>Vjerujem. Iako, kojim tempom su neko vrijeme izbacivali albume činilo se da bi do te brojke došli u tren oka.
Da, za jedno 50 godina. :)
Ono ssto je mene malo zzivciralo je ssto su samo tri glavne serije imale brojeve, a Monstrumi nisu, samo je pisalo događa se u -66 itd. Tako mi se činilo da se rasipaju umjesto da predano rade na popunjavanju.
>Macane, htjedoh te pitati, kolike su šanse da izdaš Zot!? Ili bilo što drugo od McClouda?
Na ovom i ovakvom trzzisstu? Ne vjerujem. Zot je dobar za svoje vrijeme i mjesto nastanka, ali nije univerzalni hit - evo, ZZCP 21 je suvremenija verzija sveske Conversation. :P Ono s Abrahamom Lincolnom je ccisto govno, a ono na ccemu Scott joss radi tek treba vidjeti. Superman je bio skroz dobar, ali to je objavljeno kod nas. :)
Zapravo je najsuvisliji/najaktualniji DESTROY!, ali u tom formatu za takav vic ... mislim da nije vrijeme.
>Vjerujem. Iako, kojim tempom su neko vrijeme izbacivali albume činilo se da bi do te brojke došli u tren oka.
Da, za jedno 50 godina. :)
Ono ssto je mene malo zzivciralo je ssto su samo tri glavne serije imale brojeve, a Monstrumi nisu, samo je pisalo događa se u -66 itd. Tako mi se činilo da se rasipaju umjesto da predano rade na popunjavanju.
Bit che da je moj OCD jači od njihova.
(mcn)
Da, i to ima i Monstres epizoda koje mogu ladno da idu u regularne jer bas povezuju price i nema smisla citati bez njih(Npr Dark Lord (Monstres 3 i 4) koji je izmedju 103 i 104). No nema veze gde ga strpaju, samo nek izlazi.
Originally posted by mcn Ono ssto je mene malo zzivciralo je ssto su samo tri glavne serije imale brojeve, a Monstrumi nisu, samo je pisalo događa se u -66 itd.
Ma imaju i Monstrumi brojeve: -4, 3.5, -97... Čak Le Grand Animateur ima broj "-400". Šta to znači? Da će biti ne 300 nego 800 albuma? Brojevi-šmojevi. A i kod (mog omiljenog) Parade su svi označeni sa 1.5!
Ono što mene nervira je što imam kokošje pamćenje. Svaki put kad izađe nova knjiga, moram da čitam seriju ispočetka.
Nego, jel čitao neko seriju Bonus? Šta je to? NBM izgleda nema nameru da je objavljuje.
Originally posted by mcn Ono ssto je mene malo zzivciralo je ssto su samo tri glavne serije imale brojeve, a Monstrumi nisu, samo je pisalo događa se u -66 itd.
Ma imaju i Monstrumi brojeve: -4, 3.5, -97... Čak Le Grand Animateur ima broj "-400". Šta to znači? Da će biti ne 300 nego 800 albuma? Brojevi-šmojevi. A i kod (mog omiljenog) Parade su svi označeni sa 1.5!
Ono što mene nervira je što imam kokošje pamćenje. Svaki put kad izađe nova knjiga, moram da čitam seriju ispočetka.
Nego, jel čitao neko seriju Bonus? Šta je to? NBM izgleda nema nameru da je objavljuje.
Ti brojevi su timeline, gledano relativno na Zenith. Znači zenith su 1,2,3 ...crepuscule (twilight) je od 100, 101,.. a poltron-minet (early years) je od -99 na gore. Parade je 1,5 jer je između prvog i drugog dijela zenitha, dok su monstersi nabacani preko sva tri razdoblja. Onaj Grand Animateur sa -400 je izgleda nekakav prapočetak (ima u Early years nekakva naznaka na to, kad mladi Hyacinthe de Cavallere dobije lulu, "koju je bog pušio, kad je stvarao svjet")