forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Dnevnik slusanja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 62

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 18/09/2012 : 18:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Katatonia - Dead End Kings

Jedino sto me koci da ih zavolim je to sto me previse podsjecaju na Tool , a to bi vec bila zesca blasfemija....ili ne ¿.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 19/09/2012 : 20:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote

još uvijek najbolja, najslušljivija i najkvalitetnija pjevačica svoje generacije
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/09/2012 : 20:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

još uvijek najbolja, najslušljivija i najkvalitetnija pjevačica svoje generacije

Hmmm..da ..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 19/09/2012 : 20:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Vama je sve dobro

Pa nije valjda da ste ozbiljni? Draga je meni Pink, ali više vizualno nego vokalno.
Uživo je čisti prosjek, a studijski i ja dobro zvučim
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/09/2012 : 20:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

Vama je sve dobro

Pa nije valjda da ste ozbiljni? Draga je meni Pink, ali više vizualno nego vokalno.

Sorry ..daj jos jednom

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 19/09/2012 : 20:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Daj mi jedan njen dobar live nastup, mislim na vokalnu izvedbu ne na show, pozornicu i pirotehniku.
Ne mislim da je loša, ali nije ni ništa posebno.
Tko nije u stanju uživo izvesti ono što je na CD-u za mene automatski gubi na vrijednosti.

Sorry to je moje mišljenje. ;)
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/09/2012 : 21:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
no problemas..

PINK

Moram priznati da sam se nemalo iznenadio kada sam shvatio da je gosca na bozicnoj veceri od moje firme nitko drugi nego pop-pankerica Pink.
Mada svake godine imamo po jednu "zvijezdu",pa je tako prosle godine bio Sting,,ipak nikako nisam bio spreman na ovu lady smile
Nisam priznajem pobornik njene vrste glazbe i nisam optimistican sto se tice toga zanra ..no ova cura razvaljuje u "live" izvedbi..totalno suvereno i totalno direktno poput hurikana nas je pomela kao suho lusce ..mozete zamisliti 450 ljudi u smokinzima i vecernjim haljinama koji su se bogovski najeli a i popili koju vise kako reagiraju kada na pozornicu ,tu pred njihovim nosom izade zenska koja pljeni ,stasom,glasom i pojavom..luudnica..nemam druge rijeci.
fotografije je napravio moj prijatelj Hektor koji je na svu srecu poneo kameru.

Moram priznati ,da je za mene tu vece vrijedio dijalekticki zakon negacije negacije .

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 19/09/2012 : 21:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Pa eto potvrdio si vizualni dio
Valjda si bio toliko pod dojmom da su ti promakli falševi, problemi sa disanjem i slično
Desi se.

Inače kad smo već kod žena, evo jedna, malo "starija"... ali koja može "pojesti" Pink na kub i njoj slične za doručak. I koja je uostalom prava glazbenica, a ne produkt showbizz mašinerije.

Uživaj
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 19/09/2012 : 21:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vama je sve dobro

Ni vizualno mi nije nešt', kamoli vokalno.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/09/2012 : 21:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by stripofil

Daj mi jedan njen dobar live nastup, mislim na vokalnu izvedbu ne na show, pozornicu i pirotehniku.
Ne mislim da je loša, ali nije ni ništa posebno.
Tko nije u stanju uživo izvesti ono što je na CD-u za mene automatski gubi na vrijednosti.

Sorry to je moje mišljenje. ;)
[/quote ]

volim Pink. sorry, ne dam na nju, jer ja pjevam uz nju

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 19/09/2012 : 21:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Samurai - Todo El Odio Del Unicornio (2011.)

Argentinski stoneri.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 19/09/2012 : 21:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Eto ti je, ja bi se zadovoljio s ovim bombonom

Pa nastavljamo sa curama, jedna malo "mlađa" od ružičaste... specifična boja glasa, ali sa svojih 20_i_par dobra je :)

i dva bombona zajedno... malo prenemaganja, ali jbga što ne bi kad mogu

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/09/2012 : 21:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Eto ti je, ja bi se zadovoljio s ovim bombonom

Pa nastavljamo sa curama, jedna malo "mlađa" od ružičaste... specifična boja glasa, ali sa svojih 20_i_par dobra je :)

i dva bombona zajedno... malo prenemaganja, ali jbga što ne bi kad mogu

ma evo ti ih sve, ja se na zadovoljavam niti sa jednom, ja ih samo konzumiram

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 19/09/2012 : 21:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

a slušaj, ne mislim ih ni ja ženiti

Što se tiće pjesme, ne možeš mi to raditi, tu stvar samo Janis može "oderati".
Solidno od Pink, ali u prevelike cipele je uskočila sa ovom pjesmom.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 19/09/2012 : 21:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Murdoče ne traži više, evo našao sam jednu dobru izvedbu
Malo nesigurno u početku, ali poslije skroz solidno.
Šteta što i njene stvari nisu sličnije ovoj.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/09/2012 : 21:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a slušaj, ne mislim ih ni ja ženiti

Što se tiće pjesme, ne možeš mi to raditi, tu stvar samo Janis može "oderati".
Solidno od Pink, ali u prevelike cipele je uskočila sa ovom pjesmom.

ma daj malo kredita, nije ni Pink losa, poslusaj samo taj hrapavo-jebozovni glas -- odere te

no, jedna je Janis, jedna, i odere kozu s tebe

Edited by - Just_Charlie on 19/09/2012 22:06:12
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 19/09/2012 : 22:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma daj malo kredita, nije ni Pink losa, poslusaj samo taj hrapavo-jebozovni glas -- odere te

no, jedna je Janice, jedna, i odere kozu s tebe

Pa nisam ja ni rekao da je loša, daleko je ona od toga. Samo sam reagirao na to da je najkvalitetnija pjevačica svoje generacije. E sad ako se striktno gleda 1979. moguće da i je

Ma idemo zakopati ratnu sjekiru uz lulu mira i jednu i jedinu Janis:

Tko zna kakav bi svijet danas bio da su sa nama i dalje... Janis, Hendrix, Lennon, Jim, Buddy, Duane Allman, Freddie...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/09/2012 : 22:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no, jedna je Janice, jedna, i odere kozu s tebe

Pa nisam ja ni rekao da je loša, daleko je ona od toga. Samo sam reagirao na to da je najkvalitetnija pjevačica svoje generacije. E sad ako se striktno gleda 1979. moguće da i je

Ma idemo zakopati ratnu sjekiru uz lulu mira i jednu i jedinu Janis:

Tko zna kakav bi svijet danas bio da su sa nama i dalje... Janis, Hendrix, Lennon, Jim, Buddy, Duane Allman, Freddie...

pusili bi weeds i bili happy

Ma samo ti zakapaj sjekiru, ja dotle pusim lulu mira

laku noc ljudi, ovo je bilo fantasticno veceas

odere me ta Janis.. nemam vise koze za svuci sa sebe

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 19/09/2012 : 22:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
nije li ono pink bila jednom u igri da glumi janis joplin?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/09/2012 : 22:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Katatonia - Dead End Kings

Jedino sto me koci da ih zavolim je to sto me previse podsjecaju na Tool , a to bi vec bila zesca blasfemija....ili ne ¿.

Hm, zar stvarno? Mora da potrazim (poslusam) ove novije stvari, jer one koje znam nimalo ne mirisu na Tool. Ali su barem 15 godina stare.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4655 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 20/09/2012 : 09:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
opa, polako se otkrivaju forumasi ciji je guilty pleasure pink :)))))
ok, dodajte i mene, jao od get the party started mi je bila super simpa i svaki singl se zadovoljstvom odgledam /odslusam na tv-u.
ovaj zadnji blow me ja bas zarazan ;)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/09/2012 : 09:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Poor Moon-- Poor Moon

Nije tesko osjetiti da dva lika iz Fleet Foxes imaju ovdje upletene svoje prste.
To me je i ucinilo znatizeljnim, pa evo..

Edited by - mr murdoc on 22/09/2012 09:15:05
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 22/09/2012 : 11:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Napokon novi prijedlog!

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/09/2012 : 11:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

Napokon novi prijedlog!

Ponekad odigras za siru publiku, ponekad za uzu..tek to ide..vjerovatno u oba smjera

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 22/09/2012 : 11:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Naravski (odrezak)... ;)

Go to Top of Page
Page: of 62 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000