forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Dražen Petrović - "Košarkaški Mozart"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/09/2012 : 22:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

quote:
Originally posted by Mairosu

:D "Sabonis za tri poena, ma dzaba mu sad tri poena..."

Sabonis, Tihonenko, Walters.

I sad mi dođe muka kad se setim te utakmice!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/09/2012 : 22:14:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je drugu trojku pogodio Valdemaras Homichus ali ne mogu da se kladim. Ne mogu sad na YT, u poslu sam, neko ce vec proveriti.

EDIT : Ne, definitivno Tihonenko, proverio sam. My bad.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej

Edited by - Mairosu on 09/09/2012 22:17:44
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/09/2012 : 22:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da je drugu trojku pogodio Valdemaras Homichus ali ne mogu da se kladim. Ne mogu sad na YT, u poslu sam, neko ce vec proveriti.

Jok bre, Tihonenko je dao drugu!

Haha, kasnim!

Edited by - srdjandj on 09/09/2012 22:20:40
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/09/2012 : 22:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
I ja se ispalio kao NESVRSTANI, sad me boli glava od gledanja ovog snimka.

Najjaci je veljko petranovic koji tera divca u pizdu materinu dok ovaj place :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2860 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 09/09/2012 : 22:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam nikad to pogledao na YT.
Nakon Sabonisove trice, Cvjeticanin (superiskusan igrac) hvata loptu i izvodi je ispod kosa. Dodaje Tihonenku direktno u ruke. Kakav je to trenutak ludila

Edited by - Ernie Pike on 09/09/2012 22:26:28
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/09/2012 : 22:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ja se ispalio kao NESVRSTANI, sad me boli glava od gledanja ovog snimka.

Najjaci je veljko petranovic koji tera divca u pizdu materinu dok ovaj place :D

Moje mišljenje je da tada nije trebalo uvoditi mlađanog Divca u igru.U tim odlučujućim momentima trebalo je da odgovornost preuzmu iskusniji igrači.Ali ko se nadao da će Ruse da proseru tri trojke i izjednače, a kasnije u produžecima je to bila rutina.Treba napomenuti da nam je cela hala zviždala i od tada sam još više omznuo Špance!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/09/2012 : 22:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
A sve tri sovjetske trice (koju su zabili dva litvanca i kazahstanac) su totalno divlje. Sabonis od tablu, ova dva iz totalnih silovanja.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/09/2012 : 22:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

A sve tri sovjetske trice (koju su zabili dva litvanca i kazahstanac) su totalno divlje. Sabonis od tablu, ova dva iz totalnih silovanja.

Jel Valters Litvanac ili?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/09/2012 : 22:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Latvijac zapravo, sad vidim.

Gledam taj sastav - samo je Tarakanov bio "pravi" Rus, ostalo, tri prilicno kljucna ukrajinca, pa jos tri litvanca, latvijac, estonac, kazahstanac i to mu dodje to.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/09/2012 : 22:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Latvijac zapravo, sad vidim.

Gledam taj sastav - samo je Tarakanov bio "pravi" Rus, ostalo, tri prilicno kljucna ukrajinca, pa jos tri litvanca, latvijac, estonac, kazahstanac i to mu dodje to.

Mislio sam da je Letonac, još uvek pamtim!

Pa dobro, bila je to reprezentacija SSSR-a, ne Rusije, zašto te onda čudi sastav?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/09/2012 : 22:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Da upotpunimo dozivljaj minulih vremena kosarkaske dominacije...

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 09/09/2012 : 22:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=_XoeRs8HmME

evo poslednjih 50 sekundi, koje slobodno mogu u top 10 "metak-u-čelo". Trenerima i Petroviću prvo!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 09/09/2012 : 22:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Pa dobro, bila je to reprezentacija SSSR-a, ne Rusije, zašto te onda čudi sastav?

Zato sto rusa ima 5x vise nego svih ovih mucenika zajedno :D :D :D nepojmljivo skoro koliko kvaliteta je izaslo iz baltickih zemalja. A ukrajinci potpuno nestali u nadolazecim godinama.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/09/2012 : 22:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
A vidi ga Praja u vojničkom odelu!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/09/2012 : 22:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Skansi, Krstulović, Dalipagić, Vilfan i Kićanović, eh kad se setim....

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/09/2012 : 22:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

http://www.youtube.com/watch?v=_XoeRs8HmME

evo poslednjih 50 sekundi, koje slobodno mogu u top 10 "metak-u-čelo". Trenerima i Petroviću prvo!

A još je tada bilo pravilo da se posle faula lopta izvodi sa strane, nije bilo bacanja, tako da je trebalo samo da sačuvamo loptu do kraja utakmice.

Edited by - srdjandj on 09/09/2012 22:51:50
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/09/2012 : 23:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by ken2

apsolutno se slažem da je toni kukoč najveći talent, bogomdani košarkaš

da budem iskren, on za mene nije nikad bio ništa posebno. štoviše, sumnjam da bi on uopće i doživio nekakvu prepoznatljivost u NBA-u da nije igrao za Chicago Bullse u to doba kad je igrao (ne zaboravimo da su tad oni još bili na vrhuncu zbog Pippena i Jordana). osim toga, ionako je bio bačen u stranu čim je otišao iz te momčadi.

za mene je Petrović (u toj kratkoj karijeri u NBA) postigao puno više nego što je Kukoč postigao u svojoj cijeloj NBA karijeri.

tek sad vidin ovo. čoviče,nemaš ti pojma ko je Toni bia

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
936 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 10/09/2012 : 03:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

apsolutno se slažem da je toni kukoč najveći talent, bogomdani košarkaš

da budem iskren, on za mene nije nikad bio ništa posebno. štoviše, sumnjam da bi on uopće i doživio nekakvu prepoznatljivost u NBA-u da nije igrao za Chicago Bullse u to doba kad je igrao (ne zaboravimo da su tad oni još bili na vrhuncu zbog Pippena i Jordana). osim toga, ionako je bio bačen u stranu čim je otišao iz te momčadi.

za mene je Petrović (u toj kratkoj karijeri u NBA) postigao puno više nego što je Kukoč postigao u svojoj cijeloj NBA karijeri.

tek sad vidin ovo. čoviče,nemaš ti pojma ko je Toni bia

za ovakvo omalovažavanje Kukoča ima da se javno izviniš!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/09/2012 : 04:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
stvarno neki ljudi lupnu i ostanu živi...osobno,meni je uvijek bio bolji rađa,neki su gore već naveli razloge,što ne znači da ne umanjujem vrijednost pink panthera...takav se ne rađa više...ni on ni rađa...o draženu je besmisleno iti pričat...najveći europljanin...ikad...amen...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/09/2012 : 10:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
zašto je propala hrvatska košarka - kronika jednog nestajanja

na početku devedesetih hrvati su bili poznati po ratu sa srbima u centru evrope, a još više po košarkaškim velikanima poput dražena, tonija i dina, i naravno po goranu ivaniševiću
u to doba su nogometaši bili uglavnom anonimci, pa su nacionalni ponos nosili visoki i kršni momci, u sportu koji se tada igrao na svakom igralištu i parkiralištu, iako nekako nije dopirao do svakog srca u svakom kutku zemlje
i političari su se voljeli slikati s ovim kršnim momcima - rijetki se sjećaju da su vranković i arapović uspjeli nagovoriti dražena da se pojavi u franjinom predizbornom spotu '92 - vjertojatno bi mu, da je živ, danas bilo nelagodno prisjetiti se toga
ne samo da su košarkaši bili ponos, nego bez njih, odnosno bez samaranovog divljenja prema draženu, ne bi bilo ni nastupa na olimpijadi 92 - na kojoj smo ostali zapamćeni kao ona ekipa koja se jedno vrijeme pristojno držala protiv prvog i pravog dream teama
i zauvijek će ostati pitanje što bi bilo da im se suprostavila najjača ekipa ostatka svijeta u povijesti, koja na playu ne bi imala jedva iznadprosječne gregova i alanovića - izgubili bi, ali bi to bila teška borba, nešto kao finale u pekingu
i budućnost je bila sjajna za hrvatsku košarku
onda dolazi taj kobni dan, kada odlazi dražen, a plače cijeli svijet

EP 1993 se igrao u njemačkoj - hrvatska je i bez dražena bila favorit za zlato - do polufinala se sve riješavalo na +20, a onda u polufinalu prosječna ruska ekipa s nekakvim raspućinom na klupi - ništa ne ide u koš, a nema dražena da ih sve potjera u tri lepe i završi utakmicu
rusi u finalu gube od njemačke, u ludoj utakmici, a hrvati rasturaju u borbi za broncu, ali koga je to tada zanimalo
bronca, pih
SP 1994 u kanadi - ameri šalju drugi dream team, isto tako jak, ali nekako je izazivao manje strahopoštovanja, španjolci su im se u grupi držali cijelo poluvrijeme
u drugoj grupi hrvati rasturaju sve s gotovo istom razlikom, toni, dino i arijan komazec... i sve je mirisalo na reprizu barcelone
a onda opet rusi u polufinalu, i opet se ne možemo sastavit s loptom, i opet nema dražena da opsuje sve
slaba je utjeha 200 koševa razlike u borbi za broncu
pih, bronca
EP 1995 u grčkoj - e sad postaje ozbiljno - ukinute su sankcije srbiji, odnosno jugoslaviji, i sada više nema šale, sad su tu bivši suigrači divac, danilović, đorđević... i sada ni s draženom ne bi bila šetnja do zlata
i opet sve ide dobro, s visokom razlikom, a onda opet gubimo u polufinalu, ovaj put od kvalitetne litve, a ne od groznih rusa, i izbjegava se okršaj stoljeća
finale nitko nikada neće zaboraviti - ja sam pod utjecajem domaćih komentatora živio u uvjerenju da je litva pokradena, a onda sam godinama poslije gledao snimku u kojoj sam vidio sudačke greške i na jednu i drugu stranu - i to je bio početak dominacije srpske košarke i definitivni nestanak hrvata - koji su sišli s postolja prije sviranja hej slaveni i nikad više nisu s postolja poslušali ničiju himnu
neki će reći da je tada počelo prokletstvo i da se više nikada nećemo popeti na postolje
drugi su i tada rekli
bronca? pih

a ja bih danas rekao
bronca, kraljevstvo za broncu

nastavak slijedi....

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/09/2012 : 10:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
mali intermeco s najluđom utakmicom kuju je jedan igrač ikada odigrao
a pošto je ovo topik o draženu, on je jednom izjavio nešto u stilu: da igram u ekipi s galisom, samo bih mu dodavao, a on bi trpao

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/09/2012 : 11:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

zašto je propala hrvatska košarka - kronika jednog nestajanja

na početku devedesetih hrvati su bili poznati po ratu sa srbima u centru evrope, a još više po košarkaškim velikanima poput dražena, tonija i dina, i naravno po goranu ivaniševiću
u to doba su nogometaši bili uglavnom anonimci, pa su nacionalni ponos nosili visoki i kršni momci, u sportu koji se tada igrao na svakom igralištu i parkiralištu, iako nekako nije dopirao do svakog srca u svakom kutku zemlje
i političari su se voljeli slikati s ovim kršnim momcima - rijetki se sjećaju da su vranković i arapović uspjeli nagovoriti dražena da se pojavi u franjinom predizbornom spotu '92 - vjertojatno bi mu, da je živ, danas bilo nelagodno prisjetiti se toga
ne samo da su košarkaši bili ponos, nego bez njih, odnosno bez samaranovog divljenja prema draženu, ne bi bilo ni nastupa na olimpijadi 92 - na kojoj smo ostali zapamćeni kao ona ekipa koja se jedno vrijeme pristojno držala protiv prvog i pravog dream teama
i zauvijek će ostati pitanje što bi bilo da im se suprostavila najjača ekipa ostatka svijeta u povijesti, koja na playu ne bi imala jedva iznadprosječne gregova i alanovića - izgubili bi, ali bi to bila teška borba, nešto kao finale u pekingu
i budućnost je bila sjajna za hrvatsku košarku
onda dolazi taj kobni dan, kada odlazi dražen, a plače cijeli svijet

EP 1993 se igrao u njemačkoj - hrvatska je i bez dražena bila favorit za zlato - do polufinala se sve riješavalo na +20, a onda u polufinalu prosječna ruska ekipa s nekakvim raspućinom na klupi - ništa ne ide u koš, a nema dražena da ih sve potjera u tri lepe i završi utakmicu
rusi u finalu gube od njemačke, u ludoj utakmici, a hrvati rasturaju u borbi za broncu, ali koga je to tada zanimalo
bronca, pih
SP 1994 u kanadi - ameri šalju drugi dream team, isto tako jak, ali nekako je izazivao manje strahopoštovanja, španjolci su im se u grupi držali cijelo poluvrijeme
u drugoj grupi hrvati rasturaju sve s gotovo istom razlikom, toni, dino i arijan komazec... i sve je mirisalo na reprizu barcelone
a onda opet rusi u polufinalu, i opet se ne možemo sastavit s loptom, i opet nema dražena da opsuje sve
slaba je utjeha 200 koševa razlike u borbi za broncu
pih, bronca
EP 1995 u grčkoj - e sad postaje ozbiljno - ukinute su sankcije srbiji, odnosno jugoslaviji, i sada više nema šale, sad su tu bivši suigrači divac, danilović, đorđević... i sada ni s draženom ne bi bila šetnja do zlata
i opet sve ide dobro, s visokom razlikom, a onda opet gubimo u polufinalu, ovaj put od kvalitetne litve, a ne od groznih rusa, i izbjegava se okršaj stoljeća
finale nitko nikada neće zaboraviti - ja sam pod utjecajem domaćih komentatora živio u uvjerenju da je litva pokradena, a onda sam godinama poslije gledao snimku u kojoj sam vidio sudačke greške i na jednu i drugu stranu - i to je bio početak dominacije srpske košarke i definitivni nestanak hrvata - koji su sišli s postolja prije sviranja hej slaveni i nikad više nisu s postolja poslušali ničiju himnu
neki će reći da je tada počelo prokletstvo i da se više nikada nećemo popeti na postolje
drugi su i tada rekli
bronca? pih

a ja bih danas rekao
bronca, kraljevstvo za broncu

nastavak slijedi....

Od starta rasprave si mi nekako falija.
Znan da imaš dosta za reć, a poprilično si bija samozatajan do sada
Da ne širin tu temu, samo bi se nadoveza da je "za ćaću zna se" ono šta mi se kod njega nije svidilo(imeđu ostaloga šta se kod njega meni ne sviđa).
A upravo zbog "ćaće" je i Kukoč kod nas marginaliziran jer je u to vrime ima par "neprimjerenih izjava".
Za ostalo šta iman za reć ću quotat globinjov post.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/09/2012 11:14:28
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/09/2012 : 11:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
toni kukoč - kojeg god sporta da se to dijete prihvatilo, bio je među najboljima
legenda kaže da je na prvenstvu dalmacije u stolnom tenisu pobijedio zorana primorca - nikad sa sigurnošći nisam potvrdio tu priču
igrao je i u hajduku, kažu da je bio dobar, pa je naglo izrastao i skužili ga u jugoplastici - navodno su ga vidjeli na piciginu i ajde, mali, dođi u dvoranu...
jedan moj dobar prijatelj je tada igrao u juniorima jugoplastike i on mi je pričao kako je prvi trening izgledao: on kost i koža, mislili su šta ovaj tu radi, a on se zaleti i zakuca bez ikakvih problema - zamukli su odmah
ipak, on kaže da je tada u toj ekipi igrao jedan tip koji je bio gazda, kakav videka, kakav kukoč - taj nije znao promašit - ali negdje se izgubio i nije napravio karijeru - ne sjećam se imena, pitat ću
u svakom slučaju, naglo izrasli kukoč je pronašao svoj sport i dobro je da je tako - bez njegovih asistencija i ostalih genijalnosti bi bili puno siromašniji

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31276 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/09/2012 : 11:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Iako sam tad bio mali, sjećam se Galisa kao stroja za koševe!

quote:

mali intermeco s najluđom utakmicom kuju je jedan igrač ikada odigrao
a pošto je ovo topik o draženu, on je jednom izjavio nešto u stilu: da igram u ekipi s galisom, samo bih mu dodavao, a on bi trpao

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10271 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/09/2012 : 11:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

stvarno neki ljudi lupnu i ostanu živi...osobno,meni je uvijek bio bolji rađa,neki su gore već naveli razloge,što ne znači da ne umanjujem vrijednost pink panthera...takav se ne rađa više...ni on ni rađa...o draženu je besmisleno iti pričat...najveći europljanin...ikad...amen...

Ovo šta ću napisat ne ide direktno tebi, više je općenito. Uostalon nikidan smo o ovome ćakulali na kavi.
Najčešći argument ljudi koji smatraju Dražena najvećin igračen svih vrimena(uglavnon mlađi ljudi) je "on je najbolji jer je to Dražen", ili upravo ovaj: "Dražen je najbolji svih vrimena i AMEN"

Ja se sa Ken2 ne slažen ali on svoj stav argumentira i ja ga cijenin. Možemo se složit da se ne slažemo, i to je to. Uostalon pričamo o stvarno najboljin igračima ikad i objektivno je teško razlučit ko je bolji.
Recimo ja se sa Kenon slažen da je košarkaška esencija napunit koš, međutin mislin da je važnije da tu esenciju ima momčad a ne jedan igrač.
Nerijetko je momčad znala bit Draženova žrtva, i ako mogu izdvojit jednu njegovu karakteristiku koja se meni ne sviđa to je upravo to. Masu san ga gleda, i nerijetko san ima osjećaj da je njemu važnija osobna pobjeda od uspjeha ekipe. Ono, bitno da ja zabijen 45, a ako još i pobjedimo-super.Možda griješin(nevirujen), bija san mlad kad san ga gleda, ali meni je osta takav dojam.
Uostalon svako ko se sića tih vrimena će se sitit masovnih kometara u stilu: Ajde fala bogu da su ga Blazersima malo spustili na zemlju, sad je puno bolji(kompletnij) igrač. Iskreno, Blazersima hvala šta su mu to napravili. Nažalost, u toj njegovoj transformaciji smo uživali jako kratko
Ono šta stvarno meni kod njega smeta je činjenica da je ipak izgubija previše važnih utakmica za igrača takve klase. Jednostavno ne mogu prihvatit da on kao onakva veličina(a to objektivno je) nije svoju ekipu u vrime kad je naletila ova mlada garda godišta 67/68 moga dovest niti do finala YU prvenstva.
Nije neki iskorak napravija ni u Realu. Momčadski naravno, on kao jedinka je bija fantastičan. Dovoljno je bilo gledat ono nadjebavanje sa Oscar Šmiton(ovo zvuči smišno al neznen kako se piše ispravno) u finalu kupa kupova.
Ono s čim se definitivno s Kenom ne slažem je ona priča "šta bi bilo kad bi bilo". To je bezveze uopće potezat i vodi raspravu u neozbiljnon smjeru.
Petrović bi možda svoje brojke osjetno diga, možda bi bi stvarno od Netsa napravija vrhunsku ekipu, ali možda bi mu ka i Rađi nakon 2-3 sezone u full NBA ritmu otišla kolina. Ne zaboravi da je on one prve 2-3 godine bija statist u NBA, i u Netse je doša svjež.
Nemoj me krivo razumit, ne kažen da bi se to dogodilo, ali i to spada u "šta bi bilo kad bi bilo".

Ono zbog čega san quota globinja je Rađa.
A o Rađi ću malo posli.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/09/2012 11:52:34
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000