forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 366

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/09/2012 : 23:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

Uvek se iskidam na ovo "dule ovčar", ma koliko puta pročitam

Pa zar nije rekao gospodin Čović da ga je tako zvao iz milošte, a mi moramo da slušamo šta kaže naš predsednik!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/09/2012 : 23:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cercil

Pa jebes mu mater da smo mi bili 10-11 godina prvaci u drzavi, da niko nije smeo ni da pogleda trofej osim nas, da smo mogli da tucemo sudije i jebemo im mater od prvog minuta utakmice, siguran sam da bih se ja licno zapitao da li je tu sve u redu.
Sigurno ne bih pitao gde su igraci sto ih je Partizan napravio, imajuci u vidu to da sam "ja" 10 godina prvak a oni u kurcu! Sta da ocekujem od nekog ko je pred gasenjem?
Pitanje je gde su "moji" igraci koji tako lako dominiraju u Srbiji?
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Ljudi, pustite "jadne sportske radnike" na miru!
Vidite koliko tih njihovih igraca sto su napravili zadnjih deset godina igra za reprezentaciju i kako reprezentacija "kida" sve redom, Slovacku, Izrael, Island...
Todoric i Vujosevic zastitnici srpske kosarke

A gde su vasi igraci?
A da tu su Teodosic,Savanovic i Erceg

Da je Partizan imao budzete koje je imala Zvezda bio bi prvak Evrope.Prijatelju Zvezda nije pred gasenjem,tj nije zamrznuta zbog Partizana vec zbog nenormalnog trosenja para i silnih projekata o evropskoj Zvezdi koji su se zavrsavali neslavno.Ja ne znam jel vi imate kolektivnu amneziju ili sta je u pitanju?Vi niste bili u kurcu vec ste u kurcu prethodne dve tri godine.Pre toga ste i te kako bili konkurentni.Pa kad je tako sto niste vi stvorili neke vrhunske igrace nego ste trosili na polutane i strance isto kao i sad.Ne moze nista na silu to treba svima da bude jasno.Samo sistem i rad pobedjuju.
O Partizanovim igracima ne bih opet jer sam razglabao o tome prethodne dve strane.Sto drzava nije Pekovicu dala stan i ponudila mu bolje uslove nego crnogorci?Opste je poznato da je hteo da igra za Srbiju.Bolje to da su uradili nego sto su gurali pare u vas evropski projekat,sad bi bili duplo jaci.
I nemoj molim te da pricamo o reprezentaciji u kosarci.Sve sto je ta reprezentacija uzela,uzela je na krilima partizanovih igraca.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/09/2012 : 23:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jos bolje je Dule antilopa

Antilopa su ga valjda zvali dok je bio mali, a sad je ovčar!

Edited by - srdjandj on 11/09/2012 23:57:25
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/09/2012 : 00:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Никаква Партизанова титула (осим 91- али то не рачуна, јер нисам гледао или се само не сећам тога)[/green]

Ja gledao, secam se i jos navijao za Partizan
Idi izjavi nesto slicno na Partiyanovom topiku
Cak sam imao i trenerke Simod
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 12/09/2012 : 00:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da je Partizan imao budzete koje je imala Zvezda bio bi prvak Evrope.Prijatelju Zvezda nije pred gasenjem,tj nije zamrznuta zbog Partizana vec zbog nenormalnog trosenja para i silnih projekata o evropskoj Zvezdi koji su se zavrsavali neslavno.Ja ne znam jel vi imate kolektivnu amneziju ili sta je u pitanju?

Ma kakvi, ja samo spadam u one što uživaju u Zvezdi samo još u fudbalu, a i tu se svodim uglavnom na reviziranje onih čuvenih uspeha tima koji je predvodio Gospodin sa mog avatara.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 00:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Uvek se iskidam na ovo "dule ovčar", ma koliko puta pročitam

Pa zar nije rekao gospodin Čović da ga je tako zvao iz milošte, a mi moramo da slušamo šta kaže naš predsednik!

Samo ga slusajte.I ja vam preporucujem
FMP postaje Crvena zvezda
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=12&nav_id=531581

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 00:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da je Partizan imao budzete koje je imala Zvezda bio bi prvak Evrope.Prijatelju Zvezda nije pred gasenjem,tj nije zamrznuta zbog Partizana vec zbog nenormalnog trosenja para i silnih projekata o evropskoj Zvezdi koji su se zavrsavali neslavno.Ja ne znam jel vi imate kolektivnu amneziju ili sta je u pitanju?

Ma kakvi, ja samo spadam u one što uživaju u Zvezdi samo još u fudbalu, a i tu se svodim uglavnom na reviziranje onih čuvenih uspeha tima koji je predvodio Gospodin sa mog avatara.

Ja kazem lepo Dragancetu da ovi moji uopste ne prate kosarku a on mi ne veruje

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/09/2012 : 00:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Bravo! Odavno nisi pomenuo FMP!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 00:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa nisam ga ni pomenuo samo preneo izjavu "Vaseg predsednika"

I ovo je vrlo bitno ako ti je promaklo
"Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac."

Edited by - okiboki on 12/09/2012 00:05:25
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 12/09/2012 : 00:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
U pravu si!
Ne vredi, oni samo misle o Zvezdi i FMP-u!
Evo sada nove teze:
"Da je drzava dala stan Pekovicu on bi igrao za nasu reprezentaciju i mi bi bili jaki kao crna zemlja"
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 00:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

U pravu si!
Evo sada nove teze:
"Da je drzava dala stan Pekovicu on bi igrao za nasu reprezentaciju i mi bi bili jaki kao crna zemlja"

Ja ti lepo kazem da je covek trazio stan od grada,to je bio uslov.Nasi mu nisu dali Crnogorci mu ponudili bolje uslove i on ode da igra za njih.Ne bi bili jaki kao crna zemlja ali bi bili jaci sa njim i to dosta jaci.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/09/2012 : 00:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Никаква Партизанова титула (осим 91- али то не рачуна, јер нисам гледао или се само не сећам тога)

А, ово није Партизанова тема?
Ја мислио да јесте, јер, гледам, само о Партизану се пише. [/green]

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 12/09/2012 00:08:34
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/09/2012 : 00:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

"Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače... a za uzvrat dobiti novac."

...kako bi gosn Coki konacno ispunio svom sincicu rodjendansku zelju i kupio mu njegovu licnu zvezdu u kojoj bi mogao da se igra kad god pozeli.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/09/2012 : 00:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ovo je vrlo bitno ako ti je promaklo...

Zar ti stvarno misliš da ja čitam sa tih linkova što postavljaš?

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 12/09/2012 : 00:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Никаква Партизанова титула (осим 91- али то не рачуна, јер нисам гледао или се само не сећам тога)

А, ово није Партизанова тема?
Ја мислио да јесте, јер, гледам, само о Партизану се пише. [/green]

Btw, koj' će moj Pekoviću stan? Nek daju stanove paraolimpijcima koji su se vratili sa 5 medalja, 2 zlata i 3 srebra, a da ne spominjem da nisu hteli da im prirede doček niti da im isplate pune premije već po 1000E... BRUKA.

Koji crni Peković...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 00:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I ovo je vrlo bitno ako ti je promaklo...

Zar ti stvarno misliš da ja čitam sa tih linkova što postavljaš?

Pa zato ja prenesem ono najbitnije

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 12/09/2012 : 00:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro i da smo mu dali stan i da igra za nasu rerezentaciju, sta bi to znacilo? Da se u nasoj kosarci dobro radi? Da je odlicna stvar sto je jedan klub toliko dominantan? Da li bi mi imali neke znatno bolje rezultate pred prosle godine u Litvaniji ili ove godine u kvalifikacijama? Siguran sam da ni ti tako ne mislis!
Pekovic jeste dobar igrac ali je samo jedan igrac Malo je to za 10 godina "dominacije". Sve ostalo (Krtica ne racunam) su igraci izuzetno limitiranih kvaliteta, to se pokazuje svake godine. Svi oni (Tepic, Tripkovic, Velickovic, Rasic...) imali su po jedan dobar transfer u karijeri, jednu dobru sezonu u Evropi i kraj. Nema ih vise! Igraju oni jos ali daleko je to od vrhunskog kvaliteta!
quote:

quote:

U pravu si!
Evo sada nove teze:

Ja ti lepo kazem da je covek trazio stan od grada,to je bio uslov.Nasi mu nisu dali Crnogorci mu ponudili bolje uslove i on ode da igra za njih.Ne bi bili jaki kao crna zemlja ali bi bili jaci sa njim i to dosta jaci.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 00:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

quote:

quote:

"Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače... a za uzvrat dobiti novac."

...kako bi gosn Coki konacno ispunio svom sincicu rodjendansku zelju i kupio mu njegovu licnu zvezdu u kojoj bi mogao da se igra kad god pozeli.

Covic je teski hohstapler ali mu se mora priznati da je sjajan otac.Pozeleo mali da igra kosarku tata napravio klub,pozeleo da igra u Zvezdi tata mu napravio Zvezdu,rekao da je Pesic dobar trener tata ga doveo,voleo Rakocevica kao mali tata ga doveo da igra sa njim.Pa ko ne bi voleo takvog oca.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/09/2012 : 00:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
bla bla bla čoki bla bla bla dule bla bla bla
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/09/2012 : 00:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Prica se da za NG mali Fica dobija Dzordana ispod jelke.
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 12/09/2012 : 00:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
I sad smo kompletni

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/09/2012 : 00:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Стварно је била неукусна расправа ове двојице. Али, ако ћемо кроз шалу да кажемо ко је боље проша, онда је то Чоки. Од свих ових баљезгања, једино што ће се памтити је надимак: ДУЛЕ ОВЧАР Он ће остати у народу док је Срба и Србије

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 12/09/2012 00:24:37
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 00:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa dobro i da smo mu dali stan i da igra za nasu rerezentaciju, sta bi to znacilo? Da se u nasoj kosarci dobro radi? Da je odlicna stvar sto je jedan klub toliko dominantan? Da li bi mi imali neke znatno bolje rezultate pred prosle godine u Litvaniji ili ove godine u kvalifikacijama? Siguran sam da ni ti tako ne mislis!
Pekovic jeste dobar igrac ali je samo jedan igrac Malo je to za 10 godina "dominacije". Sve ostalo (Krtica ne racunam) su igraci izuzetno limitiranih kvaliteta, to se pokazuje svake godine. Svi oni (Tepic, Tripkovic, Velickovic, Rasic...) imali su po jedan dobar transfer u karijeri, jednu dobru sezonu u Evropi i kraj. Nema ih vise! Igraju oni jos ali daleko je to od vrhunskog kvaliteta!
quote:

quote:

U pravu si!
Evo sada nove teze:

I za sve to je kriv Partizan?
Za krah nase reprezentacije je kriv Partizan?
Ti stvarno u to verujes?
A nisu krivi Covic i stara Zvezda sto su trcali u jadransku ligu?
A znas zasto su trcali?
Zbog prica o sudijama,pomaganja Partizanu i slicno(vidim pomagali nas i u euro ligi).
I sta su za sve ove godine uradili u toj ligi sa neutralnim sudijama?
Nista.Jedno veliko nista.Otisli su tamo zarad licnih interesa,obezvredili nasu ligu,unistili kosarkaske centre i danas imamo pricu da nasa liga ne znaci nista.
Covic je bre do pre tri meseca pricao lose o aba ligi o istupanju,o pravljenju jedinstvene srpske lige...dok ovi tamo iz sidra nisu digli ruku da CZBGD moze da igra evro kup.E sad je aba liga super.
Ljudi vi navijate za privatni klub najveceg saranitelja srpske kosarke i to je istina,ali ako je tebi lakse da mislis da je Partizan jedini krivac za to ti veruj Covicu.
Samo jos nesto da te pitam.Kad je Covic takav spasioc i mesija zasto onda te pare ne ulozi u stvaranje mladog tima koji ce za dve tri godine da cini okosnicu reprezentacije nego dovodi crnce i matorce?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 00:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Prica se da za NG mali Fica dobija Dzordana ispod jelke.

Ja cuo da Kobi zavrsava karijeru u Zvezdi BGD

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 12/09/2012 : 00:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Partizan nije jedini odgovoran ali jeste najvise! Nikada u nijednom sportu u Srbiji se nije desilo da je jedan klub jaci od maticnog saveza a to se desavalo zadnjih 10 godina u nasoj kosarci. Danilovic je svima od reda jebao kevu i Bojicu i Knezevicu, o malim sudijama da i ne govorim! Zbog takve "snage" je i odgovornost veca!
A sto se tice Covica, ne secam se da sam ga bilo kada spomenuo kao bilo kakvog spasioca!? Nadji mi tako nesto!?
Pogresno tumacis oni sto ti ja kazem!
quote:

quote:

quote:

quote:

U pravu si!
Evo sada nove teze:

I za sve to je kriv Partizan?
Za krah nase reprezentacije je kriv Partizan?
Ti stvarno u to verujes?
A nisu krivi Covic i stara Zvezda sto su trcali u jadransku ligu?
A znas zasto su trcali?
Zbog prica o sudijama,pomaganja Partizanu i slicno(vidim pomagali nas i u euro ligi).
I sta su za sve ove godine uradili u toj ligi sa neutralnim sudijama?
Nista.Jedno veliko nista.Otisli su tamo zarad licnih interesa,obezvredili nasu ligu,unistili kosarkaske centre i danas imamo pricu da nasa liga ne znaci nista.
Covic je bre do pre tri meseca pricao lose o aba ligi o istupanju,o pravljenju jedinstvene srpske lige...dok ovi tamo iz sidra nisu digli ruku da CZBGD moze da igra evro kup.E sad je aba liga super.
Ljudi vi navijate za privatni klub najveceg saranitelja srpske kosarke i to je istina,ali ako je tebi lakse da mislis da je Partizan jedini krivac za to ti veruj Covicu.
Samo jos nesto da te pitam.Kad je Covic takav spasioc i mesija zasto onda te pare ne ulozi u stvaranje mladog tima koji ce za dve tri godine da cini okosnicu reprezentacije nego dovodi crnce i matorce?

Go to Top of Page
Page: of 366 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000