forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Tako će i bit, ja odoh sa topica i gotovo.
Točno, prikršia san pravila i zaslužujen ban. Dosado, your turn

Ionako mi triba odmor od foruma...

kad se odjavljujes bilo bi koretnije od tebe da se ne koristis etiketiranjem drugih osoba, to nije bas po bon tonu, te odaje da se radi o nekorektnoj osobi

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/09/2012 : 22:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by paro

Zlotvore, kolko god mi neke Krugerove izjave bile apsurdne, ni ti mi ni nisi baš posve jasan.
Na kraju ispada da vam je jedina satisfakcija da u svojoj nemoči dolazite tu i zadnjih milijun stranica serete o Tuđmanu i Kroaciji...odjebite više odavde, ako nemate šta novog za reć, osim da se držite za jebenu povijest..
Lijepo se poberite u tovarski topik gdje će vam globinjo iz rukava izvlačit neke herojske utakmice otprije 40 godina..
Jebote, da te ne znam, reko bi da si opaljen više nego Kruger...

a koji si ti pak sad apsurdni zgubidan, koji je bas morao upasti medj nas dva, ti si kao neki posve jasan lik
obicno osobe koje na forumu izgledaju opaljene u zivu su sasvim normalne i obrnuto, mada se za tebe vidi da si i na forumu i uzivo pomalo zagubljen lik koji pati od vaznosti da se pojavljuje tamo gdje mu mjesto nije

Meni Kruger govori da sam ja zagubljen??
Daj poslušaj lwooda jedanput u životu i popij jebeni lijek...u pdf-u sport si nadrobio toliko gluposti da zaslužuješ jedinstvenu titulu... jebote Mamić i Čop..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

I Jasko dosa podjebavat..

pa neka, moga bi zavrsiti pod eban
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zlotvore, kolko god mi neke Krugerove izjave bile apsurdne, ni ti mi ni nisi baš posve jasan.
Na kraju ispada da vam je jedina satisfakcija da u svojoj nemoči dolazite tu i zadnjih milijun stranica serete o Tuđmanu i Kroaciji...odjebite više odavde, ako nemate šta novog za reć, osim da se držite za jebenu povijest..
Lijepo se poberite u tovarski topik gdje će vam globinjo iz rukava izvlačit neke herojske utakmice otprije 40 godina..
Jebote, da te ne znam, reko bi da si opaljen više nego Kruger...

a koji si ti pak sad apsurdni zgubidan, koji je bas morao upasti medj nas dva, ti si kao neki posve jasan lik
obicno osobe koje na forumu izgledaju opaljene u zivu su sasvim normalne i obrnuto, mada se za tebe vidi da si i na forumu i uzivo pomalo zagubljen lik koji pati od vaznosti da se pojavljuje tamo gdje mu mjesto nije

Meni Kruger govori da sam ja zagubljen??
Daj poslušaj lwooda jedanput u životu i popij jebeni lijek...u pdf-u sport si nadrobio toliko gluposti da zaslužuješ jedinstvenu titulu... jebote Mamić i Čop..

ti si taj lik koji ce mi objasniti sto je drobljenje gluposti
moje znanje ili tvoja sporadicna pojava koja se pojavi ovdje ( tu i pomalo tamo ) da objavio svjetu da zna o nicemu
mislim da se trebas skulirati svoje neznanje skrivati kao sto rade zmije s nogami

Edited by - Kruger on 03/09/2012 22:38:41
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/09/2012 : 22:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

moje znanje ili tvoja sporadicna pojava koja se pojavi ovdje ( tu i pomalo tamo ) da objavio svjetu da ne zna o nicemu
mislim da se trebas skulirati svoje neznanje skrivati kao sto rade zmije s nogami

Govori mi lik kojem se cijeli forum smije od jebene 2001.
Ma bravo majstore..
Daj još malo tipkaj da nas nečemu naučiš..

Jebeni luđaci...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

moje znanje ili tvoja sporadicna pojava koja se pojavi ovdje ( tu i pomalo tamo ) da objavio svjetu da ne zna o nicemu

Govori mi lik kojem se cijeli forum smije od jebene 2001.
Ma bravo majstore..
Daj još malo tipkaj da nas nečemu naučiš..

Jebeni luđaci...

a ti si to vidio u zivo, znas sve likove s foruma, ma zanimljivo

oprosti, znam da nisi to primjetio, ali dozivio sam pohvale i kritike, te pohvale i kritike kad je to nekom trebalo i bilo u interesu, tako da se ti ne moras za to brinuti

Edited by - Kruger on 03/09/2012 22:44:02
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 22:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

napisa si ovo : Patološka mržnja prema svemu dalmatinskom uvik se vidila

... od strane Tuđmana, da. Ne od strane ljudi iz sj. Hrvatske.

Gle, stvarno neman volje i živaca za ovo. Ako ti smetan, samo aktiviraj "ignore" i sritni oboje...

tudjman je imao svoje zelje i snove,plus/minus. a da je dalmaciju mrzio,zasto,sto je partizan bio,kao i 90% dalmatinaca. a zasto je hajduk svoj grb promjenio?

pogotovo onu o privatizaciji i 200 bogatih obitelji po stranačkom ključu.
to se ni u Swazilandu nije dogodilo šta jest jest

istina,zalosna. to svi znamo. al nema veze,moja obitelj je jedna od tih 200.

smišno ti je šta ste sjebali i opljačkali državu a vamo pričate o nekom golemom hrvatstvu?
ma super

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

niski udarci.

koji niski udarci, to je nista s obzirom da se radi o liku koji nema znanje o nicemu, sto bi on moga uciniti nego izvlaciti samo ono sto njemu odgovara

Edited by - Kruger on 03/09/2012 22:46:34
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/09/2012 : 22:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gle, stvarno neman volje i živaca za ovo. Ako ti smetan, samo aktiviraj "ignore" i sritni oboje...

tudjman je imao svoje zelje i snove,plus/minus. a da je dalmaciju mrzio,zasto,sto je partizan bio,kao i 90% dalmatinaca. a zasto je hajduk svoj grb promjenio?

jado..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/09/2012 : 22:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

oprosti, znam da nisi to primjetio, ali dozivio sam pohvale i kritike, te pohvale i kritike kad je to nekom trebalo i bilo u interesu, tako da se ti ne moras za to brinuti

Ne znam zašto bi se uopće brinuo...pričaš gluposti u bilo koje doba dana i nitko te ne shvaća ozbiljno (zadnjih 11 godina), koliko god se ti trudio...sa svojim ozbiljnim izjavama ispadaš klaun 10x veći od mene kad se zajebavam...oj ti velika nogometna kritiko. Sramota.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 22:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne znam zašto bi se uopće brinuo...pričaš gluposti u bilo koje doba dana i nitko te ne shvaća ozbiljno (zadnjih 11 godina), koliko god se ti trudio...sa svojim ozbiljnim izjavama ispadaš klaun 10x veći od mene kad se zajebavam...oj ti velika nogometna kritiko. Sramota.

tvoje demokratsko pravo je tako misliti, sto bi se to mene ticalo, nemoj sad cijeli forum u to petljati
pa ako nisi skuzio i ja se zezam, narocita je slast zezati se s takvim kao sto si ti, pomalo zagubljen i zeljan paznje
evo cjenjenji forume paro je izjavio nesto i htio bi da svi misle kao on, treba mu skinuti kapu do poda jer se pojavio ipak on paro, nije to bilo tko to je ipak pomalo zagubljeni lik koji se pojavljuje samo onda kad mu je potrebana paznja
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/09/2012 : 23:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

tvoje demokratsko pravo je tako misliti, sto bi se to mene ticalo, nemoj sad cijeli forum u to petljati
pa ako nisi skuzio i ja se zezam, narocita je slast zezati se s takvim kao sto si ti, pomalo zagubljen i zeljan paznje
evo cjenjenji forume paro je izjavio nesto i htio bi da svi misle kao on, treba mu skinuti kapu do poda jer se pojavio ipak on paro, nije to bilo tko to je ipak pomalo zagubljeni lik koji se pojavljuje samo onda kad mu je potrebana paznja

Joj kako bi stvari bile puno jednostavnije da se ti zezaš. Ne zajebavaj. A da mi je potrebna jebena pažnja, sigurno je ne bih tražio na forumu o stripovima.
A sad lijepo odi objašnjavaj ljudima kako je Čop puno bolji od onog zmazanog Brazilca koji nema šta tražit u hrvatskoj repki (ovo je naravno ironično i dobro znaš na šta aludiram).Posljednji biser maestra poznatog kao Kruger..a to što si ti umislio da su ljudi blesavi i da ne znaju čitat između redova tvojih nacionalističko-rasističko-šovinističkih postova, to je tvoja iluzija koja nema veze s realnošću.

Toliko od jednog usamljenog i zagubljenog lika

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 23:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Joj kako bi stvari bile puno jednostavnije da se ti zezaš. Ne zajebavaj. A da mi je potrebna jebena pažnja, sigurno je ne bih tražio na forumu o stripovima.
A sad lijepo odi objašnjavaj ljudima kako je Čop puno bolji od onog zmazanog Brazilca koji nema šta tražit u hrvatskoj repki (ovo je naravno ironično i dobro znaš na šta aludiram).Posljednji biser maestra poznatog kao Kruger..a to što si ti umislio da su ljudi blesavi i da ne znaju čitat između redova tvojih nacionalističko-rasističko-šovinističkih postova, to je tvoja iluzija koja nema veze s realnošću.

pa boga mi ti si stvarno prolupao, sto bi rekao na to kad bih ti rekao da je " nacionalni rasist " ( sovinizam uopce necu komentirati jer je to imaginaran nepostojeci izmisljeni pojam koji sluzi za zbunjivanje ljudi, dok rasisti i nacinalisti na zalost postoje ) kruger 25.05. bio u beogradu te sudjelovao na jednom sportskom turniru, bio je i u banjaluci, redovito dolazi u buzim i jos neke bih gradove
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 23:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
paro
mislio sam da se zezas, al sad vidim da si ti kompliciran lik koji se bavi proganjanjem duhova
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 23:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

jao otkriven sam, sto cu sad kad me zgubljen lik uspio razotkriti, jao meni

Edited by - Kruger on 03/09/2012 23:30:00
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 23:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

smišno ti je šta ste sjebali i opljačkali državu a vamo pričate o nekom golemom hrvatstvu?
ma super

prika sunce ti ljubim,pa nisi valjda povirova!?! ma kakva moja obitelj,evo nas u njemackoj,sa lopatama i gletericama u ruci,kopamo da prizivimo. a doli clanovi moje obitelji gledaju da prizive iz miseca u misec.to je istina!!! zalosna.

s obziron da navijaš za agregat ne bi me ni čudilo

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 23:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a izbrisa si dodika a?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/09/2012 : 23:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a izbrisa si dodika a?

pa jesam, ne moras me odmah izdat
lagano sam popusio foru da me lik cipelari a ja mu se nesto pravdam i objasnjavam kao da sam nesto kriv, ispocetka sam mislio da je lik normalan, ali sad vidim da bas i nije ( mozda je u zivo, ali mislim da nije, nadam se da gjesim )

Edited by - Kruger on 03/09/2012 23:50:23
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2012 : 23:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

a izbrisa si dodika a?

pa jesam, ne moras me odmah izdat
lagano sam popusio foru da me lik cipelari a ja mu se nesto pravdam i objasnjavam kao da sam nesto kriv, ispocetka sam mislio da je lik normalan, ali sad vidim da bas i nije ( mozda je u zivo, ali mislim da nije, nadam se da gjesim )

očeš reč da paro nije normalan a ti jesi?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/09/2012 : 00:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
lwoode

nemoj bas tako, ajd budi dobar, na trenutak sam se tebao malo pozaliti na nekog i ti to odmah zlupotrebljavas
mislio sam da je paro normalan lik ( jos uvjek ne znam je li u zivo normalan a na netu nenormalan, mada mislim da nije ni u zivu ), sad bi ga s inkvizicijom razapinjao, ali vec sutra bih to zaboravio i vjerovatno bih bio protiv inkvizicije ako zele razapeti paroa
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 04/09/2012 : 00:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa boga mi ti si stvarno prolupao, sto bi rekao na to kad bih ti rekao da je " nacionalni rasist " ( sovinizam uopce necu komentirati jer je to imaginaran nepostojeci izmisljeni pojam koji sluzi za zbunjivanje ljudi, dok rasisti i nacinalisti na zalost postoje ) kruger 25.05. bio u beogradu te sudjelovao na jednom sportskom turniru, bio je i u banjaluci, redovito dolazi u buzim i jos neke bih gradove

Slušaj mali, kovrčavi, zdepasti čudoknjakoviću...ja se na te tvoje plastične udice ne želim lovit, nađi neke nove klince na forumu.

Uživaj u pecanju

I ne zaboravi popit tablete (rekao bi vrlo pronicljivo lwood)..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/09/2012 : 00:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

lwoode

nemoj bas tako, ajd budi dobar, na trenutak sam se tebao malo pozaliti na nekog i ti to odmah zlupotrebljavas
mislio sam da je paro normalan lik ( jos uvjek ne znam je li u zivo normalan a na netu nenormalan, mada mislim da nije ni u zivu ), sad bi ga s inkvizicijom razapinjao, ali vec sutra bih to zaboravio i vjerovatno bih bio protiv inkvizicije ako zele razapeti paroa

šta zloupotrebljavan??
nemoj bit još i bipolarac.
btw meni paro djeluje normalno .

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/09/2012 : 00:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

šta zloupotrebljavan??

znas ti vrlo dobro sto zloupotrebljavas
paro, normalan, mozda, covjek koji se petlja u moju i zlotvorovu raspravu, izveredja nas obojicu, konstruira neke stupidne ideje i zbrise, taj ne moze biti normalan
ti i ja smo imali nenormalnih rasprava ali ti nisi nikad zbrisao u trentku kad se rasprava preokrenula protiv tebe ostao si dosljedan i poginuo do kraja ako treba ( ne samo protiv mene protiv bilo koga ), dok paro bjezi, to bas nije potez normalne osobe

Edited by - Kruger on 04/09/2012 00:28:49
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/09/2012 : 00:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/09/2012 : 00:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

šta zloupotrebljavan??

znas ti vrlo dobro sto zloupotrebljavas
paro, normalan, mozda, covjek koji se petlja u moju i zlotvorovu raspravu, izveredja nas obojicu, konstruira neke stupidne ideje i zbrise, taj ne moze biti normalan
ti i ja smo imali nenormalnih rasprava ali ti nisi nikad zbrisao u trentku kad se rasprava preokrenula protiv tebe ostao si dosljedan i poginuo do kraja ako treba ( ne samo protiv mene protiv bilo koga ), dok paro bjezi, to bas nije potez normalne osobe

ok,ja ovo šta si napisa kužin da želiš reč da se paro usra i uteka?

Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.92 seconds. Snitz Forums 2000