forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Sport - Sve ono sto nema na drugim topicima..
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 115

velka031
Advanced Member

Croatia
17054 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 31/08/2012 : 23:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Kakav je ovaj igrač falcao... Kliko će ovaj koštati 85,90, 100 milja eura?
Pa ovaj je stroj za golove...

Mislim da mu cijena i jest tu negdje... Ili bi bar trebala biti.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/09/2012 : 00:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se vrti oko 45 trenutno. Nakon ove utakmice bar 20 +
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 01/09/2012 : 09:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
Sto rece Aca Stojanovic,za Atletiko je prava sreca sto se ova utakmica igrala 31.avgusta u vecernjim satima...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/09/2012 : 09:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Tekst bih novinara i urednika jednog od najprestižnijih sportskih portala u BiH Sport Centra. Bakir Tiro je u Monaku prisustvovao svečanoj ceremoniji u organizaciji evropske krovne kuće fudbala, a svoj glas za najboljeg igrača Evrope za prošlu sezonu dao je Lionelu Messiju.

Grimaldi Forum u Monaku. Dan četvrtak, datum 30. augusta 2012. godine. Svjetska fudbalska elita na jednom mjestu. U najljepšem kutku svijeta bira se najbolji igrač UEFA u sezoni 2011/12. Dvadesetak minuta pred početak žrijeba Lige prvaka, koji je prethodio izboru, u prekrasnoj sali pojaviše se Iniesta i Messi. Prema fantastičnom dvojcu slavne Barcelone pohrliše mnogi.

"Oprostite, Lionel, može li fotografija?", upitao sam genijalca koji je žurio na generalnu probu pred start glamura.

"Ok", odgovorio je Argentinac.

Aparat je "škljocnuo". U cijeloj gužvi, čujem glas kolege Elvira Islamovića, predstavnika Hrvatske u UEFA žiriju: "Super. Uspjela je fotka."

I Messi krenu svojim putem. Ne znam šta mi bi, ali brzinom munje (kasnije su me zezali da sam bio poput Pepea), onako instinktivno povukoh ga opet za rukav. "Zaustavio sam" ga ponovo u prodoru između brojnih ljudi. Pogleda me čudno. Ko veli šta ovaj hoće više? U momentu kontam, znajući da nije ni mjesto ni vrijeme, pitat ću, pa kud puklo da puklo…

"Da li ste bili u Bosni i Herecgovini ove godine?"

Opet me čudno mjerkao, a kada sam izgovorio Bosni i Hercegovini osmjehnuo se.

"Da li ste bili u Međugorju, u katoličnom svetištu u mojoj zemlji? Mediji su pisali da jeste, ali nikada to niste potvrdili. Nije bilo niti jedne vaše fotografije iz Bosne i Hercegovine."

Opet se osmjehnuo. Ništa nije rekao. Pružio mi je ruku. Rukovali smo se, a onda je napravio nešto zbog čega će ga mnogi u BiH još više voljeti. Rastom mali, ali u suštini ogromni čovjek podigao je palac prema gore i rekao: "Bosnia Herzegovina!"
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 03/09/2012 : 11:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren
U kvalfikacijama za EP u košarci Crna Gora nastavlja sa pobjedama. Sinoć u Izraelu ostvarena šesta uzastopna, pa je tako nakon beogradske pala i Nokia arena. I to sve bez 2 najbolja igrača

Sinoć i sedma pobjeda, protiv Srbije u Podgorici. Do kraja su ostale 3 lakše utakmice pa je vrlo vjerovatno da ćemo završiti kvalifikacije sa skorom 10:0. Čudo.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31914 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 03/09/2012 : 12:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
San Antonio nakon 57 godina postojanja pod upitnikom

Još u srpnju je San Antonio, klub u kojem je igrao i proslavljeni Ivano Balić, morao odustati od igranja Asobala, a sad je i sam opstanak kluba pod upitnikom.

Predsjednik San Antonia, Doroteo Vicente, bio je izuzetno frustriran nakon što su ostali članovi uprave Kluba odlučili da je proglašavanje bankrota najbolje rješenje, s obzirom na dug od 1,3 milijuna eura.

"Ovo je izuzetno teška situacija. Vjerujem da je klub koji ima 57 godina povijesti ipak zaslužio bolje. Zbilja smo dali sve od sebe, no kad smo vidjeli da ne možemo učiniti ništa, osjetili smo se bespomoćno i frustrirano", rekao je Vicente.

Klub će od suda dobiti stečajnog upravitelja, kojem je glavni zadatak osigurati da se što više vjerovnika naplati, a tek je u drugom planu nastavak postojanja i natjecanja.

"Sve je moguće jednom kad Klub dobije stečajnog upravitelja, vjerujem da će ta osoba pokušati nastaviti s radom Kluba, no to ne mogu garantirati", kazao je Vicente i dodao kako dugovanje od 1,3 milijuna eura nije posljedica lošeg rada posljednje postave Uprave, već da su se oni skupljali u doba kad je San Antonio bilježio svoje najveće uspjehe.

U posljednjem pokušaju da se spasi, San Antonio je na adrese 300 potencijalnih sponzora poslao zamolbe za pomoć, no ona nije stigla na vrijeme. "Dali smo sve od sebe, no ne možemo bez financijske podrške sponzora i lokalne zajednice. Sad nam preostaje da s ekipama koje imamo nastavimo s natjecanjem i da se nadamo da će sve završiti dobro. Bila bi ogromna šteta da klub poput San Antonia nestane", zaključio je Vicente.

San Antonio osnovan je inače 1995. godine te je dvaput osvojio Asobal (2002. i 2005. godine), dvaput Španjolski kup (1999. i 2001.), a triput Superkup (2002., 2003. i 2006.). Titula Kupa pobjednika kupova osvojena je 2000. i 2004., a najsjajniji je pehar u vitrini onaj pobjednika Lige prvaka, osvojen 2001. godine.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31914 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 04/09/2012 : 11:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Michel Platini za Euro u 13 zemalja, a protiv tehnologije na gol crti

Predsjednik Uefe Michel Platini otkrio je u razgovoru s novinarima da će se u narednih nekoliko mjeseci na raspravi naći nekoliko prijedloga koji bi mogli bitno promijeniti stvari vezane uz odigravanje Europskih prvenstava.

Platini je ustrajan u namjeri da progura svoje ideje vezane uz odigravanje i organizaciju utakmica Europskih prvenstava u budućnosti, a konačnu odluku najavio je za nekoliko mjeseci:

"Za nekoliko mjeseci o svemu ćemo razgovarati s predstavnicima nacionalnih saveza, vjerujem da će to biti do kraja godine."

"Volio bih kada bi se Euro igrao u 13 zemalja", otkrio je predsjednik Uefe.

Potom je Francuz objasnio na koji je on to način zamislio i kako bi to sve skupa izgledalo u praksi: "Polufinala i finale bi se igrao u jednoj državi, dok bi preostalih 12 država ugostilo preostale susrete."

S druge strane, Platini nije oduševljen idejom da se uvede tehnologija na gol crti koja bi odagnala svake sumnje po pitanju prelaska lopte preko crte: "Tehnologija u nogometu nije dobra, ja se protivim tome i sasvim sigurno neću promijeniti svoje mišljenje."

Naredno Europsko prvenstvo održati će se upravi u njegovoj Francuskoj 2016. godine, a što će donijeti naredna izdanja, to tek ostaje za vidjeti.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7661 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 04/09/2012 : 11:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Glupa ideja...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 04/09/2012 : 11:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
katastrofa, al stvar je novca, vise love mozes uzet od 13 zemalja, nego od 1 ili 2

zalosno, ali u nogometu je bitan samo novac

There can be only one, me!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/09/2012 : 11:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
u svemu je bitan samo novac, ne samo u nogometu

a ne vidim zasto je platinijeva ideja nužno loša
to je jedina prilika da manje zemlje poput nas dobiju domacinstvo, pa makar i djelomicno
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7661 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 04/09/2012 : 11:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Meni to ubija atmosferu prvenstva, bilo bi mi isto kao da gledam kvalifikacije.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16536 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/09/2012 : 19:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/129/Ostali+sportovi/1168214/Hokej+u+pulskoj+Areni.html

Au, fenomenalno

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31914 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/09/2012 : 20:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Punac mi ide na hokej u Pulu, ja sam gledao baš sve ekipe iz EBEL-a u Zagrebu, Medveščak je hit već par godina u Zagrebu, a nastavit će i sa igrama diljem Hrvatske! Super projekt, kao i sve što radi Medveščak zadnjih godina!

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/09/2012 : 13:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/spanolci-istrazuju-grafolog-mu-proucavao-potpis-ronaldo-je-u-depresiji-zbog-modrica/635462.aspx

ja ne mogu virovat di je otislo ovo novinarstvo..najmanje izade pet clanaka o Modricu otkad je otisa u Real..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10546 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/09/2012 : 13:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

http://www.index.hr/sport/clanak/spanolci-istrazuju-grafolog-mu-proucavao-potpis-ronaldo-je-u-depresiji-zbog-modrica/635462.aspx

ja ne mogu virovat di je otislo ovo novinarstvo..najmanje izade pet clanaka o Modricu otkad je otisa u Real..

U izrazito jakoj konkurenciji ovo je najkretenskiji članak koji san pročita ove godine.

Pazi ovo:
"Potpis naginje prema gore. To ukazuje na visoku ambiciju i želju za isticanjem. Riječ ''Ronaldo'' dominira i pojavljuje se cijela, dok se jednostavno slovo C odnosi na njegovo ime. Slova otkrivaju egocentrične osobine. To ga vodi ka uspjehu i profesionalnom priznanju, odnosno milijunskim transferima."

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31914 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/09/2012 : 14:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://www.tportal.hr/sport/kosarka/213034/Zaradio-je-vise-od-200-mil-dolara-a-preko-medija-trazi-klub.html

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31914 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/09/2012 : 14:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/213058/Kao-da-mu-je-20-Seedorfov-show-u-Brazilu.html

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16536 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/09/2012 : 23:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13501 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/09/2012 : 20:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Teodosić
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/09/2012 : 20:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Teodosić

Kriv je Duda!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/09/2012 : 20:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
U jebote, sad vidjeh da ste i od Estonije izgubili. Kakav debakl.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17246 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/09/2012 : 20:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Možda bi bilo dobro da se Srbija ni ne kfalifikuje na EP, da se napravi novi rez. Ovako ne ide.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 08/09/2012 : 21:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Namoliti Obradovića da se vrati,a Dudu u zasluženu penziju. Sebičnijeg igrača od tog Teodosića odavno nisam video...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 08/09/2012 : 21:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Jednom rečju - katastrofa!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2012 : 21:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Namoliti Obradovića da se vrati,a Dudu u zasluženu penziju. Sebičnijeg igrača od tog Teodosića odavno nisam video...

Ne bih molio Obradovica ni pod razno posle onog njegovog performansa 2005. Za mene, on je zavrsena prica.

Duda snosi dobar deo odgovornosti za ovaj debakl, prevashodno losa selekcija, kao i cinjenica da igraci nisu napredovali ni santim od 2009. Ko god dodje, morace da proba da barem izvuce maksimum od ovih igraca. Problemi Srbije su brojni, no i pored svega toga plasman na EP nije smeo da izostane.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page
Page: of 115 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000