dvojica samo piju i kockaju

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 02/09/2012 : 18:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo, mi vama brnija i lwooda, a vi nama Jaska. Dva za jednog. Možete ih puknut negdje tamo iza Niša. Ovaj Jasko barem zube popravlja, a ova dvojica samo piju i kockaju

Purgerima krvavo vadim

Besplatno, vidim da ste sirotinja

Edited by - Jasko on 02/09/2012 18:26:24
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 18:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja ne kockan,a piče može.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 18:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
U sustini, Paro, ovo je trejd izmedju kletve Sawitcha i kletve DSormaza. Nemam nista protiv prihvatiti to, ako Sormaz stigne ove ocitace im koju zdravomariju i blagosiljati ruzmarinom, a jao si ga vama kada Sawitch krene u transdrzavni rampage. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 18:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Purgerima krvavo vadim

Besplatno, vidim da ste sirotinja

jadan onaj koga zla sudbina dovede kod takvog zubara

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/09/2012 : 18:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

U sustini, Paro, ovo je trejd izmedju kletve Sawitcha i kletve DSormaza. Nemam nista protiv prihvatiti to, ako Sormaz stigne ove ocitace im koju zdravomariju i blagosiljati ruzmarinom, a jao si ga vama kada Sawitch krene u transdrzavni rampage. :D

Ne, ne želimo Sawitcha

Pitaj Slovence možda 1Euru treba

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 19:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by Tutta

hrvatska jest! bila,je i bice! kome smeta...

Ma pusti to, ipak se ne treba uzrujavati zbog šačice potomaka orjunaša i tolomaša koji mrze Hrvatsku i fantaziraju o nekakvoj državi Dalmaciji. To su obične budale i marginalci koji ne predstavljaju nikakvu većinu ni snagu u Dalmaciji, koja je bila i ostat će jedna od najhrvatskijih regija. Za te marginalce, po potrebi,bit će dovoljna i jedna satnija specijalaca. Oni su samo glasni po internetskim forumima i to je sve što oni mogu -laprdat preko neta.

Jesi li ti stvarno preglup da shvatiš zajebanciju.
I odakle ti pravo da nas zbog zajebancije smatraš budalama, orjunašima, i tolomašima.

A tko uopće tebe spominje? Zar si se prepoznao?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 19:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

Ma pusti to, ipak se ne treba uzrujavati zbog šačice potomaka orjunaša i tolomaša koji mrze Hrvatsku i fantaziraju o nekakvoj državi Dalmaciji. To su obične budale i marginalci koji ne predstavljaju nikakvu većinu ni snagu u Dalmaciji, koja je bila i ostat će jedna od najhrvatskijih regija. Za te marginalce, po potrebi,bit će dovoljna i jedna satnija specijalaca. Oni su samo glasni po internetskim forumima i to je sve što oni mogu -laprdat preko neta.

Jesi li ti stvarno preglup da shvatiš zajebanciju.
I odakle ti pravo da nas zbog zajebancije smatraš budalama, orjunašima, i tolomašima.

ma sta raspravljas sa njim..pogledaj mu avatar..teski kompleksas..

Ako baš hoćeš vidjeti jednog provincijalnog kompleksaša samo se pogledaj u ogledalo.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 19:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a kakve veze imaju orjunaši sa nezavisnom Dalmacijon??
znaš li ti uopče ko su bili orjunaši?
i kakve veze imaju talijanaši s njima?

Znam jako dobro tko su oni bili. Danas njihovi potomci priželjkuju takvo nešto.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 19:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zanimljiv iskaz od coveka koji drugima namece da zale za vremenima terora i represije i uziva u demokraciji, nista demokrackije od slanja specijalaca da uguse glas naroda. Posto sam volis da istaknes kako se vise ne zivi u vremena kada se moralo cutati, sto onda ne pustis dalmosima pravo na referendum ? Sad izvoli menjati teze kako su to kruske, jabuke, babe, zabe itd., ali u tebi itekako zivi duh starog DB-a kad si ovako nesto napisao :D

Bolje se ti brini za to što će biti s Vojvodinom, Sanđakom, Preševom i Bujanovcem.
Kakav glas naroda, o čemu ti haluciniraš? Zar misliš da par čudaka koji na ovim stranicama prizivaju rušenje ustavnog poretka RH predstavljaju nekakav glas naroda?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 19:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

da zaratimo sa purgerima mislim da bi ih pomeli za dva dana..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 19:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja bih najradije nezavisan Beograd, al mi ne daju. Sandzak, Presevo i Bujanovac ako ne vidim do kraja zivota bicu srecan, a Vojvodina moze sa licnom kartom, nece mi smeta :P

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 19:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jasko

quote:

zelis nesto podijeliti sa nama

Lici mi na govorancije sa pocetka devedesetih sa ove strane Save

udbina škola

...kaže Duceova škola.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/09/2012 : 19:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A šta ti znaš o Dalmaciji osim onoga što pročitaš u Hrvatskom slovu i sličnim sranjima? I odjebite više s najhrvatskijim ovim ili onim, bagro desničarska. Činjenica da je Dalmacija leglo ultradesničara je ne čini najhrvatskijom nego najglupljom. Ti "domoljubni" idioti izgleda nikako ne kuže da bi, da je pobijedila njihova opcija, oni sada pričali talijanski.

Dosta s politikom, zatvorit ću vam ove topike, ionako samo generiraju svađe.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 19:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Svakog jutra ustajem sa neizgorivom zeljom da za zivota vidim nezavisnu Dalmaciju.

Prije bi ti se moglo desiti da se probudiš i spoznaš da si u beogradskom pašaluku.

Mojoj sreci kraja ne bi bilo.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 19:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

quote:

A šta ti znaš o Dalmaciji osim onoga što pročitaš u Hrvatskom slovu i sličnim sranjima? I odjebite više s najhrvatskijim ovim ili onim, bagro desničarska. Činjenica da je Dalmacija leglo ultradesničara je ne čini najhrvatskijom nego najglupljom. Ti "domoljubni" idioti izgleda nikako ne kuže da bi, da je pobijedila njihova opcija, oni sada pričali talijanski.

Radije se ti brini za to da ti ovdje neki ljudi, na tvojoj stranici, prizivaju na rušenje ustavnog poretka RH, a to je kazneno djelo.
Inače, jako je zanimljivo kako nisi našao za shodno osvrnuti se i na one koji priželjkuju odvajanje jednog dijela državnog područja RH...Sad sam samo kriv ja, koji sam reagirao na te provokacije.

Edited by - dsormaz1 on 02/09/2012 19:51:49
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 19:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

evo nam i Markosa..svima nam dragog vođe..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 19:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti "domoljubni" idioti izgleda nikako ne kuže da bi, da je pobijedila njihova opcija, oni sada pričali talijanski.

Je, vidi one u Trstu, oni su bas najebali :D

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 19:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jebe nas se . onda bi skupljali Bonelli originale .a preko grane bi išli u fotosafari

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 19:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ti "domoljubni" idioti izgleda nikako ne kuže da bi, da je pobijedila njihova opcija, oni sada pričali talijanski.

Je, vidi one u Trstu, oni su bas najebali :D

da, strašno su najebali . ne žive sa svojon slavenskom bračon

Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000