forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor klasik br.26: Povratak u Darkwood
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2211 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 21/09/2012 : 11:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Ovaj potez Ludensa, s dvije verzije naslovnice za "klasik", može se objasniti samo ovako:

Btw. ja sam uzeo s ovom naslovnicom:

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/09/2012 : 12:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Zašto se bunite da ima dvije naslovnice tj. variant cocer?
ovako imamo mogućnost izbora a niko nas ne sili kupiti obe.
da mi je znati omjer između te dvije naslovnice...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 21/09/2012 : 12:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu verovati da ce neki da uzmu obe naslovnice.
Ma pametni su ovi iz Ludensa...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 21/09/2012 : 13:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ima li neko sken ove druge naslovnice (Povratak u Darkwood) ovog Klazik izdanja? Bas me interesuje...

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/09/2012 : 13:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Solid Snake

Ma carevi u svojoj branši!!

Trebali bi sad svaki klasik izdat sa svim mogućim naslovnicama + jedna nova od nekog novog crtača, i to sve u crno-bijlom ruhu, u boji i još hc i sc.
Recimo ako bi za ovo izdanje sa 2 naslovnice bila još 1 nova (npr.Verni), pa hc-sc i c/b i kolor -bilo bi to 12 izdanja iste klasik epizode. Nadam se da bi to zadovoljilo apetite zagorovaca...

A tu su još i zs, extra izdanje, odabrane priče, još kad i Libeelus dođe do ovih epizoda, a jednog dana i Agarthi...
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 21/09/2012 : 14:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hrvoje23

quote:

Trebali bi sad svaki klasik izdat sa svim mogućim naslovnicama + jedna nova od nekog novog crtača, i to sve u crno-bijlom ruhu, u boji i još hc i sc.
Recimo ako bi za ovo izdanje sa 2 naslovnice bila još 1 nova (npr.Verni), pa hc-sc i c/b i kolor -bilo bi to 12 izdanja iste klasik epizode. Nadam se da bi to zadovoljilo apetite zagorovaca...

A tu su još i zs, extra izdanje, odabrane priče, još kad i Libeelus dođe do ovih epizoda, a jednog dana i Agarthi...

Haha, ne moj zaboravit i hologramsku i kromiranu naslovnicu.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 21/09/2012 : 14:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quebrasco

Ovaj potez Ludensa, s dvije verzije naslovnice za "klasik", može se objasniti samo ovako:

Prvi Ken kojeg sam čitao daleke 1980.
Go to Top of Page

matthew
New Member

104 Posts

Member since 28/06/2007

Posted - 21/09/2012 : 16:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send matthew a Private Message  Reply with Quote
Molim za odgovor: Da li se ova priča u Extra seriji nastavlja na Dobar i loš, ili na Moj prijatelj Jim Gitara????
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 21/09/2012 : 17:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matthew

Molim za odgovor: Da li se ova priča u Extra seriji nastavlja na Dobar i loš, ili na Moj prijatelj Jim Gitara????

Naravno na Dobar i los. Gitaru su preskocili kad mu je bilo vrijeme pa se probudili tri klasika kasnije.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 21/09/2012 : 17:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Meni je svejedno sto imaju obje naslovnice, uzimam jednu i svejedno mi je koju. Pretpostavljam da su uradili po 4000 naklade za svaku od njih(pola-pola).

Interesantnije je pitanje : kad ce oni preskoceni Chico specijali u tvrdom uvezu? Eto sad je Detektiv Chico sigurno u remitendi pa bi ga mogli ukoriciti(kao sto su to radili s klasikom). Takodje i ovi prvi specijali koji nikad nisu vidjeli tvrde korice.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 21/09/2012 : 17:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Nikad nisam postao ni dva, a kamoli tri posta zaredom, ali pade mi na pamet: za godinu dana na aukcijama, Zagor klasik, Povratak u Darkwood, naslovnica 2, samo 20 primjeraka bilo u stampi, pocetna cijena 300 kuna.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 21/09/2012 : 17:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matthew

Jim ti je između Oceana i Karnevala.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5080 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 22/09/2012 : 00:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hrvoje23

quote:

da, i sve to još LAK izdanje + neizbježni MAT

43 godine Alan Forda u HRKARAMBA uskoro(u SNK)

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/09/2012 : 00:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

Meni je svejedno sto imaju obje naslovnice, uzimam jednu i svejedno mi je koju. Pretpostavljam da su uradili po 4000 naklade za svaku od njih(pola-pola).

Interesantnije je pitanje : kad ce oni preskoceni Chico specijali u tvrdom uvezu? Eto sad je Detektiv Chico sigurno u remitendi pa bi ga mogli ukoriciti(kao sto su to radili s klasikom). Takodje i ovi prvi specijali koji nikad nisu vidjeli tvrde korice.

Nema više hcova.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/09/2012 : 00:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagor fan

Ako je to istina da je klasik izdan sa dvije naslovnice

Ja sam danas vidio u trafici onu druga naslovnicu sa spaljenim selom
Ludens:

http://www.youtube.com/watch?v=4WBeu-nu1Sc
Go to Top of Page

caramba
Starting Member

Croatia
30 Posts

Member since 25/10/2008

Posted - 22/09/2012 : 01:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send caramba a Private Message  Reply with Quote
Prije svega pozdrav svima!

Kupio sam danas strip na kiosku (naslovnica sa selom). Međutim strip nije kompletan, fali zadnjih - koliko sam izbrojao - 16 stranica. Završava se sa scenom kada se Hellingen počne smijati u onim kolima misleći da će doći
''veleposlanici'' radi njega. Uopće nema onog susreta sa traperima - Zagorovog šaketanja sa Rochasom te Čikove prodaje medalje. Zanima me jesam li ja ugrabio falširani primjerak ili je to stvarno Ludens izostavio?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/09/2012 : 02:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by caramba

Kupio sam danas strip na kiosku (naslovnica sa selom). Međutim strip nije kompletan, fali zadnjih - koliko sam izbrojao - 16 stranica. Završava se sa scenom kada se Hellingen počne smijati u onim kolima misleći da će doći
''veleposlanici'' radi njega. Uopće nema onog susreta sa traperima - Zagorovog šaketanja sa Rochasom te Čikove prodaje medalje. Zanima me jesam li ja ugrabio falširani primjerak ili je to stvarno Ludens izostavio?

Pozdarv caranba, vrlo vjerovatno da si nabasao na falširani primjerak.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 22/09/2012 : 07:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by ZoranC

Nema više hcova.Dobro, kapituliram.

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 22/09/2012 : 11:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by caramba

I moj se završava sa Hellingenom
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/09/2012 : 11:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
davno sam naučio kad kupujem stripo na kiosku odmah ga prolistati da vidim ima li sve stranice

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 22/09/2012 : 12:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Ma mislim da ne fale stranice, već nisu objavili kraj.
Zadnja slika stripa završava na sredini strane, a sa druge je reklama.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/09/2012 : 12:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
pa jel zadnja stanica br. 96 ili 80?
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 22/09/2012 : 12:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Radi se o Klasiku- Jedna priča-jedan strip.
Zadnja stranica mi je 267, a na drugoj strani, 268-oj je reklama.
Dakle, fali još 16 strana
Go to Top of Page

caramba
Starting Member

Croatia
30 Posts

Member since 25/10/2008

Posted - 22/09/2012 : 12:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send caramba a Private Message  Reply with Quote
Zadnja stranica je br. 267. Toliko piše da ima stranica i na webshopu od stripova na kvadrat. Mislim da bi strip trebao imati najmanje 283 strane. Inače i napočetku stripa piše da se radi o originalnim epizodama 114-116, umjesto 107-109. Napisali su numeraciju od ludens extra serije. I strana 76 i 77 u stripu sadrže 2 ista kaiša. Fali jedan s vojnicima gdje im se zagor obrača. Šteta, strip je baš zbrljan.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/09/2012 : 12:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Čudno?Da li piše kraj?Ako je na drugoj strani reklama onda su vjerovatno takvi svi primjerci?Da li se u tih 16 stranica koje fale nešto događa ili ih se može izbaciti da ne utječu na radnju stripa?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000