forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 366

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 00:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cercil

Partizan nije jedini odgovoran ali jeste najvise! Nikada u nijednom sportu u Srbiji se nije desilo da je jedan klub jaci od maticnog saveza a to se desavalo zadnjih 10 godina u nasoj kosarci. Danilovic je svima od reda jebao kevu i Bojicu i Knezevicu, o malim sudijama da i ne govorim! Zbog takve "snage" je i odgovornost veca!
A sto se tice Covica, ne secam se da sam ga bilo kada spomenuo kao bilo kakvog spasioca!? Nadji mi tako nesto!?
Pogresno tumacis oni sto ti ja kazem!
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Pa dobro i da smo mu dali stan i da igra za nasu rerezentaciju, sta bi to znacilo? Da se u nasoj kosarci dobro radi? Da je odlicna stvar sto je jedan klub toliko dominantan? Da li bi mi imali neke znatno bolje rezultate pred prosle godine u Litvaniji ili ove godine u kvalifikacijama? Siguran sam da ni ti tako ne mislis!
Pekovic jeste dobar igrac ali je samo jedan igrac Malo je to za 10 godina "dominacije". Sve ostalo (Krtica ne racunam) su igraci izuzetno limitiranih kvaliteta, to se pokazuje svake godine. Svi oni (Tepic, Tripkovic, Velickovic, Rasic...) imali su po jedan dobar transfer u karijeri, jednu dobru sezonu u Evropi i kraj. Nema ih vise! Igraju oni jos ali daleko je to od vrhunskog kvaliteta!
quote:

quote:

U pravu si!
Ne vredi, oni samo misle o Zvezdi i FMP-u!
Evo sada nove teze:
"Da je drzava dala stan Pekovicu on bi igrao za nasu reprezentaciju i mi bi bili jaki kao crna zemlja"

Ja ti lepo kazem da je covek trazio stan od grada,to je bio uslov.Nasi mu nisu dali Crnogorci mu ponudili bolje uslove i on ode da igra za njih.Ne bi bili jaki kao crna zemlja ali bi bili jaci sa njim i to dosta jaci.

I za sve to je kriv Partizan?
Za krah nase reprezentacije je kriv Partizan?
Ti stvarno u to verujes?
A nisu krivi Covic i stara Zvezda sto su trcali u jadransku ligu?
A znas zasto su trcali?
Zbog prica o sudijama,pomaganja Partizanu i slicno(vidim pomagali nas i u euro ligi).
I sta su za sve ove godine uradili u toj ligi sa neutralnim sudijama?
Nista.Jedno veliko nista.Otisli su tamo zarad licnih interesa,obezvredili nasu ligu,unistili kosarkaske centre i danas imamo pricu da nasa liga ne znaci nista.
Covic je bre do pre tri meseca pricao lose o aba ligi o istupanju,o pravljenju jedinstvene srpske lige...dok ovi tamo iz sidra nisu digli ruku da CZBGD moze da igra evro kup.E sad je aba liga super.
Ljudi vi navijate za privatni klub najveceg saranitelja srpske kosarke i to je istina,ali ako je tebi lakse da mislis da je Partizan jedini krivac za to ti veruj Covicu.
Samo jos nesto da te pitam.Kad je Covic takav spasioc i mesija zasto onda te pare ne ulozi u stvaranje mladog tima koji ce za dve tri godine da cini okosnicu reprezentacije nego dovodi crnce i matorce?

Pa to su sve price koje je servirao Vesic dok je bio u KK Zvezda.Iste price sada imamo iz FK Zvezda.Price u koje vi slepo verujete.Partizan je sigurno imao povlastice sto je i normalno jer je jedini tim koji nas je predstavljao u euro ligi i tom istom savezu i drzavi donosio kakvu takvu korist.Ono sto je bitno je to da nikad za uzvrat nije dobio finansijsku pomoc koju zasluzuje.Reci mi iskreno,ne kao navijac Zvezde vec kao neko neutralan,da li mislis da je u redu da se ovoliko pomaze ovom Covicevom klubu?Covicevom privatnom klubu?Cak i da nije Covicev klub da li je u redu toliko davati klubu koji se ugasio zbog dugova a o losim rezultatima da ne pricam.Koja je to logika?
I reci kako onda objasnjavas 5 titula u jadranskoj ligi i evropske uspehe?Da nije i tamo Danilovic "gepekovao sudije"?Kako onda taj Bojic nije reagovao ove godine u finalu nego su rekli da je sve bilo fer i sportski?Seti se sta je bilo u Zelezniku.
Nisi rekao ali ga podrzavas,to je meni isto.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 12/09/2012 : 01:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Kakav Vesic covece, pa ima ljudi koji rade u kosarci i koji realno gledaju na stvari i koji znaju sta se sve desavalo ili se jos uvek desava! Ne treba mene ni Vesic ni Todoric da obavestavaju sta je istina! Zapitaj se da li i ti "gutas" neke stvari koje se vama serviraju iz vaseg KK!
Pozdrav
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 01:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakav Vesic covece, pa ima ljudi koji rade u kosarci i koji realno gledaju na stvari i koji znaju sta se sve desavalo ili se jos uvek desava! Ne treba mene ni Vesic ni Todoric da obavestavaju sta je istina! Zapitaj se da li i ti "gutas" neke stvari koje se vama serviraju iz vaseg KK!
Pozdrav

Nisi mi odgovorio na pitanja.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 12/09/2012 : 02:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Partizan nije jedini odgovoran ali jeste najvise! Nikada u nijednom sportu u Srbiji se nije desilo da je jedan klub jaci od maticnog saveza a to se desavalo zadnjih 10 godina u nasoj kosarci.

I PAO i Olimpijakos su jaci od grckog saveza (da nisu, vec odavno bi bili prebaceni u nizi rang takmicenja zbog svih malverzacija, prekinutih utakmica itd) pa to Grcima nije smetalo da nekoliko godina budu u samom vrhu a 2005 i sampioni Evrope. Desila se odlicna generacija, Janakis kao trener, poklopile se kockice. Grci su bili dobri i krajem osamdesetih pa ih u nekom periodu krajem devedesetih nije nigde bilo ali su oni ulozili u zvucna trenerska imena u klubovima, selekcija je bila odlicna i dala rezultata. Kod nas pre svega nema trenera koji ce dati kvalitetne igrace: Vujosevic, Lukajic, Nikolic, Karadzic itd, to su sve alibi treneri koji ne rade dobro pod pritiskom i najbolje se snalaze u situacijama kada nemaju obavezu da nesto ostvare vec "ako prodje prodje". Tako Partizan svaki put udje u NLB sezonu a ulogu favorita prepusti drugima koji imaju "banke, sisteme, drzave iza sebe",Vujosevic privlaci paznju na sebe paranoidnim izjavama a igraci nastupaju rastereceni znajuci da su svi protiv njih i da je svaka pobeda uspeh. Medjutim, to ne pali na medjunarodnom planu. Tamo moras da preuzmes odgovornost, tamo se uspeh podrazumeva i nas igraci se ne snalaze vec godinama stagniraju dok se kao ne naviknu a i tada mogu uvrh glave da budu prosecni timski igraci ali ne i nosioci igre. Paunic, Tepic, Tripkovic, Markovic, Stimac, Perovic, Rasic, Labovic, Dragicevic, Musli, Erceg, Macvan, Savanovic, Velickovic, Keselj itd itd... to su mahom sedme, osme ili desete opcije u svojim timovima.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/09/2012 : 02:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Colt objasnio, ne mora dalje.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 12/09/2012 : 02:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
I jos jedna stvar koju "poznavaoci kosarke" retko kada isticu: kod nas su se igraci "zacrtani" da budu nosioci reprezentacije iz iste povlacili prilicno rano. Stojakovic sa 26, Radmanovic sa 25, Jaric i Rakocevic sa 28, Milicic sa 22, Pavlovic sa 22, Vujanic sa 26 itd itd. "Umorni od upravo zavrsene sezone, nisu resili status u klubu, nepremostivi privatni problemi"... a Spancima je ove godine na OI opet nastupala cuvena generacija 1980. Kada igraci koji bi makar na evropskom nivou trebalo da prave razliku masovno bojkotuju ili dolaze na pripreme jedva cekajuci da se predstojece prvenstvo zavrsi, tesko je ocekivati spektakularne rezultate.

Edited by - Colt on 12/09/2012 02:32:13
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/09/2012 : 09:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Објаснио, коме? Мислиш ли да окибоки и старудија могу да укапирају шта Колт је хтео да каже? Чисто сумњам!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/09/2012 : 11:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu da skapiram, ali znam da Coki treba da zaglavi robiju zbog Djikija i da kada se to dogodi nova zvezda, tj. FMP nece vise ni postojati.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/09/2012 : 11:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
ponekad je vidim ležeći u snu
kao igru sjena na mom ramenu
bijelo svjetlo iznad površine tupih koraka
koliko još ima do očaja
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/09/2012 : 11:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Ja ne mogu da skapiram, ali znam da Coki treba da zaglavi robiju zbog Djikija i da kada se to dogodi nova zvezda, tj. FMP nece vise ni postojati.

Do tada će da se oporavi stara Zvezda i opet nećete imati mira...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/09/2012 : 11:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by Mairosu

Објаснио, коме? Мислиш ли да окибоки и старудија могу да укапирају шта Колт је хтео да каже? Чисто сумњам!

konaćno da mene izostaviš
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/09/2012 : 11:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

konaćno da mene izostaviš

Pa dobro, ti si donekle razuman i znaš kad treba da staneš na loptu!

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 12/09/2012 : 12:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
O, kad će doći dan...

Dajte bre, Jasko prolupao zbog vas, počeo Štulića da citira

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15

Edited by - -jeremija- on 12/09/2012 12:14:46
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 14:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Звезда повлашћена ако Партизан освоји још бодова у Европи

Испадањем од Бордоа у плеј-офу за Лигу Европе црвено-бели су значајно покварили рејтинг, па постоји велика опасност да следеће сезоне не буду носиоци ни у трећем, а камо ли у четвртом колу квалификација за Лигу шампиона или Лигу Европе.

Црвена звезда је овог лета бранила учинак из сезоне 2007/08, кад је освојено 4,525 поена, али са само једном победом у другој рунди, као и четири ремија, од којих је један у баражу, освојила је свега 1,950 бодова.

С обзиром да се рачуна учинак у последњих пет сезона, црвено-бели тренутно имају коефицијент – 8,275.

Постоји могућност да за одређени проценат буде поправљен, на основу националног рејтинга, под условом да Партизан буде успешан у групној фази. Према томе, на Маракани би требало да навијају за вечитог ривала, како би следеће сезоне имали што бољу стартну основу на жребу.

Остане ли Звезда на тренутном нивоу, биће сигурно међу повлашћенима у другој, али су мале шансе да то буде случај и у трећој рунди.

Ове сезоне, рецимо, у трећем колу квалификација за Лигу шампиона молдавски Шериф је са 9,849 био први испод црте, док је у трећем колу квалификација за Лигу Европе то био случај са холандским Витесеом, с обзиром да је имао коефицијент од 9,103.

Ако не буде значајних изненађења у националним шампионатима или комшије буду неуспешне, црвено-бели ће наредног лета имати још тежи пут до групе фазе неког од европских такмичења.

Јер, већ на трећем степенику може да их сачека неко попут Бордоа…

Znaci dogodine opet mrka kapa

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 12/09/2012 : 14:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Brini se ti prike za Inter

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/09/2012 : 14:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Idi sad jer srce je tamno jezero
idi sad, cujes li, jesen dolazi
idi sad, povuci vrata za sobom
i pazi da ne nazebes
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 14:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

Pa to me i brine.S obzirom da vam koeficient zavisi od naseg nastupa u LE tesko vama

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/09/2012 : 15:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa to me i brine.S obzirom da vam koeficient zavisi od naseg nastupa u LE tesko vama

Imaćemo ni jak tim i nije bitno ko će nam biti protivnik u kvalifikacijama za LŠ. Samo opušteno Grobari!

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 12/09/2012 : 15:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

i pazi da ne nazebes

Odakle vadiš tu "fosilnu" muziku?

A oki, brate, samo vi njih nabijte da spasete sebe, nemojte se nama opterećivati, biće vam mnogo

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/09/2012 : 16:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jasko

i pazi da ne nazebes

Odakle vadiš tu "fosilnu" muziku?

A oki, brate, samo vi njih nabijte da spasete sebe, nemojte se nama opterećivati, biće vam mnogo

Ma kakav Inter,raspali starci,ima da ih oderemo ko Musa jarcaNe brinite obezbedicemo mi i vama status povlascenih.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/09/2012 : 21:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Treba da izgubimo sve utakmice kako bi zvezda ispala i pre sezone kupanja.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/09/2012 : 21:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Žao mi je mala
što ti mama nije dala
da idemo na more
plivali bi do zore...
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/09/2012 : 23:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Komentar sa Blica na vest o novom pojacanju KKCZBGDDIVA:
"imaju gomilu placenika, ali nemaju tim. Trebace im bar 3 lopte na svakoj utakmici. Bice: e ja sam igrao NBA,ja treba da sutiram. Ne, ja treba da sutiram imam 34god i nekad sam bio najbolji strelac. Ne,ne meni je tata kupio klub i to je je moja lopta."

Decko objasnio.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/09/2012 : 00:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Komentar sa Blica na vest o novom pojacanju KKCZBGDDIVA:
"imaju gomilu placenika, ali nemaju tim. Trebace im bar 3 lopte na svakoj utakmici. Bice: e ja sam igrao NBA,ja treba da sutiram. Ne, ja treba da sutiram imam 34god i nekad sam bio najbolji strelac. Ne,ne meni je tata kupio klub i to je je moja lopta."

Decko objasnio.

Дечко објаснио шта је комплекс и опседнутност другим клубом, а не својим. Једино ако има 10 година, па да му опростимо.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40220 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/09/2012 : 00:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 366 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000