forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 19:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:
Originally posted by Tutta

hrvatska jest! bila,je i bice! kome smeta...

Ma pusti to, ipak se ne treba uzrujavati zbog šačice potomaka orjunaša i tolomaša koji mrze Hrvatsku i fantaziraju o nekakvoj državi Dalmaciji. To su obične budale i marginalci koji ne predstavljaju nikakvu većinu ni snagu u Dalmaciji, koja je bila i ostat će jedna od najhrvatskijih regija. Za te marginalce, po potrebi,bit će dovoljna i jedna satnija specijalaca. Oni su samo glasni po internetskim forumima i to je sve što oni mogu -laprdat preko neta.

a kakve veze imaju orjunaši sa nezavisnom Dalmacijon??
znaš li ti uopče ko su bili orjunaši?
i kakve veze imaju talijanaši s njima?

Znam jako dobro tko su oni bili. Danas njihovi potomci priželjkuju takvo nešto.

očito si krivo svatia jer te dvi ideje su u startu potpuno oprečne

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 19:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ma pusti to, ipak se ne treba uzrujavati zbog šačice potomaka orjunaša i tolomaša koji mrze Hrvatsku i fantaziraju o nekakvoj državi Dalmaciji. To su obične budale i marginalci koji ne predstavljaju nikakvu većinu ni snagu u Dalmaciji, koja je bila i ostat će jedna od najhrvatskijih regija. Za te marginalce, po potrebi,bit će dovoljna i jedna satnija specijalaca. Oni su samo glasni po internetskim forumima i to je sve što oni mogu -laprdat preko neta.

a kakve veze imaju orjunaši sa nezavisnom Dalmacijon??
znaš li ti uopče ko su bili orjunaši?
i kakve veze imaju talijanaši s njima?

Znam jako dobro tko su oni bili. Danas njihovi potomci priželjkuju takvo nešto.

očito si krivo svatia jer te dvi ideje su u startu potpuno oprečne

E moj Lovre, razočarao si me nekim svojim stavovima :)
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 19:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
kakvim stavovima ? orjuna i talijanaši nemaju veze jedni s drugima.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 20:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
tebi su isti q jugonacionalisti koji su se btw razvili baš ka kontra talijanskom prisvajanju obale i tolomaši koji su bili za ujedinjenje s Italijon?
jel se zajebavaš ili šta?

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 02/09/2012 : 20:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bolje se ti brini za to što će biti s Vojvodinom, Sanđakom, Preševom i Bujanovcem.
Kakav glas naroda, o čemu ti haluciniraš? Zar misliš da par čudaka koji na ovim stranicama prizivaju rušenje ustavnog poretka RH predstavljaju nekakav glas naroda?

Sto ce biti? Sta kazu izvori, oce li i Nis da ima svoju republiku?

Mi bismo sa Dalmacijom u drzavu, cisto da se ima u vidu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 20:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
daj jasko ti ka orjunaš objasni ljudima da nemaš veze s tolomašima

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 20:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Vas dvojica slobodno možete ruku pod ruku...baš je našla krpa zakrpu.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 20:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jasko bar zna razliku između tolomaša i orjunaša za razliku od nekih

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 20:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Eto, imate bar nešto zajedničko. Još si samo odredite datum.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 20:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
eto kad se ne poznaje materija odma gay vicevi.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/09/2012 : 20:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

quote:
Originally posted by brni

znam ja kako je u Zagrebu..prika mi gori studira a jedan radi..nije vam lako ka i nama..a to sta su place u prosjeku vece je sasvim logicno..i zivot je u Zg skuplji nego u nas..

Život u Zagrebu je jeftiniji od života u Splitu.
Živio i radio i u Splitu i u Zagrebu, pa znam šta pričam.
Šibenik, Zadar,Makarska neznan kako je, ali život u Splitu je definitivno skuplji.

Da me nebi opet neko okrivija za tolomaštvo, ne smatran da je to krivica Zagreba. Jednostavno je tako.

hmmmm
ne bih se složio

Objasni.
Kvadrat stana u Zagrebu je 30% jeftiniji nego kvadrat stana u Splitu.
Meni je grijanje na struju kao i većini Splićana, tako da mi je zimi samo rata za struju jednaka ukupnim režijama koje san plaća živeći u Travnom u mamutici.
Vrtići su jeftiniji.
Naknade za tek rođenu djecu veće.

Razlika u korist Splita je isključivo u manjoj potrošnji goriva.Meni nebitno jer san koristija gradski prijevoz.

U Zagrebu je jedino fora šta imaš više prilike za potrošit lovu. Tako da je meni masu love odlazilo na koncerte i izlaske šta spada pod luksuz tako je nebitno za ovu priču.

stanovi skuplji u splitu? ne bih se slozio
u zagrebu iznajmljuju garsonijeru za 25o eura, a ja u splitu za 300 eura nadjem dvosovan stan, a jednom sam zivio i u trosobnom za te novce
u zagrebu ti treba 2 sata dok dodjes sa jednog mjesta na drugi, u splitu za to vrijeme obidjes cijeli grad
vrijeme je novac, jel? osim toga, ne placas toliko gorivo, a ne moras ni autobus, mozes se prosetati, sto u zagrebu definitivno nije opocija
isto tako, besplatni parking je u splitu puno lakse naci

vrtić je puno jeftiniji, kao sto si rekao, ali puno puno jeftiniji, i ne može se uspoređivati sa jednokartanu naknadom za rodjenu djecu

zagreb nikako nije jeftiniji

Pa jebemu miša živija san i u Splitu i u Zagrebu. Valjda znan šta pričan.
Isto tako trenutno san u procesu kupovine jedne nekretnine i prodaje druge pa valjda isto znan šta pričan.
Ja ne pričam o najmu, pričam o cijeni stana.I BTW ja san u Zagrebu podstanarstvo za stan od 70 kvadrata u mamutici plaća 300eura.
Režije u Zagrebu su zbog plina ili toplane neusporedivo manje.
Ovo boldano šta pišeš te baš i nisan razumija.
Još uvik nisan skužija kako je je to Zagreb skuplji???

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 02/09/2012 20:23:03
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 20:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
zbog orjunaša?

Edited by - lwood on 02/09/2012 20:19:32
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 02/09/2012 : 20:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Jesi li ti stvarno preglup da shvatiš zajebanciju.
I odakle ti pravo da nas zbog zajebancije smatraš budalama, orjunašima, i tolomašima.

A tko uopće tebe spominje? Zar si se prepoznao?

Pa brni i ja smo se zajebavali sa NDD(nezavisna država dalmacija), tako da mi se čini da si me ipak spomenija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 20:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

I odakle ti pravo da nas zbog zajebancije smatraš budalama, orjunašima, i tolomašima.

A tko uopće tebe spominje? Zar si se prepoznao?

Pa brni i ja smo se zajebavali sa NDD(nezavisna država dalmacija), tako da mi se čini da si me ipak spomenija.

Ne znam je li se Brni zajebavao, ne bih baš rekao, ali onaj tvoj post o Zemunu sam i shvatio kao zajebanciju pa sam na to odgovorio također sa zajebancijom o Kamerunu. Sve što sam kasnije pisao uopće se nije na tebe odnosilo, pa mi nije jasno zašto si se osjetio prozvanim?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 20:31:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

eto kad se ne poznaje materija

Znam o toj materiji više nego što misliš. Ostaci tih dviju skupina su kasnije derivirali u jednu treću, čiji potomci danas imaju te neke nebulozne ideje.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 20:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ma brni misli ugurat Dalmaciju u kraljevstvo dviju Sicilija

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 20:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

eto kad se ne poznaje materija

Znam o toj materiji više nego što misliš. Ostaci tih dviju skupina su kasnije derivirali u jednu treću, čiji potomci danas imaju te neke nebulozne ideje.

a vidin koliko znaš.
kakvi potomci,čoviče? di li si nasluša tih gluparija issa ti?

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 20:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ma sta raspravljas sa njim..pogledaj mu avatar..teski kompleksas..

Ako baš hoćeš vidjeti jednog provincijalnog kompleksaša samo se pogledaj u ogledalo.

evo gledam se..visok, zgodan, misicav, plave oci i crna kosa, veliki penis..pravi dalmatinski primjerak muzjaka..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 02/09/2012 : 20:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 02/09/2012 : 20:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/09/2012 : 20:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/09/2012 : 20:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
evo gledam se..visok, zgodan, misicav, plave oci i crna kosa, veliki penis..pravi dalmatinski primjerak muzjaka..

Da to nije jedno od onih ogledala iz lunaparka, koja iskrivljuju realnost??
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/09/2012 : 21:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

znam ja kako je u Zagrebu..prika mi gori studira a jedan radi..nije vam lako ka i nama..a to sta su place u prosjeku vece je sasvim logicno..i zivot je u Zg skuplji nego u nas..

Život u Zagrebu je jeftiniji od života u Splitu.
Živio i radio i u Splitu i u Zagrebu, pa znam šta pričam.
Šibenik, Zadar,Makarska neznan kako je, ali život u Splitu je definitivno skuplji.

Da me nebi opet neko okrivija za tolomaštvo, ne smatran da je to krivica Zagreba. Jednostavno je tako.

hmmmm
ne bih se složio

Objasni.
Kvadrat stana u Zagrebu je 30% jeftiniji nego kvadrat stana u Splitu.
Meni je grijanje na struju kao i većini Splićana, tako da mi je zimi samo rata za struju jednaka ukupnim režijama koje san plaća živeći u Travnom u mamutici.
Vrtići su jeftiniji.
Naknade za tek rođenu djecu veće.

Razlika u korist Splita je isključivo u manjoj potrošnji goriva.Meni nebitno jer san koristija gradski prijevoz.

U Zagrebu je jedino fora šta imaš više prilike za potrošit lovu. Tako da je meni masu love odlazilo na koncerte i izlaske šta spada pod luksuz tako je nebitno za ovu priču.

stanovi skuplji u splitu? ne bih se slozio
u zagrebu iznajmljuju garsonijeru za 25o eura, a ja u splitu za 300 eura nadjem dvosovan stan, a jednom sam zivio i u trosobnom za te novce
u zagrebu ti treba 2 sata dok dodjes sa jednog mjesta na drugi, u splitu za to vrijeme obidjes cijeli grad
vrijeme je novac, jel? osim toga, ne placas toliko gorivo, a ne moras ni autobus, mozes se prosetati, sto u zagrebu definitivno nije opocija
isto tako, besplatni parking je u splitu puno lakse naci

vrtić je puno jeftiniji, kao sto si rekao, ali puno puno jeftiniji, i ne može se uspoređivati sa jednokartanu naknadom za rodjenu djecu

zagreb nikako nije jeftiniji

Pa jebemu miša živija san i u Splitu i u Zagrebu. Valjda znan šta pričan.
Isto tako trenutno san u procesu kupovine jedne nekretnine i prodaje druge pa valjda isto znan šta pričan.
Ja ne pričam o najmu, pričam o cijeni stana.I BTW ja san u Zagrebu podstanarstvo za stan od 70 kvadrata u mamutici plaća 300eura.
Režije u Zagrebu su zbog plina ili toplane neusporedivo manje.
Ovo boldano šta pišeš te baš i nisan razumija.
Još uvik nisan skužija kako je je to Zagreb skuplji???

i ja sam zivio i u splitu i u zagrebu
i ja sam iznajmljivao i u splitu i u zagrebu,
na jarunu garsonijera 250 eura, a u splitu u victi 300eura za trosoban
sa boldanom sam htio reći da svaki mjesec plaćaš vrtić pet puta vise, a samo jednom dobijes naknadu za tek rodjeno djete, pa se ne moze usporedjivati

a evo da objasnim da drukcije shvatis (ono "vrijeme je novac"):
jeftinije je jer dok dodjes na posao i sa posla treba ti dva sata vise u zagrebu, za to vrijeme putovanja u splitu mozes raditi i zaraditi plaću veću za 25% (jer umjesto 8 sati ti radis 10 svaki dan)
evo ekonomski objasnjeno
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/09/2012 : 21:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad sam video da je supermark poslednji ostavio poruku, rekoh sebi, sigurno je napisao kako si njega video u zrcalu

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2012 : 21:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Kad sam video da je supermark poslednji ostavio poruku, rekoh sebi, sigurno je napisao kako si njega video u zrcalu

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.97 seconds. Snitz Forums 2000