forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Kolekcije američkih stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 20/09/2012 : 23:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ne bi se složija, kasnije kad je Johns sam pisa JSA to je idalje bija odličan strip koji je definitivno ima glavu i rep.

Neko vrijeme da, broj 54 je bio posebno upečatljiv. Ali sve je to postalo dosta slabije sa pričom Black Reign, a pogotovo kada je krenuo crossover Infinite Crisis. A Justice Society of America mi kvalitetom nije bio ni blizu JSA. Rekao bih da se definitivni pad osjeća nakon priče JSA/JSA, kada se ujedine timovi iz prošlosti i budućnosti. To je bio nekakav vrhunac. Nekako se osjeti nedostatak Goyera. Bar po meni.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 20/09/2012 : 23:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

vidim da ti je dosta toga u sveskama zapakirano u vrecice..
kako ti to citas..

Pročitam, pa stavim u vrećicu i na policu. Kod ponovnog čitanja izvadim pa vratim nazad, nije neki problem.

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8584 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 21/09/2012 : 00:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Odlične kolekcije ljudi, svaka čast
Brni, ajd mi samo javi preko čega si naručivao amere..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Laf
Starting Member

Fyro Macedonia
58 Posts

Member since 16/11/2007

Posted - 21/09/2012 : 00:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Laf a Private Message  Reply with Quote
Prelepe kolekcije, nema sta. Evo i moje (jos da nadjem vreme da sve ovo procitam)...

Edited by - Laf on 23/01/2013 02:13:14
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/09/2012 : 00:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Paka01

Ne bi se složija, kasnije kad je Johns sam pisa JSA to je idalje bija odličan strip koji je definitivno ima glavu i rep.

Neko vrijeme da, broj 54 je bio posebno upečatljiv. Ali sve je to postalo dosta slabije sa pričom Black Reign, a pogotovo kada je krenuo crossover Infinite Crisis. A Justice Society of America mi kvalitetom nije bio ni blizu JSA. Rekao bih da se definitivni pad osjeća nakon priče JSA/JSA, kada se ujedine timovi iz prošlosti i budućnosti. To je bio nekakav vrhunac. Nekako se osjeti nedostatak Goyera. Bar po meni.

Ne znan, ja sam pad kvalitete tek osjetija kasnije kad je Johns otiša. A šta se tiče Justice Society of America serijala, slažen se da je slabiji od JSA i to dosta, al idalje mi je bija zanimljiv. Thy Kingdom Come mi je zapravo vrlo zabavna epizoda, a Black Adam and Isis čak i stvarno dobra, možda zato jer volin tu tematiku oko Marvel obitelji.

S druge strane, nije mi se svidilo npr Lightning Saga, al možda i najvećim dijelom zbog tog crossovera sa Justice League of America koji mi je generalno ili loš ili užasan serijal. Od cijele te "trilogije" sa Johnsovim revampiranjem Legion of Superheroes, Lightning Saga mi je najslabiji dio, dok mi je eto jedan Legion of 3 Worlds maestralan, kako scenaristički (iako je dosta konfuzan i traži dosta istraživanja) pa sve do crteža.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/09/2012 : 01:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Njegovi Flash i Stars and S.T.R.I.P.E. su mi još uvijek dobri, kao i kolaboracija na 52.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 21/09/2012 : 11:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Kada vidim ove kolekcije, sram me staviti ono moje sirotinje

@Fler
Ima kod tebe odličnih stvari. Jako lijepo.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/09/2012 : 12:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Kada vidim ove kolekcije, sram me staviti ono moje sirotinje

Ajde ajde nemoj se sramiti..
Ne ozbiljno stavi slobodno..ja sam prije 2 godine ima u kolekciji samo par stripova..ovaj topic u biti sluzi najvise za updejatanje..to je svrha..pratit kako cija kolekcija napreduje i raste..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 21/09/2012 : 12:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
Imate jako lijepe kolekcije.

Evo i moje kolekcije superheroja.

Ovo je izbliza.

Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 21/09/2012 : 12:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Laf

Prelepe kolekcije, nema sta. Evo i moje (jos na nadjem vreme da sve ovo procitam)...

Auh, novi Hellblazeri izgledaju fantastično ovako numerirani. Sad me vuče da ih ponovo nabavljam :)

Judge Dredd 1-5 - koje je to izdanje? Case Files?

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/09/2012 : 12:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Lipo, stvarno lipo, svaka čast ljudi
Interesantno mi je kako većina koja skuplja Johnsov run na Green Lanternu nema Green Lantern Corps trejdove, samo Green Lantern Ja ću slike svoje kolekcije stavit kad oden doma, vamo u Zagrebu ništa neman.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 21/09/2012 : 13:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
@fler, Laf i provodina

Super kolekcije, sve je puno izvrsnih stripova!

Go to Top of Page

SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts

Member since 19/09/2012

Posted - 21/09/2012 : 15:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send SonicHR a Private Message  Reply with Quote
Super su vam kolekcije ljudi! Vidim da vas dosta ima sve Blackest Night knjige u HC-u... Pohvalno

Ja sam malo update-o svoju sliku (drugi post)
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 21/09/2012 : 16:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Stvarno ima jako lijep primjeraka ovdje, odma dobijem ideje sta ubuduce i cime popuniti svoju kolekciju :)
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 21/09/2012 : 22:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
Sve kolekcije su za , al Radina je nekako najbolja.

@ Brni
Green Lanterni mi se najviše sviđajuu

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Laf
Starting Member

Fyro Macedonia
58 Posts

Member since 16/11/2007

Posted - 22/09/2012 : 00:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Laf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fler

Judge Dredd 1-5 - koje je to izdanje? Case Files?

Da, to je americko izdanje Case Files... Koliko znam, sve je isto sa UK izdanjem, samo je dizajn drugaciji.

Edited by - Laf on 22/09/2012 00:51:34
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 22/09/2012 : 10:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, svaka čast svima na ovim lijepim kolekcijama! Gledajući sve ovo dobio sam i ja ideje za novu kupovinu. Sad još samo treba pare naći.
Ajd kad uhvatim vremena uslikat ću i ja šta imam.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 22/09/2012 : 12:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Moja (anglo)američka kolekcija. Mala, ali odabrana.

Judge Dredd - Complete Case Files 01-07
Locke & Key HC 1-5
Konan Hronike knjiga 2
The Savage Sword of Conan 1
Red Sonja - Omnibus 1-3
Haunt - TPB 1-3

Wasteland - Apocalyptic Edition 1-2
The Walking Dead - HC 1-7 (naručena je i knjiga 8 u pretprodaji, čeka se izlazak za nekoliko dana)
Invincible - Ultimate Collection 1-7
A Game of Thrones - The Graphic Novel vol. 1
Invincible Presents: Atom Eve & Rex Splode

Kao što vidite moja skromna kolekcija je DC-free i Marvel-free i verovatno će još dugo ostati takva. Superheroji mi nisu dovoljno zanimljivi da trošim teško stečene pare na njih (posluže za kratkotrajnu zabavu kao skenovi). Izuzetak su Invincible i Haunt jer ih piše ludi genije Kirkman.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/09/2012 : 12:59:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
primam nemoralne ponude
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 22/09/2012 13:07:29
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/09/2012 : 13:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Obrni All Star Superman 1 i 2
Al osim toga, super kolekcija.

Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 22/09/2012 : 14:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
auuu essential conan, šteta šta nije zaživilo to izdanje, c/b conan barbarian je meni 100 puta bolji od ovog novog kolora kod dark horsea (i darkwooda) u chroniclesima...

odlične kolekcije jaki i star-duster :)

Edited by - Rada13 on 22/09/2012 14:40:59
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 22/09/2012 : 15:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Clanovi koji su dosad postavili slike (ili popis) svoje kolekcije:

@brni
@SonicHR
@Krscho
@Rada13
@Imrahil
@fler
@Laf
@provodina
@star-duster
@jaki
@Amos
@sloppy
@sinister

ajmo Bushido, swamp, Paka i ostali..sta se ceka..neka vidu da nas ima..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 23/09/2012 12:05:08
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 22/09/2012 : 15:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

ajmo Bushido,

Moja kolekcija originalnih američkih i britanskih izdanja stagnira otkad sam shvatio da će se manje-više svi stripovi koji me zanimaju kad-tad pojaviti u domaćem izdanju.

Zapravo, već nekoliko godina kupujem samo domaća izdanja.

Možda uslikam ovo što trenutno imam kad nađem vremena.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/09/2012 : 16:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja ću uslikat do par dana kad se vratin u Podgoru

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 22/09/2012 : 17:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam danas nakačiti svoju, ali nisam uhvatio vremena. Vjerovatno sutra. A užitak je zagledati tuđe kolekcije...
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000