forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 546

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 21:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

tak da je svejedno jel se zove gradjanski, dinamo ili croatia, vjerojatno ti to ne znas

Baš i nije svejedno. Tu i jesu najveće prevare i muljaže.

koje to prijevare?
sto su neki od prvih igraci hajduka bili iz gradjanskog, sto su gradjanski i hajduk bili prijateljski klubovi, sto su gradjanski nasilno ukinuli i promjenili mu ime u dinamo, sto se nekad pjevalo hajduk i dinamo dva kluba bratska, jesu li to prevare ili mislis na nesto drugo

ako su ga nasilno ukinuli kako su mu mogli prominiti ime..kad nesto ukines to vise ne postoji..

pa nasilno ukines i onda ponovo ozivis
no posto ne znas, nakon ukidanja imena gradjanskog, nestanka sve dokumentacije, te osvojenih pokala, nasilnog odlaska najboljih igraca u partizan ( 1946.g. partizan je s tim igracima osvojio prvenstvo ), uprava gradjanskog se ipak odlucila za vracanje u zivot nogometnog kluba sa vecim djelom istih igraca ( mada bez onih koji su morali nasilno otici ) ali je morala promjeniti ime kluba i dati mu ime primjereno ondasnjem vremenu, navijaci koji su navijali za gradjanski su poceli navijati za dinamo, boje su plave, sve je opet bilo podjednako, osim imena
kao da je dinamo jedini mjenjao ime
i drugi klubovi su u raznim sportovima mjenjali imena, stadione, boje, igrace, uprave
a sto se tice nasilnog ukidanja imas razno razne primjere gdje se nesto nasilno ukine i zabrani pa nakon nekog vremena opet ozivi, kad za to sazriju prilike
uostalom imas primjer bayer leverkusena, oni su ti dobrovoljno dva put ukidali ime svog kluba, ali nisu izbrisali svoju povjest, ne vidim cemu bi posluzila tvoja stupidna opaska bez ijednog argumenta
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/09/2012 : 21:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

napisa si ovo : Patološka mržnja prema svemu dalmatinskom uvik se vidila

... od strane Tuđmana, da. Ne od strane ljudi iz sj. Hrvatske.

Gle, stvarno neman volje i živaca za ovo. Ako ti smetan, samo aktiviraj "ignore" i sritni oboje...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Gle, stvarno neman volje i živaca za ovo. Ako ti smetan, samo aktiviraj "ignore" i sritni oboje...

kakav ignore, meni je zanimljivo raspravljati s osobama koji ne misle kao ja, mada mi je nerazumljiva tvoja opterecenost, tezak si lik i dosta osjetljiv

a glede tudjmana i opcenito, da su moderatori pravicni i dosljedni ( mada sto se mene tice ni ne moraju biti, iako je moja malenkost znala zbog manjih sitnica izletiti s foruma kao sto se to znalo dogoditi i mnogim drugim malnekostima ) ti si trebaso biti izbacen s foruma jer je se zbog upetljavanja u politiku leti s foruma, ako nista drugo iz tvojih izjava se razvila neprimjerena prica, prica iz koje sljedi izbacivanje ( mozda je to bilo namjenjeno meni, pa da izletim, ne znam ), a incijator opet leti s foruma, meni to uopce nije bitno ( hoce li incijator ili osoba s pricom upetljana u politkom izletiti s foruma ),
a ne bih volio da moderatori budi dosljedni, mozda si ti to sve izjavio nemamjerno, a posto su tvoje izjave prosle neprimjeceno kod moderatora bio bi red da ti nakon vise ponavljanja i odgovorim, glede tudjmana
nigdje ali bas nigdje ne vidim, nisam vidio ili vjerojatno necu vidjeti ama i jednan razlog za istinitost tvoje tvrdnje ili za mrvicu sumnje pa da se upustim s tobom u raspravu oko tvoje lazne i besmislene tvrdnje koja nema ni mrvicu istinosti
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2012 : 22:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Iz Zlotvorovog posta se razvilo 12 strana ovog topica..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
zlotvor

treci primjer
osobe koje otvoraju ili ponavljaju teme iz zakljucana topica opet lete s foruma, ti si mene optuzio bez razloga da to cinim, nesvjesno upravo si ti to ucinio
jer koliko god i sto god ja izjavio meni nije bila namjera napraviti ono za sto me ti i neki pojedinci optuzujete
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Iz Zlotvorovog posta se razvilo 12 strana ovog topica..

pohvalno i zanimljivo za sve one kojima je dinamo u srcu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 22:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

kakav ignore, meni je zanimljivo raspravljati s osobama koji ne misle kao ja, mada mi je nerazumljiva tvoja opterecenost, tezak si lik i dosta osjetljiv

a glede tudjmana i opcenito, da su moderatori pravicni i dosljedni ( mada sto se mene tice ni ne moraju biti, iako je moja malenkost znala zbog manjih sitnica izletiti s foruma kao sto se to znalo dogoditi i mnogim drugim malnekostima ) ti si trebaso biti izbacen s foruma jer je se zbog upetljavanja u politiku leti s foruma, ako nista drugo iz tvojih izjava se razvila neprimjerena prica, prica iz koje sljedi izbacivanje ( mozda je to bilo namjenjeno meni, pa da izletim, ne znam ), a incijator opet leti s foruma, meni to uopce nije bitno ( hoce li incijator ili osoba s pricom upetljana u politkom izletiti s foruma ),
a ne bih volio da moderatori budi dosljedni, mozda si ti to sve izjavio nemamjerno, a posto su tvoje izjave prosle neprimjeceno kod moderatora bio bi red da ti nakon vise ponavljanja i odgovorim, glede tudjmana
nigdje ali bas nigdje ne vidim, nisam vidio ili vjerojatno necu vidjeti ama i jednan razlog za istinitost tvoje tvrdnje ili za mrvicu sumnje pa da se upustim s tobom u raspravu oko tvoje lazne i besmislene tvrdnje koja nema ni mrvicu istinosti

otkad je Istina besmislena krugeru?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 03/09/2012 : 22:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
A Dinamo sta uradi u poslednjem kolu?
Dosao li vam onaj Cileanac?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2012 : 22:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
daj ljudi nemojte o politici..dosta je bilo..vratimo se sportu i gotovo..predugo traje ova rasprava..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

quote:

tudjman je imao svoje zelje i snove,plus/minus. a da je dalmaciju mrzio,zasto,sto je partizan bio,kao i 90% dalmatinaca. a zasto je hajduk svoj grb promjenio?

nemojte nasjedati na provokacije, pa cete se cudom cuditi kad vas moderatori izbace, a kreatoru provokacije se nista nece dogoditi
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 22:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

quote:

tudjman je imao svoje zelje i snove,plus/minus. a da je dalmaciju mrzio,zasto,sto je partizan bio,kao i 90% dalmatinaca. a zasto je hajduk svoj grb promjenio?

pogotovo onu o privatizaciji i 200 bogatih obitelji po stranačkom ključu.
to se ni u Swazilandu nije dogodilo šta jest jest

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2012 : 22:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
meni je osobno vise muka od tih prica..starome mi je rat upropastia zivot..nemojte vise..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

otkad je Istina besmislena krugeru?

imas dvije istine, pa si izaberi, ne bih se htio opterecivati s tvojim istinima ionako ti se mnogo toga vrzma po glavi
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 22:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jedna je istina kvrageru,to šta je ne moš prihvatit samo o tebi govori

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

A Dinamo sta uradi u poslednjem kolu?
Dosao li vam onaj Cileanac?

u posljednjem kolu dinamo pobjedi
taj cileanac je na posudbi
a dosao je i vas hajdukovac u lokomotivu, zna mali gdje se bolje grije
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

jedna je istina kvrageru,to šta je ne moš prihvatit samo o tebi govori

istina je uvjek jedna ali je dvije osobe razlicito mogu vidjeti, pa ako su tri osobe u pitanju moze biti i tri istine

zanima me tko je taj koji odlucuje i kaze koja je to bas ta istina

Edited by - Kruger on 03/09/2012 22:20:15
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/09/2012 : 22:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Zlotvore, kolko god mi neke Krugerove izjave bile apsurdne, ni ti mi ni nisi baš posve jasan.
Na kraju ispada da vam je jedina satisfakcija da u svojoj nemoči dolazite tu i zadnjih milijun stranica serete o Tuđmanu i Kroaciji...odjebite više odavde, ako nemate šta novog za reć, osim da se držite za jebenu povijest..
Lijepo se poberite u tovarski topik gdje će vam globinjo iz rukava izvlačit neke herojske utakmice otprije 40 godina..
Jebote, da te ne znam, reko bi da si opaljen više nego Kruger...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 22:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Zlotvore, kolko god mi neke Krugerove izjave bile apsurdne, ni ti mi ni nisi baš posve jasan.
Na kraju ispada da vam je jedina satisfakcija da u svojoj nemoči dolazite tu i zadnjih milijun stranica serete o Tuđmanu i Kroaciji...odjebite više odavde, ako nemate šta novog za reć, osim da se držite za jebenu povijest..
Lijepo se poberite u tovarski topik gdje će vam globinjo iz rukava izvlačit neke herojske utakmice otprije 40 godina..

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 03/09/2012 : 22:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kaki ajdukovac, ja navijam za Real sa Nisavu
Doslo nam pojacanje iz Osijeka
http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_Pavli%C4%8Di%C4%87
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2012 : 22:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

paro to suptilno kao i uvijek..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

a koji si ti pak sad apsurdni zgubidan, koji je bas morao upasti medj nas dva, ti si kao neki posve jasan lik
obicno osobe koje na forumu izgledaju opaljene u zivu su sasvim normalne i obrnuto, mada se za tebe vidi da si i na forumu i uzivo pomalo zagubljen lik koji pati od vaznosti da se pojavljuje tamo gdje mu mjesto nije
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2012 : 22:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
e paro sad si dobio svoje..pa se ti misaj..

da apsurdni zgubidan..

Edited by - brni on 03/09/2012 22:28:54
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/09/2012 : 22:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Tako će i bit, ja odoh sa topica i gotovo.
Točno, prikršia san pravila i zaslužujen ban. Dosado, your turn

Ionako mi triba odmor od foruma...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Kaki ajdukovac, ja navijam za Real sa Nisavu
Doslo nam pojacanje iz Osijeka
http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_Pavli%C4%8Di%C4%87

eh, koliko likova na forumu
pa nisam ja za zapisnickom stolu da popisujem tko za kog navija, valjda ces uvaziti moje duboko postovanje prema tome sto ne navijas za hajduk vec za neki manje poznat klub
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2012 : 22:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
I Jasko dosa podjebavat..

Go to Top of Page
Page: of 546  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.22 seconds. Snitz Forums 2000