forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2012 : 14:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Tonka24

A najbitnije je trenutno ovo:
Himna najelitnijeg klupskog natjecanja, odzvanjat će Maksimirom drugu godinu za redom. Govori se da Dinamo ulazi u LP da bi oborio neslavan rekord koji je postigao prošle sezone,ali takvima i sličnima ništa drugo ne preostaje nego da pronalaze razloge s kojima će lječiti vlastite komplekse i " Duševne Bolesti ".
Neka pati koga smeta.

daj promini avatar..ne pase ti uz karakter..

A kakav paše? Aj baci neku sliku... samo me poštedi gay spika i mamića

evo ovako nesto bi ti odovaralo..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 14:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

1. cijena kvadrata nema sanse da je jeftinija u zagrebu,
nadje se jeftinije zbog veceg izbora stanova, ali u prosjeku je jeftinije u splitu, iako ne puno
sto se tice najma, ne mozes me uvjeriti kad sam iznajmljivao u splitu i zagrebu i student sam i znam milijun ljudi koji iznajmljuju gore i dolje i znam kako stoje cijene stana
2. previse usko gledas "novac"
kao prvo, ti mozes raditi duze i zaraditi vise (to si valjda shvatio)
kao drugo, iako nisi na poslu, pa bilo i sa zenom doma, to krace putovanje ti cini zivot jeftinijim jer imas priliku iskoristiti taj visak vremena
kako to ne razumijes?
ako svaki dan zelis biti sa zenom dva sata, u splitu to obavis dok u zagrebu to vrijeme potrosis samo na put na put
taj visak vremena mozes iskoristiti za neke druge stvari - npr. popravak perilice iil bilo koju drugu produktivnu aktivnost koja na kraju donosi novac iako fizički novac u ovom slučaju nisi dobio
3. sto se tice režija, istina je da su pozii režije u splitu skuplje, ali isto tako je zima puno kraća
u zagrebu se moraš grijati prektički od 10 do 3-4 mjeseca, dok u splitu eventualno dva mjeseca
4.paro kaze da je cuo iz prica
5. zivio sam u splitu i zagrebu do jucer i nasao si mene uvjeravati
prije koliko si ti zivio u zagrebu?

1. Jesi li prenesposoban da otvoriš recimo njuškalo.hr i pogledaš cijene stanova?
Mislin nemoraš ako ti se ne da, ne bi se ni meni dalo , ali onda baren neću na silu ispadat idiot.
Pa jebo te iman osjećaj da ti pokušavan objasnit da je danas ponediljak, ti meni tvrdiš da je nedilja i očekuješ da rečen ekipi na poslu:"Sorry ljudi meni je danas nedilja ja iden kući"
2.Kakve jebene veze ima moje vrijeme provedeno sa ženon i diteton sa financijskim stanjem. Kvaliteta života(Tu između ostaloga spada vrime sa obitelji) je jedna stvar. Skupoća ili jeftinoća nešto drugo.
Jel ti teško pojmit da je meni osobno život u Splitu skuplji ali mi je kvaliteta života veća???
3.U Splitu se triba grijat 2 miseca???
Jes ti normalan?
4.paro je čuo a ja znam. Zamisli, imam prijatelje koji žive i imaju djecu u Zagrebu i plaćaju vrtić pa valjda znaju koliko plaćaju.
Osim toga, i ti samo čuo da je vrtić 3-4 puta skuplji, pa te činjenica da si to samo čuo ne spriječava da ovde lupaš kontru bez ikakvog osnova.
5.Ti si prijatelju studirao, a ne radio i živio u tim gradovima.Jel ti trebam još 47 puta napisat da me ka radnoga čovika sa nekakvin planovima u životu ne interesira podtanarstvo nego vlastiti krov nad glavom. Imaš li dicu supermarče?

1. znam ja cijene stanova, ali dosta tih "stanova" su apartmani sa žnjana, meja i ostalih kvartova koje ne ubrajamo u stanove, a dižu cijene u nebo
2. a sto da ti ja radim kad ti najbocniju stvar da novac nije samo sredstvo plaćanja nego i mjerilo vrijednosti ne možeš shvatiti?
višak vremena iskoristiš za PRODUKTIVNE AKTIVNOSTI koje reultiraju sa više novaca, npr. rekao sam ušteda od popravka perilice ili krečenja kuće koje možeš obaviti zbog viška vremena koje u zagrebu nemaš
3. da sam bar živio u splitu 6 godina pa da znam koliko sam se grijao
4. nisam lupao kontru bez osnove, nego sam rekao da sam cuo da su skuplji vrtići i da ću pitati, jer imam i ja prijatelje koji imaju djecu i gore i dolje i znam da su mi se žalili na cijene vrtića
5. pa tebe zanima, ali nemaju svi toliko novaca da kupe stan, ali to nije ni vazno
kad se gleda gdje je zivot jeftiniji/skuplji gleda se i najam stanova a ne sto NESVRSTANI radje kupi stan nego ga iznajmi

Mislija san odustat ali neću. Na poslu san pa ka pravi Dalmatinac iman vrimena.
1.Kakvi jebeni apartmani?????????
Pričam o stanovima u spinutu, tolstojevoj ulici, na mertojaku. Ako znaš di je u Splitu Kaufland, reć ću ti da je u novoj zgradi prekoputa kvadrat bio 1900, a ja tamo ne bih živio nikad.
2.Fala ti šta me prosvjetljuješ, ali ne treba. Piturava san svoj stan priko vikenda koji jednako traje i u Zagrebu i u Splitu, a mašinu ne bi nigdi popravlja jer bi me ubila struja.
Ti si taj koji brka kvalitetno i skupo. To šta ja ovde iman roditelje koji mi mogu čuvat dite pa ja mogu na miru ševit ženu(jel mogu ovo uzet za primjer produktivne aktivnosti?) ne znači da mi je život u St jeftiniji, ali san sritniji. Kad ne jeben san nesritan i nema novaca koji to mogu nakonadit.
3. Opet generaliziraš. Dođi jedan put kod mene na Marjan ako si još uvik u Splitu, i mislin da će ti vrlo brzo bit jasno da samo 2 miseca triba grijat jedino ako mislin uzgajat pingvine. Virujen recimo da je i na pujankama di bura puše i kad nema daška vitra ista stvar.
Osin toga toplana i plin se ne tiču samo grijanja zimi.Za primjer: Meni i ženi koji se tuširamo svaki dan stavka bojlera na struju ili voda iz toplane čini popriličnu razliku.
4.Pa o tome se i radi. Čuo si, predbacuješ pari jer je kao samo čuo, i ne vjeruješ meni koji znam. Jel ti trebam dat imena i prezimena djece o kojima pričam?
5.Ne, to ne želi samo Nesvrstani(jebo te počea san pričat u trećen licu ka Šuker). Mislin da je to želja svih normalnih radnih ljudi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 14:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

@nesvrstani, jos par stavaka za razmisljanje
6. gorivo u zagrebu je nemjerljivo potrošnije
7. u splitu se možeš prošetati do posla i nazad, ne trebaš plaćati ni javni prijevoz
8. ljetovanja se ne plaćaju u tolikoj mjeri, jer si već na moru

Hvala, volim vježbat vijuge ali ovo mi i nije neki izazov.
6.Ali javni prijevoz neusporediovo bolji.
7.Možda možeš, možda nemožeš. Evo meni bivši kolega živi u Sigetu, radi u Velikoj gorici, i do posla mu treba manje nego meni u Splitu. Njemu je tako, nekom drugom drugačije. Nemožeš generalizirat. Znaš li koliko ljudi iz Splita radi u Dugopolju? Dovoljno da je Slobodna Dalmacija tamo, da ne pričan o drugin firmama.
8.Ja ti isto ovako mogu reć da vi zimovanja ne plaćate u tolikoj mjeri jer si već na snijegu. I ne gubi se u raspravi ako možeš. Ljetovanja/Zimovanja spadaju pod luksuz a ne osnovne životne potrebe.

6. to nema veze sa skupoćom/jeftinoćom
7. mozes se prosetati do posla u splitu, ali ti sto rade u dugopolju vise ne rade u splitu, jel tako?
8. istina, ali po tvojoj logici smo onda mi u procvatu, budući da 80% građana ide na ljetovanja
dakle, zbog tako velikog broja se to isto uzima u računicu, dok na zimovanje ide 25% stanovnika

6. Nema ni cijena goriva ako nemaš auto, ka šta ga ja neman.
7.Tako je!!!!!! Ali šta je tako, ništa te nisan razumija.
8.Totalno nebitno. Po 15-i put, radi se o čistom luksuzu i nema veze sa skupoćom života u Splitu ili Zagrebu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 14:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
1. znam ja da ti pricas o stanovima, ali "stanovi" na njuskalu koji si rekao da pogledam su pocesto ti apartmani
i znam di je ta nova zgrada, zivio sam pokraj nje neko vrijeme
pogled sa juzne strane je na zgradu 15 m od tvoje :)
2. piturava si u splitu, jer u zagrebu ne bi imao vremena bojati :)
uglavnom, ustedio si novce koje bi platio ličiocu
3. nemam pojma kako je na marjanu, ali zivio sam i na tim pujankama koje spominjes i nismo toliko grijali
(ali shvacam da se vise grije kad se ima djecu, nego kad si odrastao)
osim toga, zivio sam i kod prime3, tamo ima centralno grijanje kao i u zagrebu, tako da i tu mozemo otvoriti temu
4. ne predbacujem, samo nglasavam kako je on cuo, cuo sam i ja, a ta prezimena mi posalji na PM (glupo je da stavljas na forum), pa cu ja provjeriti
5. sigurno to zele svi, ali kad se uzima u obzir cijena zivota, onda se gleda i cijena za iznajmljivanje, a ne samo za prodaju. jednostavno
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 14:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

7. u splitu se možeš prošetati do posla i nazad, ne trebaš plaćati ni javni prijevoz

7.Možda možeš, možda nemožeš. Evo meni bivši kolega živi u Sigetu, radi u Velikoj gorici, i do posla mu treba manje nego meni u Splitu. Njemu je tako, nekom drugom drugačije. Nemožeš generalizirat. Znaš li koliko ljudi iz Splita radi u Dugopolju? Dovoljno da je Slobodna Dalmacija tamo, da ne pričan o drugin firmama.
8.Ja ti isto ovako mogu reć da vi zimovanja ne plaćate u tolikoj mjeri jer si već na snijegu. I ne gubi se u raspravi ako možeš. Ljetovanja/Zimovanja spadaju pod luksuz a ne osnovne životne potrebe.

7. mozes se prosetati do posla u splitu, ali ti sto rade u dugopolju vise ne rade u splitu, jel tako?
8. istina, ali po tvojoj logici smo onda mi u procvatu, budući da 80% građana ide na ljetovanja
dakle, zbog tako velikog broja se to isto uzima u računicu, dok na zimovanje ide 25% stanovnika

8.Totalno nebitno. Po 15-i put, radi se o čistom luksuzu i nema veze sa skupoćom života u Splitu ili Zagrebu.

6. zar moram sad reci kako nije bitno da ga ti nemas, kad ga ima 90% gradjana?
7. nije vazno sto ti idu u dugopolje raditi, kad to nije u splitu, tako i ja mogu navesti ekipu sto ide na posao u zapresic, dugo selo, goricu, jastrebarsko...
8. ok, po tebi svi plivamo u novcu i svi imamo brdo para jer svi idemo na ljetovanja, a isao si vjerojatno i ti, pa mi nije jasno sto se bunis da nemas novaca
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 14:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

jesi ti zdrav? znači neko če šetat od npr. Žnjana do Varoša??

izabrao si najudaljeniju opciju
i za tu treba sat vremena
u zagrebu za najudaljeniju opciju ti treba 6 sati, od dubrave do podsuseda, ako ne i vise
ja sam svaki dan isao sa varoša do victe, što je 80% puta od žnjana do varoša

to šta si ti munjen i ne radiš ništa, ne znači da su i drugi takvi.
misliš da malo ljudi radi u Solinu,Stobreču,Kaštelima,Trogiru,Dugopolju čak i u Sinju?
i obrnuto.oče i oni ič pješke?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

Edited by - lwood on 03/09/2012 14:36:57
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 14:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

1. cijena kvadrata nema sanse da je jeftinija u zagrebu,
nadje se jeftinije zbog veceg izbora stanova, ali u prosjeku je jeftinije u splitu, iako ne puno
sto se tice najma, ne mozes me uvjeriti kad sam iznajmljivao u splitu i zagrebu i student sam i znam milijun ljudi koji iznajmljuju gore i dolje i znam kako stoje cijene stana
2. previse usko gledas "novac"
kao prvo, ti mozes raditi duze i zaraditi vise (to si valjda shvatio)
kao drugo, iako nisi na poslu, pa bilo i sa zenom doma, to krace putovanje ti cini zivot jeftinijim jer imas priliku iskoristiti taj visak vremena
kako to ne razumijes?
ako svaki dan zelis biti sa zenom dva sata, u splitu to obavis dok u zagrebu to vrijeme potrosis samo na put na put
taj visak vremena mozes iskoristiti za neke druge stvari - npr. popravak perilice iil bilo koju drugu produktivnu aktivnost koja na kraju donosi novac iako fizički novac u ovom slučaju nisi dobio
3. sto se tice režija, istina je da su pozii režije u splitu skuplje, ali isto tako je zima puno kraća
u zagrebu se moraš grijati prektički od 10 do 3-4 mjeseca, dok u splitu eventualno dva mjeseca
4.paro kaze da je cuo iz prica
5. zivio sam u splitu i zagrebu do jucer i nasao si mene uvjeravati
prije koliko si ti zivio u zagrebu?

1. Jesi li prenesposoban da otvoriš recimo njuškalo.hr i pogledaš cijene stanova?
Mislin nemoraš ako ti se ne da, ne bi se ni meni dalo , ali onda baren neću na silu ispadat idiot.
Pa jebo te iman osjećaj da ti pokušavan objasnit da je danas ponediljak, ti meni tvrdiš da je nedilja i očekuješ da rečen ekipi na poslu:"Sorry ljudi meni je danas nedilja ja iden kući"
2.Kakve jebene veze ima moje vrijeme provedeno sa ženon i diteton sa financijskim stanjem. Kvaliteta života(Tu između ostaloga spada vrime sa obitelji) je jedna stvar. Skupoća ili jeftinoća nešto drugo.
Jel ti teško pojmit da je meni osobno život u Splitu skuplji ali mi je kvaliteta života veća???
3.U Splitu se triba grijat 2 miseca???
Jes ti normalan?
4.paro je čuo a ja znam. Zamisli, imam prijatelje koji žive i imaju djecu u Zagrebu i plaćaju vrtić pa valjda znaju koliko plaćaju.
Osim toga, i ti samo čuo da je vrtić 3-4 puta skuplji, pa te činjenica da si to samo čuo ne spriječava da ovde lupaš kontru bez ikakvog osnova.
5.Ti si prijatelju studirao, a ne radio i živio u tim gradovima.Jel ti trebam još 47 puta napisat da me ka radnoga čovika sa nekakvin planovima u životu ne interesira podtanarstvo nego vlastiti krov nad glavom. Imaš li dicu supermarče?

1. znam ja cijene stanova, ali dosta tih "stanova" su apartmani sa žnjana, meja i ostalih kvartova koje ne ubrajamo u stanove, a dižu cijene u nebo
2. a sto da ti ja radim kad ti najbocniju stvar da novac nije samo sredstvo plaćanja nego i mjerilo vrijednosti ne možeš shvatiti?
višak vremena iskoristiš za PRODUKTIVNE AKTIVNOSTI koje reultiraju sa više novaca, npr. rekao sam ušteda od popravka perilice ili krečenja kuće koje možeš obaviti zbog viška vremena koje u zagrebu nemaš
3. da sam bar živio u splitu 6 godina pa da znam koliko sam se grijao
4. nisam lupao kontru bez osnove, nego sam rekao da sam cuo da su skuplji vrtići i da ću pitati, jer imam i ja prijatelje koji imaju djecu i gore i dolje i znam da su mi se žalili na cijene vrtića
5. pa tebe zanima, ali nemaju svi toliko novaca da kupe stan, ali to nije ni vazno
kad se gleda gdje je zivot jeftiniji/skuplji gleda se i najam stanova a ne sto NESVRSTANI radje kupi stan nego ga iznajmi

Mislija san odustat ali neću. Na poslu san pa ka pravi Dalmatinac iman vrimena.
1.Kakvi jebeni apartmani?????????
Pričam o stanovima u spinutu, tolstojevoj ulici, na mertojaku. Ako znaš di je u Splitu Kaufland, reć ću ti da je u novoj zgradi prekoputa kvadrat bio 1900, a ja tamo ne bih živio nikad.
2.Fala ti šta me prosvjetljuješ, ali ne treba. Piturava san svoj stan priko vikenda koji jednako traje i u Zagrebu i u Splitu, a mašinu ne bi nigdi popravlja jer bi me ubila struja.
Ti si taj koji brka kvalitetno i skupo. To šta ja ovde iman roditelje koji mi mogu čuvat dite pa ja mogu na miru ševit ženu(jel mogu ovo uzet za primjer produktivne aktivnosti?) ne znači da mi je život u St jeftiniji, ali san sritniji. Kad ne jeben san nesritan i nema novaca koji to mogu nakonadit.
3. Opet generaliziraš. Dođi jedan put kod mene na Marjan ako si još uvik u Splitu, i mislin da će ti vrlo brzo bit jasno da samo 2 miseca triba grijat jedino ako mislin uzgajat pingvine. Virujen recimo da je i na pujankama di bura puše i kad nema daška vitra ista stvar.
Osin toga toplana i plin se ne tiču samo grijanja zimi.Za primjer: Meni i ženi koji se tuširamo svaki dan stavka bojlera na struju ili voda iz toplane čini popriličnu razliku.
4.Pa o tome se i radi. Čuo si, predbacuješ pari jer je kao samo čuo, i ne vjeruješ meni koji znam. Jel ti trebam dat imena i prezimena djece o kojima pričam?
5.Ne, to ne želi samo Nesvrstani(jebo te počea san pričat u trećen licu ka Šuker). Mislin da je to želja svih normalnih radnih ljudi.

Jere legendo

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 14:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
i usput stanovi u ZG su jeftiniji za kupit nego u ST. valjda zbog veče ponude.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 14:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. znam ja da ti pricas o stanovima, ali "stanovi" na njuskalu koji si rekao da pogledam su pocesto ti apartmani
3. nemam pojma kako je na marjanu, ali zivio sam i na tim pujankama koje spominjes i nismo toliko grijali
osim toga, zivio sam i kod prime3, tamo ima centralno grijanje kao i u zagrebu, tako da i tu mozemo otvoriti temu
4. ne predbacujem, samo nglasavam kako je on cuo, cuo sam i ja, a ta prezimena mi posalji na PM (glupo je da stavljas na forum), pa cu ja provjeriti
5. sigurno to zele svi, ali kad se uzima u obzir cijena zivota, onda se gleda i cijena za iznajmljivanje, a ne samo za prodaju. jednostavno

1.Nisu. Ljudi u Splitu sve više prodaju stanove i odlaze živit u Solin/Kaštela/Stobreč.
2.Piturava san i u Zagrebu.
3.Aj fala bogu da neke stvari kužiš. I još nešto. Split3 je bija vojni kvart. Samo vojni kvartovi u Splitu su imali centralno grijanje.
4.Neću.
5.Ne slažen se ali OK, ovo mogu prihvatit ka suvislo mišljenje, mada opet, cijene najma su otprilike iste tako da opet nisi u pravu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 03/09/2012 14:55:22
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 14:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

7. nije vazno sto ti idu u dugopolje raditi, kad to nije u splitu, tako i ja mogu navesti ekipu sto ide na posao u zapresic, dugo selo, goricu, jastrebarsko...
8. ok, po tebi svi plivamo u novcu i svi imamo brdo para jer svi idemo na ljetovanja, a isao si vjerojatno i ti, pa mi nije jasno sto se bunis da nemas novaca

6.Nebitno. Razlikom u rati za stan i iznosu potrebnom za režije imam dovljno za natankat auto i još mi ostane love. Osin toga tranvajen mi je do posla tribalo manje nego auton.
7.Kako nije važno???Misliš li da je Slobodna Dalmacija otpustila radnike iz Splita i zaposlila Dugopoljce?
8.Ne, po meni ti jednostavno pričaš pizdarije.
Iako baš i nemam novaca, kad me već vučeš za jezik, daj mi molin te izvuci di se ja to bunin da neman novaca. Upravo se o ovome i radi. U Splitu iman manje novaca ali lipše živin, i ne bunin se. Život u Splitu je bio moj izbor.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 14:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

i usput stanovi u ZG su jeftiniji za kupit nego u ST. valjda zbog veče ponude.

To je verovatno jasno svima osin supermarku.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 15:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Leonid

Demonske ti krvi,u dva dana smo nagurali skoro do 100 stranica topica o GNK-u.
Najbolje je počet od početka rasprave,kokice,sok i imaš odličnu zabavu.
Stripovi su nula za ovo

ispočetka je plan bio da zaključamo dinamov topic, ali smo skrenuli sa politike na skupoću života

Pa nismo off topic. Ovo je tema o GNK, a zna se da je Mamić kriv za skupoću života.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

u zagrebu za najudaljeniju opciju ti treba 6 sati, od dubrave do podsuseda, ako ne i vise

misliš da malo ljudi radi u Solinu,Stobreču,Kaštelima,Trogiru,Dugopolju čak i u Sinju?

ajmo ti nacrtati
u splitu 20% ljudi ne moze pjeske do mjesta posla jer im treba vise od 20 minuta, u zagrebu je taj postotak 99,9%
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

1.Nisu. Ljudi u Splitu sve više prodaju stanove i odlaze živit u Solin/Kaštela/Stobreč.
2.Piturava san i u Zagrebu.
3.Aj fala bogu da neke stvari kužiš. I još nešto. Split3 je bija vojni kvart. Samo vojni kvartovi u Splitu su imali centralno grijanje.
4.Neću.
5.Ne slažen se ali OK, ovo mogu prihvatit ka suvislo mišljenje, mada opet, cijene najma su otprilike iste tako da opet nisi u pravu.

4. to je bila šala
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 15:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ajmo ti nacrtati
u splitu 20% ljudi ne moze pjeske do mjesta posla jer im treba vise od 20 minuta, u zagrebu je taj postotak 99,9%

A da tebi nacrtamo da je trošak prijevoza do posla samo jedna od stavki ukupnih životnih troškova?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

6.Nebitno. Razlikom u rati za stan i iznosu potrebnom za režije imam dovljno za natankat auto i još mi ostane love. Osin toga tranvajen mi je do posla tribalo manje nego auton.
7.Kako nije važno???Misliš li da je Slobodna Dalmacija otpustila radnike iz Splita i zaposlila Dugopoljce?
8.Ne, po meni ti jednostavno pričaš pizdarije.
Iako baš i nemam novaca, kad me već vučeš za jezik, daj mi molin te izvuci di se ja to bunin da neman novaca. Upravo se o ovome i radi. U Splitu iman manje novaca ali lipše živin, i ne bunin se. Život u Splitu je bio moj izbor.

zasto pricam pizdarije?
1. ti si rekao da je ljetovanje luksuz
2. 80% ljudi u hrvatskoj ide na ljetovanje
zaključak=
1. + 2. = 3. svi plivamo u novcu jer velika većina troši na luksuz, koji se troši samo kad se ima "viška" novaca (a to višak znači sve više od onoga što nam treba za život i ostalo što ide uz to)
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ajmo ti nacrtati

A da tebi nacrtamo da je trošak prijevoza do posla samo jedna od stavki ukupnih životnih troškova?

da, a sad pricamo o jednoj od tih stavki
sto tu nije jasno?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 15:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ajmo ti nacrtati

ajmo ti nacrtat:
isti je kurac jel se radi o Splitu,Zagrebu,Medellinu ili San Joseu.
ideš do max 20 min pješke na posal. (ovo mislin na normalne ljude ne na čudake)
to šta tebe boli q i šta se šetkaš jer ti je dosadno je sasvim druga stvar.
išaq san i ja po Ljubljani pješke od štepca do Šiške i to mrtav pijan po snigu,a vrača san se u rane jutarnje sate jer mi je bilo gušt šetat.
da san radia iša bi kitu pješke. jel ti sad jasnije?
živiš ovde godinama a pojma o ničemu nemaš

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ajmo ti nacrtati

ajmo ti nacrtat:
isti je kurac jel se radi o Splitu,Zagrebu,Medellinu ili San Joseu.
ideš do max 20 min pješke na posal. (ovo mislin na normalne ljude ne na čudake)
to šta tebe boli q i šta se šetkaš jer ti je dosadno je sasvim druga stvar.
išaq san i ja po Ljubljani pješke od štepca do Šiške i to mrtav pijan po snigu,a vrača san se u rane jutarnje sate jer mi je bilo gušt šetat.
da san radia iša bi kitu pješke. jel ti sad jasnije?
živiš ovde godinama a pojma o ničemu nemaš

da, to sam i ja rekao - ljudi idu pješke na posao i treba im manje od 20min - takvih je u splitu 80%, a u zagrebu 0,1%
jel ti čitaš ili komentiras bezveze?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 15:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

zasto pricam pizdarije?
1. ti si rekao da je ljetovanje luksuz
2. 80% ljudi u hrvatskoj ide na ljetovanje
zaključak=
1. + 2. = 3. svi plivamo u novcu jer velika većina troši na luksuz, koji se troši samo kad se ima "viška" novaca (a to višak znači sve više od onoga što nam treba za život i ostalo što ide uz to)

Nego šta je ljetovanje???
Nasušna životna potreba?
80% je jako nategnuta brojka, i nekako ne virujen u nju. Kad izuzmeš ljude koji već žive na moru ili imaju nešto svoje na moru, i ljude koji žive na rubu egzistencije a nažalost ima ih masu, ne virujen da brojka prelazi 20%.
Osin toga, to šta ljudi idu na ljetovanja je isti kurac ko i šta kupuju nove automobile, i više ima veze sa našin seljačkin mentaliteton nego sa realnin mogućnostima ljudi.
Bitno se pokazat, je li?

Tako da ovo tvoje meni više sliči na 1+2=64

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 15:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jel ti mene zajebaješ ili si prirodno glup?
kakvih jebenih 80 % ??
čitaš li ti moje komentare?
od svih koje znam da rade jedino mi stara ide pješke na posal.
i ima cca 15 min. znači na granici.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 15:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

sto tu nije jasno?

Nije mi jasno da na temelju jedne stavke koja uvjetno rečeno ide tebi u prilog, izgrađuješ svoj stav zanemarujući sve ostale parametre.
Eto to mi nije jasno.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sto tu nije jasno?

Nije mi jasno da na temelju jedne stavke koja uvjetno rečeno ide tebi u prilog, izgrađuješ svoj stav zanemarujući sve ostale parametre.
Eto to mi nije jasno.

pa ja ju ne bi ni spominjao da lwood ne potencira tu temu
ja sam ju samo spomenuo među ostalima
tu se valjda slažemo
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/09/2012 : 15:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

jel ti mene zajebaješ ili si prirodno glup?
kakvih jebenih 80 % ??
čitaš li ti moje komentare?
od svih koje znam da rade jedino mi stara ide pješke na posal.
i ima cca 15 min. znači na granici.

nisam ja rekao da idu na posao,
nego da su u mogućnosti ići na posao, odnosno da im treba manje od 20 minuta

btw. ja prirodno glup? ovo je baš jadno, lwoode, ali i ja mogu tako igrati: ja sam magistar, koje je ono tvoje znanje?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/09/2012 : 15:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

sto tu nije jasno?

Eto to mi nije jasno.

pa ja ju ne bi ni spominjao da lwood ne potencira tu temu
ja sam ju samo spomenuo među ostalima
tu se valjda slažemo

Ne slažemo se.
Ti si taj koji potencira priču o prijevozu jer je jedino prijevoz (I to možda) ono šta ti ide u prilog u tvrdnji da je Zagreb skuplji od Splita.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.76 seconds. Snitz Forums 2000