Kojim crnim nabojem, ovaj ih je puškom morao terati da pevaju himnu... Odavno poziv u reprezentaciju više nije čast, nego samo prilika za bolji transfer u neki klub...
Pa nabojem koji nose takve utakmice.
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Kojim crnim nabojem, ovaj ih je puškom morao terati da pevaju himnu... Odavno poziv u reprezentaciju više nije čast, nego samo prilika za bolji transfer u neki klub...
Pa nabojem koji nose takve utakmice.
Tu će samo biti naboja između Siniše i Štimca, koji se odavno vole kao pas sa AIDSom i gubava mačka.
Više ni Hrvati ne igraju tako vatreno za reprezentaciju. Jbt, setim se one utakmice '99, i koja je to bila eksplozija i u BG i u ZG (valjda)... Ovo za mesec-dva će biti čista sprdnja u poređenju s tim.
Naši će doći da zvižde Stojkoviću, makar igrali i s reprezentacijom Kosova...
jebemu sunce, da ni gol niste u stanju zabiti da zaradim neku lovu!
Ovo je bilo za 0-2 beton,Miha je "dao" jedan gol u 5 utakmica,kao trener Šteta,mislim da je moglo i do 3 boda(a bogami i izgubiti i ovaj jedan),bojim se da će se lakše do bodova u gostima nego kući(pa makar i na Karađorđu). Ima tu neke svježine,mladosti,brzine i trebalo bi momcima pružiti podršku.
Napravljena je (po obicaju) greska vec prilikom zakazivanja prijateljskih utakmica. Najpre smo izabrali ekipe koje su taman okoncale pripreme za EP i protiv kojih se naravno nije moglo dati vise od jednog gola a potom i Irce koji uvek igraju na 0:0. Nije da su nasi posebno efikasni ni protiv Malte ili Lihtenstajna ali bi bilo bolje da su "napadaci" mogli malo da se uigraju i ustimaju protiv slabog rivala, umesto sto protiv Francuza i Spanaca nisu ni usli u kazneni.
Napravljena je (po obicaju) greska vec prilikom zakazivanja prijateljskih utakmica. Najpre smo izabrali ekipe koje su taman okoncale pripreme za EP i protiv kojih se naravno nije moglo dati vise od jednog gola a potom i Irce koji uvek igraju na 0:0. Nije da su nasi posebno efikasni ni protiv Malte ili Lihtenstajna ali bi bilo bolje da su "napadaci" mogli malo da se uigraju i ustimaju protiv slabog rivala, umesto sto protiv Francuza i Spanaca nisu ni usli u kazneni.
Sad se sjetih Mađara uoči Švedske 1954,kada su u prijateljskim mečevima derali neke kadete i levate sa po 10:0 za jačanje morala i ostalog
Sad da li je za jacanje morala, ali mi protiv Francuza ulazimo u mec sa novom postavom a oni kidisu jer im je to poslednja proba pred EP. Nakon 15 minuta je 2:0, do tridesetog je golman skinuo jos dva zicera, pred kraj poluvremena Nasri i Benzema se sprdaju i pokusavaju da predriblaju i golmana i cetvrtog sudiju i kamermana... a za to vreme mi nismo imali sut ka golu. I posle intervjuisu igrace a oni izjavljuju da smo u poslednjih deset minuta uspeli da uspostavimo ravnotezu na sredini i da je to samo po sebi lep uspeh.