Onako neupučen,pročitao sam jučer Boy Vampire...e da sam znao da toga ima još a da taj još nije niti u planu za izlaženje,onda ga ne bih niti čitao. Ovako ću ovu priču o tisićljetnom sukobu jednog dečkića i zle vještice ninfomanke jednog dana morati opet čitati od početka do kraja,a do tada će možda proći i 10-tak godina?
imaš integralno izdanje na engleskom 500str za < 15e
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Onako neupučen,pročitao sam jučer Boy Vampire...e da sam znao da toga ima još a da taj još nije niti u planu za izlaženje,onda ga ne bih niti čitao. Ovako ću ovu priču o tisićljetnom sukobu jednog dečkića i zle vještice ninfomanke jednog dana morati opet čitati od početka do kraja,a do tada će možda proći i 10-tak godina?
čuo si za Domačicu od Kraša?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kako ono ide u onim cuvenim reklamama... Ali to nije sve![smile] Dakle, negdje u ovim turama svoje mjesto naci ce i jos neka izdanja (otprilike 10-15 knjiga) za koja nam u ovome trenutku nedostaju jos neke stvarcice (materijali, prijevodi itd.), a kako u tim slucajevima i nije sve bas u nasim rukama onda cemo to najaviti u trenutku kada sve kompletiramo. Evo o kojim je izdanjima tu rijec:
Sto se Sherlocka tice, tu cemo pricekati da izadje 4. knjiga i cim to bude vani krecemo s produkcijom SH 3 & 4.
Za kraj, samo cu jos jednom napomenuti da je ovo OKVIRNI plan i da se on moze promijeniti zbog malog milijuna razloga.[cool] Evo, recimo, planirali smo jos davno objaviti kratke price MM-a i NN-a, no zbog prikupljanja materijala bili smo prisiljeni sve to prolongirati za sljedecu godinu jer je rijec o zbilja poprilicnoj jebadi...[angry] No sto se moze, skupit cemo i to nekako![cool] Uglavnom, to je to! Sad natrag na posao![smile]
A fala bogu više, NN gigant 13! Mislija san da nikad neće izać.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Pobogu zašto izdavati Texona u boji????? Sve prepuno vrhunskih crtača kojim boja apsolutno, ne da ne treba, nego smeta....
Svojevremeno sam, videvsi neke obojene table prvog giganta (Buceli) isto pomislio...coveku ne da ne lezi boja, nego je to strasno. Ali ipak se radujem ovome, posto sam propustio Strip-agentova izdanja.
Samo tiraz od 300. Ili 500. Zapravo, svejedno mi je vec.
(najradije bi vidio da svi izdavaci zalede 95% svojih najava tvrdoukoricenih proizvoda za jednu godinu, pa da u međuvremenu popunim rupe starijim izdanjima + kupujem samo kiosk robu )
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See