Author |
Topic |
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 13/09/2012 : 10:15:08
|
quote: Originally posted by supermark
ja sam jedan od onih koji smatraju da je to bacanje novaca radje kupim los mobitel i razliku prebijem na stripovima :)
+1
U zadnjih 7-8 godina san kupija 3 mobitela i nijedan nije bija priko 300kn . |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7653 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 13/09/2012 : 10:26:33
|
Zeznuo sam se što sam kupio ovaj "pametni" Samsung, neću više. Odsad samo Nokia, i to klasična, ne trebaju mi ove izmišljotine. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 13/09/2012 : 11:53:20
|
Ja sam se zeznuo sto sam kupio "pametnu" Nokiu pa tek onda skontao šta joj sve manjka, i u čemu sve zaostaje za iphoneom i android uređajima, i koliko moćnih aplikacija postoji koje za Symbian ili ne mogu ili su falične... ne znam, ne patim previše od mobitela, ali volio bih da mi je budžet bio bolji pa da sam bolje probrao.. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7653 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 13/09/2012 : 12:12:33
|
Koja ti je Nokia? Odmah ćemo se mijenjati za moj Samsung. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 13/09/2012 : 12:16:28
|
Hmmm nisam za to...fino looksa Ja sam sonyevac Japs rules Imam zadnji model Sony ericsson Experia ST18i I nakon prvog updatea I paljenja I nakon raskida simbiotske firme postao sam Sony... Sve sta treba imam I zadovoljan... Zelja mi onaj novi Sony Experia P najveci ekran...patim se dok pisem na njemu ove postove... Samsung samo tv dolazi u obzir imao 17 godina 55cm ekran nikad se nije kvario I jos sluzi na vikendici... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 13/09/2012 12:18:07 |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 13/09/2012 : 13:25:14
|
ja sam jedan od onih koji smatraju da je to bacanje novaca radje kupim los mobitel i razliku prebijem na stripovima :)
upravo tako, čisto bacanje novca i vremena...
|
"Nothing lasts forever." |
|
|
Davor2403
Average Member
Bosnia and Herzegovina
766 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 13/09/2012 : 15:20:15
|
quote: Originally posted by selanne
Koja ti je Nokia? Odmah ćemo se mijenjati za moj Samsung.
Nokia 500, najavljivan kao najjeftiniji smartphone a sve dobiješ - da ne bi! Uglavnom ok je mob, kažu da se mnoge stvari poprave prelaskom sa Symbian Anna na Symbian Belle, ali ja neću da radim update dok god ima garanciju... Mada ja nisam toliko nezadovoljan s mobitelom, koliko sam nezadovoljan da sve bolje aplikacije rade uglavnom samo na iosu i androidu, a ne na symbianu |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 13/09/2012 : 18:46:07
|
ma ovi "pametni" mobiteli,ja bi trebao mjesec dana na skolovanje da ga znam upaliti.a za sve daljnje,upis u nocnu skolu. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25270 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22311 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 15/09/2012 : 15:45:57
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Kako kome
Problem je što ljudi ne razmišljaju što im treba već kupuju da bi bili u trendu. Vrhunac mi je kad netko kupi iPhone ili bio koji smartphone i on mu služi za tri stvari: 1. tel. razgovori 2. SMS poruke 3. lijep izgled/dizajn Za njih je kupovina smartphonea čisto bacanje novaca.
Osobno ne pamtim da sam iti jedan uređaj u životu koristio koliko koristim iphone. Ma ne da mi nije žao što sam ga kupio, već mi je neugodno koliko sam ga jeftino platio, a tako puno dobio.
- email - internet - napredni scheduler/planer - napredni internet alati - to do liste - alarm, budilice... - igrice - navigacija (auto) - motion tracker (bicikla, planinarenje...) - kompas, level, tjerač komaraca i ostalih buba... Što god ti padne na pamet za to već postoji aplikacija :) |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 15/09/2012 : 16:07:14
|
quote: Originally posted by stripofil
Kako kome
Problem je što ljudi ne razmišljaju što im treba već kupuju da bi bili u trendu. Vrhunac mi je kad netko kupi iPhone ili bio koji smartphone i on mu služi za tri stvari: 1. tel. razgovori 2. SMS poruke 3. lijep izgled/dizajn Za njih je kupovina smartphonea čisto bacanje novaca.
Osobno ne pamtim da sam iti jedan uređaj u životu koristio koliko koristim iphone. Ma ne da mi nije žao što sam ga kupio, već mi je neugodno koliko sam ga jeftino platio, a tako puno dobio.
- email - internet - napredni scheduler/planer - napredni internet alati - to do liste - alarm, budilice... - igrice - navigacija (auto) - motion tracker (bicikla, planinarenje...) - kompas, level, tjerač komaraca i ostalih buba... Što god ti padne na pamet za to već postoji aplikacija :)
Budući se ne razumijem previše u mobitele, ali neke osnove ipak znam imam sljedeće pitanje. Zar sve ove stvarčice koje si nabrojio nema i većina mobitela na androidu i Nokia Lumia? |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 15/09/2012 : 16:20:21
|
Kako kome
- email - internet - napredni scheduler/planer - napredni internet alati - to do liste - alarm, budilice... - igrice - navigacija (auto) - motion tracker (bicikla, planinarenje...) - kompas, level, tjerač komaraca i ostalih buba... Što god ti padne na pamet za to već postoji aplikacija :)
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 15/09/2012 : 17:58:34
|
quote: Originally posted by hello
Budući se ne razumijem previše u mobitele, ali neke osnove ipak znam imam sljedeće pitanje. Zar sve ove stvarčice koje si nabrojio nema i većina mobitela na androidu i Nokia Lumia?
Ima. Vecina danasnjih smartphone-a imaju veoma slicne, ako ne i iste, sposobnosti. Ovdje govorimo specificno o ovom novom iPhone 5, i kakve prednosti on ima nad konkurencijom.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 15/09/2012 : 19:50:24
|
Kako kome
Problem je što ljudi ne razmišljaju što im treba već kupuju da bi bili u trendu.
isto tako se ljudi počinju opijati, pušiti, drogirati...sve zato da bi bili u trendu. i kuda ode današnji svijet |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
37982 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 15/09/2012 : 21:19:24
|
Moj mobi ima sigurno nekih 6-7 godina. Neka Nokia, ni sam ne znam koja. Budi me ujutro, ponekad saljem koji sms, tu i tamo mi zvoni ili ja zovem nekoga. Reminder zapravo jos najvise koristim. Ponekad kalkulator ako sam vani. Sve ostalo mislim da mi ne treba. Jedino da ima barem 14" ekran i da mogu citati stripove na njemu, a kad mi dojadi da ga spremim u dzep. :D
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:20:54
|
Kako kome
Problem je što ljudi ne razmišljaju što im treba već kupuju da bi bili u trendu.
isto tako se ljudi počinju opijati, pušiti, drogirati...sve zato da bi bili u trendu. i kuda ode današnji svijet
Zanimljiva paralela, postoje zajednički uzroci. Uglavnom je to društvo i standard koji nam postavlja.
Razlika je u posljedicama, mobitel će ti olakšati bankovni račun, naravno i to može imati neželjene posljedice. :)
Alkohol, cigarete i droga stvaraju ovisnost i ipak ostavljaju puno ozbiljnije posljedice.
Popis uzroka je također puno širi, od obijesti do frustriranosti i nezadovoljstva... |
|
|
stripofil
Senior Member
Croatia
1687 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:22:45
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by hello
Budući se ne razumijem previše u mobitele, ali neke osnove ipak znam imam sljedeće pitanje. Zar sve ove stvarčice koje si nabrojio nema i većina mobitela na androidu i Nokia Lumia?
Ima. Vecina danasnjih smartphone-a imaju veoma slicne, ako ne i iste, sposobnosti. Ovdje govorimo specificno o ovom novom iPhone 5, i kakve prednosti on ima nad konkurencijom.
Upravo to.
Zaboravio sam još spomenuti: - "walkman" - video player (vjerovali ili ne odgledao sam dvije sezone Losta i prvu sezonu Fringe preko iPhona :)) - diktafon - book reader - fitness trener :) - svjetiljka :D ...
Ma ukratko 1000 uređaja u jednom :) |
Edited by - stripofil on 15/09/2012 23:37:51 |
|
|
Topic |
|