Author |
Topic  |
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 07/09/2012 : 18:50:26
|
Sixth Sense i Unbreakable, poslije toga potop... Tip se malo previše trudi u toj misteriji i originalnosti, pa se pogubi... |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22378 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/09/2012 : 19:01:10
|
quote: Originally posted by mr murdoc
M. Night Shyamalan je meni vrlo dobar i zanimljiv redatelj.
Naravno. Zna da napravi dobru atmosferu u filmu i vecina njegovih filmova su i vise nego dobri. Ne znam sta mu bi da snimi ono sranje od filma The Last Airbender. |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:04:21
|
quote: Originally posted by King Warrior
Naravno. Zna da napravi dobru atmosferu u filmu i vecina njegovih filmova su i vise nego dobri. Ne znam sta mu bi da snimi ono sranje od filma The Last Airbender.
Ma daj Kinze, ne zezaj. Kakva vecina? Mozda jedan film mu je dobar, jedva dva, a kamoli vise od toga.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22378 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:04:26
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by Obi-wan
Michael Bay je gori i od Rolanda Emmericha! 
Emmerich...ajoj, majko moja...   
emmerichu treba dopsutiti da se brine samo o efektima u filmu, definitivno mu treba zabraniti da radi sa glumcima. U stanju je da izvuce iz njih ono najcrnje. Ipak, vecina njegovih filmova su gledljivi vise puta, mada kada podje sa americkim patriotizmom da se preserava, meni dodje da povratim. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22378 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:10:46
|
quote: Originally posted by acestroke
Naravno. Zna da napravi dobru atmosferu u filmu i vecina njegovih filmova su i vise nego dobri. Ne znam sta mu bi da snimi ono sranje od filma The Last Airbender.
Ma daj Kinze, ne zezaj. Kakva vecina? Mozda jedan film mu je dobar, jedva dva, a kamoli vise od toga.
The Sixth Sense, Unbreakable, Signs, The Village su dobri filmovi. Devil, The Happening, Lady in the Water su sasvim ok. Wide Awake losnjikav. The Last Airbender katastrofalno los. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 07/09/2012 : 19:16:49
|
The Sixth Sense, Unbreakable, Signs, The Village su dobri filmovi. Devil, The Happening, Lady in the Water su sasvim ok. Wide Awake losnjikav. The Last Airbender katastrofalno los.
Apsolutno se slazem . |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:17:15
|
Wide Awake nisam gled'o. Devil nije njegov film, per se, on je samo producent, a film je ipak dosta los. Sixth Sense i Signs u mi jedino dobri. Unbreakable je osrednji. Village, Lady in Water, Happening i Last Airbender su dno dna, moguce da je svaki bio najgori film te godine kad je izas'o.
A vidi ti nas, opet se raspravljamo o ukusima, a u tim diskusijama nikad nista ne rijesimo.
:) |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 07/09/2012 : 19:20:51
|
quote: Originally posted by stripofil
The Village i The Happening su daleko od sranja, očito nisi shvatio njegovu poruku.
poruku? kakvu? šta se tu ima shvatit?
cijela poanta filma "The Happening" je u tome da ljudi bježe od nekog čudnovatog virusa koji onda uzrokuje da isti počine samoubojstvo - ukoliko on s njima dođe u kontakt. |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 07/09/2012 19:26:56 |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:21:44
|
onda očito nisi pogledao "Posljednjeg Airbendera" - nisam znao da je frajer mogao toliko duboko potonut, ali jest... |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:22:44
|
@King & murdoc:
Ja sam davno reko da ste vas dvojica 'contra' tipovi.
  Pljujete po Seinfeldu, a hvalite Shamalana... majko mila i draga!

ja sam to već shvatio kad smo diskutovali o Drakuli    |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:24:00
|
quote: Originally posted by swamp thing
Sixth Sense i Unbreakable, poslije toga potop... Tip se malo previše trudi u toj misteriji i originalnosti, pa se pogubi...
to koliko se on trudi se može vidjet po samim filmovima - scenariji više nego katastrofa, loša režija, gluma... |
Edited by - Darth Ivan on 07/09/2012 19:30:24 |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:25:06
|
Ne znam sta mu bi da snimi ono sranje od filma The Last Airbender.
koliko sam ja čuo, frajer voli gledat animiranu seriju, pa eto... |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:26:22
|
emmerichu treba dopsutiti da se brine samo o efektima u filmu, definitivno mu treba zabraniti da radi sa glumcima. U stanju je da izvuce iz njih ono najcrnje. Ipak, vecina njegovih filmova su gledljivi vise puta, mada kada podje sa americkim patriotizmom da se preserava, meni dodje da povratim.
sliku o njemu kao redatelju sam stvorio još '98. kad sam gledao njegovu verziju anti-Godzile u kinu. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:26:47
|
onda očito nisi pogledao "Posljednjeg Airbendera" - nisam znao da je frajer mogao toliko duboko potonut, ali jest...
Gledao sam ga i to u kinu , no kao sto rekoh The Sixth Sense, Unbreakable, Signs, The Village, Lady in Water su mi dobri i vrlo zanimljivi filmovi. Happening me je razocarao a Last Airbender ..tja..ipak se svidio mom sinu. Sve u svemu M. Night Shyamalana cijenim i ne mogu ga svrstati pod osrednje ili lose rezisere. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:30:14
|
@King & murdoc:
Ja sam davno reko da ste vas dvojica 'contra' tipovi.
  Pljujete po Seinfeldu, a hvalite Shamalana... majko mila i draga!

To je mozda kontra u tvojim ocima, ali obrnuto nije kontra vec drugacije  |
 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 07/09/2012 : 19:31:09
|
Ovaj Darth Ivan štanca postove kao na traci. Šest uzastopnih samo na ovoj strani  |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
Edited by - Beren on 07/09/2012 19:32:07 |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 07/09/2012 : 19:31:13
|
Avatar: The Last Airbender je bio genijalan crtić, a Legend of Korra je još bolji... Ali što je Shyamalan napravio od toga pa to je strašno... Uzeo je sranje od glumaca, ništa nije dobro napravljeno. Da sam na mjestu producenata radio bih reboot istog trena. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:31:49
|
Sve u svemu M. Night Shyamalana cijenim i ne mogu ga svrstati pod osrednje ili lose rezisere.
onda očito nisi vidio puno filmova u svom životu     |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:32:41
|
quote: Originally posted by Beren
Ovaj Darth Ivan štanca postove kao na traci. Šest uzastopnih samo na ovoj strani 

a replajevi su učinili svoje, šta ćeš... |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:37:14
|
quote: Originally posted by Zagor12
Avatar: The Last Airbender je bio genijalan crtić, a Legend of Korra je još bolji... Ali što je Shyamalan napravio od toga pa to je strašno... Uzeo je sranje od glumaca, ništa nije dobro napravljeno. Da sam na mjestu producenata radio bih reboot istog trena.
pa to je i najzanimljivija stvar - frajer je bio u svim dijelovima filma - režiser, scenarist i jedan od producenata. prema tome, film je mogao biti sve što je on želio. a ako je želio ovo onda je sigurno skrenuo pameću. o glumcima da ne pričam. mislim ok, Dev Patel je uspio izvuć sve što se može, svaka mu čast na tome, ali ostali su užas. di je Shyamalan našao onog Noaha Ringera hebote? pa frajer nije glumio ama baš ni u čemu prije tog filma. i zašto ga je uzeo? zato kaj zna borilačke vještine?
a kraj je jedan od onih "idemo najaviti nastavak, premda znamo da ga sigurno nećemo vidjeti".
ja iskreno crtić nisam gledao, ali sam čuo da je odličan. |
Edited by - Darth Ivan on 07/09/2012 19:50:20 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:39:35
|
Sve u svemu M. Night Shyamalana cijenim i ne mogu ga svrstati pod osrednje ili lose rezisere.
onda očito nisi vidio puno filmova u svom životu    
Mozda samo nekolicinu    |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Posted - 07/09/2012 : 19:45:55
|
Mozda samo nekolicinu   
šalu na stranu, ono što je bitno u cijeloj stvari je to što je lik zasigurno nekad bio talentirani redatelj, što je često znalo zasjeniti njegove sve gore i gore scenarije. za mene su definitivno njegovih posljednjih nekoliko filmova sranje, u svakom kutku.
iz moje perspektive je on jedan od onih redatelja koji je zbilja znao u najboljem svjetlu pokazati ono što može, a sa ovih posljednjih nekoliko filmova je sve bacio u vodu. |
 |
|
Topic  |
|