forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 366

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/09/2012 : 11:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by Imrahil

eh, šta je ljubav

Ej, a dobro se sećam šta je bilo pre neku godinu-dve dana.Kad smo mi, zvezdaši, pisali i zezali vas na grobarskom topiku, tu je odmah bio okiboki da se žali moderatorima kako mi smaramo, pljujemo i štatijaznam na šta se sve žalio, a pogledaj ga sada, prednjači u spamovanju na zvezdinoj temi!

Dobro si primetio.Ovo je ustvari taktika.Preselili se lepo sa trolovanjem kod vas a grobarski topik cist.Milina jedna
Ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/09/2012 : 12:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Vidim ja da nešto nije u redu, onda samo izvolite, spamujte do mile volje, ako je cilj nabijanje postova, samo napred!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40217 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/09/2012 : 12:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sawitch
Hartsone, penal ne sporim..A sto se faula tice, nije bitno da li je zicer ili ne, ili ko izvodi, vec da je direktno iz te situacije, koje ne bi bilo da je sve regularno, postignut gol..

Misliš kao pre 2 godine u Subotici, prvo sviran nepostojeći penal, pa onda i nepostojeći slobodnjak za Partizan!

Cekaj, ono kada je zvezdi pusten ofsajd od dva metra da bi dala gol?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40217 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/09/2012 : 12:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Hartsone, nepostojeci faul na 17 metara iz koga se postize gol je svakako uticanje na rezultat i dizanje tenzija.. Postupno - nepostojeci faul u toj zoni = nervno rastrojstvo igraca Radnickog i podizanje tenzije / gol zvezde iz tog slobodnjaka = kljucanje igraca Radnickog/ simuliranje igraca zvezde = crveni za igraca Radnickog/ eksplozija!!!! A zvega toga ne bi bilo da nije bilo cega? Nepostojeceg faula iz kojeg je postignut gol.. Dobro znas, ako ces biti nepristrasan, da se u toj zoni faulovi sviraju teze nego na sredini terena a taj faul se ni na sredini ne bi svirao..

Neverovatno, ne mogu da verujem koliko se nalupetao.Za medalju!

Kakav odnos imas sa ostalima ne zanima me.. Ali ne nazivaj me trolom i ne pisi mi da lupetam i ostalo.

Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
646 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 17/09/2012 : 13:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
I mene je isprozivao na jedan vrlo ružan način u vezi sa polemikom o vaterpolu gde su neki Hrvati počeli na ružan način počeli PRVI da vređaju, a ja uzvraćao.Zbog toga sam ja izbačen sa foruma,a ne oni koji su prvi počeli da vređaju,on je sve to podržao i vređao,a verovatno se i uvlačio!To Saviću govori o tome kakav je to čovek.Voleo bih da ga upoznam pa da mi lično objasni neke stvari,a ne da se krije iza monitora.
Ko ne veruje neka pročita CELU POLEMIKU!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 17/09/2012 : 13:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by miros

I mene je isprozivao na jedan vrlo ružan način u vezi sa polemikom o vaterpolu gde su neki Hrvati počeli na ružan način počeli PRVI da vređaju, a ja uzvraćao.Zbog toga sam ja izbačen sa foruma,a ne oni koji su prvi počeli da vređaju,on je sve to podržao i vređao,a verovatno se i uvlačio!To Saviću govori o tome kakav je to čovek.Voleo bih da ga upoznam pa da mi lično objasni neke stvari,a ne da se krije iza monitora.

Sta ti koji djavo radis na hrvatskom sajtu?!
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 17/09/2012 : 13:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Jbg sawithu i ti si meni isto tako rekao da lupetam (i jos neke stvari) kada sam na vasem forumu napisao neko moje vidjenje stvari u basketu. Po meni takodje za to nisi imao nikakav razlog.
Nemojte te dvostruke standarde!
Nisam se naljutio jer nisam smatrao da si hteo da me licno uvredis a ne verujem ni da je neko na ovom "nasem" forumu imao tu zelju kada si ti u pitanju!
quote:

quote:

quote:

quote:

Hartsone, nepostojeci faul na 17 metara iz koga se postize gol je svakako uticanje na rezultat i dizanje tenzija.. Postupno - nepostojeci faul u toj zoni = nervno rastrojstvo igraca Radnickog i podizanje tenzije / gol zvezde iz tog slobodnjaka = kljucanje igraca Radnickog/ simuliranje igraca zvezde = crveni za igraca Radnickog/ eksplozija!!!! A zvega toga ne bi bilo da nije bilo cega? Nepostojeceg faula iz kojeg je postignut gol.. Dobro znas, ako ces biti nepristrasan, da se u toj zoni faulovi sviraju teze nego na sredini terena a taj faul se ni na sredini ne bi svirao..

Kakav odnos imas sa ostalima ne zanima me.. Ali ne nazivaj me trolom i ne pisi mi da lupetam i ostalo.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/09/2012 : 13:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

JU, ju...Ljutimo se..Pa što onda pišeš neistine koje samo ti vidiš od strahovite mržnje prema Zvezdi!
Ti si meni isto rekao skoro kad sam nešto napisao da to nema veze sa mozgom, pa nikom ništa.
I da znaš Saviću ja sam jedan od onih koji te se ne plaši ni u snu, tako da to imaš u vidu!
Pozdrav!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/09/2012 : 14:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čekaj, ko te provocirao? Misliš na mene? Baš bih voleo da vidim gde je ta POLEMIKA?

Evo ti topik, ko te vređao i gde?

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42390&whichpage=5

Edited by - srdjandj on 17/09/2012 14:09:26
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/09/2012 : 14:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Hartsone, penal ne sporim..A sto se faula tice, nije bitno da li je zicer ili ne, ili ko izvodi, vec da je direktno iz te situacije, koje ne bi bilo da je sve regularno, postignut gol..

Misliš kao pre 2 godine u Subotici, prvo sviran nepostojeći penal, pa onda i nepostojeći slobodnjak za Partizan!

Cekaj, ono kada je zvezdi pusten ofsajd od dva metra da bi dala gol?

Znaš ti vrlo dobro koja utakmica je u pitanju.
Ali vidim da sa tobom od normalne diskusije i konstruktivne rasprave nema ništa, tako da prekidam!

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 17/09/2012 : 14:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Kako vas bre nije sramota, matori ljudi

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/09/2012 : 14:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

Kako vas bre nije sramota, matori ljudi

Jebiga, kad neko ne zna za zajebanciju, a prvi voli da podjebava...Ne mogu da verujem!
Ali nema veze, idemo dalje!

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 17/09/2012 : 15:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Evo, okiboki 31, Sawitch 30, miros 35, čerčil 34, srdjandj 49...

Dajte bre ljudi

Imrahil još na granici, za Jaska se ne zna. Ono...

Jbt, umete nekad biti gori od klinaca u osnovnoj...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40217 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/09/2012 : 15:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cercil

Jbg sawithu i ti si meni isto tako rekao da lupetam (i jos neke stvari) kada sam na vasem forumu napisao neko moje vidjenje stvari u basketu. Po meni takodje za to nisi imao nikakav razlog.
Nemojte te dvostruke standarde!
Nisam se naljutio jer nisam smatrao da si hteo da me licno uvredis a ne verujem ni da je neko na ovom "nasem" forumu imao tu zelju kada si ti u pitanju!
quote:

quote:

quote:

quote:

Izvinjenje je usledilo odmah! Zar ne? I znam ja da nece on mene da vredja namerno, vec skrecem paznju..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40217 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/09/2012 : 15:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

JU, ju...Ljutimo se..Pa što onda pišeš neistine koje samo ti vidiš od strahovite mržnje prema Zvezdi!
Ti si meni isto rekao skoro kad sam nešto napisao da to nema veze sa mozgom, pa nikom ništa.
I da znaš Saviću ja sam jedan od onih koji te se ne plaši ni u snu, tako da to imaš u vidu!
Pozdrav!

1. Ja tebe ni ne mislim da plasim.. Nikog uostalom.. I ti to znas..

2. A zato si ranije pricao da ces nositi brisu kad me vidis..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/09/2012 : 15:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Ja tebe ni ne mislim da plasim.. Nikog uostalom.. I ti to znas..

2. A zato si ranije pricao da ces nositi brisu kad me vidis..

Ma daj bre, to te Bilić palio...Stvarno ne verujem šta čitam!

Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1230 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 17/09/2012 : 16:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dajte bre ljudi

Pa vi ste se svađali još pre nego što sam ja rođen.

Fudbal i semenke
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/09/2012 : 16:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ajkula

Pa vi ste se svađali još pre nego što sam ja rođen.

Ma jok, kakve bre svađe, to je ovde normalna pojava na forumu!
Uznemire se malo strasti, inače ne bi bilo zanimljivo da se ništa ne dešava!

Opušteno sinko!

Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
646 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 17/09/2012 : 16:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Nisam mislio na Zvezdaša iz Vršca nego na Jaska!
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
646 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 17/09/2012 : 16:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Miros je sedamdesetpeto godište.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/09/2012 : 16:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

A pa na njega ne obracaj paznju,to je izgubljen slucaj.On ne samo da je posvadjan sa pola foruma nego i sa samim sobom.
Dragan je tu samo da bi provocirao i podjebavao,ne treba ga uzimati za ozbiljno ali ovog samo treba ignorisati iako je vrlo tesko posto ulece na svaki moguci post koji postavis.Opusteno

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/09/2012 : 16:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidim ja da nešto nije u redu, onda samo izvolite, spamujte do mile volje, ako je cilj nabijanje postova, samo napred!

Rece covek koji ih ima 21 hiljadu

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/09/2012 : 16:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dajte bre ljudi

Sawic laze godine

Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
646 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 17/09/2012 : 16:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Meni nije problem da ne budem deo ovog foruma ako je meni kao Srbinu zabranjeno da budem ravnopravan sa ostalima na ovom kažeš hrvatskom, a ja mislio ex-YU sajtu.
Jasko problem je u tome što si ti meni poručio "Ajde bre nepristojna Srbendo, zabij glavu u pesak i ne proseravaj se vise!".
Hrvati su branili svog Para, a ti si pokazao svoju čast i karakter!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/09/2012 : 16:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha, meni se učinilo pošto si odgovorio sawitchu odmah ispod njegovog posta, da se odnosi na mene, izvinjavam se!
Ma šta vam je ljudi, nikog ja ne vređam, a sad još Savić izjavljuje kako sam nosio britvu ako bih ga sreo!

Si čuo Imrahile, budeš li mi još jednom rekao da trolujem po forumu, čuvaj se na Salonu stripa 28. 09., jer sad umesto britve, nosim rambo nož!

Go to Top of Page
Page: of 366 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.66 seconds. Snitz Forums 2000