forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Guillermo del Toro režira Hobita
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

trolodtroje
Advanced Member

3280 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 30/08/2012 : 22:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
hobit bi se mogao napraviti (prema fabuli) maximalno u 2 filma. i to prvi dio do prvog susreta s smaugom i drugi dio do povratka u hobitland (kraj).
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 31/08/2012 : 12:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Uopće se ne brinem, biti će to jako dobro :)
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 03/09/2012 : 17:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/09/2012 : 19:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
http://www.tportal.hr/showtime/film/212301/Treci-nastavak-Hobbita-u-kina-stize-na-ljeto-2014.html
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7900 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 04/09/2012 : 10:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Mogli su ovo rascijepati u 5-6 dijelova kad su toliko gladni za parama.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/09/2012 : 11:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

http://www.tportal.hr/showtime/film/212301/Treci-nastavak-Hobbita-u-kina-stize-na-ljeto-2014.html

Ako se neko pitao radi li Džekson treći dio iz umjetničkih ili finansijskih pobuda, sad jje i zvanično dobio odgovor.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...

Edited by - Beren on 04/09/2012 11:40:56
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/09/2012 : 14:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

quote:

Ako se neko pitao radi li Džekson treći dio iz umjetničkih ili finansijskih pobuda, sad jje i zvanično dobio odgovor.

Ne znam baš. Sigurno da novac igra određenu ulogu, ali razmislite o ovome: Jackson je na ove adaptacije potrošio dobrih 10 godina svog života, ako ne i više. Snimanje ovih filmova bio je težak psihički i fizički napor. A kao što i naslov ove teme pokazuje, Jackson zbog svega toga nije bio sklon opet sjesti u redateljsku stolicu.

Mišljenja sam kako Jackson ovo radi prvenstveno zbog velike ljubavi prema knjigama. Uostalom, to se i vidi prema samim filmovima.

Novac bi dobio ovako i onako, čak i da je ostao samo na funkciji producenta.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/09/2012 : 14:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Ne znam baš. Sigurno da novac igra određenu ulogu, ali razmislite o ovome: Jackson je na ove adaptacije potrošio dobrih 10 godina svog života, ako ne i više. Snimanje ovih filmova bio je težak psihički i fizički napor. A kao što i naslov ove teme pokazuje, Jackson zbog svega toga nije bio sklon opet sjesti u redateljsku stolicu.

Mišljenja sam kako Jackson ovo radi prvenstveno zbog velike ljubavi prema knjigama. Uostalom, to se i vidi prema samim filmovima.

Novac bi dobio ovako i onako, čak i da je ostao samo na funkciji producenta.

Džekson nije bio spreman da režira Hobita jer se koliko znam pokačio sa New Line Cinemom oko podjele zarade od LOTRa.

I sam znaš kakav je cilj filmova koji imaju premijeru u sred ljeta, a najčešće i kvalitet.
Neko če reći, to radi zbog fanova, jer zaboga, posle priče da će biti 2 filma, uvaljen nam je i treći, pa ovako nećemo morati čekati tri godine. Čim staviš premijeru filma, i to završnog dijela, u sred ljeta, primarni cilj ti je zarada. Ali kad je već tako odlučio, radije bi da je stavio drugi dio sledećeg ljeta, a treći u decembu, pa bi ispalo da smo na istom, a on bi dobio svoja tri filma da ispriča priču i dobro zaradi.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/09/2012 : 15:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

I sam znaš kakav je cilj filmova koji imaju premijeru u sred ljeta, a najčešće i kvalitet.
Neko če reći, to radi zbog fanova, jer zaboga, posle priče da će biti 2 filma, uvaljen nam je i treći, pa ovako nećemo morati čekati tri godine. Čim staviš premijeru filma, i to završnog dijela, u sred ljeta, primarni cilj ti je zarada. Ali kad je već tako odlučio, radije bi da je stavio drugi dio sledećeg ljeta, a treći u decembu, pa bi ispalo da smo na istom, a on bi dobio svoja tri filma da ispriča priču i dobro zaradi.

Ne bih se složio. Ljetni termin ne znači ništa. Kao i tijekom cijele godine, i tijekom ljeta se izbace sjajni filmovi, kao i bezvezni filmovi. To što imaju veći budžet i ciljaju na veću zaradu ne znači apsolutno ništa, pogotovo po pitanju njihove kvalitete. Skupi filmovi se također snimaju sa velikom dozom ljubavi. Mislim da je to Jackson već pokazao sa prvom trilogijom.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 04/09/2012 : 15:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne bih se složio. Ljetni termin ne znači ništa. Kao i tijekom cijele godine, i tijekom ljeta se izbace sjajni filmovi, kao i bezvezni filmovi. To što imaju veći budžet i ciljaju na veću zaradu ne znači apsolutno ništa, pogotovo po pitanju njihove kvalitete. Skupi filmovi se također snimaju sa velikom dozom ljubavi. Mislim da je to Jackson već pokazao sa prvom trilogijom.

apsolutno!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/09/2012 : 15:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Činjenica je da ti ljetnji blokbasteri rijetko uđu u izbor za najbolje filmove godine, ma kakvog kvaliteta bili. Misliš li da bi Džekson stavio premijeru LOTRa, pogotovo ROTK, u julu da nije imao neka očekivanja kad su nagrade u pitanju? Da ne bude zabune, ne pričam ovo radi nagrada nego zbog pristupa. Sve je stvar procjene i očekivanja, a ovo što je stavio završni dio trilogije u sred ljeta nešto govori o tome šta očekuje od njega.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 04/09/2012 : 15:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
3>2
That's good enough for me.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/09/2012 : 16:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

a ovo što je stavio završni dio trilogije u sred ljeta nešto govori o tome šta očekuje od njega.

A što se očekuje? Dobra zarada? Svaki filmaš želi da njegov film dobro zaradi. Pogotovo kada uložiš milijune u njega.

Uostalom, nema neke velike razlike oko toga da li je on premijeru filma stavio za Božić ili ljeto. Božić je blagdansko vrijeme, a tada ljudi najviše idu u kina.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/09/2012 : 17:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sve je bolje nego jos jedan King Kong

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/09/2012 : 17:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a ovo što je stavio završni dio trilogije u sred ljeta nešto govori o tome šta očekuje od njega.

A što se očekuje? Dobra zarada? Svaki filmaš želi da njegov film dobro zaradi. Pogotovo kada uložiš milijune u njega.

Uostalom, nema neke velike razlike oko toga da li je on premijeru filma stavio za Božić ili ljeto. Božić je blagdansko vrijeme, a tada ljudi najviše idu u kina.

Očekuje SAMO dobru zaradu.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/09/2012 : 17:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Očekuje SAMO dobru zaradu.

Vjeruj mi, ova trilogija će osvojiti hrpu nagrada, ovako ili onako.

Iako mi nije jasno zašto ti je to toliko bitno.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/09/2012 : 17:54:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
I nije mi bitno. Ali čim su očekivanja drugačija, drugačiji je i rezultat

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/09/2012 : 18:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

I nije mi bitno. Ali čim su očekivanja drugačija, drugačiji je i rezultat

Riječ je o istim filmašima, istoj produkciji. Filmovi će biti dobri ili neće, a to nema veze sa datumima premijera.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/09/2012 : 18:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Ostaje da se vidi

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10845 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 04/09/2012 : 19:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Glupost !
Ja mislio bit ce film od tri sata i to je to..kakvo dijeljenje na tri dijela nije ni knjiga u tri dijela za toliko materijala....
Razvlace i tko ce da doceka 2014 kad ne znamo ni hocemo li jos do Bozica(25.12.) biti zivi...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 04/09/2012 : 20:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
S čim vi razbijate glavu, gori ste od onih što čekaju novi iphone u redu

Biti će tri filma i to je to, rekao je barba Pero da mu je žao izbaciti neke scene

Kome se ne sviđa neka pogleda samo prvi i zamisli da je to početak i kraj.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 14/09/2012 : 19:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Balin

Bifur

Bofur

Bombur

Dori

Dwalin

Fili

Gloin

Kili

Nori

Oin

Ori

Thorin

igrale su sene.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 14/09/2012 : 19:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Po meni Gloin najbolje uradjen, tako ja smatram da patuljak treba da izgleda.

igrale su sene.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 14/09/2012 : 22:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Super je što su svi različiti i jedinstveni.

Da su svi kao Gimli ili Gloin, ne bi ih mogao raspoznati.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/09/2012 : 15:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Izgledaju sjajno.
Jedva čekam filmove.
Konačno opet veliki serijal koji ćemo isčekivati.
Što se tiče hajpa, meni su filmovi odavno prevazišli knjige, a kod Hobita će taj jaz biti još izraženiji.
Tako da...samo daj...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000