forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 19/09/2012 : 11:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Nego da se vratimo tjednoj temi. Izgleda da ću morati pokrenuti detektivsko istraživanje.

Svjedok br. 1: Deecay

Da počnemo s unakrsnim ispitivanjem s DeeCayem:

Dee reci nam što je pošlo ukrivo?Sve
Objasni nam u čemo je bio problem u tom kvalitativnom dijelu?Uobičajeni pravopisno-gramatično-stilski problem.
Po čemu bjelolasica nije zadovoljio tvoje kriterije?Ne znam tko je budali bio prof. u srednjoj.
Je li recka bila prekratka?Ah sada to se produžuje u drugoj fazi.
Da nisi možda taj dan ustao na krivu nogu?Nije, ali je vidio ime autora recke

Napeto čekamo Deeja za odgovor...

Ovako će ti otprilike biti odgovori.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/09/2012 : 11:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Neće, vjerujem ja u Deeja. Ako te je pustio kod Zagora zašto ne bi i kod Nathana. Sad će nam on objasniti...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/09/2012 : 12:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Prvo bih prepustio optuženiku riječ...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 19/09/2012 : 12:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neće, vjerujem ja u Deeja. Ako te je pustio kod Zagora zašto ne bi i kod Nathana. Sad će nam on objasniti...

Zato jer nije svaka epizoda copy paste SW ili ST.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/09/2012 : 13:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Prvo bih prepustio optuženiku riječ...

Pa pročitaj par postova iznad. Izgleda da su po optuženiku osnovni problem njegov gramatičke bravure. Ako je to glavni problem Dee, onda si cjepidlaka.

Ali mislim da imaš još štogod po ovom problemu reći. Tell us!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/09/2012 : 13:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
ah... Sjećam se odgovora na prvu radnu verziju recke: "Bjelolasica, Mentalna blokada ti uopće ne liči na recenziju..." U trećoj verziji već izgleda kao recenzija, no i dalje se vrti onaj izvorni i očito naovlaš napisani tekst od početka koji pati od istih nedostataka. Samo da je pročita red po red i otkloni nerazumne rečenice. Ali ne, bjelolasica ne bi bio bjelolasica...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 19/09/2012 : 13:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

ah... Sjećam se odgovora na prvu radnu verziju recke: "Bjelolasica, Mentalna blokada ti uopće ne liči na recenziju..." U trećoj verziji već izgleda kao recenzija, no i dalje se vrti onaj izvorni i očito naovlaš napisani tekst od početka koji pati od istih nedostataka. Samo da je pročita red po red i otkloni nerazumne rečenice. Ali ne, bjelolasica ne bi bio bjelolasica...

Dee ako hoćeš stavim prjepisku cijelog e-maila.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/09/2012 : 14:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Stavi! A sad bez zajebancije, moj prijedlog je da prebaciš cijelu dorađenu radnu verziju na ovaj topic pa ćemo svi proučiti u čemu je problem.

Bit će to prva reality recenzija na ovom sajtu. Revolucionarno!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 19/09/2012 : 14:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Još mi i to treba, da stavim cijelu korespondenciju na topic... Jerry, možete se ti i bjelolasica udružiti i napraviti korektnu recenziju.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/09/2012 : 14:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ne znam kakva je bjelolasičina recenzija, ali vjerujem deecayu
uvijek kvaliteta prije kvantitete
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/09/2012 : 15:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jerry, možete se ti i bjelolasica udružiti i napraviti korektnu recenziju.

Čuješ bjelolasice, šaljem ti mail adresu ako si zainteresiran. Završavam jednu zanimljivu recku, pa se onda mogu baciti pomoći ti.

Valjda sad nemaš preveliki ego zbog Deejeva prijedloga.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 19/09/2012 : 23:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote

Nathan Never n. 257
La megalopoli

Soggetto e sceneggiatura: Antonio Serra
Disegni: Sergio Giardo e Francesca Palomba
Copertina: Sergio Giardo

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 19/09/2012 : 23:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Dobar je SG na naslovnicama, nije los. Ali mi nikao ne lezi uz NN

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 19/09/2012 : 23:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
pitanje:
1. kako se ono zove onaj crtac iz "Vampyrusa" (to je negde pri pocetku serijala)
2. da li je i dalje aktuelan u NN (nije valjda?)
3. da li je bese u Vampyrusu prikazan deo Nathanove proslosti kada je on jos bio policajac i kada ulazi u sobu gde je nasao zenu iskasapljenu (kad je i osedeo)? Secam se da je crtac isti...

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/09/2012 : 00:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

NN 117 DUŠA GRADA
NN 118 TERITORIJ
NN 119 UBAČENI AGENT

Jedna od lošijih tura redovnjaka u zadnje vrijeme... Nisam zadovoljan.

Ha, ukupno gledajući ova knjiga mi je čist' ok ali prva priča definitivno diže prosjek

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/09/2012 : 00:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
A što se tiče teme: Bjelolasice, poslušaj Deeja i sve će biti u redu

Osim toga, bolje da te sad ugnjavi oko jedne recke, pa da onda sve naučiš i savladaš, nego da ti kasnije za svaku recku mora po malo objašnjavati

Dee je stručnjak za recke, a Bjelolasica je mladi momak željan znanja i siguran sam da će sve to na kraju ispasti dobro

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/09/2012 : 00:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

pitanje:
1. kako se ono zove onaj crtac iz "Vampyrusa" (to je negde pri pocetku serijala)
3. da li je bese u Vampyrusu prikazan deo Nathanove proslosti kada je on jos bio policajac i kada ulazi u sobu gde je nasao zenu iskasapljenu (kad je i osedeo)? Secam se da je crtac isti...

http://www.stripovi.com/recenzije/nathan-never-nn-sd-25-vampyrus/348/

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/09/2012 : 00:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pitanje:

1.Nicola Mari (ladno, ko da sam od juce na forumu,pa se ne setih pogledati recke)
2. bez odgovora...odrican je, nadam se
3.ocigledno ne, osim ako se kiky nije malo zaboravio u sta sumnjam...gde je onda to bilo?

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 20/09/2012 : 03:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
U ponoru pamćenja/Jedanaesta zapovijed

Ne smije se te klasike zaboravit.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/09/2012 : 08:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tornadomaster

Tornado, koji si ti majstor! Postaš skoro identični post ko i Poli stranicu prije... Samo se poli još potrudio staviti i kratki sadržaj.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/09/2012 : 11:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tornadomaster

Tornado, koji si ti majstor! Postaš skoro identični post ko i Poli stranicu prije... Samo se poli još potrudio staviti i kratki sadržaj.

Možda mu je naslovnica toliko dobra da je želi gledati na svakoj stranici tak da je uskoro možemo očekivati i na 134.-oj

Šala mala tornado

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 20/09/2012 : 11:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jerry, možete se ti i bjelolasica udružiti i napraviti korektnu recenziju.

Čuješ bjelolasice, šaljem ti mail adresu ako si zainteresiran. Završavam jednu zanimljivu recku, pa se onda mogu baciti pomoći ti.

Valjda sad nemaš preveliki ego zbog Deejeva prijedloga.

Ja još uvijek čekam tvoj mail.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 20/09/2012 : 11:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

pitanje:

1.Nicola Mari (ladno, ko da sam od juce na forumu,pa se ne setih pogledati recke)
2. bez odgovora...odrican je, nadam se
3.ocigledno ne, osim ako se kiky nije malo zaboravio u sta sumnjam...gde je onda to bilo?

Mari je u DD-u odavno
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/09/2012 : 12:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Ja još uvijek čekam tvoj mail.

Šaljem ti na PM. Pokazat ćemo mi zločestom DeeCayu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/09/2012 : 12:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Možda mu je naslovnica toliko dobra da je želi gledati na svakoj stranici tak da je uskoro možemo očekivati i na 134.-ojŠala mala tornado

A jel mogu ja na sljedećoj okačiti tu sliku? Mogu, jel mogu?

Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 4.23 seconds. Snitz Forums 2000