forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/09/2012 : 00:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

halo izdavači

izda li se šta
ne živi se od stare slave

Morat ću se prebaciti na nekog drugog junaka. Možda se vratim na Zagora, valjda ima koja dobra epizoda u zadnjih 15 godina od kad sam stao s njim. ;)
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17812 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/09/2012 : 00:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ma ovo je sve skupa postale smiješno

još će nas početi zajebavati ko neki moron u uvodnicima za DD VČ

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/09/2012 : 11:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

ma ovo je sve skupa postale smiješno

još će nas početi zajebavati ko neki moron u uvodnicima za DD VČ

Ovaj možeš to pojasniti jer ja ne čitam DD VČ redovito tako da mi malo to pojasni.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17812 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/09/2012 : 11:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
nemam ti šta reći
između redova nam govori da smo kupili sranje epizodu dylana doga jer je sve krš unutra

veći odron od uvodnika nisam vidio...

to ti je ono znam te puško kad si kurac bila

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 04/09/2012 : 14:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
Posljednji Val nekada i sada (Vigna hvala na neprospavanoj noći)

Nekada - Prvi put čitao prije nekih 5 godina ovu epizodu i tada mi se nije činila ništa posebno.
Sada - Sinoć je pročitah ponovno i osta mi gorak okus u ustima. Naime čitam ja i sve ok do 16e stranice kad Randy i Nathan upoznaju Lauru i od te strane pa nadalje ko da me Vigna šamarao pričom jer mi se nešto slično desilo prošle godine(rivalitet, zezancije...) Jednostavno ono to je to (naravno bez "najcrnjih situacija" kao u stripu, iako je bilo par ružnih). Cijelu noć nisam mogao zaspati, prevrtao se po krevetu non stop navirala sjećanja, situacije itd.

Uglavnom želim reći kako treba nekad ponoviti gradivo(krivo mi je što nemam više vremena za čitati). U jednu ruku mi je drago što sam je pročitao, a opet u drugu i nije baš. Znam da ovu epizodu neću zaboravit do kraja života, a oću li je opet pročitat e to već nisam baš siguran.

Još ona scena na kraju "mladost je poput zlatnika koji isklizne s dlana i više ga ne možeš naći". DAMN!!!!

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/09/2012 : 21:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Molim nekoga da mi u kratkim crtama reće što je novo u NN svijetu nakon broja 250.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 06/09/2012 : 22:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Priče više nisu toliko crne da je potpuno nejasno zašto se Nathan još nije ubio.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/09/2012 : 18:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Da malo olakšam Dee posao.
S onu stranu galaktike
recenzija Nathan Never
AA LIB 5 | 288 str.

Izvanzemaljci, nova galaktika, Pretorijanci, Mars, jakuze, vojne tajne službe... I to sve u jednoj epizodi! Pratimo nastavak događaja koje su zadesile posadu s Arga. Sudar s energetskom vrpcom je gotovo neizbježan, ali vojska pokušava organizirati spasilačku misiju kako bi sprala ljagu sa svoga imena. Istovremeno na Zemlji, Agencija Alfa provodi istragu zajedno s policijom na čelu s Ishimorijem koja ih dovodi do nevjerojatnih otkrića povezanih s pojavom izvanzemaljca nadljudskih sposobnosti koji svojim spletkama želi stvoriti novu civilizaciju na Zemlji...

Edited by - bjelolasica on 08/09/2012 18:06:00
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 10/09/2012 : 09:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/09/2012 : 16:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause
Morat ću se prebaciti na nekog drugog junaka. Možda se vratim na Zagora, valjda ima koja dobra epizoda u zadnjih 15 godina od kad sam stao s njim. ;)

Vidim, nema te na topicu NN dugo vremena već, sigurno si u tijeku čitanja redovne serije Zagora!
Vidim da na libellus forumu zasad šute s datumima izlaska novih knjiga. vjerujem da će bit svega za jesen, sad su se naizbacivali DD i Zagora knjiga pa mogu normalno s NN i MM. Zapravo nisam ni shvatio da je prošlo već 5 mjeseci od zadnje ture... Ja sam se opskrbio SF-om i Siriusima i Futura za jedno duže razdoblje tako da nema problema s čitanjem.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/09/2012 : 17:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Vidim, nema te na topicu NN dugo vremena već, sigurno si u tijeku čitanja redovne serije Zagora!
Vidim da na libellus forumu zasad šute s datumima izlaska novih knjiga. vjerujem da će bit svega za jesen, sad su se naizbacivali DD i Zagora knjiga pa mogu normalno s NN i MM. Zapravo nisam ni shvatio da je prošlo već 5 mjeseci od zadnje ture... Ja sam se opskrbio SF-om i Siriusima i Futura za jedno duže razdoblje tako da nema problema s čitanjem.

A što misliš kako je meni napokon me JK nagovorio svojim asocijacijama da sam krenuo nabavljati SD i pročitao LIB gotovo sve.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/09/2012 : 11:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I ja izgubio volju da držim forum aktivnim. Nathana ni za lijeka, na kvizove se uvijek ista dvojica javljaju, pa sam se malo prebacio na Libellusov forum i tamo postavio asocijaciju misleći da ću raznježiti Dade za Nathanova izdanja. Ali i dalje ništa od toga.

Srećom pa nemam ništa slobodnog vremena, inače bi možda i krenuo po Zagoru. Ali ostaju recenzije i teme tjedna za ovu jesen koje za koji minut kačim. Valjda će dotad i koji Nathan izaći.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/09/2012 : 23:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Never say never 4 Nathan Never...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 12/09/2012 : 15:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
U ovoj turi vani izlaze i dvije nove knjige Nathana Nevera: jedna sa starim (NN 4), jedna s novim (NN 44) epizodama.

U 4. knjizi pronaci cete izvorne epizode 9-11, a autori koji su ih potpisali su redom:

Michele Medda & Stefano Casini (Neznanceve oci)
Bepi Vigna & Dante Bastianoni (Pakao)
Antonio Serra & Roberto De Angelis (Svemirsko pjesastvo)

Sto se 44. knjige tice, situacija s autorima je sljedeca:

Michele Medda & Onofrio Catacchio (Zarobljenici otoka)
Riccardo Secchi & Giancarlo Olivares (Prava priča o Mister Alfi)
Bepi Vigna & Roberto De Angelis (Misterij treceg mjeseca)

Za kraj ove najave, prije citanja 4. knjige predlazem da otvorite malo knjigu broj 3 i bacite pogled na epizode “Zabranjena zona” i “Ljudi sjene”, a prije nego sto u ruke uzmete NN 44 osvjezite svoje pamcenje citajuci epizode “Neprijatelj iz sjene” (35. knjiga) i “Alfa” (36. knjiga).[cool]

Eto, toliko zasad. Termin izlaska je kraj ovog ili pocetak sljedeceg mjeseca, a evo kako izgledaju naslovnice:

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 12/09/2012 : 15:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Isuse Bože, hvala ti Bože! Napokon...

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 12/09/2012 : 16:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Zakon izgledaju, čak i ljubičasti.
Ma i da su rozi...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/09/2012 : 16:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Evo cjelovitog plana:

Za Interliber se nadamo sljedecim knjigama:
NN 45

Nakon toga, u 12. mjesecu, ocekujemo sljedece:
NN gigant 13
NN almanah 5

Za siječanj 2013. planiramo sljedece:
Agencija Alfa 9

U veljaci 2013. iz tiskare bi trebale izaci sljedece knjige:
NN specijal 12
NN 46

Za ozujak 2013. planirani su sljedeci naslovi:
NN 47

U travnju 2013. bi ovo trebalo biti vani:
SB 11 (NN kratke price)
NN specijal 1

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 12/09/2012 : 16:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Samo knige br.5 nema u najavi za ovih osam mjeseci.
Još čekam odogovor od Dade A ili R

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17812 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/09/2012 : 16:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
jedna knjiga ajde... bolje ista nego nista :D

ne kupujem reprinte :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/09/2012 : 17:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Isuse Bože, hvala ti Bože! Napokon...

Znači koliko sam shvatio gledajući po ovom stickyju sada ide rat s orbitalnim postajama, zar ne?

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/09/2012 : 18:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Odlične naslovnice.
Ova za prve epizode je baš sjajna.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/09/2012 : 18:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo cjelovitog plana:

NN 45

Nakon toga, u 12. mjesecu, ocekujemo sljedece:
NN gigant 13
NN almanah 5

Za siječanj 2013. planiramo sljedece:
Agencija Alfa 9

NN specijal 12
NN 46

NN 47

U travnju 2013. bi ovo trebalo biti vani:
SB 11 (NN kratke price)
NN specijal 1

Znači 9 epizoda za sedam mjeseci.
A ako slijedeća izađe mjesec-dva nakon zadnje, dobivamo jednog NN-a mjesečno. Ha, nije loše

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/09/2012 : 18:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ima li slika naslovnica druge dvije epizode iz knjige 4 ??
Space-pjesaci naslovnica dobro izgleda....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/09/2012 : 18:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Sve naslovnice knjige NN LIB 44!
Originalno su izašlji od ožujka 2002 do svibnja 2002!

Edited by - bjelolasica on 12/09/2012 19:08:02
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/09/2012 : 19:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Da pridodam i otale iz redovne koje nam slijede prema Libellusovom planu.
Originalno su izašli od lipnja 2002. do veljače 2003.!
NN 45

NN 46

NN 47

Edited by - bjelolasica on 12/09/2012 19:08:31
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.06 seconds. Snitz Forums 2000