Author |
Topic |
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 11/09/2012 : 17:25:39
|
quote: Originally posted by -jeremija- Onaj Maradona koji je mesto Zanetija zvao Bolatija na SP? Onaj Maradona koji je popušio 4:0 od Nemaca? Onaj Maradona koji je u kvalifikacijama za SP otišao na jedvite jade jer je izmenjao oko 160 igrača?
Maradona kao fudbaler.
quote: Originally posted by -jeremija- De njega nađe pored živog Murinja
Možda ti misliš drugačije, ali Maradona je bio bolji igrač od Murinja...
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 11/09/2012 : 17:31:30
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by -jeremija- Onaj Maradona koji je mesto Zanetija zvao Bolatija na SP? Onaj Maradona koji je popušio 4:0 od Nemaca? Onaj Maradona koji je u kvalifikacijama za SP otišao na jedvite jade jer je izmenjao oko 160 igrača?
Maradona kao fudbaler.
quote: Originally posted by -jeremija- De njega nađe pored živog Murinja
Možda ti misliš drugačije, ali Maradona je bio bolji igrač od Murinja...
Dobro, tu se slažem, samo mislim da je daleko veće znanje potrebnije za biti trener nego fudbaler... Pa sam zato mislio da pričaš o Maradoni treneru, jer realno, Maradona igrač je bio sirovi talenat koji je imao instinkt za fudbal :) |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 11/09/2012 : 17:35:36
|
Salu na stranu posl. valjani domaci Partizanov igrac koji nije bespovratno nestao u akciji cim je napustio ovcareve skute je Krstic. A to je bilo prilicno davno. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 11/09/2012 : 17:42:00
|
quote: Originally posted by Mairosu
Koje je to domace mlade igrace Partizan izbacio posl 3 godine ? Ako pritom mislis na Jaramaza, Lucica, Djekica i Lesica, bolje da ih nije izbacivao :D
Ako govorimo u zadnje dve godine sta fali Lucicu? Ako pricamo za zadnjih 10 godina ne budi smesan majke ti.Ne govorim samo o srpskim igracima,govorimo o igracima koje je Partizan afirmisao i stvorio.Jel postoji bolji evropski centar od Pekovica na primer?Maric,Novica,Tepic,Tripkovic,Veseli...Neki su se snasli neki nisu,nije Partizan kriv za to.Odavde su otisli u velike klubove. Ajde ja tebe da pitam.Koje je to Zvezda igrace izbacila poslednjih godina?Padaju mi na pamet dva polu proizvoda Bjelica i Keselj. Ako pricamo o sadasnjoj Zvezdi tu vec mogu da se nabroje par njih. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 11/09/2012 : 17:44:49
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by -jeremija-
http://sportal.rs/news.php?news=82342 Očekujemo komentare sawitcha, Imrahila i okibokija
Pa sta reci.Covic nastavlja sa interesima srpske kosarke.
A antilopa spasava istu, dovodeci svoje crnce, francuze, meksikance i ostale :D
E moj Mairosu... da pratiš košarku ti bi znao imena tih trideset (mladih) igrača Partizana koje Oki pominje
quote: Originally posted by okiboki Partizan koliko god da je imao stranaca svih ovih godina uvek je izbacio dva tri mlada igraca.
Ultrase zakuni se da bez gledanja interneta mozes da nabrojis 7-8 vasih igraca u kosarciIgraca koji trenutno igraju u Zvezdi Beograd. |
Edited by - okiboki on 11/09/2012 17:45:28 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 11/09/2012 : 17:45:54
|
Evo je grobarska demagogija na delu. Ko je uopste spominjao Zvezdu ? Ko je uopste ista poredio sa Zvezdom ? Jel moze Partizan da se kritkuje kao Partizan, ne kao neko ko nije Zvezda ?
Sta fali Lucicu ? Nemoj da me zajebavas, ovo nije ni vredno diskusije. Ali OK, tebi je i Milisavljevic dobar igrac, Lucic je onda verovatno bogotac.
Ja sam govorio o domacim mladim igracima, i stojim pri tome. Novica, Tepic, Tripkovic, gde su ? Neki ni nemaju klubove. Maric ? Doveli ste gotovog igraca i dali mu minute, tako ste "stvorili" i Vujanica i Milojevica pretpostavljam. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 11/09/2012 : 18:02:33
|
Evo je grobarska demagogija na delu. Ko je uopste spominjao Zvezdu ? Ko je uopste ista poredio sa Zvezdom ? Jel moze Partizan da se kritkuje kao Partizan, ne kao neko ko nije Zvezda ?
Sta fali Lucicu ? Nemoj da me zajebavas, ovo nije ni vredno diskusije. Ali OK, tebi je i Milisavljevic dobar igrac, Lucic je onda verovatno bogotac.
Ja sam govorio o domacim mladim igracima, i stojim pri tome. Novica, Tepic, Tripkovic, gde su ? Neki ni nemaju klubove. Maric ? Doveli ste gotovog igraca i dali mu minute, tako ste "stvorili" i Vujanica i Milojevica pretpostavljam.
A ko je pominjao Partizan kad sam pricao o interesima srpske kosarke?Da te podsetim ti Mairosu jel smes da se kladis da ce Lucic biti u prva tri igraca po statistici u Partizanovom timu.Za Lucica je Dusan Ivkovic rekao da je jako koristan igrac i da je jako bitan za reprezentaciju ali ti verovatno bolje znas. Dalje.U koje klubove su otisli Tepic,Tripkovic,Novica?U najbolje evropske klubove.To sto su sad neki povredjeni a neki slabo igraju zasto je Partizan kriv?Dalje,ko je znao za Marica pre Partizana?Ko je znao za Vujanica?Gde je stekao afirmaciju i iz kog kluba je otisao u inostranstvo?Za Milojevica je vec druga prica.Veseli,Pekovic igraju sasvim solidno u NBA.Perovic takodje igra na solidnom nivou.Partizanovih igraca po evropi imas da ne mogu da ih se setim.Nipodastavati uspehe KK Partizan je smesno i zalosno. I na kraju da je Partizan imao budzet kao sto ga je imala Zvezda i kao sto ga sad ima ex FMP bio bi prvak Evrope. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 11/09/2012 : 18:15:12
|
quote: Originally posted by Jasko
Svet je lep kada sanjamo, hajde zajedno da sanjamo...
Lep,lep.Sanjate da se Crvena Zvezda takmici a ustvari navijate za FMP. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 11/09/2012 : 18:30:37
|
A ko je pominjao Partizan kad sam pricao o interesima srpske kosarke?Da te podsetim ti
Pa kad si reagovao sa "covic stiti interese srpske kosarke". Samo sam te podsetio da je ovcar ove godine doveo radnicku internacionalu. Nema veze.
quote: Mairosu jel smes da se kladis da ce Lucic biti u prva tri igraca po statistici u Partizanovom timu.
To je reper za uspeh, zaista. Smes ti da se kladis da je sutra sreda ?
quote: Za Lucica je Dusan Ivkovic rekao da je jako koristan igrac i da je jako bitan za reprezentaciju ali ti verovatno bolje znas.
quote: Dalje.U koje klubove su otisli Tepic,Tripkovic,Novica?U najbolje evropske klubove.To sto su sad neki povredjeni a neki slabo igraju zasto je Partizan kriv?
Otisli svojevremeno i Perica i Rambo u Real. Mnogo bitno. Od te fantasticne trojice, dvojica vise ne umeju ni da ti kazu kako se zovu koliko su se izgubili, treci nosi pasos sa sobom za svaki slucaj.
quote: Dalje,ko je znao za Marica pre Partizana?Ko je znao za Vujanica?Gde je stekao afirmaciju i iz kog kluba je otisao u inostranstvo?
Za Marica niko nije znao iz geografskih razloga. Siguran sam da ni ti ne znas za pola drugih australijskih talenata. Mogao je da ode u bilo koji evropski klub i igra tamo pa bi ostali culi...ko je znao za Vujanica, samo pola srbije, bio je redovan zvezdin igrac dve godine, znao si i ti sigurno kad je bacao Radmanovicu alley-oopove na derbijima, nego si potisnuo.
quote: Nipodastavati uspehe KK Partizan je smesno i zalosno.
Samo vas vracam na realni nivo, posto na svake dve nedelje imate epizodu erotskog zanosa u kojoj su Novica, Tripko, Tepic veliki asovi magicne igre pod obrucima. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Posted - 11/09/2012 : 18:43:25
|
Samo nek reprezentacija igra dobro, lako ćemo mi za Partizan, FMP i ostalo... |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 11/09/2012 : 18:53:44
|
Suvisno je nabrajati koje sve mlade igrace je Partizan izbacio poslednjih 10 godina. Poslednje 2, sa Jovanovicem naravno nijednog, svi su nazadovali. Lucic i Andjusic su talenti sami po sebi, Nema Vlade veze sa njima. Da smo imali bar prosecnog trenera oni bi vec sada igrali u nekim jacim ligama. A sto se tice gosn Cokija, njemu svaka cast, uspeo je da kupi poznato ime na ovim prostorima i da ga svom klubu, a sto je najbitnije i navijace koji ne primetise da im je klub ugasen. Druga prica je sto ce doticni cikica, ako ikada pravosudje bude nezavisno u Srbiji, da zaglavi dugogodisnju robiju zbog poznatih stvari. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13450 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 11/09/2012 : 20:10:53
|
quote: Originally posted by Imrahil
Lepo što se ponovo prepucavate oko Čovića i Vujoševića, zaista dugo niste.
I opet počinje okiboki, neverovatno!
A lepo sam mu rekao da se ne razume u sport, prvo treba da nauči kako se koji timovi zovu, pa tek onda da nešto komentariše! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 11/09/2012 : 22:59:26
|
quote: Originally posted by srdjandj
A lepo sam mu rekao da se ne razume u sport, prvo treba da nauči kako se koji timovi zovu, pa tek onda da nešto komentariše!
Ultras je izbegao pitanje a moze isto vaziti i za tebe pa i za ostale poznavaoce kosarkaskog kluba Crvena Zvezda Beograd.Ako mozes da nabrojis 10 igraca koji su trenutno u Zvezdi bez gledanja i podsecanja ja cu prestati da gledam kosarku.Ne mora 10.Ali da se zakunes da nisi gledao nigde. Evo ja cu Partizanove: Vesterman,Miljenovic,Bogdanovic,Milosavljevic,Andjusic,Cakarevic,Djekic,Bertans,Lucic,Gagic,Besovic,Musli.To je 12.Dva amerikanca necu da ne bi pogresio ime. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/09/2012 : 23:00:50
|
quote: Originally posted by srdjandj
A lepo sam mu rekao da se ne razume u sport, prvo treba da nauči kako se koji timovi zovu, pa tek onda da nešto komentariše!
Ultras je izbegao pitanje a moze isto vaziti i za tebe pa i za ostale poznavaoce kosarkaskog kluba Crvena Zvezda Beograd.Ako mozes da nabrojis 10 igraca koji su trenutno u Zvezdi bez gledanja i podsecanja ja cu prestati da gledam kosarku.Ne mora 10.Ali da se zakunes da nisi gledao nigde. Evo ja cu Partizanove: Vesterman,Miljenovic,Bogdanovic,Milosavljevic,Andjusic,Cakarevic,Djekic,Bertans,Lucic,Gagic,Besovic,Musli.To je 12.Dva amerikanca necu da ne bi pogresio ime.
Ajde ne budi smešan, nismo mala deca.Naravno da znam sve igrače koji igraju u Zvezdi! Opet ne znaš kako se zove klub, guglaj malo, pitaj nekog ako ne znaš! |
Edited by - srdjandj on 11/09/2012 23:01:40 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/09/2012 : 23:04:24
|
Čović , Mitrović, Savović, Radivojević, Rakočević, Katić, Subotić, Almond, Simonović, Smiljanić, Cvetković, Braun, Lazić, Nelson. |
Edited by - srdjandj on 11/09/2012 23:05:42 |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 11/09/2012 : 23:07:33
|
quote: Originally posted by -jeremija-
JAOOOOOOOOOO k'o mala deca...
Kažem ja, to decu da pitaš, ali evo da boki ne misli da ne znamo ko igra u gigantu sa Malog Kalemegdana! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 11/09/2012 : 23:08:58
|
A ko je pominjao Partizan kad sam pricao o interesima srpske kosarke?Da te podsetim ti
Pa kad si reagovao sa "covic stiti interese srpske kosarke". Samo sam te podsetio da je ovcar ove godine doveo radnicku internacionalu. Nema veze.
quote: Mairosu jel smes da se kladis da ce Lucic biti u prva tri igraca po statistici u Partizanovom timu.
To je reper za uspeh, zaista. Smes ti da se kladis da je sutra sreda ?
quote: Za Lucica je Dusan Ivkovic rekao da je jako koristan igrac i da je jako bitan za reprezentaciju ali ti verovatno bolje znas.
quote: Dalje.U koje klubove su otisli Tepic,Tripkovic,Novica?U najbolje evropske klubove.To sto su sad neki povredjeni a neki slabo igraju zasto je Partizan kriv?
Otisli svojevremeno i Perica i Rambo u Real. Mnogo bitno. Od te fantasticne trojice, dvojica vise ne umeju ni da ti kazu kako se zovu koliko su se izgubili, treci nosi pasos sa sobom za svaki slucaj.
quote: Dalje,ko je znao za Marica pre Partizana?Ko je znao za Vujanica?Gde je stekao afirmaciju i iz kog kluba je otisao u inostranstvo?
Za Marica niko nije znao iz geografskih razloga. Siguran sam da ni ti ne znas za pola drugih australijskih talenata. Mogao je da ode u bilo koji evropski klub i igra tamo pa bi ostali culi...ko je znao za Vujanica, samo pola srbije, bio je redovan zvezdin igrac dve godine, znao si i ti sigurno kad je bacao Radmanovicu alley-oopove na derbijima, nego si potisnuo.
quote: Nipodastavati uspehe KK Partizan je smesno i zalosno.
Samo vas vracam na realni nivo, posto na svake dve nedelje imate epizodu erotskog zanosa u kojoj su Novica, Tripko, Tepic veliki asovi magicne igre pod obrucima.
Sve ovo sto si napisao pada u vodu jer su iza Partizana rezultati.I to rezultati sa smesnim budzetom.Nemoj da te podsecam da je Zvezda neretko imala duplo veci budzet pa nije uzela nista i ne da nije uzela nista nego vise i ne postoji.11 titula i pitaj boga koliko kupova su nebitni ali 5 jadranskih liga i kontinuitet u Evropi pa i jedan F4 euro lige su svakako za respekt.Samo isfrustrirani navijac Zvezde moze ove rezultate da osporava dok ih cela Evropa velica i ne samo Evropa nego i svet.Koliko timova iz Evrope je islo na turnir u Ameriku sa NBA timovima?Samo najveci a Partizan je jedan od njih.Jel ti mislis da je po nekima najtalentovaniji plej Evrope dosao u Partizan zato sto je dobio velike pare?Ne,dosao je u instituciju gde mu je zagarantovano napredovanje.Postoji nesto sto parama ne moze da se kupi.Covic moze da kupi igrace,navijace,ime,grb,moze sinu ceo klub da kupi ali ono sto Partizan ima i sto je stvarao godinama i ono po cemu je poznat ne moze nikad. |
|
|
Topic |
|
|
|